Onko ihminen lihallinen robotti`?

Home Forums Terveys-Hymy Onko ihminen lihallinen robotti`?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #21694 Ilmoita asiaton viesti
  Tutkija
  Member

  Hallitseeko ihminen aivojaan ollenkaan. vaan aivoihin tulevat asiat ovat kuin käskyjä luojaltamme ja maallisessa elämässä ihmisten on tehtävä niin hyvät kuin pahatkin. meitä yritetään opettaa edehdyksien ja onnettomuuksien kautta, kaikki oppii on maailman nykytilanteeseen on tullut hullujen sotapäällikköjen ja murhaajien taustalta, kuten Norjakin yrittää nostaa profiliaan, se oli todella varoitus islamista, yksikään nouseva lauma yhdistelmä ei voi hallita iankaikkisesti. välillä sorrutaan ja ajatuksemme selvenevät. politiikka alkaa olla historiaa ja samoin amerikan mahti tappajana peloituksen kautta. ja kehitymme paljon nopeammin jos politiikka kielletään ja joka asian päättää kansa äänestämällä olohuoneessa digiboxin kautta ja poliitiikot lähetetöön kunnostamaann tyhjillään olevia Salon tehtaita.

  #21695 Ilmoita asiaton viesti
  Pastori
  Blocked

  Kyllä se on sukuvika, jollei suksi luista. Ihmisen ei ole mikään pakko tehdä pahaa, jollei halua.

  #21696 Ilmoita asiaton viesti
  Tutkija
  Member

  Robotti kehityksemme ymmärän hyvin kun lehti saa mielestään päättää mikä julkaistaan, mutta todellisuudessa se on henkinen maailma joka katsoo että kirjoitus sopii yhteiskuntaan ja kehittää ihmisen elämän menoa, joten uskon tietoni olevan liian vaikeaa pahantekijöiden tai toisten kustannuksella elävien pappien vapaudenaivo kerrostumalle.

  #21697 Ilmoita asiaton viesti
  Tutkija
  Member

  ajatuksen voima kulkee kauttani ja EU kohtaa surhean kohtalon laman, sitö ei pelasta ihmis aivot vaan meidän luojamme tekee robotti aivojemme kautta mitö haluaa, Soinin ajatukset ovat oikeita.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.