Tuija Järvinen aloittaa uuden blogin: ELÄMÄN MENOA!

Home Forums Julkkikset Tuija Järvinen aloittaa uuden blogin: ELÄMÄN MENOA!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 131 total)
 • Author
  Posts
 • #75054 Ilmoita asiaton viesti
  Vempee
  Participant

  Kaikkien rakastama viihteen ja kauneuden monitoiminainen Tuija Järvinen aloittaa uuden blogin OHMYGOSSIP.FI -sivustolla! Jo ensi viikolla!

  Tuija Järvinen aloittaa kaiken ns. ”puhtaalta pöydältä”, jos näin voi asian ilmaista.

  Tuijan omin sanoin:

  ”Olen miettinyt kuumeisesti, keskitynkö vain yhteen aihealueeseen tyyliin: Kuntoilu, Kauneus, Muoti, tvs. Missään nimessä kyseeseen ei tule politiikka, koska en vaikuta siinä mitenkään tällä hetkellä.

  Minulla on takanani pitkä kunnallispoliittinen ura vuosina 2000 – 2012 ja viime vuonna olin vaalipäällikkönä uudenmaan piirin ehdokkaalle eduskuntavaaleissa. Henkilö on tätä nykyä eduskunta-avustajana. Joten laitan nyt pisteen tälle aikakaudelleni politiikassa.

  Blogissani tulen kertomaan lähinnä omaan elämääni liittyvistä asioista, jotka minua koskettavat ja kiinnostavat. Elämäntapamuutoksen aloitin yli kolme vuotta sitten, joten tulen kirjoittamaan terveydestä ja miten ylläpidän sitä edelleen. Kauneus ja muoti ovat myös sydäntäni lähellä. Toivon, että uusi blogini saa kiinnostusta osakseen.

  Palaan ensi viikolla, joten toivotan tässä vaiheessa Sinulle oikein Hyvää Pyhäinpäivän viikonloppua!

  Haliterveisin, Tuija Järvinen

  http://ohmygossip.fi/articles/581-tuija-jarvinen-minulta-on-tulossa-ensi-viikolla-uusi-blogi-elaman-menoa

  #77558 Ilmoita asiaton viesti
  SaNiKa
  Participant

  Tuija Järvinen ei suinkaan ole lopettanut politikointia, päinvastoin, Tuija on ilmoittanut halukkuutensa päästä nauttimaan kansanedustajan kohtalaisen suuresta palkkiosta sekä muista heille tarjotuista eduista seuraavissa vaaleissa. Vielä ei kuitenkaan ole tiedossa, mille puolueelle Tuija on valmis antamaan kokemuksensa ja osaamisensa, sitä kun on kertynyt jo roppakaupalla mm. Iisalmen Koulutuslautakunnan varajäsenenä, vuonna 2000 peräti 3kk ajan, lisäksi on lukuisia muita varajäsenyyksiä kunnan eri lautakunnissa. Toki noista ajoista on jo kulunut vuosia, mutta eikös se politiikka ole aina yhtä kieroa, mihinkäs se muuttunut olisi. Hallituksen toimet työttömyyden hillitsemiseksi, ovat joutuneet Tuijan tulilinjalle. Että kehtaavatkin ministerit ja muut herrat vaatia työttömiä tekemään muutaman tunnin duunia kuukaudessa, vastikkeeksi saamalleen tuelle. Missä välissä Tuija ehtisi enää kritisoida hallitusta, käydä kuntosalilla, kirjoittaa blogia ja olla empaattinen, jos pitäisi mennä töihin.  Entä, miten olisi aikaa postailla naamakirjaan kuvia tiara päässä ja ilman, jos pitäisi mennä duuniin?

   

   

  #78182 Ilmoita asiaton viesti
  Vempee
  Participant

  Tuijan uudesta blogista:
  Bloggaajia oli Ruotsista, Virosta, Tanskasta ja minä olin ainoa bloggaaja Suomesta!

  Jokainen sai oman upean huoneen, jossa oli mm. kaksoisparivuode sekä saniteettitiloissa oli bidee!

   

  Talvinen pakkastervehdys! Terveiseni ensimmäiseltä bloggaamismatkaltani ulkomaille. Se oli hyvin nopea ja hektinen tempaus, neljässä eri maassa viiden päivän aikana.

