Flamingomies

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 187 total)
 • Author
  Posts
 • Flamingomies
  Participant

  Arvailuja

  varvasrasvavaras:

  Kenen kuva on laatikoston päällä kehyksissä?

  Sitä veikkailtiin nuoreksi pappamuratiksi mutta voi olla myös nuori Arvo Salo.

  Itse sanoisin että kuvassa on joku englantilainen 70-luvun pedofiili tai sarjamurhaaja. Brittisarjoissa aina tuolta näyttävät vähäjärkiset pervot raiskailee pikkulapsia.

  Flamingomies
  Participant

  Myrkkymuratti:

  Muistuttaa kummasti sitä videota missä Hulia makasi poliisiauton vieressä omassa kusilammikossaan.

  Flamingomies
  Participant

  Kaikkien kuvien otsikko voisi olla ”kiviäkin kiinnostaa”.

  Flamingomies
  Participant

  Kuva on lähinnä pelottava. Ja onnettoman fotaroinnin ansiosta kaulan seutu on aivan järkyttävän näköinen.

  Flamingomies
  Participant

  Tunkin seura ei ole hyväksi sairaille. Vetää sairaat mukaan ryyppäämiseensä, lääkkeet unohtuu ja dokaaminen vain pahentaa tilannetta. Hulia pääsi helvettiin, kiitos siskonsa mikä vei ämmän kanyyli kädessä suoraan Meilahden sairaalasta kanssaan dokaamaan ja esiintymään.

  Flamingomies
  Participant

  Tampereen laiturikuvan erityinen piirre on että ensinnäkin tunkki on siinä PASKALLA, parasta on kuitenkin että tunkki paskantaa KOIRANSA PÄÄLLE!!! Koira on siellä jalkojen välissä.

  Homman kruunaa että lopuksi tunkki meni iloisesti junaan ja lösähti penkille. Varmaan kivaa tulla siihen vaunuun jälkeenpäin kun penkkiin on muodostunut aidosta, tuoreesta sonnasta haiseva paskarantu.

  Flamingomies
  Participant

  Tunkin aina ajankohtaiset, ihanan rakastavat terveiset omalle isälleen: HAISTA PASKA!!!

  Flamingomies
  Participant

  Hyvin edistyy muutto kun ei ole sänkyäkään saatu pystyyn. Missä kaiki muu roina on? Vähän vajavaiselta vaikuttavat muuttopuuhat. Ja mitä tulee tuohon lempijuomaan eli alkottomaan kuohariin, aivan varmasti tunkki aivan varmasti. Oma suosikkijuomani on alkoholiton taskulämmin viski. Koska maun takiahan sitä tietenkin nautitaan.

  Flamingomies
  Participant

  Alco-free kaljaa kassit täynnä 😀

  Flamingomies
  Participant

  Veikkaan itse että tunkilla ei ole mitään muodollista yhteyttä tuohon uuteen kämppään. Se on jonkun muun nimissä vuokrattu ja rahat tulee jonkun muun tililtä. Enkä oikein löisi vetoa sen puolesta että tunkki tekee maistraattiin muuttoilmoituksen tuosta osoitteesta.

  Kiinnostaa kyllä että kuka oikeasti maksaa tunkin asumisen. Vellillä ilmeisesti on kohtuulliset tulot mutta luulisi että omaa elämää aika paljon rasittaa maksaa toisen ämmän tonnin kuussa vuokrat, se on aika iso rahalla normaalissa työssä käyvälle äijälle. Eikä se äitikään miltään rahanaiselta vaikuta, sellaiselta että olisi tuosta vaan varaa maksella ylimääräinen vuokra. Toki mahdollista mutta ei kauhean todennäköistä. Ja tuo aivan taatusti on jotain muuta kuin tunkin äidin omistama sijoituskämppä mikä sattumalta oli tyhjillään pidemmän aikaa ja näin tarjottiin tunksterille paskannettavaksi.

  Flamingomies
  Participant

  Velli ei ole tunkin vanhempi joten se ei voi laillisesti maksella tunkin vuokraa. Vanhemmat voisivat lapsensa vuokran maksaa ilman että verottajalla on mutta ei tuollainen satunnainen veltto pano.

  Flamingomies
  Participant

  Ei saatana 🙁

  Flamingomies
  Participant

  Mistä tämä panopetterin video löytyy?

  Flamingomies
  Participant

  ”Siit on vuosikausii, mä asuin Jenkeissä, ja Mul oli Miamissa sellanen kausi, se kesti useita kuukausia, et mä olin joka ikinen yö sängyssä eri miehen kaa.”

  Eli muutama sataa pokaa alle puolen vuoden aikana. Ja tunkilla on otsaa sanoa että hänellä on ollut panokumppaneita vain vähän. HAH HA HAHAHAHHAH!

  Flamingomies
  Participant

  Näyttää kyllä kovasti ei-kodilta. Kun tuota keittiötä katsoo niin tuntuu että olen ihan saman nähnyt monessa eri toimistossa.

  Mikä lie järjestely, tuskin on pitkäikäinen. Ja toimiston omistaja varmaan riemuissaan kun kuukauden päästä on lattiat pilalla koirien kynsien naarmuista, kusesta ja paskasta.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 187 total)