Tunkstunks

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 300 total)
 • Author
  Posts
 • Tunkstunks
  Participant

  Hämmentävän isolta Tuksu tosiaan näyttää haudan reunalla. Sehän se totuus on. Ei ole räjähtävää laihtumista ollut synnytyksen jälkeen vaan se sama paino kuin jo pitkään. Siinä kolmekymppisenä Tuksu oli yhtäkkiä räjähtänyt lihavaksi, muistan kun sen Kanerva-skandaalin jälkeen yhtäkkiä ihan nätti ja normaalipainoinen J.T. oli joissakin kuvissa aivan valtavan turvonnut, ja sitä ihmeteltiin voiko olla sama ihminen. No kyllähän se oli. Siitä vielä sitten aika paljon turposi, pahimmillaan oli niiden joidenkin joulukeikkojen aikaan, ehkä jonkinverran pieneni tai pahin turvotus hävisi, mutta sellainen xxl, BMI noin 35 on siitä lähtien ollut. 153-senttisellä se tarkoittaa noin 85-90 kiloa. Osaan arvioida verraten itseeni, koska minulla myös tuollainen kilpirauhaslihomisräjähdys tapahtui. Tosin ei tulis mieleenkään valehdella laihtuneeni, näkeehän sen läheiset että olen oikeasti laihtunut. Nolottaisi kertoa että valtavasti on pudonnut ja mitään ei ole tapahtunut. Onhan se kova paikka, kaikilla ei lääkitys auta kuin pysäyttämään lihomisen. Itse joutuu työtä tekemään kunhan vain jaksaa. Tuksu kyllä jaksaa hillua netissä ja tilailla vaatteita ja shoppailla ja ”esiintyä”, muttei kiinnittää huomiota terveelliseen syömiseen ja liikkumiseen, nukkumiseen eli elämäntapoihin. Kyllähän minäkin tunnen itseni haluttavaksi, jopa seksikkääksi, mutta oman sponssini silmissä vain, en yleisesti ottaen. Se riittää.

  No höpinäähän tämä, jos Tuksu lukee niin tuhahdellen hamraalle Siwankassalle. Joka en ole hoitoalalla ja enemmän Tuksun ikäluokkaa kuin sitä 75-85. 🙂 Voihan se olla että tuossa iässä vielä näätäilen jos Tuksukin on elossa ja itse olen. Millaistahan Tunksendaalin elämä on silloin, seitsenkymppisenä? Samanikäisenä kuin vanhempansa ovat nyt? Vajaa 30 vuotta tästä hetkestä? Ile on kasvanut sijaisperheessä, Tuksu esittää että on reilusti aikuisen tyttärensä kanssa tekemisissä. On jopa ehkä isoäiti. Ile tosin kasvattaa lapsensa aivan eri tavalla, häpeävät omituista mummoaan. Tuksulla ei ole enää sponsoreita, tai no ehkä joku outo mummodiggari, onhan sitä kaikenlaisia fetissejä.

  Tunkstunks
  Participant

  Jos pitäisi jonkun kenkiä pahkesua, niin itse paheksuisin Tunkin valtavia korkoja. Tai itse en ainakaan bilekenkiä hautajaisiin laittaisi. Mutta toisaalta olen kyllä hyvinkin samaa mieltä että samapa se sinänsä mitä hautajaisissa on päällä, ei siellä pukeutumisella surra. Ja taas toisaalta vähän kavahdin kuvia läheiseni hautajaisista, joissa olin ollut farkkutakki päällä. No, köyhä opiskelija jne. Eikä se etiketti selkäytimessä synnyttäessä ole, keksittyhän se ja kopioitu. Ennen tuskin sen kummemmin pukeuduttiin kun vainajan päälle kiviä kasattiin.

  Tunkstunks
  Participant

  Tuksu kirjoittaa fb:ssään, että tärkeintä on lapselle nukkua äitinsä vieressä. Öh…

  Tunkstunks
  Participant

  Hetken piti miettiä kuka Paula. Aika hauska kirjoitusvihre Siebeniltä.

