Promoottori Haapman

Home Forums Julkkikset Promoottori Haapman

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #23295 Ilmoita asiaton viesti
  Asdilan Antti
  Member

  Suomen komein, älykkäin, lahjakkain, mahtavin ja paras runoilija, promoottori, taidemaalari, mielipidevaikuttaja, julkkis jne. ansaitsee oman ketjunsa.

  #23296 Ilmoita asiaton viesti
  Hurtta Bee
  Member

  Asdilan Antti:

  Suomen komein, älykkäin, lahjakkain, mahtavin ja paras runoilija, promoottori, taidemaalari, mielipidevaikuttaja, julkkis jne. ansaitsee oman ketjunsa.

  Eikös tää oo se tyyppi, jonka kanssa se Miss Plastic on tapellut?

  #23297 Ilmoita asiaton viesti
  elvs
  Member

  kuka on haapman?

  eiku ei mitään. en tiedä, joten tuskin kukaan, kuka pitäisi jotenkin tuntea.

  #23298 Ilmoita asiaton viesti
  Mitääh
  Member

  Kaikkian tietää Tuomas Haapmanin. Sehän risteilee tällä hetkellä faniensa kanssa Kuuluisa vol. 2 risteilyllä!

  #23299 Ilmoita asiaton viesti
  Kuka?
  Member

  Mitäs siellä risteilyllä sattu kun oli oikeen polliisit joukolla vastaanottamassa Tukholman päässä?

  #23300 Ilmoita asiaton viesti
  eikojee
  Member

  Haapman hakattiin?

  #23301 Ilmoita asiaton viesti
  !!!
  Member

  Koko eukko!

  #23302 Ilmoita asiaton viesti
  åasdfpsdfaåp
  Member

  Onko tää nyt se hypodi tms. josta jotkut aina juttelee seiska palstalla?

  #23303 Ilmoita asiaton viesti
  nampaah
  Member

  Haapman on äijien äijä!1 pyöräili vittu suomen halki ja te silti kirjotatte paskaa siitä!!!!

  #23304 Ilmoita asiaton viesti
  Repe Hoomaa
  Member
  #23305 Ilmoita asiaton viesti
  juubelis
  Member

  Tietoja

  Luokka:

  Huvin vuoksi – Turhanpäiväiset

  Kuvaus:

  Tervetuloa tutustumaan itseään Suomen ainoaksi Facebook-markkinoijaksi tituleeraavaan Tuomas Haapmanin esittelyyn. Tutustu hänen loistavaan englanninkielen taitoon, loistavaan äidinkielen hallintaan sekä upeaan markkinointitaitoon.

  No huh, ottipas tuo liioittelu voimille. Siis oikeasti Suomen suurimpiin epäonnistujiin lukeutuva Haapman ei kaihda mitään keinoja markkinoidessaan erilaisia kissanristiäisiään eri tapahtumissa, klubeissa yms. Facebookissa pyörii tälläkin hetkellä yli 100 erilaista ryhmää, tapahtumaa sekä fanisivua, jossa Tuomas kerää ainoastaan nimiä roskapostispämmäyksiään varten.

  Kesällä Tuomaksella oli laiton rahankeräys meneillään jonka ryhmämme toiminnan ansiosta lakkautettiin nopeasti. Tuomas onnistuu keräämään sympaattisilla ryhmillään esim Äiti, Älä lyö lasta, Tuplajuusto??? jne hyväuskoisia suomalaisia hänen vähintäänkin kyseenalaiseen markkinointiin. Suurin osa Facebookin suomalaisista on kypsä näihin roskapostituksiin ja on vaan ajan kysymys, milloin jollakin palaa nalli ja tekee rikosilmoituksen.

  Moni on kysynyt ryhmämme motiivia tehdä tätä.

  Syy on yksinkertainen; porukkamme näkee erittäin oikeamielisenä tehtävänään varoittaa huijarista, joka häikäilemmättömi konstin haalii itselleen rahaa ja tilaisuuksia käyttää ihmisiä hyväkseen.

  Ryhmässämme olevat asiat ovat hänen mielestään mustamaalaamista ja kunnianloukkausta.

  FAKTA: Kaikki mainitut asiat ovat hänen itse toteuttamiaan tempaisuja, jotka ovat onnistuneet vaihtelevalla menestyksellä, laillisesti ja ehkä vähemmän laillisesti ilman moraalia.

