Näädän pesä

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 272 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 163 #117615 Ilmoita asiaton viesti
  Näädän pesä
  Participant

  Pitkästä aikaa.

  Eilen tuli Rikospaikka maikkarilta, varmaan löytyy katsomosta. Heti alussa oli juttua Nokian kiristysjutusta, vuosi taisi olla 2007-2008. Summa oli miljoona, tai miljoonia.

  KRP:lla juttu on vieläkin jossain tutkinnassa.

  Näädän pesä
  Participant

  Mikä kanava pitää virittää youtubessa että löytää Tuksun ohjelman? Yritin eilen etsiä, mutta löytyi vaan randomisti jotain vanhaa mitä en jaksanut edes vilkaista.

  Jos se siis siellä huutelee kännijuttujaan, vois mennä alapeukuttamaan.

  Näädän pesä
  Participant

  https://bbs.io-tech.fi/forums/yleistae-keskustelua.18/

  Sieltä ihan haulla Johanna Tukiainen, jaa valmis linkki olikin jo ylempänä. Tuksu ketju etusivulla, joten löytyy kyllä.

  JA sielläkin moderointi toimii, joten ei mitään ylilyöntejä. Asiallisesti kun on, niin ei ongelmaa. Ja tekniset ongelmat voi unohtaa, sillä niitä ei ole.

  Näädän pesä
  Participant

  Riekko

  Se nyt oli vaan yhden kirjoittajan mielipide. Jos siellä yksi J-T ketju roikkuu YK alueella, niin ei ketään haittaa. On siellä turhempiakin ketjuja. Ja Tuksu ketjuhan on ollut ihan alusta asti. Siis täältä katosi se viesti mihin itse kommentoin. Pitääpä vilkaista, kummallista tämä.

  EDIT: löytyi se sivulta ;;;;;;; mikä vitu se nyt oli, pari sivua tätä ennen kuitenkin, io tech

  Näädän pesä
  Participant

  Itse Riekko

  ehdottikin tosiaan toiselle foorumille siirtymissä, kun tämä nyt on vaan toiminnoiltaan niin köpö, ja asialle ei haluta tehdä mitään. Siellä toisella mikä löytyy tässä vollissa sivulla 34, kaikki toimii, onnistuu lainaukset, kuvat, videot, avatarit, hymiöt, tykkäykset, ihan kaikki.

  Kunhan kannatan vaan ajatusta, onhan näitä ennenkin ehdoteltu mutta täällä sitä kärvistellään edelleen ihmetellään kun mikään tekninen juttu ei vaan toimi, ellei itse säädä ja välttämättä ei sittenkään.

  Näädän pesä
  Participant

  Joopa joo. Kyllä on akka taas sekaisin. Ensin niitä synttäriharjoituksia, harjoitellaan synttäreitä? No ei harjoiteltu hyvin tai riittävästi kun meni pieleen.

  Ja sitten lisää synttäriä luvassa. Facessa ne tykkäykset on sitä normitasoa. Itsellä kun oli synttärit valitettavasti joku aika sitten niin tykkäyksiä oli jotain saman verran, vaikka fb kamuja reilu sata. Siis muutama kymmenen. Joka taitaa olla enemmän kun tunkilla, like a boss.

  Uutisista varmaan on luettu että joku mielipuoli ajeli Jaguarilla miten sattuu aiheuttaen muutamia ongelmia. Pitkäaikainen mt tapaus. Jos nyt menisi lukkojen taakse vaikka väkisin kuten omaisetkin ovat toivoneet. Koskahan tuo meidän tähtönen saa taas jonkun auton alleen ja mayham luvassa. ribs

  Näädän pesä
  Participant

  LindaPiia

  Kiitos hyvistä jutuista, ja tuo juutuubi oli just eikä melkein! 😀

  https://youtu.be/fkBU1aD88z8

  Näädän pesä
  Participant

  ”My friend Olli Loukola singing ”Lord I lift your name on high.” Before leaving back to Sweden soon….”

