Hymy7+

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,050 total)
 • Author
  Posts
 • Hymy7+
  Participant

  Kyll näinkin Udin Bemu . Tuo ajatukseni tulee tietämistäni tapauksist . Reagointi asioihinhan on yksilöllistä . Eikä hetikään kaikki hamraata taviselämää viettävät uhrit ala avautumaan isosti tuollaisist asioist , tai hakeudu ongelmast toiseen . He ei päädy tilastoihin yms tutkimustuloksiin .

  Hymy7+
  Participant

  Ei minäni usko Maekun tehneen tyttärilleen ”epäilyttävii” tekoi . Koska siin tapauksessa ei ”uhri” miälellään ja vapaaehtoisesti keikistelisi ja näyttäytyisi edes pualialasti , vaan pyrkisi välttämään tulemista nähdyks liian vähäpukeisena. Eiköhän tuo itsensäpaljastelu ole se syy , miks tantta halunnut jopa isälleen näyttäytyy . Ja kun narsisti näkee itsensä kauneimpana , niin tarviihan vieressä olla vertailukohde , joka EI ole minäminän mielest tietenkään yhtä ihana kuin minäminä . Ja Jullikka ollut kuin hituämpäri vietävis , ja houkuteltavis älyttömyyksiin humalaisena . Esiintymisvideoilt näkee , ett hän on useinkin oman mukavuusalueen ulkopuolel . Varsinkin selvempänä .

  Vaik išhkä maksoi(?) silarit , niin ei se nykyään ihan kummallist ole . Kait🤔 Vaik itse en ymmärräkään sitä . Outoa ois ollut , jos olisi sopivii ollut valitsemassa ja tarkastellut operaation lopputulosta😬

  Hymy7+
  Participant

  Sivul 7 ( 😳 illuminaatti iskee varmaan ihan just ja viimeistään kohta pian😬 ) Onks jossain ollut naamiaiset , jois teemana ”pukeudu hirviöksi”? Jossain eteisessä otettu aivan kamala kuva . Siis AIVVAN kamala . Ohoi , painajaisia horisontissa 🤯

  Hymy7+
  Participant

  Se kuva hotellihuoneest , mis tantan takana oli sänky . Niin oli sill kyl viimeisen päälle vit….nut ilme .

  Hymy7+
  Participant

  Tantal ei ole ollut pitkään aikaan agressiolleNI objectia . Siis sellaist , joka ei tirvaise takas . Siel voip kohta  mäiskintä alkaa , kun njuuporn pääsee estot(🤭🤭) vapauttavaan lomatunnelmaan kiinni ja kristillisen mielen solmutkin aukenevat . Onkohan vellil varalasit mukana? Näkeeköhän hän juuri mitään ilman rillei? Jos sattuu käymään niin , ett on vain yksi silmä käytössä jonkin aikaa . Ai mut onhan hänel iiiihana aina avulias tyttömäinen ystävä .

  Hymy7+
  Participant

  Herne kyykyssä

  Jos viimein menisi hermo hyysärilt , ja demonisest kirkuisi , ett ”Tää on loppu nyt ❗Minäni ei maksa eikä osta enää mitään sinulleni❗Häivy ja mee pois asap” . Mut ei kai se….huoh

  Hymy7+
  Participant

  Ois tavallaan hauskaa , jos jonain aamuna (tai todennäköisemmin päivänä) lallukka pötköttäisi tajuttomana tai hengettömänä vieressä tunkin herättyy . Mitäpä siit seuraisikaan ? Turpiinveto toisen typerän käyttäytymisen ja huomion kerjäyksen takii ? Sekavaa selityst henkilökunnalle , myöhemmin poliisille ? Tunkki vaatii mammaa hakemaan dotherinsa pois ?? Myöhemmin vahingonkorvauksii pitää vaatii eloon jääneilt lallukan sukulaisilt , kun lapamato syyllistyi klamuurin heitteillepanoon . Eikä muuhun panoon sit syyllistyntkää .

  Hymy7+
  Participant

  Cinderella cottagelle vinkki ; jos ja kun turhaa ja saatanallist musaa joku soittelee julki , niin kännykäst täysil kuulumaan väkevästi uskovaisen njuupornin uskonjulistusvideo ”TÄMÄ,TÄMÄ ON JHEESUSH KRISHTUS”  Sehän pitää olla kaikil vähänkin uskovaisil ladattuna puhelimeen 😇 Siin samal kääntyy moni uskoon . Tai no , ainakin epäuskoiset päät kääntyilee jonnekin . Ps Muista olla ystävällinen valkotakkisille noutajille…

