Synteettiset vitamiinit hyödyttömiä?

Home Forums Terveys-Hymy Synteettiset vitamiinit hyödyttömiä?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #21691 Ilmoita asiaton viesti
  Markku
  Member

  Te olette tottuneet siihen, että vitamiinit ovat turvallisia tuotteita, jotka vahvistavat vastustuskykyä, mutta tiesittekö te, että vitamiinit, joita luontaistuotteina myydään, eivät ole luonnollisia? Ne ovat teollisesti erilaisten myrkkyjen avulla valmistettuja laboratoriotuotteita, joita ei voi verrata ravinnosta saataviin oikeisiin vitamiineihin.

  "Arviolta yli 95% vitamiinivalmisteista on täysin synteettisiä (keinotekoisia) eli valitse tarkkaan käyttämäsi tuote.

  Synteettiset vitamiinit valmistetaan laboratoriossa erilaisten kemiallisten reaktioiden avulla, koska se on halvin ja käytännöllisin tapa.

  Esimerkiksi B-ryhmän vitamiineja tehdään öljystä, nestekaasusta ja kivihiilestä. Valmistuksessa käytetään mm. typpihappoa, ammoniakkia ja vetyperoksidia. Ympäristövaikutukset prosesseissa ovat niin suuria, että valmistusta ollaan siirtämässä Intiaan ja Kiinaan.

  Monet tutkijat alkavatkin nykyään olla sitä mieltä, että keinotekoisista vitamiineista ja hivenaineista ei ole hyötyä, vaan suorastaan haittaa. Herkimmillä ihmisillä voi jopa maksa-arvot nousta näistä valmisteista. Lisäksi pahoinvonti, vatsavaivat, lihaskivut ja ruokahalun lisääntyminen on yleistä. Vitamiinit, hivenaineet, kivennäisaineet, hyvät bakteerit, antioksidantit, fytokemikaalit jne… olisi saatava ruuasta, koska niitä ihmisen elimistö pystyy käyttämään hyväksi."

  Kiinnostuitko? Lue pitkä ja asiantunteva analyysi valevitamiineista täältä:

  http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htm

  #21692 Ilmoita asiaton viesti
  Tutkija
  Member

  Qli vitamiinit valmistettu kuinka tahansa, ja kun niitä nauttii niin el’m’n lanka on pitempi. ystävä pariskunta såi vitamiineja, kaupasta tilattuna, menivät avioon 50-60 vuotiaana, mies laittoi aina viikon vitamiinit lokeroihin, vzimo kuoli 96 vuotiaana ja mies 94 vuotiaana, ja tytön lausunto oli, että heidän pitkäniän salaisuus oli vitamiinit, kukaan ei ole todistanut luonnon ja synteettisen arvon vitamiinin eri arvoa, ettö edellinen kirjoittaja sairastaa luulo sairautta tai kuvittelee.

  #21693 Ilmoita asiaton viesti
  Tutkija
  Member

  Kaikki lisä aineet tulee ihmisiin, ja ne saattavat tulla, vaikka kuvailee elävänsä puhtaasti, min’kin loukkaannuin, en pysty edes kävelemään, olin puoli vuotta sairaalassa, siellä tuli iölmi että ammoniakki on liian korkea, muut paikat mullan alle, mutta olin tehnyt vapaa ajan työtä 400 metriä Virtasen sikalasta, että eppäilen että ne synteettisten vitamiinien sairaus tulee karjan ja teollisuuden jätöksistä jota poliitiikot antavat erikois päätöksillä laskea ilmastoon ilman mitään vastuuta, yksikään politiikko ei tuo mitään. yhteiseen ruokapöytään, antavat samaa ruokaa kuin puhuvatkin, on paljon synteettisiä vitamiineja jotka parantavat ihmiskehoa.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.