  Helena-Reet Ennet, skandinavian tunnetuimpia ja vaikutusvaltaisempia bloggaajia kutsui minut tämän vuoden alussa Pohjoismaisille Matkamessuille Helsinkiin. Olin siellä mukana Helena-Reetin omistamien ja päätoimittamien OHMYGOSSIP -verkkosivustojen mediaedustajana. Tämä viikonlopputapahtuma poiki meille kutsun Marokkoon ja kutsu tuli Marokon matkailuministeriöltä. Matkamme oli tarkoitus alkaa tarkan vierailuohjelman mukaan 19.11. ja kestää 23.11. Lähdin siis Kuopiosta junalla ja jatkoin Tallinnaan laivalla päivää aiemmin. Omassa ryhmässämme oli neljä bloggaajaa. Sieltä nousimme lentokoneeseen kohti Köpenhaminaan ja muutamia tunteja siellä vietettyämme jatkoimme lentäen Marokkoon.

  50 BLOGGAAJAA YMPÄRI SKANDINAVIAA
  Samalle matkabloggausmatkalle oli kutsuttu noin 50 bloggaajaa skandinaviasta. Hiukan myöhemmin heihin tutustuessamme huomasimme, että osa heistä oli hyvinkin tunnettuja maassaan, oli mm. instagram-tähti, muotibloggaajatähtiä, tosi-tv tähti jne… Bloggaajia oli Ruotsista, Virosta, Tanskasta ja minä olin ainoa bloggaaja Suomesta. Ymmärrän kyllä, että julkkikset ovat arvokkaita bloggaajina, koska heitä seurataan paljon sekä luetaan heidän blogejaan. Media-arvosta on siis kyse puhuttaessa markkinoinnista ja tiedottamisesta.

  Marokossa olimme jo melko myöhään, joten hotelli-illallisen jälkeen menimme nukkumaan raskaan matkan väsymyksen jäljiltä. Meille oli järjestetty 5 tähden upea ja loistokas Hotelli Atlantic Palace Agadirista.

  Jokainen sai oman upean huoneen, jossa oli mm. kaksoisparivuode. Saniteettitiloissa oli suihku/amme sekä lisänä bidee. Näkymä huoneestani oli kuin sadusta. Suoraan eteen avautui kaunis näkymä uima-altaasta sekä sitä ympäröivistä vihreistä palmupuista sekä kauniista kukista ja muusta hyvin leikatusta ja hoidetusta kasvillisuudesta.

  Seuraavassa blogissa kerron itse matkan tapahtumista, vierailuista eri paikoissa ja kokemuksistani.

  Palaamisiin! Hyvää viikoa!
  Hali

  #78184 Ilmoita asiaton viesti
  Vempee
  Participant

  Tuijan uudesta blogista mm:
  Käväisin ensin suihkussa ja tein kevyen ehostuksen. 

  Aamiainen oli katettu siten, että keskellä isoa salia oli pitkä pöytä!

  Isoilla vadeilla oli erilaisia aamiaistarvikkeita!

  Luxuskokki, joka teki munakkaita!

  Marianna Link, hän on oikein fiksu ja hyväkäytöksinen nuori nainen!

  Matkallamme näimme kameleita vuoristotien vierellä!

  Päivämme oli ns. “pulkassa”. Edessä oli enää yhteinen illallinen!

   

  Prinsessa kohtelua, matka vuoristoon, vuoristokylien elämää, lounas meren äärellä.

  Heräsin noin puoli kahdeksan aikaan aamulla. Olin nukkunut hyvin ensimmäisen yöni kaksoisparivuoteessani rankan ja pitkän tulomatkani jäljiltä Marokkoon. Käväisin ensin suihkussa ja tein kevyen ehostuksen. Koska ilmasta näytti tulevan kaunis, lämmin ja aurinkoinen, puin päälleni mustan OHMYGOSSIP COUTURE – couture topin ja haaremityyliset kevyet housut sekä jalkaani pistin kesäsandaalit. Tukan nostin ylös nutturalle, sillä se oli aivan liian tukala, pitkä ja kuuma pitääkseni sen vapaana.

