silirimpsis

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • Author
  Posts
 • silirimpsis
  Participant

  Mitähän tekis, että mainittais on vanha sanonta ja pätee hyvin tähän ”ylikylän” matamiin.

  Tunkille käy hyvin motoksi, PALJON!

  Kaikkea pitää olla yltäkylläisesti, aiheella, totuudella ja laadulla ei mitään väliä, kunhan vaan mainitaan.

  Paljon rahaa, mainetta, valtaa, ihailua, tukkaa, huulipunaa, huulia, vaatteita, koiria, matkoja, alkoholia, nappeja, tuomioita, uskontoa, roskaa, roinaa, valehtelua, omia laulubiisejä, karmeeta huutoevankelointia, traktaatteja, perättömiä juttuja, bemareita, residenssejä, monen vuoden vakavia parisuhteita, kuolemanporteilla käyntejä, erittäin vakavia sairauksia, hääpukuja, olemattomia ihmissuhteita ……. yms. lista on loputon. Paljon!

  Tunkki täyttää KAIKKI seuraavien luonneanalyysien piirteet … ja paljon!

  http://www.suhdesoppa.fi/narsismi/narsistiset-luonnehairiot/

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 140 #80794 Ilmoita asiaton viesti
  silirimpsis
  Participant

  whenever I eat one falafel I turn into current day lindsay lohan

  A photo posted by OfficialSeanPenn (@officialseanpenn) on

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 135 #73169 Ilmoita asiaton viesti
  silirimpsis
  Participant

  Kattelin Närhiskän fb videoita, ääntä en kylläkään pystynyt laittamaan, ei vaan pysty kuuntelemaan. Kun seuraa matamien ruumiinkieltä niin ei tiedä itkiskö vai nauraisko. Molemmat keikistelee, kiemurtelee, heittää päätään, hipelöi pehkoaan, muikistelee suutaan, pyörittelee silmiään, Tunkki varsinkin kun Närhiskä taas paasaa hieman jätkämäisemmällä otteella. Toisen meikit on päin persettä ja tukka hapsottaa toisen on … no ihan samanlaiset. Kyllä on susirumia muijia.

  Mikähän kristinuskon mannekiini toi Tunkki uskoo olevansa. On kyllä outoa, että Tunkilla on jatkuvasti uusia vaatteita, tuskin kukaan vaateliike sponssaa sitä. Ei kait se tukan, ripsien ja kynsienkään laitto ilmaista ole saati jatkuva ulkona syöminen.

  Videolla Tunkki antaa äidilleen jonkun lahjan. Mitä tekee äiti … NIIAA ja useamman kerran, eikä se näyttänyt vitsiltä. Tästä voi jälleen päätellä perheen marssijärjestyksen.

  Ihminen joka kärsii jostain addiktiosta ja pääsee siitä irti niin tilalle tulee joku uusi addiktio, tutkittu juttu. Juopot tulee uskoon, tupakan tumpanneet alkavat syömään älyttömästi, peliriippuvaiset urheilemaan tai joku muu addiktio täyttää elämän ja usein apinanraivolla. Tunkki on ottanut nyt roolikseen tämän kristinuskon mannekeeramisen. On niin teennäisen näköistä ja oloista touhua että ihan ilettää kattoa.

  Närhiskällä ja Tunkilla on ihan selvästi menossa valtataistelu. Kumpi vai kampi. Siks ne ei tarvitse ketään muita noihin videoihinsa, kun yrittävät todistaa toisiansa suohon. On niin teennäistä keikistelyä tuo Tunkin touhu mutta ei muista, että Närhiskä on muutaman vuoden edellä tuossa pussihyppelyssä. Kumpikin tarvitsee toistaan tässä mielipuolten välisessä keskinäisen kehun kerhossa. Kuka täyttää elämänsä milläkin tavalla.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #64676 Ilmoita asiaton viesti
  silirimpsis
  Participant

  Ettei totuus unohtuisi tästä HiljaTunkki maitotytöstä …

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #64607 Ilmoita asiaton viesti
  silirimpsis
  Participant

  Nyt on vakka kantensa löytänyt uuden ”klamourikauntri” mekkosen myötä! Kyllä sillä erittäin suurella fanijoukolla kirpoaa ihastuksen huokauksia, kun Tunkki esittää keikoillansa sivuaskel hyppy tanssikuvioitansa tämä erittäin idyllinen kolttu yllänsä. Olli avustajan antaessa tahtia. ?

