Seiskan bloggajia kaipailen, keitä täällä on?

Home Forums Julkkikset Seiskan bloggajia kaipailen, keitä täällä on?

 • This topic has 18 replies, 12 voices, and was last updated 6 years ago by MeInOhio.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
 • Author
  Posts
 • #80834 Ilmoita asiaton viesti
  Andalucian neito
  Participant

  Keitä täällä on? Tuo seiska käyttäjät lähti vaan aika törkeällä tavalla .

  #80879 Ilmoita asiaton viesti
  Herjaava IP-osoite
  Participant

  Joskus kommentoin tuolla 9-2 lehdessä nimellä Musta Amex PahaMonttu

  #80882 Ilmoita asiaton viesti
  Kahvikissa
  Participant

  Hyvää huomenta Neito!

  Kahvikissa täällä taustalla seurailee. Nyt oli sitten pakko luoda tämä tunnus. Tosiaan harmi, että Seiska hävitti käyttäjiltä osion.

  Todella kummalliseksi on tuo  Johannan elämä mennyt viime aikoina, vaikkei moneen vuoteen tähänkään asti ole kovin häävisti mennyt. Jos koskaan.

  Hilpeää uutta vuotta kaikille, maailmanloppua odotellessa!

  :o) Kahvikissa

  #80885 Ilmoita asiaton viesti
  Fox
  Participant

  Olin siellä minäkin,  ekaksi nimim. hemaiseva tuulipuvussa, myöhemmin jollain numerosarjalla:-D  Terkkuja & hyvää uutta vuotta.

  #80891 Ilmoita asiaton viesti
  Mr.Teuvo
  Blocked

  Taalla suloinen Teuvo. Joka omilla sopoilla kasillaan askarrellut tuon nayttavan mindnullfess aivojen aktivointisarjan. Joko neito tehny uudenvuoden pitsaa kun Antti Ristuskin kuulema voi tulla pyhina kaymaan.

   

  #80938 Ilmoita asiaton viesti
  Andalucian neito
  Participant

  Neito rupee heti tekemään Teuvo,kerran kun tulee noin korkea-arvoinen vieras ?

  #80939 Ilmoita asiaton viesti
  HelinäKeiju
  Participant

  Minä olin kolmella nimellä. Avatar, Ajatar sekä Keiju. Oli mukava kirjoittaa että lukea toisten plogeja? Sääli. Menee huumorit hukkaan? kun ei ole sevenissä lukijoiden aivoktuksia.

  #80941 Ilmoita asiaton viesti
  HelinäKeiju
  Participant

  Ihan on mataami latamoon laitettavassa harhoissa ollut pitkään. Pitää nälviä sitä. Lukee palstaa. Kilahtaa jezebel nimestään.

  #80942 Ilmoita asiaton viesti
  Andalucian neito
  Participant

  Mukava tavata täällä teidät ,kun tosissaan tuo 7 suljettiin .Olen törmännyt muihinkin käyttäjin esim.syyskoira,supasta,principeca, jose carioca .Hyvää,että saimme tälläisen mahdollisuuden olla yhdessä täällä .Yritin googleta kun huomasin liven kadonneen ja ainoa mitä keksin oli bloggerin meinohio sivulle ”ilmoittautumaan”.Eilen sitten päätin kokeilla hymyä ja näin syyskoiran ketju (ei postaus vaan ketju 😉 täällä.Hyvää uutta vuotta kaikille ja kiitos kun ilmoittauduitte (tietää vähäsen keitä täällä on) ?

  #80954 Ilmoita asiaton viesti
  henkilöllö
  Participant

  Ollos sydämellisesti tervetulleita liittymään meidän näätäpopulaation kaikki kotimetsästään karkoitetut näätykäiset. Yhdessä olemme hulvattomampia 🙂 Softa vaan on mitä on ja toimii miten toimii, mutta ainakin minun mielestä meillä on tolokku ja asiallinen mode/modet ja ovat jopa oppineet softan kujeita kaikkine alastempautumisineen etc ja osaavat katkaista vanhan tuksuvoillin jo ajoissa ja aloittavat uuden.  Asiakasplveluchattikin toimii virka-aikaan arkisin jopa.