  Lähdin hotellimme aamiaiselle puoliyhdeksän aikaan. Aamiaisemme oli katettu siten, että keskellä isoa salia oli pitkä pöytä. Isoilla vadeilla oli erilaisia leikkeitä, monia eri juustolajeja, tuorekurkku-, suolakurkku- ja tomaattiviipaleita, oliiveja, salaatinlehtiä, erilaisia kokonaisia hedelmiä ja hedelmistä, kuten appelsiini, veriappelsiini ja erilaisia melonilajeja oli viipaloitu ohuesti viipaleita lautasille. Lisäksi oli pienempiä pöytäryhmiä, joihin oli ryhmitelty mm. juomat, tuoremehuautomaatit, kahviautomaatti, paahtoleipägrilli paahtoleipineen, minttuteetarjoilu sekä erikseen oli pitkä pöytä, jolla oli vielä lämmintä ruokatarjoilua; nakkeja, lihapullia ja puuroa & hilloa. Mikä oli vielä erityisen luxusta meillä oli käytössä kokki, joka teki toiveesi mukaista munakasta, pannukakkuja jne. Olen käynyt elämässäni monissa maissa ja hotelleissa, mutta koskaan ei ole vastaavaa tarjoilua eikä henkilökohtaista palvelua ollut missään! Meitä palveli 3-4 tarjoilijaa koko ajan. Voisi todellakin todeta tämän kaiken olleen kuin “prinsessan kohtelua”! Joka aamu meitä ensimmäisenä tervehti hotellin johtaja.

  Kello yhdeksän koko 50 hengen ryhmämme nousimme turistibusseihimme ja lähdimme kohti vuoristoajelua. Minulla oli bussissa seuralaisena oman blogiryhmämme virolainen “Ohmygossip Couture” valokuvamalli Marianna Link. Hän on oikein fiksu ja hyväkäytöksinen nuori nainen, josta sain jälleen yhden uuden ystävän. Hiukan hirvitti, kun katsoi bussin ikkunasta ulos ja näki, kuinka läheltä vuoristotien reunaa kuljettaja ajoi. Kysyimme oppaaltamme kuinka usein autoja syöksyy rotkoon, ja saimme vastaukseksi, että erittäin harvoin. Yksi tai kaksi autoa vuodessa suistui vuorelta rotkoon alas. Vuoristotiet olivat todella kapeat, tästä voi päätellä, että paikalliset ovat todella taitavia ajajia.

  Matkallamme näimme kameleita vuoristotien vierellä. Pysähdyimme jopa katselemaan niitä sekä upeita maisemia vuoristosta alaspäin merenrantaan. Agadirin satamassa näytti olevan paljon mm. laivojen rakennusteollisuutta. Jossain vaiheessa bussimme pysähtyi yllättäen vuoristorinteellä, epäilin kolaria, mutta hetken päästä iloinen kameli juosta jolkotti rinnettä alas. Olimme pysähtyneet antaaksemme kamelille tietä. Tämä tilanne sai meidät kaikki nauramaan, kameli näytti niin hassulta ja koomiselta. Harmi, etten ehtinyt ikuistaa tilannetta kameraani.Jatkoimme matkaamme pysähtyen muutaman kerran ja ottaen valokuvia maalaismaisemista. Myöhemmin menimme syömään lounasta meren rannalla sijaitsevaan kauniiseen ravintolaan. Söimme siellä erittäin maittavan lounaan. Lounaan jälkeen päätimme tehdä ruuansulatuslenkin ja kävellä Atlantin merenrantaa pitkin hotelliimme takaisin. Päivämme oli ns. “pulkassa”. Edessä oli enää yhteinen illallinen.

  Blogi jatkuu….
  Hyvää viikonloppua!
  Hali

  #79046 Ilmoita asiaton viesti
  Vempee
  Participant

   
  Tuija Järvinen: Toinen matkapäiväni Marokossa
  mm. seuraavaa Tuijan uudessa blogissa:

   Heräsin jälleen puoli kahdeksan maissa, jotta ehtisin toimittamaan aamuaskareeni ensin rauhassa, katsoa televisiosta marokkolaisia aamu-uutisia, ymmärtämättä kuitenkaan niistä yhtään mitään, sillä enhän osaa sanaakaan Arabiaa.

