Hyviä keinoja päästä julkisuuden”valokeilaan” naisena!

Home Forums Julkkikset Hyviä keinoja päästä julkisuuden”valokeilaan” naisena!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #21823 Ilmoita asiaton viesti
  R.Johanna
  Member

  Ensimmäisenä sinun tulee tällätä ja laittaa itses" ns.myyntikuntoon". Eihän kukaan ole kiinnostunut,-mikäli olet huonosti pukeutunut ja haiset pahallle. Joten pakkelia naamaan ja tekoripsiä räpsyttämään, minihame ja piikkikorot auttavat myös asiaa,-mikäli sääriäsi voit näyttää? Jos sinulla on väärät sääret, suonikohjuja yms.on parempi vaihtoehto laittaa pitkä kapea hame,-joka on sivusta auki,-liki vyötäröön saakka. Huom! Vaatii kylläkin aika kapean vyötärön.Kymmenen sentin koroilla kun sipsuttelet minissä tai pitkässä hameessasi, tekoripsejäsi räpsytellen sekä hienosti käyttäytyen, pintaliitokapakoissa,-joissa mulkut" anteeksi ns.julkut käyvät, olet jo pian tapaamassa ns" mulkun" joka viinan höyryissä sinusta saattaa kiinnostua.Myöskään tekokynsiä ei saa unohtaa, missään tapauksessa. Tee ne silleen että todella näyttävät aidoilta. Myös blondaus on valttia ja pitkät hiukset. Jos sinulla on lyhyet,

  laita pidennystä.Koska olet ns. tyhmä blondi,- niin osaat kuunnella,koska sinulla ei ole mitään sanottavaa ja tästähän miehet pitää,-eikö vaan?

  Jaa puhelinnumeroasi jokaiselle miehelle,-minkä tunnistat olevan, edes vähän julkisuudessa ja tunnistettavissa, koko kansan keskuudessa..

  Ole olevinasi kiinnostunut miehestä, vaikka olisi kuinka ikävä ja vanha,-pääasiahan on, että on julkkis! Kamerakännykkä on aina paikallaan ja jos siinä on videointi mahdollisuus se on napakymppi.

  Ei muuta,- kuin saada julkkis puhumaan sinulle hempeitä,- änkyräkännissä ja nauhotat kaiken.Jos pääset vielä tämän mulkun,- anteeksi,-julkun saattamaan esim. hotellihuoneeseen ja kuvaat kännykälläsi häntä,- olet jo melkein julkkis! Jos julkku on sammunut sänkyynsä,- niin muista ennen poistumistasi kirjoittaa viesti puhelinnumerosi sekä etunimesi sekä kiitos mukavasta illasta.Useimmat varmaan soittaa,-kun eivät ehkä muista mitään ja siitä se riemu sitten alkaakin.Ei muuta kuin pökköä pesään ja anna julkun kiemurrella,-muistamattomassa tilassaan. Älä ikinä oikaise asioita, vaan kerro hempeellä äänellä,"etkö sä kulta muista mitään" ym. potaskaa.Tälle julkulle on jäänyt hämärä mielikuva sinusta,-kuinka kaunis olit ja alkaa pommittamaan sinua viesteillä sekä soitoilla.

  Älä koskaan poista yhtään saamaasi viestiä,-koska ne saattaa olla kultaakin kalliimpia? Jos sinulla on kultakoruja, ne ei tee sinusta julkkista,- nämä viestit tekee sinusta sen, mistä olet aina haaveillut,-olla julkkis,-vaikkakin paska sellainen.JULKISUUTEEN;_HINNALLA MILLÄ TAHANSA! Näinkö epätoivoiset naiset toimii? Näin toimii vain hylätyt ja epätoivoiset naiset,-joten meidän fiksujen ei tarvitse muuta, kuin naureskella ja lukea lehdistä,näitten näitten epätoivoisten naisten ns.paljastuksia..heh..heh..Ei TOSIMIES, tällaisia naisenrääpäleitä ota koskaan vakavasti,-joten maksaako vaivan? Miettikää naiset, mitä kerrotte tuttavuuksistanne ja kenelle kerrotte? Olisiko itsetutkistelun paikka ja aika katsoa peiliin,- ihan naturellina ja alasti. Elämä on ihanaa,-kun sen oikein oivaltaa!

  #21824 Ilmoita asiaton viesti
  Tekstiviesti kohulle naurava EI blondi…
  Member

  Erittain hyvin annettuja vinkkeja blondille julkkujen pokaamiseen. Unohdit vaan ERITTAIN tarkean oranssin varisen feikki rusketuksen. :o)

  #21825 Ilmoita asiaton viesti
  Joni
  Member

  Niinpä, eipä sitä aina tule ajatelleeksi. Varsinkin kun elämä on liian raskasta, ettei kovinkaan usein kannattaisi kuvitella näistä jutuista jotain tulevan. Raamattukin mainitsi millainen vaimo olisi kuin aarre. Sellaista vain näkee aivan liian harvoin… 🙁 Mutta sellaista se elämä on, "synkkää ja ikävää, ja hetken se vain kestää". Joskus hetki tosin on aika pitkä aika kuitenkin. Kyllä se vain niin on ettei sitä liiemmin jaksa elää kun se on arvoton kaikille ihmisille kuten sellaiset "arvot" jotka saa kun tekee jotain "tärkeää". Ne kun loppuvat ennemmin tai myöhemmin, ja ihmisestä tulee taas arvoton. Ellei se ihminen ole se tärkein, niin ei mikään "ihmeellinen tekeminen" sitä arvottomuutta voi muuttaa.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.