Hymy7+

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,004 total)
 • Author
  Posts
 • Hymy7+
  Participant

  Nysse on löytynyt ! Sopiva miÄs tuturinsessalle! Erään tv – kanavan ohjelma ”Maajussit maailmalla” ohjelman maajussi Stefano Libanonist . On ihanat oliivilehdot odottamassa . Rinsessa täyttää kaikki kriteerit muuten , pituus ei ehkä riitä . Mut jos Stefano pitää itseään pidemmist naisist , voi laittaa korkoa korolle , ja siin se on .  Voivat asuu jossain kolmannessa maassa , ei välttis Suomi tai Lebanon . Voi ottaa äkkilähdön vaik italiaan syömään – no problem . Ja tarvii kaiketi tykätä libanonilaisest viinist – no problem . Illallisille yhdessä , yms – no problem . Ei tarvi olla insinööri tai tohtori – no problem .  Ja mitäs kaikkea sopivaa muuta olikaan…..mut hevenly laavstoori olisi heti suoraan syttynyt . Ja : hän on kristitty ! Hallelujaa ja AAamMEN !!!

  Hymy7+
  Participant

  ”LIITYKÄÄ TÄHÄN RYHMÄÄN SUOMALIISET”!!!!😁😁😁🤔🤔🤔 ….Mist on löytynyt kauan kadoksissa ollut kansa ? Vai peräti löytynyt uusi laji😮😯

  Tollo , tollompi , tolloin tollukka !!! Ja varmaan ihan melkein selvinpäin , tai sit ei .

  Hymy7+
  Participant

  Awww..💘 …Vanha juappo kutsui mua rakkaaksi ❣😊 Seukataaks me nyt 💕 Shaappaat salonkiin ASAP ja AAAamMEN

  Hymy7+
  Participant

  Josko sitä ei niin helvetisti viitsis arvostella ja ruotii , JOS se ei olisi olevinaan niin prkl glamuur 🙄 ja hiAno 🙄 . JA se pyrkii nimenomaan seksistisel esiintymisel ja pukeutumisel synnyttämään miehissä tietynlaisii ajatuksii -TIETOISESTI . Ja sit onkin taas aika jakaa trakui ja ”evankelioida” . Ei se niin dementikko ole , etteikö muista mitä on tehnyt . Se röyhkeä kaksinaamaisuus ja tekopyhyys .

  Uusi uskonlahko on varmaankin ”johannalaisuus” 🤔 .

  Hymy7+
  Participant

  ”Hullusta pääsee eroon , kun ei ole huomaavinaan.”  😏

  Wanha wiidakon sanonta .

  Hymy7+
  Participant

  Tykkääköhän pilukuvan ottaja raparperipiirakasta 🤔

  Hymy7+
  Participant

  Sateenkaari pisti nyt pahan…😁😁😁 Se ei kauaa siin kohtaa pysyisi , kun erään alkaisi kuitenkin tekeen niin hirveesti mieli raparperii 🙄

  Hymy7+
  Participant

  Etänäätä : ”Yrittäkääs nyt kotimaan näädät vähän peukuttaa ylöspäin pretty womanille ettei sen tarvitse näin vongata.”

  Ai ai oi oi ,just tuli peukku kipeeksi tai kramppas . Voi se olla kuoliokin 😰

  Hymy7+
  Participant

  Mut älä Vanha Juappo hiero sinuni leoparduukuvioisiin pitkälahkeisiin tiukkiksiin takapuolelle sunnuntaiaamuna ilmestyneeseen tahraan raparperiä , tulee pian tuuletusaukko . Palelee talvel .

  Hymy7+
  Participant

  Babarperil saa ilman rukousta pois demoniset tahrat sielustakin . Varrel hieroo rintoja…tai siis rintaa . – Tarkoitan raparperin varrel , demonit ei tykkää oksaalihapost . Minuni synnittömän valkoiseen mattooni oli ilmestynyt demonini epäselvä kuva , hieroin sen naamaan babarinperiä , ja kuva on puts huis pois . Kiitos raparperijumalani . AAAaMEEN !

  Hymy7+
  Participant

  Ei pidä unohtaa , ett laivalla palstan päätäti riisui vaatteensa . Koska on pakko antaa muidenkin ihailla ihanaa minminäminääni .

  Hymy7+
  Participant

  Ja minäni ihan vahingossa rekisteröidyin kun olin juonut käynyttä raparperimehuu ja demonini tuli minuuni siltä seisomalta . Olen kyllä polvistunut puutarhani vuoksi monta kertaa tänäkin kesänäni , ja saanut . Siis anteeksi .

  Hymy7+
  Participant

  Määä en näää kuvaa josta puhe 😭😭 Mulle kans näkyviin tänne ASAPpina !!

  Hymy7+
  Participant

  Jos minuani kutsuu näädäksi vähemmän glamuurtekorinsessa , niin tiedoksi ; minussani ei ole yhtään kissankuvaa !!!

  Hymy7+
  Participant

  Jotain Jeesus – nimistä on seurattu ja stalkattu pari tuhatta vuotta . Eikä kaikki puheet ole pelkästään positiivista . Mitä se kertoo hänen seuraajistaan ? ? Voiko olla täysjärkisiä 😮🙄

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,004 total)