Alakulo

Home Forums Terveys-Hymy Alakulo

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #21404 Ilmoita asiaton viesti
  Iloinen
  Member

  Oletko alakuloinen ? Tiedätkö hyviä vinkkejä, jos alakulo iskee, kuinka tulla ulos ? Mitä itse teet, kun tunnut olevan matalapaineessa ?

  #21405 Ilmoita asiaton viesti
  Optimisti
  Member

  Jos matalapaine iskee, ensin yritän selvitellä itselleni, mistä se tulee, ja sitten panen asiat riviin ja katson, mitä voin asian hyväksi tehdä. Tämän päälle menen lenkille, olen huomannut, että tuhti lenkki tekee ihmeitä alapaineelle. Silloin tällöin myös hemmottelen itseäni, esim. pitkällä kylvyllä – ja kaikkein paras lääke tähän on, ainakin minun kohdallani, kun mieheni panee kätensä ympärilleni ison pusun kanssa , ja sanoo kaikki tulee vielä hyvin !

  #21406 Ilmoita asiaton viesti
  Flora
  Member

  Kun olen alakuloinen en tee asialle juuri mitään,koska tiedän alakuloisuuden menevän ohi itsesään aikansa kestettyään.Elämään kuuluu erilaiset tunteet, mutta jos alakuloisuus on jatkuvaa se voi kertoa jonkinasteisesta masennuksesta.Musiikin kuuntelulla,lenkkeilyllä,ystävän kanssa juttelemalla tai hyvällä leffalla voi lohduttautua alakuloisuuden iskiessä.

  #21407 Ilmoita asiaton viesti
  surkimus
  Member

  Oon alakulonen ja joskus taas ihan erityisen alakulonen, pohjamudissa. Olo on vaan hyvin usein just sellanen niin kuin olis pelkkää hyödytöntä roskaa vaan. Oloa yritän parantaa jonkun kanssa riitelemällä, mutta ei se siitä parane, kuha huononee vaan. Yks hyvä konsti on katsoa pornoa tai kuunnella jotain minkä avulla tuntee olonsa olevan jotensakii kuosissa. Ittensä kanssa tekeminen sitä mikä tuntuu kestäkin eniten kivalta on hyvä tapa paeta omaa surkeaa oloaan. Sitten ainahan voi alkaa tolkuttaa itelleen mielen suojauskeinoks sitä että hei mullahan on tosi kivaa, oonpas mä tosi hyvä tyyppi. Näin tehdessä olosta tulee usein melko turta, mut kumminkaan ei niinkää mikään onneton enää.

  #21408 Ilmoita asiaton viesti
  ylös, ulos ja
  Member

  Paras lääke alakuloon on lenkkeily. Nyt on paljon puhuttu sauvakävelystä. Se on aivan

  verraton kuntoilumuoto. Mikä on hauskenpaa kuin liikkua luonnossa nyt keväällä ja kesällä. Kyllä tulee hyvä mieli ja kunto kohenee fyysisesti ja psyykkisesti. Suosittelen

  kaikille. Hyvää kev’ättä.

  #21409 Ilmoita asiaton viesti
  hanissa
  Member

  Täytyy kyllä olla tosi varovainen siinä missä lenkkeilee ja mihin aikaan ulkoileminen tapahtuu. Asui sitten taajamassa tai kaupunkialueella, oli mies tai nainen. Ikinä ei voi tietää.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.