  Halutessasi voit lisäksi ottaa oppaan ja aasin mukaasi retkellesi Immouzeriin!

  Salaattia en uskaltanut syödä, koska mahani on erityisherkkä!

  Olen käynyt Marokossa aiemmin ja muistin kaupankäyntitavat. Vuonna 1984 ostin kauniin aniliininpunaisen haaremihaalarin, joten nyt en ostanut vaatteita!

  Päivän päätyttyä söimme illallisen kello 20 – 22 välillä!

   

  http://ohmygossip.fi/articles/986-tuija-jarvinen-toinen-matkapaivani-marokossa

   

  #79472 Ilmoita asiaton viesti
  Ylkä Walkoisissa
  Participant

  Tää blogi on ihan kultaa! Marokossa pöydätkin on tuolien keskellä!

  #79970 Ilmoita asiaton viesti
  SaNiKa
  Participant

  Onpas tehty kuvan lisääminen vaikeaksi perkele.

  #80444 Ilmoita asiaton viesti
  SaNiKa
  Participant

  Nyt se myrkyn lykkäs! Tuittupää on jälleen aloittamassa uutta projektia, jatkoksi niiden lukuisten keskenjääneiden perään. Ajatelkaa, vihdoinkin saamme yhden rehellisen edustajan niiden yli 200 rikollisen joukkoon.

  Tuija Järvinen
  · Eilen 1:57 ·

  Ensi vaaleissa haluan olla kansanedustajaehdokas, puolueeni ilmoitan myöhemmin. Mä tiedän mitä mä ajan. Kokemusta on. Mutta nyt hyvää yötä ja kauniita unia. Ps. Mikään poliiitikan pelle en halua todellakaan olla. Ja puhua palturia….🙂 PS. Olet tärkeä etkä mikään pelinappula, jota huijataan ja heitellään puolelta toiselle. Ne, jotka pettävät luottamuksesi ensi kevään vaalien jälkeen, tiedät ketä ET ÄÄNESTÄ seuraavissa eduskuntavaaleissa.Tässä maassa näitä poliittisia tyhjänlupaajia ja sanansa syöviä pellejä riittää.

   

  Tuija Järvinen

  Poista

  Tuija Järvinen Kun alkaa ottaa päähän tämän päivän politiikan tekijät niin, ….alkaa ihmeesti kiinnostaa parantaa tätä katastrofia, siis yrittää….

  ”}”>Tykkää · 1 · Eilen 2:38 · Muokattu

  Tuija Järvinen
  · Eilen 1:44 ·

  Tämä on mun sivusto. Olen rehellinen ja puhun asiat suoraan ja niin kun mä itse ne tässä yhteiskunnassa koen.Jos joku yrittää väärennellä minun esittämiäni asioita ja mielipiteitä, LENTÄÄ TÄÄLTÄ KUIN FEENIKSILINTU TUHKAAN JA HELVETIN NOPEASTI. AMEN. Hyvää yötä todelliset ystäväni!

  #80445 Ilmoita asiaton viesti
  SaNiKa
  Participant

  Tuija Järvinen
  · Eilen 1:38 ·

  Rakkaat ystäväni. Olen nähnyt ja kokenut Jeesuksen ihmeitä. En kuitenkaan luota tämän päivän kirkon instituutioon. Minusta kirkko ei anna apua meille tarpeeksi millään muodoin ja on jämähtänyt paikoilleen. Koen kirkon pelkkänä instituutiona ja kylmänä sellaisena. Ajattelin erota kirkosta ensi vuoden alusta. Olen uskovainen, mutta kirkko on sydämessäni

  #80447 Ilmoita asiaton viesti
  SaNiKa
  Participant

  Tuija kertoo, että hänellä on usean vuoden kokemus politiikassa, eikä siinä kaikki. Mensan netti-testi meni  15 minuutissa, vaikka aikaa olisi voinut käyttää 25min. Mä ihan häkellyn tästä uutisesta.