  Minäkin kävin monasti 1+6 sivustolla Tunkkiaiheissa kommentoimassa ja peukuttelemassa, tosin pelkkänä numerosarjana, mutta monta tuttua nickiä teitä on ilmestynyt hakeen uutta pesäkoloa tästä näätäpopuulaatiosta ja sehän on upeeta.

  Lopuksi lausun teidät vielä kerran sydämellisesti tervetulleiksi:)

  #80956 Ilmoita asiaton viesti
  jälkipyykki
  Participant

  Heippa vaan kaikille, PilvilinnaNI näytti tuolla kuvassa olevan.

  Siirryin aikalailla ja edestakasin tänne myhyyn kun jezedel alastempaistiin poppamieslokkiluksussaaren kautta suoraan hevonittuun sevenistä myös.. on se kyllä muualtakin tempaistu ja on se jezebelkin kyllä tempaissut muita.. voi sitä Lapinpanomiehenkin päätä siinä kinkkusukassa..

  Mutta kaikille upeaa loppua, olkaamme letit päässä, villasukat jalassa ja haiskaamme paaskalle kun loppuNI tulee… AAAmen!!!

  ?

  #81000 Ilmoita asiaton viesti
  Supastar
  Participant

  Trendi Teuvo

  #81126 Ilmoita asiaton viesti
  MeInOhio
  Participant

  Moikka,

  en ollut niitä Seiskan suosituimpia tai hauskimpia bloggaajia, mutta minulla oli useita kivoja seuraajia.  Meinohio, eli juttuja ohiolaisen kotirouvan arjesta. Jokunen lukija, kuten ihana Andalucian neito, on löytänyt tiensä varsinaiselle blogilleni, joka on osoitteessa:

  tavisohiossa.blogspot.com

  En ole viime aikoina kirjoitellut sinnekään kovin paljon viime aikoina, mutta juttuja kuitenkin tulee aina silloin tällöin 🙂

   

  Teuvo on paras! Harmi vaan, että joskus pitää yrittää saada kiinni Tuksun blogista, että pysyy ajan (ja Teuvon tasalla). Suren vain tässä vieläkin ihanan Carrien Fisherin odotamatonta kuolemaa.. ja äitiparan, Debbie Reynoldsin..  Olen Tähtien Sota -fani, teini-iästä tänne asti….

  #81131 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  MeInOhio

   

  Ihanaa että löysit tänne! Ja mitä tää sitten muka tarkoittaa? 🙂

  en ollut niitä Seiskan suosituimpia tai hauskimpia bloggaajia

  Sinähän nimen omaan olit. Hyvää Uutta Vuotta sinne rapakon taakse myös! Rapsutuksia Tinylle ja Nicolle!

  Kuvahaun tulos haulle new year champagne gif

   

   

  #81156 Ilmoita asiaton viesti
  miettinen667
  Participant

  MeininOhiolle
  Olit oikeasti paras Siskabloggaja mun mielestä. En kirjautunut kommentoimaan, ainoastaan luin innolla sun matka- ruoka- ja varsinkin koirulijutut sekä sevenisstä, että myös omasta blogistasi.
  Nytkin olen bogiasi satunnaisesti käynyt lukemassa. Yritin kerran kirjautua sinne kommentoijaksi, mutta joku juttu tuli väliiin, että se jäi jotenkin kesken.
  Yritän uudelleen, jotta saisin kirjautumisen aikaan, että voin lähettää kommentteja ja teveisiä.
  Nyt toivotan sinulle, miehellesi ja koiruleille lämpöä ja iloa tulevalle, anteeksi alkaneelle vuodelle. Täällä on klo 23.03 joten sinulla on jo uusi vuosi alkanut.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 19 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.