Miten eroon maksaläiskistä?

Home Forums Terveys-Hymy Miten eroon maksaläiskistä?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • Author
  Posts
 • #21538 Ilmoita asiaton viesti
  Kirahvinnaama
  Member

  Kasvoihini on ilmestynyt tylsän näköisiä ruskeita läikkiä. Kertokaa, millä niist pääsee eroon?

  #21539 Ilmoita asiaton viesti
  mrs Maksa
  Member

  no hei, samaa kysyn mä, mä oon vasta 45 ja tossa on yksi. Eikö kukaan todella tiedä.

  #21540 Ilmoita asiaton viesti
  Ms Siloposki
  Member

  Kokeilkaapas tätä: Detrian Anti Aging -arbutiiniseerumi. Jos eivät kokonaan katoa, ainakin vaalenevat huomattavasti. Päälle Lumenen peitepaletista tököttiä, niin niitä ei enää edes huomaa Seerumia pitää muistaa vaan käyttää säännöllisesti.

  #21541 Ilmoita asiaton viesti
  viiltäjä-jack
  Member

  minä en miehenä ala peitepuikkoja käyttämään, ennemmin sipaisen läiskän linkkarilla pois

  arpi se on joka pukee enempi kuin maksaläiskä

  #21542 Ilmoita asiaton viesti
  Hellä Hiltunen
  Member

  Kyllä niistä läiskistä pääsee eroon ilman rankkoja toimenpiteitä. Mulla lähti lähes näkymättömiin kun käytin aamuin illoin jotain Arbutin-nimistä tököttiä.

  #21543 Ilmoita asiaton viesti
  Hapan
  Member

  Sanovat kanssa, että tuoreella sitruunamehulla, eli pane tuore sitruuna puoleksi ja hankaa tätä hedelmälihapuolella maksaläiskiin.

  #21544 Ilmoita asiaton viesti
  vierailija
  Member

  Käytin viime kesänä kolme pulloo Arbutiinia alotin jo keväällä ja odotin et jotain tapahtuis,no ei läiskät edes vaaleentunu.Et ei se mua ainakaan auttanu.Rahaa tosin kulu.

  #21545 Ilmoita asiaton viesti
  hyvän avun saanut
  Member

  Kannattaa kokeilla uutta suomalaista Fresco-sarjaa… on hemmetin hyvä koostumus ja laadukas sekä hajustamaton. Itse punoitus hävisi päivävoiteella ja ihon kuivuuteen käytän perusvoidetta

  #21546 Ilmoita asiaton viesti
  Late
  Member

  Hae luontaistuote kaupasta Molkosan (heratiiviste) pullo Kostuta vaikka pumpulituppo ja pyyhkäse läiskää kaksi kertaa päivässä viikon ajan ,näin poistin vaimon selästä läiskät kannattaa kokeilla.

  #21547 Ilmoita asiaton viesti
  vierailija
  Member

  Kirahvinnaama:

  Kasvoihini on ilmestynyt tylsän näköisiä ruskeita läikkiä. Kertokaa, millä niist pääsee eroon?

  Maksaläiskistä pääsin eroon arbutin ihonhoitosarjan tuoteilla.

  #21548 Ilmoita asiaton viesti
  luonnontyttö
  Member

  Valitettavasti ei ole olemassa varmaa keinoa poistaa maksaläiskiä.Joillekin Arbutin-sarjan tuotteet tosiaan tepsivät,mutta ei kaikille.Ayervedisessä tietämyksessä -Intian luonnonlääkesysteemi- käytetään sahramiöljyä,mutta suomalaisissa luontaistuotekaupoissa se ei kuulu valikoimiin.Intian matkalta siis kannataa hankkia…

  Koska luonnollinen rusketus ei peitä läiskiä,vain korostaa niitä,läiskäthän tummuvat auringossa muun ihon mukana,kannattaa kokeilla pientä määrää itseruskettavaa kasvovoidetta.Ainakin Ambre Solairen voide tasoittaa ihon väriä kauniisti.

  #21549 Ilmoita asiaton viesti
  ja sen hoito
  Member

  Toissa kesänä tyttärelleni (21v.) tuli korvan yläpuolelle sormenpään kokoinen maksaläiskä tai olisiko ollut luomi koska oli pari milliä kohollaan.

  Se leikattiin heti pois syöpäriskin vuoksi.

  Tytär asuu Jyväskylässä.

  Samana kesänä minulle tuli samanlainen korvan viereen poskeen. Menin heti lääkäriin Hyvinkäällä siinä uskossa että se leikataan pois.

  Kuinkas ollakkaan. Lääkäri totesi että se on iän aiheuttama ihomuutos eikä vaadi hoitoa.

  Niin, olenhan jo ikäloppu (44).

  #21550 Ilmoita asiaton viesti
  TUNTEMATON
  Member

  MAILA maksaläiskät ihan ok,mutta ihmeteltiin miten ne läiskät eläinlääketieteellisessä ja lentämällä lähtee..ajattelin itse kun opiskelen lääketiedettä ja hoidan pientä lasta samaan aikaan.Raskaus toi niitä läiskiä mukanaan,mutta eipä tuo paljon asiaa auta,vaikka tytöstäni presidentti tulisi.Pidetään läiskät läiskinä ilman titteleitä ja onnea menestykselle.Se jolla onni on,se onnen kätkeköön!

  #21551 Ilmoita asiaton viesti
  ratkaisija
  Member

  Maksaläiskät

  Olen käyttänyt monta vuotta mineraalisuolaa kasvojen pesemiseen. Heti ekan viikon käytön jälkeen lähti ISOT maksaläiskät kasvoista. Perustuu siihen että ph-arvo muuttuu iholla. Suola on täysin luonnontuote, ja sitä käyttää myös mieheni jolle kaikki ihovaivat ovat nyt muisto vain. Suolaa voi käyttää todella moneen muuhunkin vaivaan, joten suosittelen todella!!

  En tiedä kuka muu tuotetta myy, mutta itse olen ostanut sitä Helsingistä erikoiskosmetologi Eila Hellgreniltä (kaupat Töölössä ja Itäkeskuksessa). En asu Helsingissä, joten tilaan sitä postiennakolla.

  #21552 Ilmoita asiaton viesti
  Marylin
  Member

  Minä pääsin maksaläiskistä eroon Bio Carnosin kauneusvoiteella. Korvan alapuolella leukapielessä molemmin puolin oli pahannäköiset läiskät mutta kyllä ne hävisivät.

  Nyt käytän kasvovoiteena etanaseerumia ja sillä yritän häätää käsivarsienkin maksaläiskät. Kyllä ne ainakin vaalenneet jo on muutaman viikon käytön jälkeen.

  Kaikkihan ei käy kaikille mutta kokeilla kyllä kannattaa.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.