Ihanat PisamaNI

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 45 total)
 • Author
  Posts
 • Ihanat PisamaNI
  Participant

  Tämä kyseinen T….u Va…a ainakin asuu Turussa. Kaksi päivää sitten viimeksi kommentoinut Juhannus-postaukseen.

  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Vahva veikkaus Turun majoittajasta: T.V. Innokas kommentoija Tuksun postauksiin.

  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Joku oikeuskäsittely siellä Ruottisessa on ollut, sillä Paksu oli kommentoinut jakamaansa Narsisti-postaukseen, että hän hävisi juuri oikeudessa yhdelle narsistille.

  Valitettavasti en osaa kopioida tänne noita postauksia. Ihan julkisesti näkyi, sillä en ole päässyt sisäpiiriin 😁

  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Korso barbi: Miami-leffa löytyy Viaplaysta. Eilen kotimaisia leffoja selatessani huomasin sen. Pitänee katsoa joku päivä..

  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Kyllä se on ihan Vellin oma porohattu. Löytyy aijaa.com-kuvista 8.12.18 Kokkolan pikkujoulu-show:n kuvista. Vellillä porohattu päässä ja pyjamahousut jalassa, tukevalla tytöllä tutu.

  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Olen Pastori 2.2. kanssa samoilla aatoksilla, että mihis Perpan sormikarvat katosi, jos siis ruokakuvassa on hän. Velliksi katsoin jo heti aluksi ja yhtä hoikkakin on mielestäni. Eikös Vellilläkin ollut pinkki paita joskus jossain Tunkeroisen juhlissa?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 275 #296820 Ilmoita asiaton viesti
  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Possun instastoryt näen anonyymisti, nyt kun hällä on julkinen tili. Esti mut aika nopeasti aikoinaan, kun en tykkäillyt, enkä ollut seuraajana.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 275 #296819 Ilmoita asiaton viesti
  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Mua paattiraakku ei ole vielä estänyt, ihme kyllä. Storyssaan onnittelee lapsenlasta, joka täyttää 3 vuotta ja 9 kuukautta. Mikä ihmeen glamourinen tapa on tämä kuukausisynttärien onnittelu? Ei ainakaan meillä ole tapana. Ymmärrän kyllä, että lapsen ollessa alle vuoden, niin silloin mainitaan nuo kuukausiajatkin, mutta että sen jälkeenkin.

  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Ei tuossa Ilessä kyllä ole yhdenkään siittiön vertaa albaanin geenejä, kun on noin vaalea. Eiköhän se oikea isukki liene Suomen puolella. Kenties edesmennyt taksinalle?

  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Tuntuu kyllä niin uskomattomalle tämä tilanne. En halua uskoa todeksi!

  Itsekin seurasin Jasminen instaa. Välillä ärsytti se ainainen läppärin tuulettelu ja kameraan muikistelu, mutta usein oli myös kivoja päivityksiä. Ihailin aina hänen ruokakuviaan.

  Viimeisimmistä storyista jäi mieleen, että hän oli sen vanhemman urheiluautotyypin ja jonkun nuoremman miehen kanssa jossain autotallissa tms. ja syömässä myös. Sitten olikohan perjantai-illalta kuva, jossa ensin oli joku paljastavampi asu päällä ja lähdössä ulos, mutta seuraavassa kuvassa olikin jotenkin ns. tavis-farkkuasu. Muistan, kun mielessäni ihmettelin, että ei ollut yhtään Jassun tyylinen bileasu, jos oli ulos lähdössä. Sitten viimeisimpänä hän oli ulkona koiran kanssa yöllä.. ja sen jälkeen taisi kanava hiljetä. Todella surullista! Siitä yhdestä iljetyksestä en halua edes sanoa mitään!

  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Voihan se olla, että Molli-Olli on laihtunut, mutta kyllä nuo Tuksunkin posket aika kapoiset on noissa kuvissa/videossa. Seiskan kuvissahan näimme totuuden. Kavennus-äpit lienee ollut taas kovassa käytössä.

  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Liekö on-off-Vikke taas palannut syömään ja nu…kkumaan Jasminaen luo? Ainakin Ville on päässyt storyihin mukaan. Pikku-Bellen pyykkejä roikkui telineellä, joten vaatehuoltokin pelaa. Iso-Pelle voi vaan nauttia, kun toiset hoitaa vauvan ja kotityöt. On se luuseri…

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 248 #252907 Ilmoita asiaton viesti
  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Minutkin Tunkki aikoinaan blokkasi, sillä olenhan keski-ikäinen, ruma nainen 🙂 Instaan kirjautuneena en näe hänen sivujaan, mutta kirjautumatta näen kuvat, mutten storyja.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 247 #251772 Ilmoita asiaton viesti
  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Risti kaulassa on samanlainen, joten kyllä se on isoäidin vako kuvassa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 247 #251725 Ilmoita asiaton viesti
  Ihanat PisamaNI
  Participant

  Mitä ihmettä! Onko silmiemmeilo Vikke taas mukana Jassun kuvioissa? Ainakin hänen koiransa oli instastoreissa sydämien kera. Jotain uutta ja jännää taas tulossa 24/7, 100km/h workholistille..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 45 total)