  Hymy7+
  Participant

  Kuspäisen sisaruksen kanssa ei kukaan velvoita olemaan tekemisissä . Tiedän omast kokemuksest mitä se on nuorempaa kohtaan . Et osaa mitään , et tiedä mitään , pätemisen takii puhutaan paskaa vaik faktat kertoo muuta . Ja kyllä ! Äitini , jonka kanssa ei olla edelleenkään samaa miältä , hymähtelee vain . Tai ei se nyt enää kait , ku se on siel Jullen morsiuslaahusta kantamassa kait , tai jossain . Oikea äiti ei antaisi kohdella sisaruksiaan huonosti tms . PAITSI jos sill on suosikki . Vit.. nääs . Omille siiville vaan heti viimeistään kun ikää tulee tarpeeksi . Odotettavissa pomotusyrityst ehkä monta vuotta , mut sitkeys palkitaan . Wanha wiidakon sanonta ; raaka peli , sisko tai sen veli , parempi lähtee ennen kuin jostain tehdään enkeli .

  Hymy7+
  Participant

  Kun tuo tantta ain sitä raamattu siteeraa , niin siel sanotaan MYÖS ; ”Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen.” Käynpä katsahtamassa peiliiNI . Aa että 😍 Ei näyttänyt yhtään kalkkarokäärmeeltä ..hmm🤔 Täst päättelen , ett meill ei voi olla sama Jumala . Huumorintajuu toki on minunikin Jumalal (luojallaniKIN oli -omanlaisensa , ei huono (Jorma Uotisen äänellä tämän lausahtaisin 😬)) . Mutt se voi loppuu yhtäkkii kuin näätäeläimiin lukeutuvan kissan leikki . Yksi sähähdys ja tassun heilautus , ja leikki loppuu siihen .

  Hymy7+
  Participant

  ” when you are kind it makes you beautiful ” . Todellako ? Mitä tästä voimme päätellä 😁😁

  Hymy7+
  Participant

  Ai niin ; ei saa päästää maallisii ajatuksii njuuporniin elämään . Vain lisääntymist varten sekshii monta kertaa päivässä . Ja viinaa lääkkeeksi , vain lääkkeeksi . Ruokaakin vain tarpeellinen määrä , koska ahneus ja ylensyönti EI ole suoraan eikä edestakaisin raamatun suosittelemaa . Siten kaikille riittää kaikkea yllinkyllin .

  Hymy7+
  Participant

  Sit tämä tantta haluu viel lapsen 😳 ….tai jos se onkin piiloviesti prkammaripojille , ett voitais etes harjoitella 🤭

  Hymy7+
  Participant

  Jaa että Jasminaen kengät sopisi noihin sorkkiin….hah ja pyh . Tai jos erittäin pyhäl jesussalemin öljyl sorkat voideltaisiin . Siin on vaan se vaara , ett jälleen lipsuu . Mut kyl sitä kuvauksen ajaks voi tunkea ne sorkkien päähän . Jassu kuiteskin oli halunnut ja jättänyt sydämin kirjaillun kiiltäväpaperisen glitterlapun , ett tantta ottaa hänen asusteensa omiksi (en tarkoita yhtään nelijalkaista , toim huom!) . Oli miten oli , mutt voi vit.. tuota teatterii . Koska lähtee kiertueelle 🤔 Ja kyl tantta hautajaisiin laittaa valuvaa ripsivärii , ett kaikki näkee , kuin väkevii kyyneleit ny vuAdatellaan . ( Somessa kertoo sit merkin olevan jotain huippukestävää 🙄) Ja ainakin älämölötikutaku-kohtauksen nyt ainakin luulisi saavan jossain sopivassa hetkessä…ehkä jo ennen hautajaistapahtumaa . Ehkä siin sit kerrotaan , miten kaiken pitäISI mennä . ( raamatun mukaan kielilläpuhuminenhan on turhaa , jos ei sitä osata tulkita ( muistaakseni) . Mutt kyl täll kenen lie -morsiammel on tulkinnan armolahja . MYÄS . Ja AamMeNN . Ja shaappaat Jeshuan salonkiin .

  Hymy7+
  Participant

  Eikö Jasminaelle tehdä ruumiinavaus joka tapauksessa , koska kuolema ei ollut ”luonnollinen” ja odotettavissa ? Kuin myös , ett vakaviin vammoihin johtaneen  ”tapaturman” tapahtumapaikka on rappukäytävä . Pelkkä heippalappuhan ei riitä . Vai onko tämmösissä tapauksissa eri juttu , ettei enää tarvi patologin tutkii ? Jos avataan , niin kait jonoi siihen on kauniiden ja ystävällisten ihmisten ruatsissakin , myäs . Ett viikkoi menee viel monta ennen hautajaisii sill perusteel .

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,050 total)