Suvi Lindénin lausunto iltalehti 12.02.2009

Home Forums Julkkikset Suvi Lindénin lausunto iltalehti 12.02.2009

 • This topic has 3 replies, 4 voices, and was last updated 13 years, 11 months ago by Tarkastettaan,tarkastettaan, he,he..
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #21946 Ilmoita asiaton viesti
  huolestunut kansalainen
  Member

  "Yritys voi vaatia riisumaan alasti tietosuojasyistä" nyt miehet yrisysten porteilla katsomaan ei tarvitse ostaa miesten lehtiä, ( sama pätee naisille onhan siellä miehiäkin. )

  #21947 Ilmoita asiaton viesti
  Kohta ollaan munasillaan firman portailla.
  Member

  Lindén nyt ei ihan ole ajan tasalla, ei yksikään työnantaja voi vaatia ketään riisuutumaan alasti. Ihme tuubaa sekin suustaan päästää ja kuitenkin pitäisi olla niin fiksu. Ei voi kuin nauraa aina kun joku tekee itsensä tyhmäksi.

  #21948 Ilmoita asiaton viesti
  Ei voi sanoa olevansa suomesta
  Member

  Maailmalla jo puhutaan ja matkoja järjestetään, katsomaan hupia, mitä työpaikkojen porteilla näkyy, onhan se vaihtelua kun muurahaispesässä istuminen, suojalkapallo, eukonkanto, tämä työläisten syyni on huomioitu suurissa metioissa ympäri maailman.

  #21949 Ilmoita asiaton viesti
  Tarkastettaan,tarkastettaan, he,he.
  Member

  On kivuliasta tulevausuudessa käytä työssä kun, kun kokoomuksen ajama laki menee läpi eduskunnassa, kun jos joka päivä pitää pyllistää jo hoonataan takapuoli, jospa sieltä löytyisi muistitikku ym: näin mukamas kykypuolue kokoomus itseään mainostaa, olisi kai kyykkyyn ja pyllistä puolue sopivampinimi, sopisi paremmin ruotsinmaalle tälläinen hoonauspuolue.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.