Nopea laihtuminen

Home Forums Terveys-Hymy Nopea laihtuminen

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #21702 Ilmoita asiaton viesti
  Alice
  Member

  Nytkun kesä on taas tulossa ja haluaisin laihtua nopeasti. Haluaisin tietää millä tapaa onnistun pahaiten laihtumaan noin 5-7 kg kesään mennessä? Apteekit ja luontaistuate kaupat pursuaa erilaisia laihduttavia valmisteita,mutta en tiedä mikä niistä olisi minulle sopivin. Mitä eroa niillä on? Aion liikua ja karsia ruokavaliosta kaikki lihottavat herkut,mutta haluaisin jonkun tuotteen joka vähän kiihdyttäsi laihtumista. Näin apteekissa Orlistat Sanzos laihdutuslääkkeen,jossa luvattiin yhden lisäkilon laihtumista kahta pudotettua kohtaan. Onko tämä totta,onko kukaan kokeillut ja karistanut kilot?

  #21703 Ilmoita asiaton viesti
  Kärpix
  Member

  Pistä itsesi rekan perään kuminauhalla ja rupeat juoksemaan. Sitten vielä suu kiinni. Kyllä rupee laihtumaan.

  #21704 Ilmoita asiaton viesti
  Tutkija
  Member

  Ihmisen tulee ymmärtää että suurempi viisaus on kehomme muodostanut ja se on nesteestä ja hapesta, kun kehoomme rulee liikaa nestettä, on möhöjuuren bakteeri joka alkaa tuhoamaan kehoamme kun kehossamme on liian vähän happea, solumme alkavat menettää nestettä ja mitä enemmän juomme sen sairaammaksi tulemme,hapen puutteen tietää lihavuudesta ja joka sairaus saa alkunsa hapen vähentyessä, liika paino on merkki sairauksien alkamisesta ja aivojemme toiminta saa sairaudet siirtymään tuonnrmmaksi.

  #21705 Ilmoita asiaton viesti
  Joppe2012
  Member

  En usko laihdutuslääkkeisiin tai ihmedieetteihin. Toki joku (luontais)tuote voi kiihdyttää aineenvaihduntaa mikä voi olla laihduttajalle eduksi. Mutta ennen kaikkea liikkuminen esim kuntosaliharjoittelu ja ruokavalio johon paljon hedelmiä, kasviksia etc. Lihaa tosi vähän. Vaalea leipä ja pasta kannattaa jättää vähälle ja suosia perunaa ja ruisleipää, perinteisiä kotimaisia.

  #74188 Ilmoita asiaton viesti
  Sofuli94
  Participant

  En suosittele!

  #381164 Ilmoita asiaton viesti
  Lukija420295
  Participant

  Ei se kannata.

   

   

  Etusivu

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.