  Tuomas Hampaala aka Thomas Haapman aka Dan Helsinki aka Fred Bones aka Lagune Max aka Mikko Finland Lord aka Nampaah Samout aka Tom Finland Lord aka Tom of Finland aka Tuomas Haapala aka Tuomas Haapman aka Thomas von Haapman on lukemani perusteella melkoinen renessanssimies. Bisnesmies, valokuvaaja, runoilija, päätoimittaja, julkaisija, muotisuunnittelija, promoottori, bilejärjestäjä, hyväntekijä, moottoripyöräkerho ja ties mitä. Tälläkin hetkellä on vähintään 30 väärennettyä käyttäjätunnusta, jolla sankarimme FB:ssä jyllää. Alla olevassa uutisosiossa on vain osa linkeistä, joihin sankarimme tavalla tai toisella liittyy.Yhteistä näille projekteille on se, että niistä jää lähes poikkeuksetta jotenkin paha jälkimaku.

  Useat vuodet sankarimme toilailuja seuranneet kaverit keräilivät linkit samaan paikkaan ja tuumasivat, että sankarimme "Jopomies Haapman" on yritteliäs kaveri ja suosionosoituksena päätimme kerätä kaikki ansiot samaan paikkaan. Ikäväksemme huomasimme kerätessä linkkejä, että jotkut olivat kyseenalaisia. Asiaa tiedusteltiin häneltä useasti ja hän päätti aloittaa säännöllisen ajojahdin estääksen meitä kertomasta totuutta ryhmässämme esiintyvissä linkeissä. Surullista on huomata, kuinka varsinkin nuoret fanittavat tätä sankariamme tietämättä taustoja.

  Tuomaksen tunnettuja sananparsia:

  ”Tämä saattaa kuulostaa itserakkaalta, mutta yleensä onnistun kaikessa, mihin ryhdyn, mitä tosissaan haluan ja mihin panostan”

  ~Tuomas Haapman

  ”Ehkä tiedän vähän paremmin, että mikä näyttää hyvältä kun sinä. Olen FINNFASHIONIN taiteellinen johto!!!1”

  ~Haapman taiteellisesta palautteesta

  ”Festarikauden avaukset ja lopetukset silloin, kun niitä ei voi maissa järjestää. Ja mikä parasta, ihmisten ei tarvitse nukkua missään teltoissa”

  ~Haapman KUULUISA™-risteilystä

  ”28K Pelkkää paperii!”

  ~Ne KUULUISAT™ sanat

  Tuomas Haapman on komea, salskea ja karismaattinen nuori mies. Mallimaailman suureksi harmiksi hän ei ole toistaiseksi suostunut hyödyntämään näitä ominaisuuksia kuin pääoman keräämiseen kannattajiltaan.Tuomas "persnettoa-tulee-mutta-tulkoon" Haapman on helsinkiläinen valokuvaaja, tapahtumaorganisaattori, liikemies ja supermies. Hän onnistuu kaikessa, mitä lähtee tekemään.

  Haapmanin neronleimauksia ovat olleet ainakin pyrkimys muuttaa oma syntymäpäivänsä liputuspäiväksi [1][2], missikisat, maksuttoman kuvapankin käyttö muotikerraston designpohjana[3] ja tissin mainostilaksi myyminen[4]

  No joo, netistä poimittua tietoa aikamme julkkistyrkystä, joka jaksaa säätää…lue linkit uutisista. (näytä vähemmän)

  Yksityisyys:

  Avoin: kaikki sisältö on julkista.

  Ylläoleva teksti on suora lainaus osoitteesta http://www.facebook.com/group.php?gid=124708824241217&ref=ts

  #23306 Ilmoita asiaton viesti
  rofl!
  Member

  Haapshittiä kerrakseen Radio Rockissa! https://www.youtube.com/watch?v=rfyKU1FFKVo

  #23307 Ilmoita asiaton viesti
  usko pois
  Member
  #23308 Ilmoita asiaton viesti
  hömhöm
  Member

  Säälittävä jätkä, kun aloittaa itsestään ketjun hymyyn…. Joo, Tuomas, mullapa ei olekaan ketjua täällä, mutta ei se tarkoita että olisin sulle siitä kateellinen 😉

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.