Päivää pöytään

Home Forums Julkkikset Päivää pöytään

 • This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 7 years ago by Nomina A.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #34116 Ilmoita asiaton viesti
  Nomina A
  Member

  Terveisiä livestä, kirjoitin jo kerran pitkän sepustuksen, mutta se vaan katosi :-O kaiketi jessen veri sen pois huuhtoi, koska alkoi heti vasenta silmääni kutittaa..tosi illuminaamista 🙂

  No päätin tulla kertomaan faktat, kun täälläkin näköjään ollaan ihmetelty liven psykedeelistä menoa. Faktoja minulle eilen kolmen ihmisen voimin selvitettiin..

  taustahan on seuraava:

  Liveen tuodun yksityishenkilön nimi ja kuva luvatta, minulle yritetty ympätä tätä henkilöllisyyttä monen sekopään voimin. No ei se niin mene siltikään…

  Taustallahan on kissa lööperin pohjaton ilkeys taas tuhota yhden ulkopuolisen elämä. Tähän touhuun osallistuu ainakin harha ja hikikikkara, joka paremman puutteessa > lue> tuksun ollessa jessen veren vallassa tottelee harhan käskyä. Kissa lööperi ja harha bestiksiä tällä kertaa (viime viikollahan oli toisin) ja harha ja hikikikkara kavereita.

  Mukana häärii setämies punainen peruukki vinossa (kuva sen julkisilla facesivuilla) tämä setämies on saanut kuvan naisen herjaamisesta viime vuonna tuomion ja edeltävästi vainosi tätä vuoden, oletettavasti jo silloin kissa lööperin avustuksella, koska olivat vielä pari päivää sitten kamuja, nyt kuulemma sekin on muuttunut on-off tilanteeksi.

  Liven moden tietämys Suomen laista on ontuva , eikä ne omat säännätkään näköjään hallussa, moni on pyytänyt kissa lööperin ja hikikikkaran juttujen poistoa tämän kuvan+nimen osalta, mitään ei vaan tapahdu, eilen kuulin , että asianomistaja on jo tehnyt rikosilmot asioista.

  Kissa lööperin blogissa esitetään rankkoja valheita, joiden taustalla setämiehen pohjaton tapa keksiä tarinoita, mutta sitähän nekin taas saa mitä nyt tilaa. Harhahan taas taistelee linnakunf´din exän kanssa joka oli tehnyt kuvan naisesta jostain syytä perättömän rikosilmon joka oli tullut bumerangina ja syyttämättäjättämispäätöksellä takaisin samassa ilmossa oli syytetty harhaakin ja sen takia harha oli kirjoitellut epätoivoisia viestejä kuvan naiselle ja yrittänyt päästä hänen face kamukseen siinä onnistumatta, siitä suivaantuneena harha levittelee lissä paskaa pitkin kissa lööperin blogia.

  Minun ja hikikikkaran epäsopu alkoi viime vuoden lopulla, kun tein tuksun koirista eläinsuojeluilmon ja sen kerroin livessä, sen jälkeen hikikikkara naisnikeillään hyökkäsi kimppuuni ja on siitä asti sitä tehnyt. Se raukka on kun hakattu koira, tekee mitä emäntä käskee , ettei väkivalta lopeta v*lua.

  Ajattelin mennä uteliaisuuttani jos tilanteeni sen sallii, käräjille katsomaan tähtitodistajaa ja tsemppaamaan äänekkäästi J&J:tä :-)Ihan vaan hikikikkaran kiusaksi 😀

  Jos nyt joku sitten taas ihmettelee miksi niin pontevasti puolustan tätä kuvan naista, se johtuu siitä etten hyväksy moista toimintaa keneltäkään olipa kuka tahansa, nämä turhikset jotka itse tyrkkivät itseään esille ansaitsevat kritiikkinsä ja vahanaamansa esiin, mutta ei ihminen joka ei sitä halua ja kaipaa, jokaisella on oikeus elää rauhassa elämäänsä ilman jonkun ihmisjäte keräymän kiusaamista.

  Ne pitäisi laittaa kuurakettiin ja ampua kiertoradalle tai työntää veneessä ilman airoja merelle.

  Enempää en liven juttuihin täällä puutu. Teitä imartelematta täällä on hyvä meininki, kiittäkää itseänne. 🙂

  Mitä tulee tuksun glamouriseen jesse tilaan, se on hämmentävästi psykoosin kaltainen, delikassakin näitä belsepuupeja pyörii silmissä ihmisillä. 5pv katko selkeästi auttoi, pikku kuivuminen ja taas voi jatkaa veren juomista ja julistusta, no leparit taitaa jo olla valmiiksi otettu esille jossain, sananjulistajaa varmaan jo odotetaan vieraaksi 🙂

  Hikikikkaran opinahjon osoite saa aina nauramaan , kun se on jotenkin niin kuvaava Prinsessatie 🙂

  Päivän jatkoja kaikille…

  [moderoitu]

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.