Hymy7+

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,200 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 215 #204117 Ilmoita asiaton viesti
  Hymy7+
  Participant

  Etänäätä unohti , että glamuuriin jatkumoon kuuluu hampparin käyrää rannalla !

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 215 #204112 Ilmoita asiaton viesti
  Hymy7+
  Participant

  Kateudesta viheriöivä tutuhyrrä

  Hyvä esimerkki yöärjytädille hyväst vaimost on Sirpa Selänne . Pitää huolta kodist , perheest , miEhestään ja myös itsestään . Elää ameriikkalaist unelmaa silti liikoi laiskottelemati . Ja presidentti kutsunut presidentinlinnaan . Myös . Ja useamman kerran . Ja on kaunis . On vartalo kunnossa . Osaa pukeutuu . Osaa käyttäytyy .

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 215 #204030 Ilmoita asiaton viesti
  Hymy7+
  Participant

  Koskahan soppa on valmis , kun vihainen täti tykkää poulikypsäst kanast . Onko sitä koko yä nyljetty ? Vai…..🤔 kun ei nyt vaan sattuis mitään 🙄

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 215 #204029 Ilmoita asiaton viesti
  Hymy7+
  Participant

  Tukiainen tulee . Lahtonen , oletko valmis 😇

  Hymy7+
  Participant

  HILJAA HYMYILLEN JA HYMÄHDELLEN JYMY HYYTYY

  Että oikke jymy hymähtää suruksi 🙄…😁😁 ja ” kana nyljettävänä ” 😂😂 Have You ever hard that ? EHHHE HEE ! Toistan ; EHHE HEE ! Nyt on täti pahalla päällä . Ja just kirjoitti , ett saatana haluu sielun . MYÄS . Muuttopaniikki lähestymässä ? Nappulat loppu ? (Ei koirilt , toim huom )

  Hymy7+
  Participant

  Molemmista päistä jatkettu viikonloppu

  Entäpä jos….jos se kesäl sovittu korvaussumma on laitettu suoraan asunnon vuokranmaksutilille 🤔 Niinkin voi tehdä . Onhan siin voinut olla 1 – 2 vuokrarästiikin , ett jos viel marraskuu ois maksettuna . En nyt just muista oliko kesä- vai heinäkuuta , kun korvausjuttu sovittiin . MinuNI mielest ihan sama kenen nimissä tuo asunto on , asian voi noin sopii , jos matovelli oli aikeissa mahdollistamisen lopettaa . Eli nyt voi bilettää ja unohtaa naapurit , jos lähtö on lähel . Välittömästi ei luukust joudu siltikään lähtemään .

  Hymy7+
  Participant

  Suurinhan sen prinsessa ballgownin tarvii ollakin . Tai no , ainakin levein . Ballclownin ballgown 😁😁 Ehhehee ja maiskis , minullani on edelleen niin hyvä huumorintajuni ja olen kaunein . Myäs . Soposti maiskis .

  Hymy7+
  Participant

  Keskiaukeamakuva ; auki , kiinni , auki , kiinni…🙈

  Hymy7+
  Participant

  Miten joku viitsii katsella saatanallisii leffoi ja kuvii jatkuvasti ? 🤔….Ai mut jonkunhan täytyy uhriutuu , ett maailman lapset pelastuu . Ton röyhkeydel ei ole mitään rajaa . Koko nettiin pääsyn saisi estää tuolta . Onneksi tulee mikrosiru ja pakollinen tunnistautuminen kaikkeen maksuun , tiedonvälitykseen ja liikkumiseen – tuo joutuu painuun maan alle . Ja hankkiin mustast pörssist kalliilla kaiken tarpeellisen ja vähän enemmänkin – kuten pula-aikaan 😁…Ai ei vai 😮…Eikö illuminaatti olekaan sitä 😮🤔 No tarvii kysyy pillumanaatilt – se tietää kaiken , se sentään keskustelee Ite Pääjehun kaa .

  Hymy7+
  Participant

  Siis jos joku matovelli kaiken jälkeen suvaitsee ja sietää jotain skitbakelsee , saa hukkuu omaan pask… , myäs . Melkoinen masokisti …..Ai mut hei ! Siin on jeesuksenmoiselle morsiammelle kuninkaallinen sulho ; tomppelien kuningas ! Kruunaamaton tosin toistaiseksi . No tämähän oli vitsi…..olen niin huumorintajuinen….ehhhehee ja maiskis .

  Hymy7+
  Participant

  Toivottavasti toi koirarääkkääjä 👹 skitbakelse 💩 hirttyy omaan kaulaliinaansa . Tai tukehtuu siihen ristiinsä . Tai edes johonkin . Chihu ei ole YHDESSÄKÄÄN kuvassa tyytyväisen tai iloisen näköinen . Päinvastoin . Ihan selvästi se ei pidä tuon akan naaman läheisyydest . Vittusaatana paskal koristeltuna💩💩 . On minullanikin koirahalauskuvii . Muttei koiraa ole pakotettu ja puristettu henkihieveriin . Ja ilme on jotain aivan muuta . Ei tuollainen ”onko mun pakko olla täällä , mä haluun pois”. Jättestora skitbakelse !!!!! Turpaan tarvis oikeesti . Ja muut vastaavat . Muljahtaisi katse EDES hetkeksi pois omast navast  😠🤬🤬

  Hymy7+
  Participant

  Pakko olla rumempi kun susiruma , kun tarvii filtteröidyt kuvat viel käsitellä . Eli yksinkertaisesti ilmaisten  saatanan ruma ja hirveen näköinen . Amerikkalainen ystäväNI varmaan yritti kaikkensa , ja silti näki painajaisii .

  Hymy7+
  Participant

  On se kuulkaa niinniin , ettei pidä sinun opiskeleman . Eikä ammattia hankkiman . Se on saatanasta . MYÄS !!! Kun ei kerta palstan päätätikään mitään osaa . Niih . Tajuntaa voi laajentaa vaik pillereil . Rammatussa EI MAINITA , että pillerit olisi itte piruperkeleen keksintö . Että rouskis rouskis vaan ja MAISKIS .

  Hymy7+
  Participant

  Pääasia ett poika on nyt onnellinen . Vai olisiko niin , että on aina ollut…..vähän onnellinen . -Jos ymmärrät mitä tarkoitan 😏 . Yötä näätiäiset 👋👋 Klo on melkein 22 vanhaa aikaa , ja hymy hyytyy 💤💤

  Psst : Vanhalle juapolle voi toivottaa hyvää huomenta🤗……ja muillekin elämäänsä tänään juhlineille ja surreille🤗

  Hymy7+
  Participant

  Kyl seminologiassakin voi joskus nähdä perssilmän alla vasemman silmän myÄs – kun tarkkaan katsoo tulokasta….

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,200 total)