Tuumailija

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
 • Author
  Posts
 • Tuumailija
  Participant

  ”Sulho” näyttäisi olevan oikealta nimeltään Tommi Sandberg ja lapsiakin näyttäisi olevan tyttö ja poika, asuinpaikkana fb:n mukaan Lahti.

  Mitähän pelleilyä tuo Tryffeliksi nimen esittely on ja eikös siellä nimi Taipalekin ollut Andyn kuvan yhteydessä.

  Käykääpä vilkaisemassa…

  Löysin tämän fb:n jonkun postauksen yhteydessä muutamia viikkoja sitten.

   

   

  Tuumailija
  Participant

  Kyllä ihmettelen tuota epäaitoutta mitä tämä sohjopää muutenkin ihannoi, mutta että pienen lapsenkin silmät ja ripset pitää kuviin feikata.Enpä usko että aidosti ovat tuollaiset ”lautasen kokoiset”ja on mahdotonta että noin pienellä taaperolla on noin pitkät ja tummat ripset. Ja en ymmärrä sitä kaunis sanan viljelyä, vastasyntynyt vauva ja lähes 70v.mamma on kaunis, mitä helkkaria. Eiköhän se suloinen ole tässä yhteydessä pikkuvauvasta paikallaan.Itse Marja muori totesi vauvan kauniiksi heti eka näkemisellä. Kyllä olisin vähän kieroon katsonut äitiäni, jos näin olisi tyttäreni synnyttyä lohkaissut.

  On kyllä pöyristyttävä ajatus mitä vaurioita tuo narsisti äitinä saisi aikaan…Haluan uskoa, että tietoa on tarpeeksi tuon ihmisen mielenterveydestä, että tyttö pelastetaan normaaliin kotiin.

  Tuumailija
  Participant

  Oho, tuli julkaisu oudosti…

  Tuumailija
  Participant

  Olen Herneen kanssa samoilla linjoilla, manipulaatiota on harrastettu ja saatu Veijo ressu jo aikaa sitten vastustuskyvyttömäksi, jolloin on helppo vedellä naruista ja hallita aina vaan ja niellä vaikka ja mitä edelleenkin ja hyväksi käyttää.Tätä kutsuttiin siellä traumasiteeksi. Sekin selitettiin, miten vaikea uhrin on vapautua tällaisesta.

  Oli kyllä järkyttävää luettavaa. Omatunnoton, empatiakyvytön, kaksi aitoa tunnetta, viha ja kateus. Painotettiin ettei kyseessä ole mitenkään normaali ihminen, eikä ole parannettavissa. Siellä selitetään mm.tämän syntyä liittyen varhaislapsuuden kuvioihin.Avasi kyllä nämä videot tätä todella paljon, kun omassakin elämässä olen tällaiseen joutunut osalliseksi.

   

  Kannattaa tutustua you tuben Narsismi vs Minä videoihin, sieltä tämä kammottava persoonallishäiriö on selitetty.

  Ei jää kyllä epäilykselle sijaa, että kyseessä on julkinarsisti.

  Kyllä oli ikävä lukea sekin osa, missä kuvaillaan narsistiäidin vaikutusta tyttäreen. Voi pikku ressua, millaista tuhoa itsetunnolle ja puhumattakaan järisyttävästä kateudesta kun tyttö kasvaa.

  Tuumailija
  Participant

  Sanos muuta etis, palkokasvustolla on paha päivä tänään!

  Tuumailija
  Participant

  Kiitos oikaisusta Sopusisko.

  Tuumailija
  Participant

  Livahtiko Herneellä kenties yksi nenuun minun vau!!!efektistäni, harmin paikka. Iletko varma että omistan emättimen, kyllä nyt hiukka huvittaa.

  Ei ole mitään syytä toivoa muutosta elämääni, ihan olen saavutuksiini tyytyväinen. Olen Marja muorin kanssa samiksia työpaikan suhteen.Ihan on oma katto pään päällä, lapsia,lapsenlapsia,ystäviä ja ihana koiraharrastus siivittää päiviäni, enkä ole juoppo mt.ongelmainen, entäs itse kun noin kuumottaa yksi sana.

  Joo siinähän me sun kanssa tän yhden ”harrastuksen” jaetaan, täällähän teikäläinenkin notkuu! t.EmätinNäätiäinen (kiitos tuosta kunniamaininnasta.)

   

  Tuumailija
  Participant

  Vau!!!!

  maapalvelun neiti

  Tosi hyvin analysoitu, yhdyn kirjoittamaasi täysin. Meikäkin on paljon miettinyt näitä taustatekijöitä, psykologia kun kiinnostaa.

