Ile viestit

Home Forums Julkkikset Ile viestit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #21435 Ilmoita asiaton viesti
  pete 74
  Member

  Jätän miehen omaltakohiltain rauhaan eikös tehnyt kuitenkin siviiliasioita toki työpuhelimesta….Kuka urkkii sun tekstareita???Mielestäni työnsä hoitanut muuten siviilielämä ei pitäis kuulua muille?En yhtään lehteä ostanut jutun takia..liian iso haloo pikku jutusta…

  #21436 Ilmoita asiaton viesti
  onneli
  Member

  Minä olen kans sitä mieltä että suotakoon ministereillekin yksityiselämää. Nykyään ponnahtelee pintaan näitä naikkosia jotka haluavat julkisuuteen poliitikkojen siivellä. Kanerva on ihminen siinä missä muutkin, mua ei haittaa vaikka harrastais puhelinseksiä yksityiselämässään jos tekee työnsä kunnolla.

  #21437 Ilmoita asiaton viesti
  Yksityisyyteenkin toki oikeus.
  Member

  Mutta kyllä ministerin kuuluu olla kunniallinen kansalainen. Jos suhteessa elävä ihminen vehkeilee pornotanssijan kanssa, ei hän ole tainnut ikinä kuulla sanaa moraali.

  #21438 Ilmoita asiaton viesti
  Sannamaija
  Member

  Niin kyllä ministerin olisi paras olla pyhimys ja täydellinen kuten sinäkin varmaan. Suomen kansa on pahansuopaista ja kateelllista väkeä ja ulkomaat nauraa meille.

  Sitäpaitsi on aina helppo puhua moraalista vallankin jos on kyse toisen moraalista. ts.On helppo istua toisen peffalla tuleen.

  #21439 Ilmoita asiaton viesti
  kaikesta joutuu vastuuseen
  Member

  Eiköhän ministerille olisi ollut rangaistusta siinä tarpeeksi,kun salkku vietiin.Lisäksi hän joutui julkisesti naurunalaiseksi tekstailuistaan nuoren naisen kanssa. Työ-ja yksityisasiat täytyy pitää erillään,sehän on selvää meille kaikille.Työnsä hän hoiti moitteettomasti.Ministeri eroitettiin,koska hänen uskottavuutensa ja harkintakykynsä tasapainoisena yksityishenkilönä joutui kyseenalaiseksi( vaikka työasioissa näin hänelle ei koskaan käynytkään).Tietenkin tasapainottomuus yksityisasioissa saattaa ajan myötä heijastua myös työelämään…vaikka en usko hänen kohdallaan olleen siitä kyse. Lapselliseen käytökseen sortunut mies,joka ehkä haki pientä "jännitystä" ministerin rasittavaan työhön ja millaisin seurauksin!

  #21440 Ilmoita asiaton viesti
  peta 74
  Member

  joo…eikös ministerit ole päätäviä hallituksessa…ile hoiti hommat vaikka kohu päällä tapas muita..(ei nyt muista ketä) vaimon puutekkin tekee kummia…kukapa 60v ukko ei haluis olla 30v ..hih noh näitä tulee lisää uskokaa pois..mun puolesta jokainen saa hoitaa siviilielämän kuinka haluaa kunhan työt tulee tehdyksi..jotenkin tuntuu silti et Johanna halus lööppiin ja rahaa en tiä..sai ainakin itsensä otsikoihin..eikä varmasti tee ilman!!!

  #21441 Ilmoita asiaton viesti
  aikamoista
  Member

  juuri ilmestyneessä (tänään kai) metropolissa kirjoitettiin että ile ei olisi edes lähettänyt mitään viestejä vaan johanna olisi käyttänyt jotain ohjelmaa niiden lähettämiseksi omaan puhelimeen!! aikamoista touhua, mutta kaikkea sitä ihminen on valmis julkisuuden eteen tekemään

  #21442 Ilmoita asiaton viesti
  sivusta seurannut
  Member

  Sama hoito kuin uros porsaille, jospa rauhoittuisi.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.