  Tuosta kyllä voi päätellä että ruottiin on menossa. Kukas sille täällä synttärit pitäisi, ei kukaan.

  Näädän pesä
  Participant

  Alpro maitoa. Ettei olis Alprox ja maito, no sen maidonkin voi korvata vaikka valkovenäläisellä.

  Miten mahtaa toimia ryynimarkkinat ruottisessa? Saako suomalainen helposti pameja ja muita kivoja lekurilta? Vois olla respat suomessa ruotsissa, toki kadultakin saa.

  Näädän pesä
  Participant

  Johanna Mia Tukiainen Kirjoitan suomeksi vielä lyhyesti;

   

  Yritä tosiaan kirjoittaa lyhyesti; Tuota paskaa ei jaksa montaa riviä todellakaan lukea.

  ;Onneksi kanssanäätyläiset poimii parhaat palat horinoista, niin säästyy aikaa; eikä tarvi itse kahlata koko oksennustaSI läpi.

  Näädän pesä
  Participant

  On se nyt kumma kun Jassun kanssa ollaan taas väleissä. Eilen hesassa, tänään tukholmassa. Nää siis seilaa kahdestaan 247 porauslautalla. No hytti on ihan hyvä paikka ryypätä, eipä ole yleisöä. Ehkä.

  Näädän pesä
  Participant

  Nyt en muista mikä oli aiheena silloin joskus. Mutta Tuksu ja -Mika viestittelivät facessa jotain kunnianloukkausesta, tai syytteestä. Koskien jotain asiaa x. Ei tästä nyt montaa vuotta voi olla.

  Ja miksi toista kutsutaan Siaksi? Jos polkee Jullea tai käy bordellissa, niin shoy wat. Itse leskirouva oli miamin tunnelmissa ja tiessä missä samoihin aikoihin.

  Mitä hemmettiä Jassu, Tuksu ja Henna tekee yhdessä, ja vielä baarissa. Vissiin Tuksu päässyt jollashoviinkin vierailemaan. Nyt on kyllä jotain tekeillä, onko ne kaikki ihan sekaisin? Ja Tuksu baarissa selvinpäin, juu niin varmaan 😀

  Näädän pesä
  Participant

  Vielä Arskasta – RIP. Eikös seiska vai hymy stailannut Tuksun punaisen pehkon kondikseen jotain vuosi tai pari sitten?

  Muovimopin pesu ja kampaus lienee siitä halvimmasta päästä. Muuten jos jonkun pitäisi alkaa korjailemaan muita ruumiiseen kuulumattomia osia, niin lasku olisi valtava, ja mitään takuuta ei voisi antaa.

  Näädän pesä
  Participant

  Ei sitä mikään mahti hoitoon saa. Nyt oli vapautettu sarjakuristaja, ja Iraqilainen siskon taposta uhkailtu. Vaikka päässä viiraa ja kaikenlaisia suunnitelmia on kehitteillä, niin vapaaksi vaan kun tämä järjestelmä on vähän tälläinen mikä on.

  Avohoitotapaukset saa liikkua ihan vapaasti, ellei tee pikkutappoa josta vähäksi aikaa lusimaan. Kunnon veropetoksesta saisikin jo sitten viimisen päälle istumista. Tuksun taloudenhoidon tietäen edes se ei riittäne tuomioon. Saati nyt persaukisena yrittäjänä.

  Silti onhan niitä suljettuja laitoksia mihin päästään kiinnileikanneet joutuvat epämääräiseksi ajaksi. Yhtään esimerkkiä en nyt keksi, no kellokosken prinsessa toki. Jos joku tietää paremmin niin saa kertoa.

  Tuksulle muuten terkkuja, korkki auki ja kannut kaakkoon. Muuten olet tavallisen tylsä, ja ollut sitä melkein vuoden. Uskishöpinät ei kiinnosta.

  Näädän pesä
  Participant

  Nopea liikkeissään kuin lokki. Eilen oli sollentuunasessa, sitten jollaksessa, nyt jo oulussa.

  En minä jaksaisi reissata tuolla tavalla.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 272 total)