Tiina- Suomen barbie? Hahaa!

Home Forums Julkkikset Tiina- Suomen barbie? Hahaa!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #29795 Ilmoita asiaton viesti
  Hessu Hopo
  Member

  Hymy vois metsästää jostain kokovartalokuvan. Tiinan runkoa ei nääs voi kovin barbiemaiseksi sanoa. 😀

  #29796 Ilmoita asiaton viesti
  Tampereen tsaaritar
  Member

  Hessu Hopo:

  Hymy vois metsästää jostain kokovartalokuvan. Tiinan runkoa ei nääs voi kovin barbiemaiseksi sanoa. 😀

  Tässä oli kyse kasvoista. Mikä on barbiemainen runko? Ole ystävällinen ja määrittele tarkemmin – kiinnostaisi ihan oikeasti. Mistä löytyy esim. kuva? Kerropa linkki, niin kattellaan ja arvioidaan vartaloaan vasta sitten, jooko…

  Ja juu, luultavasti et pysty vastaamaan huutoosi. – Se siitä. – Mene takaisin äitisi kohtuun häpeämään, jos osaat edes sen tehdä.

  #29797 Ilmoita asiaton viesti
  Hessu Hopo
  Member

  Hölömö.. Ai osaanko EDES mennä takaisin äitini kohtuun? Tottakai, maailman helpoin homma. No asiaan. Ei tässä ollut kyse pelkästään kasvoista. Jutussa toi Tiina rinnastettiin "eläväksi barbieksi" kutsuttuun Valeria Lukyanovaan, joka on käyttänyt satoja tonneja muokatakseen naamastaan ja VARTALOSTAAN barbiemaisen näköset. Ai mikä on barbiemainen runko? No se on sen tyyppinen runko joka maailman myydyimmällä nukella, barbiella, on. Toisin sanoen pitkäsäärinen ja luonnottoman laiha ja samalla isotissinen. Aika hassua että terveen pulskaa plikkaa ehdotellaan suomen barbieksi. Saatika se että tyttö edes haluaa näyttää nukelta. Kyllä mä ainakin miehenä arvostan enemmän ihmisen kuin nuken näkösiä naisia.

  #29798 Ilmoita asiaton viesti
  Tampereen tsaaritar
  Member

  Kiitos vastauksestasi. Sinulla ovat arvot kohdallaan. – Kenties tähän juuri tähtäsinkin. Arvostan, että Suomessa löytyy edelleen näin tervehenkisiä miehiä (vrt. esim. ns. Tuksu-ilmiö). – Aiheetta enempää ja hyvää jatkoa sinulle! Nauti elämästäsi, muita loukkaamatta.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.