   

   

  Tuija Järvinen

  Poista

  Tuija Järvinen Tein 15 minuutissa (aikaa 25 min), tulos: 104, eli 60,4 % olisi alempana älykkyystasoani. Täytyy tehdä joku kerta kunnolla ajan kanssa. KOKEILEPA! Kyllä tämä jotain osviittaa kertoo….🙂
  ”}”>Tykkää · 1 · 16. joulukuuta kello 16:18

  #80683 Ilmoita asiaton viesti
  Vempee
  Participant

  Tuija Järvinen: Kolmas eli viimeinen matkapäiväni Marokossa!
  Blogissa mm:

  Olin ollut yöllä huonovointinen, kuumeinen ja nukkunut erittäin huonosti.

  Otin Panadol kuumelääkkeen ja jatkoin lepäämistä puoleen päivään saakka. 

  Puin päälleni lämpimästi, koska hotellimme puistoaluekin oli peittynyt vesikerrokseen ja palmut huojuivat tuulessa.

  Paikallisten mukaan nk. talviaika oli alkanut Marokossa.

  Otin kuvia itse merestä ja merenrannasta.

  Uskaltauduin myös kastelemaan jalkani Atlantin valtameressä. Se oli tyhmästi tehty, sillä olin jo valmiiksi vilustunut. Mutta olin päättänyt asian jo kotona, ett näin tulen tekemään ja näin myös tein!

  Pian tulikin aika lähteä hotellille suihkuun!

  Miestarjoilijat lauloivat minulle “Paljon onnea vaan”. He antoivat minulle lempinimeksi: Angel (enkeli). He kertoivat lisäksi tulevansa kaipaamaan minua ja kutsuivat minut uudelleen lomailemaan heidän hotellissaan.

  Hyvästelin ja halasin jokaisen tarjoilijan sekä hotellin johtajan erikseen.

  Atlantin valtameri on kokemisen ja näkemisen arvoinen.

  Toivotan tässä samalla Sinulle Hyvää tulevaa Joulua ja kaikkea hyvää Uudelle Vuodelle 2017!

  http://ohmygossip.fi/articles/996-tuija-jarvinen

  #80843 Ilmoita asiaton viesti
  Andalucian neito
  Participant

  Muistaako kukaan????

  #81420 Ilmoita asiaton viesti
  SaNiKa
  Participant

  Tuija on kova musiikkinainen, Tuksun biisien piti loistaa listojen ykkösenä, mutta kuinkas kävikään. Tuittupää tais uhata  käräjillä radioasemia kun eivät suostuneet soittamaan Lööppijulkkista. Hyvä Tuittupää.Sä se osaat!

  #81450 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  He kertoivat lisäksi tulevansa kaipaamaan minua ja kutsuivat minut uudelleen lomailemaan heidän hotellissaan.

  Niinhän henkilökunta sanoo ihan kaikille maksaville turisteille.  Se, mitä he omalla kielellään puhuvat turistista, on taas eri juttu. 🙂

  #81457 Ilmoita asiaton viesti
  SaNiKa
  Participant

  He kertoivat lisäksi tulevansa kaipaamaan minua ja kutsuivat minut uudelleen lomailemaan heidän hotellissaan.

  Niinhän henkilökunta sanoo ihan kaikille maksaville turisteille.  Se, mitä he omalla kielellään puhuvat turistista, on taas eri juttu. ?

  Totta, niin sanovat. Tuollaisia juttuja voi odottaa teineiltä, jotka ovat eka kertaa ulkomailla ja ovat haltioissaan ulkomaalaisten miesten kohteliaisuuksista.
  Tuija alkaa osoittaa samanlaisia narsistin merkkejä kuin Tuksukin. Julkaisee pärstäkuviaan päivittäin lukemattoman määrän, sama kuvakulma, sama typerä ilme naamallaan. Mä en ole löytänyt mitään järjellistä selitystä sille, kuin että kerjää huomionosoituksia niiltä vanhoilta äijiltä, joita sillä on face kaverina.
  Nyt se on vielä kaiken huipuksi alkanut politikoimaan ja tyrkyttää itseään ehdolle eduskuntavaaleihin. Ollaan naurettu sen uhoamisille, ”minä tiedän, minä paljastan minä sitä minä tätä” ja ”mulla on 12 vuoden kokemus poliitikasta” Jännää että Tuijalla riittää narisemista vähän joka asiasta, mutta ei ole esittänyt yhtäkään esimerkkiä siitä, miten esim. työttömyys saadaan laskuun tai vaihtoehtoja, millä toimilla valtion lisävelkaantuminen estetään. Ennen kaikkea haluaisin tietää, mistä otetaan ne tukimiljoonat, joilla ruokitaan kaikki pienituloiset ja työttömät. Tuija itsekkään kun ei ole mikään iloinen veronmaksaja, koska työt ei näytä kiinnostavan. Olishan se tietty kivaa, kun vois päivät laiskotella kotona, sutia välillä jotain pahvinpalasta ja leikkiä prinsessaa ja ”palkka” juoksisi tilille Kattelin sen luetteloa, jolla se kerskuu  ansioitaan. Tässä tuo hulvaton luettelo, jolla yrittää vakuuttaa tietävänsä ja osaavansa kaiken poliitikasta:

  Kunnallispolitiikka

  Luottamustoimet Iisalmessa 2000 – 2012

  Koulutuslautakunta, varajäsen
  26.09.2000-31.12.2000

  Sosiaalilautakunta, varajäsen
  01.01.2001-31.12.2004

  Kaupungin valtuusto, varajäsen
  01.01.2001-31.12.2004

  Koulutuslautakunta, jäsen
  01.01.2001-31.12.2004

  Kaupungin valtuusto, varajäsen
  01.01.2005-31.12.2008

  Kulttuurilautakunta, jäsen
  01.01.2005-31.12.2008

  Ylä-Savon ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä,
  Yhtymävaltuusto, varajäsen
  01.01.2005-31.12.2008

  Vapaa-aikalautakunta, varajäsen
  22.03.2005-31.12.2008

  Rakennuslautakunta, varajäsen
  01.01.2009-31.12.2012

  Johtokuntatyöskentely

  Kirkonsalmen koulun johtokunta, jäsen
  2003-2004

  Kirkonsalmen koulun johtokunta
  Koulutuslautakunnan edustaja
  2001-2002

  Ylä-Savon Seurakuntayhtymän luottamustoimet

  Kirkkoneuvosto, jäsen
  2003-2004

  Nuorisotyön johtokunta, varajäsen
  2003-2006

  Kirkkovaltuusto
  4.s varajäsen Seurakunta keskellämme – listalla

  Yhdistys- ja järjestötoiminta

  Ylä-Savon Vesaiset ry, 2000-luvun alussa puheenjohtaja (nuorten ja lasten poliittisesti sitoutumaton järjesto).

  Eduskuntavaalit 2015

  Kansanedustajaehdokkaan vaalipäällikkö eduskuntavaaleissa 2015.
  2015

  Pakko vielä kopsata pari tärkeää meriittiä:

  2013 –

  • Miss Savotar kauneuskilpailut 2013 – 2014. Suunnittelu, tuotanto, järjestäminen.

  Suurin elkein Tuija tiedotti ryhtyvänsä missimammaksi, mutta kovin vaatimattomaksi jäi ura, kun Kuopiolaiset sponsorit kieltäytyivät jatkamasta yhteistyötä.

  • Ohmygossip Couture-malliston mainoskasvo Brasiliassa 2015

  Olis kivaa nähdä Brasilialainen julkaisu, jossa Tuikku koreilee virolaisen hieman suuruudenhullun Helenan Haute couture rytkyt päällään. Ilmeisesti mallisto on kovin salainen, koska siitä on nähty vain pari euroa maksava  T-paita, jonka etumukseen on painatettu joku epämääräinen piikikäs pallo.

  Radiokokemus

  • Radio Heinola, mainoskäsikirjoittaja ja mainosääni 1991.
  • Radio Novassa Sari Seppälän ”työkaveri” päivän ajan 2009.

  Tää on huippu, työskentely Radio Novassa peräti yhden päivän ajan!

  Tähän loppuun on sanottava, kun Tuija kuitenkin nuuhkit nenä pitkänä, mitä sinusta kirjoitetaan, niin huomautan että yllä oleva kirjoitus on MINUN MIELIPITEENI, joten älähän nyt yritä rajoittaa minun käyttää perustuslaillisia oikeuksiani.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 131 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.