  Tunkstunks
  Participant

  Itselläni on myös toinen vanhempi aivan mustatukkainen, kukaan hänen viidestä lapsestaan ei ole hiusten väriä perinyt. Kannattaa tosiaan muistaa ettei ne periytyvyydet ihan niin oppikirjamaisesti mene. Peruskouluesimerkit on suuntaa antavia ja todellakin esimerkkejä, fiksu opettaja muistaa muistuttaa että esim. se silmien värin perusperiytyvyysesimerkki on vain yhden geenin/kromosomin osalta, väriin vaikuttaa todellisuudessa useampi. Sukulaiseni väitti tiukasti että toisestakin (vaaleasta) lapsestaan tulee kyllä tumma, koska isä on niin tumma. Näihin liittyy todella paljon tunnepitoisuutta, isyyden epäilyä (niinkuin nyt Tuksunkin lapsen tapauksessa ymmärrettävästi), on jopa syytöksiä joskus ollut ihmisillä, miehellä vaimoa kohtaan että onkos se edes minun lapsi. Nykyisinhän dna-testeillä voi asian onneksi aukotta todistaa.

  Minäkin olin taksinalle-koulukuntaa, enkä vieläkään voi sanoa ollako vai eikö olla. Testihän sen varmistaisi, mutta sellainen mutu että sitä ei ole tehty. Kunhan lapsi vähän varttuu, saatetaan paremmin nähdä ketä isäehdokasta muistuttaa eniten.

  Tunkstunks
  Participant

  Tunkstunks
  Participant

  Yhteen kuvaan siinä Emelien kanssa joku ulkomaan elävämiekkonen on laittanut meemin, jossa on verestyvä tamponi. Kohtalaisen hilpeää kun muistaa Tuksun edelläkävijyyden kuukautissuojattomuudessa. Nythän on julkisuudessa ollut joitakin naisia free bleeding -manifestinsa kanssa.

  Tunkstunks
  Participant

  Tuksu tosiaan kuvitteli että vauva on nukke, sitä voi hoitaa silloin kun itseä huvittaa. Muistan miten itse aluksi hämmennyin miten helppoa on, kun kaikki varoitteli että sitten ei enää ehdi yhtään mitään. Hyvin ehti kun vauva nukkui aluksi paljon. Toki sitten vähän myöhemmin ne hulinat alkoi. Ja aika pitkään oli hirveä pelko että saanhan pidettyä sen hengissä, se on varmaan aika alkukantainen tunne. Sekin että oli vaikea olla erossa vauvasta, pikku lenkki kun isänsä huolehti sillaikaa, ja tuntui että on hirveä hätä takaisin kotiin. Siksikin meillä tavallisilla hamrailla siwaäideillä on hyvin kummasteleva asenne tuksumaiseen äärettömän hyvään ja glamouriseen äitiyteen.

  Tunkstunks
  Participant

  Videon alussa sanoo itse 2012, jos nyt oikein kuulin.

  Tunkstunks
  Participant

  Joku on Tuksun uusimpaan julkiseen päivitykseen vastannut ”Go I hate you”. Tuksu päätellyt että syynä on eri uskonto. Joku varmaan osaa paremmin kopsata tekstit.

  Tunkstunks
  Participant

  Vähän viiveellä mutta siihen Kallen? listaan osuu meikäläisen kohdalla vain nainen. Lihava olen ollut, enää vain kevyesti ylipainoinen. Mutta aika kevytnäätä olen, enimmäkseen luen mielenkiinnolla. Ehkä tästä vielä alkoholisoituu, lihoo, alkaa haista, nuortuu ja mitä näitä onkaan. Lapset on jo turhan isoja mihinkään 2 tuntia päivässä-hoitoon. Hamraa työkin löytyy, vaikka toisaalta myös työttömyyskorvauksesta nautin.

  Tunkstunks
  Participant

  Parin sivun takaiseen loistavaan Angelica-jatko-osaan voisi nimen muuttaa vähän osuvammaksi ja suomalaisemmaksi: Lika-Anneli tai Annelika.

  Tunkstunks
  Participant

  Näyttääpä ryypänneeltä ja turvonneelta noissa missä ei filtteriä.

  Tunkstunks
  Participant

  Tuksu on toistanut äitinsä raskauksia: Ensin abortti, sitten nuo pari ”vitsiä” noin viiden vuoden välein, ja lopuksi oikea raskaus, josta seurauksena Ile. Onneksi ei neljää lasta ole, yksikin on liikaa.

  Tunkstunks
  Participant

  Luin just jutun Vappu Pimiästä. Siinä mainittiin että on 43-vuotias, eli Tuksun ikätoveri. Siinäpä ihminen jolle ennemmin voisi olla kateellinen, ja jota voi ihaillakin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 300 total)