Kohumanageri Tuija Järvinen VOL#1

Home Forums Julkkikset Kohumanageri Tuija Järvinen VOL#1

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,244 total)
 • Author
  Posts
 • #29880 Ilmoita asiaton viesti
  Efelantti
  Member

  Missä Tuija rymyät? Onko Tukiainen ja SEXX-biisiPROJEKTI kä(y)nnissä? Laulutelineet tallessa (montako niitän tarvitaan) ? Rullatuolit ja 2,5 cm:n joulukuuset tallessa? Vastaa Tuija! Fanit (tasan 0) kaipaavat sua!

  Vastaa Tuija!

  #29881 Ilmoita asiaton viesti
  Immaami
  Member

  Todellakin Tuijaa kaivataan kirjoittamaan satuja. Kerro Tuija uusia satuja, vai onko "muusa" hukkkunut situkkaan?

  #29882 Ilmoita asiaton viesti
  unski
  Member

  elokuvasta tolloille ei toisteta: tuija kertoi radio rockin haastattelussa et ei ole takiaisen seks piisissä millään tavalla mukana vaan se on sen koevuhalon rojekti. tuija ei halua olla takiaiasen rojekteissa enää mukana vaan on suunnannut voimavaransa uuteen asiaan ja entisten rojektien loppuun saattamiseen josta mainittakoon jouluksi tuleva levy johon kuuluu kahen ja puolen metrin joolukuusi.minä tiedän koska tunnen tuijan henkilökohtaisesti ja seurannut hänen touhujaan. ryypätty on sen verra et on iletty olla ja karaookkee on huuvettu riittävästi tv jaska

  #29886 Ilmoita asiaton viesti
  Sika-mika
  Member

  Mitä Simo nyt tekee? Mikset Tuija tee sille biisejä Eskon kanssa? Se olisi vähintä mitä voisit tehdä kaiken jälkeen.

  #29887 Ilmoita asiaton viesti
  Ystävä
  Member

  Simolla menee hyvin Salossa ja ystäviä on ympärillä. Monille epäilijöille tiedoksi, että Tuija Järvinen on hänen ystävänsä (myös Facebookissa). Turha lietsoa jälleen tätä asiaa.Melkein viimestä huutoa levystä määrää nyt Simo, kun hän omistanee masterin, alkuperäisäänitteen. Onhan tästä jo Simokin mm. Aamulehdessä kertonut. Että mikä ongelma tässä nyt sitten on? Järvisellä siis ei oikeuksia. Atte Blom tuottanee sanojensa mukaan Simon uuden singlen, joten sopimus lienee heillä keskenään, johon neiti Järvinen tuskin voi mennä väliin tuottelemaan vaikka haluaisikin. Joten olisiko jo aika jättää tämä "paskan" vatvominen asiassa. KIITOS.

  #29888 Ilmoita asiaton viesti
  SIMOFANIT
  Member

  Me vain Ihmettelemme MIKSI MTV 3 EI LÄHDE TUKEMAAN SIMO SALMISTA VAIKKA TV-KONSERTTIKERAYKSELLÄ? KERRANKIN OLISI SUOMALAINEN HYVÄ KERÄYSKOHDE. EI YKSI JÄRVINEN TAI ATTE BLOM VOI MITÄÄN ASIASSA TAI PALJOA…VAIKKA HALUAISIVATKIN….MEIDÄN MIELIPIDE ON TÄMÄ!

  #29889 Ilmoita asiaton viesti
  Täti Stamina
  Member

  Olen nimimerkin Simofanit kanssa samaa mieltä. Jokin tv-kanava saisi huimat pisteet yhteiskuntavastuustaan, kun järjestäisi ko. keräyksen. – Esim. Simon esittämä Rotestilaulu ei unohdu ikinä, oli se aikanaan sen verran kova pläjäys ja ravisutti suomalaista yhteiskuntaa myös kulttuurisella tasolla. Piisin sanoma on sitä paitsi ajankohtainen edelleenkin.

  #29890 Ilmoita asiaton viesti
  täti domina
  Member

  Miksi Janatuinen ei kommentoinut julkisuudessa mihin hänen laulajan uransa tyssähti. Nyt olisi hyvä mahdollisuus "pestä kasvot" asiassa ja kertoa meille uteliaille. Varmaan moni odotti levyä.

  #29891 Ilmoita asiaton viesti
  YOUR IDOL
  Member

  RAKASTA RAKKAIN. I LOVE YOU TUIJA JÄRVINEN!

  #29892 Ilmoita asiaton viesti
  teppo
  Member

  Mä kans olen Tuijan fani<3

  #29893 Ilmoita asiaton viesti
  Fani kuusankoskelta
  Member

  Manger Tuikku on upea nainen. Onko hänellä keikkaa Johannan kanssa?

  #29894 Ilmoita asiaton viesti
  Venkula
  Member

  http://www.iltalehti.fi/viihde/2010111612708967_vi.shtml

  Ei sanakaan "kohumanageri" kuumapuuma Järvisestä. Miksiköhän ei? Kerrotko Tuija seuraavassa blogipläjäyksessäsi tähän syyn, kiitos?

  #29895 Ilmoita asiaton viesti
  saamelainen
  Member

  Ihan samannäkönen vaalea blondi on näkyny täällä ja ajellu poroilla…tule Huijari mikäli ite tänne katsomaan. jos noin ikävä sulla raukalla taas naista on. Taitaa olla että olet Tuijan hylkäämä kun noin katkerana aina täällä pyörit?

  #29896 Ilmoita asiaton viesti
  Paimentolainen
  Member

  Venkula:

  http://www.iltalehti.fi/viihde/2010111612708967_vi.shtml

  Ei sanakaan "kohumanageri" kuumapuuma Järvisestä. Miksiköhän ei? Kerrotko Tuija seuraavassa blogipläjäyksessäsi tähän syyn, kiitos?

  Ei ole Simon kanssa missään väleissä, väittäköön H-T ite mitä tahansa.

  #29897 Ilmoita asiaton viesti
  fb-kamu
  Member

  FB:ssä on Simo Salmisen kaveri siis tämä Tuija julkisesti. Ja Esko Koivumies oli Simon tuottaja EI Tuija. Hän osti oikeuksia ja ihan eri asia….Atte Blom on nykyään Simon tuottaja, ei Järvinen (luepa lehdet tarkemmin). Tästä johtuu ettei nainen mukana rojektissa, kun ei Koivumieskään enää tuottajana. Etko tiedä että Koivumies ja Järvinen ovat pari näissä hommissa. Ei yhtä ilman toista. Lopeta tuo nimittely, typerää.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,244 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.