Hymy7+

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,404 total)
 • Author
  Posts
 • Hymy7+
  Participant

  Aamen kuvina

  Minulleni ylöstempaus tapahtuu joka aamu . Tai päivä . Toistaiseksi . Jos parasta – tai ainakin mieleenpainuvinta – videoo minultani kysyttäisi , niin kyl se on tuo AAamMENN ! …jotenkin niin persoonallinen ja luonnollinen esitys . Unohtamatta tärkeää sanomaa . Samaan aikaan sykähdyttävä ja veret seisauttava ,pysäyttävä – mut liikuttava . Liikuttaa ainakin poskilihaksii ja suupielii 😏 Se….se ei vaan poistu mielestäNI , ellei dementia joskus armahda . Voi käydä niinkin hassusti , ett huutelen aamenta loppuuNI asti sänkyyn sidottuna vanhainkodissaNI . Muuta enää muista 😬

   

  Hymy7+
  Participant

  Vanha Juappo ei nyt tajuu pointtia 🙁 Tätihän NAUTTII elämästään ! Hän on iloinen , erittäin iloinen . Tarkoitan ; vahingoniloinen . Kun maailman loppu tulee 🕛, niin melki kaikki muut joutuu helvettiin , mut sen pers….perhe pelastuu 😇🧚‍♂️🧚‍♀️ 🌈

  Hymy7+
  Participant

  Anne10….mitä sil tiaral tekeisikään häissä . Parempihan se on , ett on järki ja oma tukka vielä tärkeässä tilaisuudessa . Kaikil ei ole ….ai niin mut ei ole tilaisuuttakaan . Ett eipä niil merkityst olekaan .

  Hymy7+
  Participant

  Nyt minäNI dok…hokasi ; kärapaapal ei olekaan korttiaNI , mitä vinguttaa 😲 (huom hampaat näkyy taas !) . VähemmästäKIN isinKIN tytöt on raivareitaNI saaneet .

  Hymy7+
  Participant

  Vanhuksii ei voi ulkoiluttaa kylmil ilmoil teepaidassa ja verkkareissa . Vaik kuin itse kulkisi ilman housui ja puupää paljaana . Kun merenrantamansioonissa asuu , luulisi huomanneen , ett tuuli käy hänenkin ylitseen . Tai jos ei löytynyt paapan päähän suloista tupsukorva pipoaNI ? Mihin muuten katosi se noin tai yli vuosi(?) sitten ostettu ” suloinen piponi Israelista”….eip o näkyjä ko myssykäst ….ai mut se voikin olla oireyhtymän pipolaarissa 😏 Näkyykö Juapon karttapallon toisel puolel asiast mitään….jos kääntelet sitä siin aikasi kuluksi vaik . Ettet heti sammu sinne….leoparduukuvioisissa tiukkiksissaSI 😁

  Hymy7+
  Participant

  Kun ei nyt vaan ois sattunut mitään….

  Jos ehtoollisel on annettu palautetta 🤔 Ja kohde suunnittelee julkist vastinettaNI . Onhan kansan saatava tietää , ett jälleen on paljastunut reptiliaanein eksyttäjäjoukkio . Ett lujaa hallelujaa vaan . Ja tästä varoitti jo ukko Nooa ukko Nooa joka oli kunnon miÄs 🙄 .

  Tai sit…vähäpukeisena pitkin kaupunkii raahattu kärapaappa on….vaiennut . Tai keuhkokuumeessa ainakin . Ja lähimmäisen hoitajal pääl panik …ellei sil pettänyt jo hermot 🤔 Liian vaativa rooli tässä näytelmässä , ja eka näytös jo meni pieleen ?

  Hymy7+
  Participant

  Kiitos Källi ! Nautin tarjoamasi Jamesonnin aamiaiseksi , ennen nukahtamistaNI .

  Hymy7+
  Participant

  Mistäs sinäni Vanha Juappo tietät , kuin monta kertaa sitä on yÄllä oltu polvillaan lattial ? Ja kaadu….kaduttu ylin naamanahka permannossa kii ? Pyydetty kaikkien syntejä , ja omaa syntymääkin anteeksi – vaik se USKOAKSENI ei ollut minuni syy . Sillä kuvitelmal menen , kunnes muuta ilmenee .

  Sammusitko sinäni kesken leikin pöydän alle ? Siel onkin turvallisempi olla , jos taivasten valtakunta on jo niin liki , ett on pään korkeudel .

  Hymy7+
  Participant

  Ei he lyhytkasvuiset joita tunnen ja olen tuntenut ( = edesmenneet ) ole mitenkään missään vaiheessa yrittäneet edes teeskennellä muuta kuin ovat . Ja varsinkin muutamast voin sanoa , että paljon kavereit ja ystävii . Kukaan ei ilku – eikä ilkkunut , kun ovat mitä ovat . Eräs mies , jo poistunut , kukaan koskaan ei pilkannut häntä . Eikä sitä olisi kaverit sallineetkaan . Ai joo , onhan niit ollut muutama muukin . Ja ihan syvällisii juttui välil puhuttiin – miehil se on kovempi paikka olla 150 ja risat , kyl niiden itsetunto riittää pidempään naiseen , mut täysjärkisii ei ole helppo löytää – kun se naisten suhtautuminen on vähän….no siihen suuntaan , ettet ole täysjärkinenkään . On vaan vähän silleen , joka itsensä ylentää , se alennetaan . Miks ei voi olla se mikä on 🙄🤔

  No Tukiainen ITSE kirjoitti , että pellet maksaa hänen keikkansa – tai noin suunnilleen . Ja halveksuu maksavaa yleisöä . Kuten on tehnyt jo vuosii , ihan pokalla . Eikö saa kuitata ? Mietin vaan -tai no en mieti , tuli mieleeNI, ett tarkoitatko Aija minuaNIkin tuolla kommentillasi ?

