Aavan meren tuolla puolen

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 753 total)
 • Author
  Posts
 • Säälieuroja kalastellaan Ilen kuvilla tyyliin ”Ilebella ihmettelee, minne rakastava täti on kadonnut” ja ”Ilebellakin itkee posket valuen” (kuva vetistelevästä Ilestä Ähän sylissä, todellisuudessa itkee Ähästä uhoavaa hajusinfoniaa).

  Hautajaisista on toki tulossa Seveniin juttu, ei niistä muuten olisi oltu niin hiljaa. Kuvia montun partaalla rääkyvästä isosiskosta sekä murheen murtamista vanhemmista julkaistaan sivutolkulla, onhan kyseessä kaikkien tuntema merkkihenkilö.

  Ei pidä unohtaa, että ishkä on aikoinaan maksanut dottereilleen onnit ja toivot. Ja varmaan kaikkea muutakin. Onko siinäkin kiristetty perhesalaisuuksien paljastamisella, jos rahaa ja tissejä ei tipu?

  Yksivuotias opettelee ehkä kävelemään, puhuu ensimmäisuä sanojaan, katselee kuvakirjoja, kuuntelee lastenlauluja, maistelee monenlaisia ruokia itse sormin ja lusikalla, opettelee juomaan nokkamukista, nauraa, leikkii ja kujeilee. Missä kaikki ihanat Ilebellan melkein yksivuotiaan videot?

  Ohoh, sivu oli mulla päivittymättä, enkä huomannut, että koiranhihnaa oli jo kommentoitu moneen kertaan. Sorbus ja vinkku.

  Löytynyt kuristuneena/kuristettuna rappukäytävästä. Koiranhihnaa ei ole mainittu, sen osalta vain olettamusta, mitä kotoa löytyvää voi käyttää hirttäytymiseen.

  Sehän on ihan loogista, että kun palailee Kanarian saarilta Stockholmaa tai Helsinkiä kohti, päätyy Kärsämäelle, jonne ei edes pääse junalla eikä lentäen, Onnibussilla kylläkin. Majoitusvaihtoehdot voivat tosin olla vähissä, liekö tuolla mitään matkailumajaa tai leirintäaluettakaan avoinna näin syksyllä?  Tosin telttaan voi majoittua johonkin pellon kulmalle. Paikallinen Systembolaget löytyy ja kaljakippola.

  Olisko nyt aika sulkea tämä palsta. Hienotunteisuudesta perhettä kohtaan, oli he sitten millaisia tahansa.

  Tunkin puheisiin ei ole luottamista Jassun asiassakaan. Ainoa totuus tällä hetkellä lienee, että Jassu on sairaalassa, Jojeli rukoilee apua syrralleen. Eli voi olla mitä tahansa, vaikka korona, mutta taitaa olla vakavaa kuitenkin. Ilebellalle ei ehkä huono asia olisikaan jäädä Vellilään, tie kuinka hyvin Velli hoitaisi vavvaa, taisi hoitaa koiriakin. Pennuntappajakin taisi olla joku muu kuin Velli.

  Hyvin rajallisen ymmärrykseni mukaan hirttäytyminen harvoin epäonnistuu. Lääkkeitten kanssa on se ”vaara”, että annos ei riitä tai apu saapuu ajoissa, jolloin kaikki lääkeaineet eivät ehdi imeytyä. Jotenkin vaan hirttäytyminen ei tunnu todennäköisimmältä ja helpoimmalta tavalta naiselle päättää päivänsä. Miten jos heittäytyisi rekan eteen? Junan alle? Sillalta tai tornitalon katolta? Hirvittävää, jos Jasmine on todellakin kuolemankielissä. Toivon parasta, eli sitä, että kyse olisikin vain huomiohuoraamisesta, ja kohta laittelee someviestejä tunkkityyliin, ” Olin kualla ja pelastauduin täpärästi, thank Lord”. Pelkään pahinta. Jos Jassu kuolee, Tunkki myy tämänkin tragedian Sevenille pikkurahalla. Ja taas pääsee itkemään minäminäminäni, kun on niin kurjaa, kun jo toinen sisko kuali. Mutta ei kun uutta häämekkoa ostamaan ja alkkofriitä sevenin palkkioilla, niin kyl se siitä. Ilebellan vois unohtaa jonnekin bussipysäkillä, vavva ei enää myy, siskon itsemurhalla saisi seveniltä enemmän massia. Vavvoja nyt on kaikilla, Maisulillakin ja Kaalinaisella.

  Hätätilanteessa laiskiainen puolustautuu käyttämällä kynsiään ja puremalla. Turkissa kasvaa vihreää levää, sieniä, alkueläimiä ja hämähäkkejä. Laiskiainen liikkuu hyvin hitaasti ja enimmäkseen vain nukkuu ja syö.

  Ei nuo grilliannokset rekkamiehelle riittäis. Kunnon annos olis 3-4 pihviä, muutama makkara, kasa perunasalaattia/ uusia perunoita ja töräys sinappia. Ei mitään muita kasviksia, mutta läjä voita potuille ja kunnolla sitä suolaa! Huuhdotaan alas isolla tuopillisella olutta. Ite grillitin tänään perheen miehille laatikollisen (jotain 4-5 per lååda) piffejä per nenä. Muutama jäi.

  Ilebella näyttää ihan iloiselta ipanalta syöttötuolissaan. Mitä jos Ilen elämä mummun kultana onkin ihan mukavaa?

  Möksällä näyttää kaikki olevan kulahtanutta ja vanhaa. Mikä hieno kohde Huvila ja hyyskä-ohjelmassa tuunattavaksi! Uutta vaaleaa skandinaavista tyyliä tilalle, valkolakkaa pintoihin ja pellavaisia kangaspintoja. Mahtava terassi ja uusi upea hiekkaranta laitureineen. Eikä maksa paljon, rahaahan riittää!

  Meilläpä on piha jonka perällä on perinteikäs paskahyyssi. Haluttiin hyvin vuoksi rakentaa semmoinen, ku maalla on aina ollu ulkohuussit. Eikä mikään kompostori, vaan vanha saavi on alla ja siinä purua.  Sitä vaan, että miksi pitäs olla isompi ja pienempi reikä, kun isopehvainenkin osaa tällätä ahterinsa niin, että tuotokset törähtää reijästä alas. Eipä oo sisä hyyssissäkään erikokoisia reikiä. Sen ymmärrän, että alle kouluikäisille on joku reijän pienennys, ettei humpsahda koko kersa sinne kakkaläjään. Joo ei mulla oikeaa asiaa ollu. Meen saunan taa häpeemään.

  Niin, lomailempa tässä itseNIkin. Garderoobiini kuuluu vanha kulahtanut trikoomekko, villasukat ja feikkikroksit. En voi kuvitella, miksi edes tyyristyllerö pukeutuisi mökillään hörselöön ja timankikenkiin, paitsi pöljyyttään, tai myy ehania kuviaan jonnekin, vaikka seiskaan. Kaunotar Juuhanni vasten Lehtoniämen auringonlaskua. Hih ja hej ja nam.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 753 total)