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 187 #159253 Ilmoita asiaton viesti
  Tuumailija
  Participant

  Tuksu…

  Ajatteles sitä mahdollisuutta, että noilla kahdella luvatta kuvatuilla voi olla mitä sinulla EI OLE, MIESTÄ EIKÄ LASTA! On se vaan kummallista, että et vaan löydä miestä, vaikka olet niin kaunis ja fiksu ja mitä kaikkea kuvitteletkaan. Mitä nyt pienistä, alkoholisti pilleristi, mt.ongelmainen ilkeääkin ilkeämpi narsisti, eihän näiden nyt pitäisi estää miehen löytämistä, voi tuksu tuksu, herää jo sieltä pilvilinnoista. Täytyy myöntää, että on jo melkoinen saavutus saada elämänsä tuollaiseen jamaan. Tietty sairaudesta kyse ja joskus on säälin ripe hiipinyt mieleen, mutta äkkiä on tullut selkeämpi hetki muistaen kuinka aivan hävyttömän kamala tämä uskonsisar on edelleenkin suustaan.

  On se vaan niin epäreilua ja näädät vielä kiusaa kateuksissaan!?

  Kyllä puodin myyjillä on ollut varmaan pokassa pitämistä, kun ”ballerina” on pyörähdellyt tohkeissaan ihastellen soreata olemustaan ja tälläten rusettia pötsin eteen ja jalkoja somasti.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 186 #158042 Ilmoita asiaton viesti
  Tuumailija
  Participant

  Mitä silmäni näkivätkään, kun menin kurkkaamaan niin ”kovasti kaunistuneen”, lue photoshopatun lokki expertin fb sivua tarkemmin…

  Perheenjäsenet

  Isabella Lemmikki (odottaa)

  Bruno Lemmikki (odottaa)

  Ei kai vaan ja miksikäs ei, eihän se olisi eka kerta. Samassa huushollissa narttu ja uros täysin vastuuttoman mt.ongelmaisen kynsissä.

  Onhan se Maxikin Bellan kanssa asunut ennen Suville menoa ja tuo Brunokin vaikka on 7 kuukautinen, älyää kyllä hommelit. Vaikka oksettaakin tuon patologisen valehtelijan jutut, niin nyt on toivottavasti löpänheittoa vailla todellista reppanan koirapolon odotusta.

  Eipä ole Bellaa viimeaikoina kuvattu siinä uudessa tunnelmallisesti sisustetussa kanakopissa. Bruno ressu se siellä kuvissa näyttää kärsivän kaulurin kanssa, onko jo kuukausi täysi.

  Olen harkinnut ilmon tekemistä, että tilanne el.lääkärin toimesta selvitetään mikä se koiran tilanne oikein on.

  Koirien kanssa vuosikymmeniä toimineena, eihän tuo ole mitenkään normaalia sairauteen liittyvää.Kuten joku jo on täällä epäillytkin, että kauluri on estämässä huonekalujen pureskelua ja sehän ei taatusti ole sallittua tällä keinoin.

  Kyllä on monasti tullut soimattua itseä, mikä helkkarin hölmö sitä onkaan, kun on jäänyt koukkuun seuraamaan tuon täysin kuutamolla olevan toilailuja ja valehtelua.

   

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 185 #153336 Ilmoita asiaton viesti
  Tuumailija
  Participant

  Jopa oli hyvä ohjelma tänään Areenassa aiheena narsismi, kantsii katsoa, olipa niin tunnistettavaa tuksuttimen käytöstä ja sitä ihan uskomatonta huomion hakua, sekin selitettiin hyvin mitä sillä itsessään hoitaa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 184 #152886 Ilmoita asiaton viesti
  Tuumailija
  Participant

  Ok näin varmaan on, kiitti Etänäätä tiedosta.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 184 #152885 Ilmoita asiaton viesti
  Tuumailija
  Participant

  Oho, miksiköhän en löydä..?

  Sorry väärästä tiedosta.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 184 #152882 Ilmoita asiaton viesti
  Tuumailija
  Participant

  Olisiko nyt jotain tapahtumassa Veijon suunnalla, kun ei ole enää fb:ssa profiilia.. Muistaaksani oli soopelsson, joka kirjoitti tuksun vuokran maksun lopettamisaikeistaan ja ettei olisi enää koiriakaan.

  Kyllähän tässä nyt jokainen, joka on pitkään tuksun toilailuja ja harhoja seurannut, että mt- ongelmia on ja päässä viiraa ja pahasti. Jos olisi minun lapsestani kyse, tekisin kaikkeni että hoitoon menisi. Vai onkohan uskovaisilla sellainen ajatus, että ongelmat poistuu kun vaan tarpeeksi rukoilee, tyyliin kyllä herra tytöistä huolen pitää! Ei tarvitse mikään lääkäri olla tajutakseen, ettei noin pahoista riippuvuuksista itse kuiville pääse. Olen havaitsevani mamman tehneen jonkinlaista korjausliikettä, kuten jossain tänne kopsatussa viestissä toivoi kykenevänsä sanomaan,ei!

  Kyllä meikää huvittaa nuo filtterit, mamma alkaa näyttämään tuksun siskolta, kait se kohta värkätään teini-ikäiseksi samoin kuin oma naamansa, melkoista itsepetosta, huh huh!

   

  Tuumailija
  Participant

  Muistan melko pian bannin loppumisesta,oli taas julistusta, jonka loppu oli suomennettuna ”jakakaa jos uskallatte”.Siinä heti mietin, eiköhän homma pian jatku uudella, ja sitähän tämä hiljaisuus on nyt näyttäisi olevan.

   

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)