  Hymy7+
  Participant

  Se rinsessan sukkanauha……”rebekka eipä ollut kaunis . Ikääkin neljä tusinaa . Nenäkin niinkuin suuri nauris . Silminä kaksi rusinaa.”

  Hymy7+
  Participant

  Toisaalt kärapapan suku on ollut aika pitkään alueella . Liekö kristianmother tullut ranskasta 🤔 depardieun kauan kadoksissa ollut sisko 🙄 Mätnaa( prkl ei muist enää )…qoi est papa ?

  Hymy7+
  Participant

  Mitens se sisäsiittoisuuden mahdollisuus pikkukylissä menikään 😁…riittää sekin joskus , ett äityli on enemmän sukuu sedälleen tai enolleen , kuin kirkonkirjoihin merkitylle elatusvelvolliselle …niist asioist ei ole ollut tapana puhuu . Kyl jutut on kiertäneet  , kun epäilyksii on ollut . Matkat pitkät ja hankalat ja panettaa vaan . Uskonpuhdistuksenko myötä tuo sallivuus poistui , sit vaan sillei salaa….Ei poista sisäsiittoisuutta , että syntyy Khelsingissä .

  Hymy7+
  Participant

  Maantiellä ajeli yks rellu laulellen ohjas pösöään

  Ei seksin puutettakaan ollut  kun ei ollut netin puutetta

  Yks kaks ol eessä elävänä unelmainsa animeneitonen kyytiinsä rellu hänet poimi unelmansa uskoi täyttyvän

  He suuntas matkansa kohti helsingin residenssiä               animeneito hänet johti     -harhaan ja kaik män päin persettä

  ”Nää rillit sulta tipahtanu     kun  oot ollut niin kännissä

  Ja solmuunkin ne on menneet kun et ollut mulle kilttinä”

  Mitä teki rikas kulkuri……hän olisi saanut puoli valtakuntaa ja rinsessan omakseen…..jaa..hahhahhaa…kurjuudessa jatkoi rellu…..ajeli autolla . Oli elävä animeprinsessa – ei voinut mitään puuttua

  Muttei enää laulellen kulje rellu…

  Hymy7+
  Participant

  Paljonko teletappitäti veti rahaa välistä 🤔 Siin suuressa elokuvaprojektissakin tätä huipputuottajaa kiellettiin kertomast Huulialle , kuin paljon rahaa oli annettu , se kun saa palkkansa (dolls? ) firman kautta . Epäilen edelleen , ett eräs käytöksellään esti kaiken ( mahdollisesti ! ) henkisen kehityksen Hjuulialta . Jos sitä tekee alusta asti , on narsistin ote niin vahva , ett uhri ei usko edes omiin ajatuksiin . Jos yrittää erkaantuu ja ajatella itse , pitää olla paljon läsnä , ettei vaikutus häviä . On hyvä tarjota viinaa ja puhuu ympäri ja haukkuu miks joit….Oikeasti Jullest ois voinut tulla ihan normi tytsä . Hyväksikäyttäjä estää myös henkisen edistymisen – painostus , uhkailu , lahjonta , kiitollisuudenvelkaan vetoaminen , kiristys….väkivallast puhumattakaan . Sekin saadaan käännettyy uhrin syyksi .

  Tuskin teletapeil on omatuntoa 🤔 Nehän on kuvitteellisii hahmoi….vai voisiko ne olla oikeit prinsessoi 🤔 ….Kuka laittaisi Heikki Kinnusen Rinsessan sukkanauhan tänne ….pliiis…niin sopisi kuvioon…ei täl kapulal osaa . Takakoipi tai joku joutilas..

  Hymy7+
  Participant

  Oletteko muuten itse huomanneet , kuin helvetin paljon ihmiset puhuu ristiin rastiin ja täyttä paskaa ? Kaikki ei välitä sellaisest , mut minuni mielest on ajan tuhlaamist kuluttaa vähäistä elämäNI aikaa siihen , ett joku praattaa paskaa , ei tarvitse tulla meille toiste . Ei ymmärrä , ei . Monet tekee sitä . Vitsi on vitsi , mut valehtelu on ihan eri juttu . Mieleni minun tekevi , aivoni ajattevi…..onko nyt kansainvälisyys huipussaan 🤔 Tai siis onhan näitä täällä ollut ennenkin….eipä aleta nyt erittelemään…..Puhutaan edes jotain , nothing else matters . Small talk ….yäks . Ollaan kuin hallituskin – puhutaan , muttei tarkoiteta sil mitään…🙄 …vaik onhan tuo eräs pastakone kyl ihan huippu alalla . Lallallallaa ja Finski Lejon är den starkaste Finski Lejon i världen . Ja himmelissä myÄs  🦁 mmRR Öyh

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,404 total)