   

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 130 #62052 Ilmoita asiaton viesti
  silirimpsis
  Participant

  Millään muulla tälle ei ole väliä, kun …

  Johanna 6v. -” KATO MUA, KATO MUA!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 129 #61590 Ilmoita asiaton viesti
  silirimpsis
  Participant

  Ei ollu ylläri, että Tunkin maallikkopastorin ura on ohi. Se hieman yllätti, että se tapahtui näin äkkiä.

  Tunkki varmaankin oletti, että hänen pelkkä karismansa riittää koukuttamaan uskovaiset ja sen jälkeen meikkipusissa kahisee.

  Meinasi kait, että kun tekee maata kattavan kiertueen hurmahengessä ja toinen käsi kollegan ”reidellä”. Niin ura on taattu. Sen jälkeen voi jaella taivaspaikkoja vain niille keiden kohdalla kolehtihaavi parhaiten kahahtaa.

  No ei onnistunut se kiertua ja oli pakko palata”rupusakin” tasolle. Mutta kappas! Vaikka takki auki painettiin menemään käs’kynkässä mamman ja papan kanssa ja varmaan vähän isompi meikkipussikin oli matkassa ni mitä kehtasvat tehä?! Tää ylipapitar oli vaan vähän ja edellisen viikon ottanut vettä jotta kurkkua ei kuivaisi kesken tulevan elämää suuremman todistuksen. Mutta joku perkele oli muuttanut veden viiniksi. Kehtasvat syyttää että viinalle hais!

  Jos ylipapitar oikeesti haluaisi jatkaa ”uraansa” Suomi ja maapallo on kirkkoja, rukoushuoneita yms. täynnä. On varmaankin tajunnut, että kukaan ei enää huoli sitä joukkoonsa.

  Normaali tai edes normaalinpi ihminen laittaisi leuan rintaan ja miettis hieman tekosiaan. Mut ei tää, 110 kiloa tanaan ja uuteen hyökkäykseen. Velli reppana saa kuulla kunniansa. Tälle tulevalle avioparille on arki astunut elämään vaik ei o ees vihitty vielä. Tai no, eläähän tuleva rouva pää pilvissä ja jalat olkapäillä odottaen että rakkauden sapeli lävistäisi. Siinä on heidän tulevaisuuden haaveensa, liekö kuitenkaan yhteiset?

  Ei kun onnea ja menetystä edelleenkin, sama turmio jatkukoon!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 129 #60529 Ilmoita asiaton viesti
  silirimpsis
  Participant

  Дай-ка я тебя поцелую ?

  A photo posted by @zoloto_yumora on

  häämeikki ?

  silirimpsis
  Participant
  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 127 #57794 Ilmoita asiaton viesti
  silirimpsis
  Participant

  Kohta on raamattukin kirjoitettu uusiksi Tunkin toimesta. Tunkiainen on kristinuskon diktaattori. Jos et seuraa johtajaa niin päitä putoaa. Ihan, kun kukaan muu ei olisi kokenut ja lukenut asioita, yleensäkkin. Tunkki on kun entisajan mustalaiset, kävivät päälle kun yleiset syyttäjät, jos joku asia ei miellyttänyt. Ei tää räksyttäjä pysty sitoutumaan mihinkään pidempiaikaisesti joten se niistä kiertueista. Netissä sen on helpompi julistaa älyttömyyksiään, kun voi vetää nappia ja kuppia samalla.

  silirimpsis
  Participant

  Vai vielä lapsia, kun daami ei pysty hoitamaan edes omaa hygieniaansa! Eivätkä ne lapset pelkällä pyhällähengellä elä. Lasta ei voi paiskata seinään, kun pinna palaa. Siitä ei selviäkään sitten enää mummoille virsiä laulamalla.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)