Helmin kyynel

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 148 total)
 • Author
  Posts
 • Helmin kyynel
  Participant

  Avauduin eilen tunkiolle/Lällykälle.. Esto tuli heti. Ps edellinen viesti lähti Intiaan.

  Helmin kyynel
  Participant

  Ja hyvää yötä,näätyliinit!! Tää karvakuono menee ny nukkumaan. Huomenna olis hommia!

  Helmin kyynel
  Participant

  Totta@älykkö mopsi. Kymmeniä kiloja. 🤣🤣

  Helmin kyynel
  Participant

  Violetti, sä oot aina olemassa parempi kun muut. Sun kans ihan oikeesti kannattaisi hypätä ihan toiselle keskustelupalstalle jos tää saa tollasen vitutuksen sulle aikaan.

  Tää on käsittääkseni @johanna tukiaisen keskustelupalsta. Ja päihde+ mielenterveys ongemainen ja alle 2vuotias tenava??? Hei,haloo!! Ei mikään ihme että joiltakin lähtee kommentit vähä lapasesta, varsinkin kun tämä sisäisesti ja ulkoisesti kaunis nauta vielä kaappaa omalta mutsiltaan kersan ja kuvittelee sen olevan hänen oikeutensa. Näetkö sä tässä kuviossa jotain oikeaa??? Suoli24 tai vauva.fi mene sinne haukkumaan tän palstan loistavia kirjoittelijoita.  Mä puolestani haluan kiittää kaikkia karvaturreja siitä että saan välillä nauraa vedet simissä ja välillä oon pikku Ilen puolesta tosi huolissani.

  Helmin kyynel
  Participant

  @tuohis, kiitos että olet kääntänyt noi jubinat missä oli näitä Jouhannan ja Perparimin aikaansaannoksia. Kun toi toinen kotimainen on aikoinaan (oon 55 vuotias)jäänyt tyystin opettelematta. Helmi kiittää ja kumartaa! TÄNKS!!!!

  Helmin kyynel
  Participant

  Mä en todellakaan käänny kyttien puoleen  Paitsi jos näen vanhuksille tai kehitysvammaisten kimppuun käydään.qKun astelin 6v sitten viimeksi ulos Hämeen porteista, sanoìn mun rakkaille muksuille et äippä en palaa tuonne sitten ELLEI mun perheelle tehdä jotain kamalaa. Ja sen tarkoituksen ymmärtää jokainen jolla on aivot. Vellin mutsin olis parasta kipittää sinne Mis on niitä miekkstakseja ja kertoo tilanne. Siinä ei paljon Velĺin kitinät auta kuinka HÄN oikeesti on syyllinen. Itse äitinä mun vitutuskäyrä lähti nousuun.

  Ihme kun ei ole vielä käynyt aiemmin tom- monen tuksu, 🤣🤣🤣 ei siìtä ole vastusta. No katotaan miten homma etenee.

  HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE NÄÄTYLÄISILLE TOIVOTAN,OTTAKAA MALTILLA!!!

  Helmin kyynel
  Participant

  Mulla on ollut paha,pitkään jatkunut päihdeongelma josta olen päässyt eroon metadoni-korvaushoidon seka hyvän ratkaisukeskeisen terapian avulla. Ja kokemuksesta olen saanut huomata että vaikka tänä päivänä olen työssä, en olisi sevinnyt ilman 12-askeleen NA-ohjelmaa ,hyvää ”kummisuhdetta”toiseen saman helvetin läpi käyneeseen. Tunkin suurin ongelma mun nähdäkseni on se ,että hänellä ei ole tullut pohja vieläkään vastaan vaan näitä ymmärtäjiä ja mahdollistajia on lähipiiri pullollaan. Mä kosahdin pohjaan ja sen läpikin, eikä halua ollut ennen kun vasta silloin kun vaihtoehtoina oli laitokset , vankila tai kuolema. Tunkin pitäisi ensin mennä katkolle ja vasta sen jälkeen olisi aika mennä lääkkeettömään hoitoon ja psykiarin luo. Mä oon kiitollinen joka ainoa päivä siitä että saan elää lähes kokonaan puhdasta elämää, käydä töissä ja nauttia elämästä.  Kiitos korvaushoidon,NA- AA-ryhmien ja 12-askeleen ohjelman.

  Helmin kyynel
  Participant

  Hello friends!!

  Kävin tänään ottamassa 3.n rokotuksen. Kai niitä mikrosiruja kiertää nyt sit riittävästi. Tarviinkohan mä enää henkkareita? Ja tietääköhän Tampereen vouti et velat pitäs olla kuitattu😂😂🤣🤣😅😅😅…

  Helmin kyynel
  Participant

  Pöwwis kulta! Oon itse menossa 6.1 hervannan t.k-hn 3.rokotetta hakemaan. Olin aika yllättynyt että ne ottaa vastaan pyhäpäivinäkin. Vähän pelottaa kun viimeksi sain keuhkokuumeen  4 päivää sen rokotteen jälkeen ja sain kuulla monen päivän jälkeen että olin aika heikossa hapessa keuhkokuumeen ja COPD:n (keuhkoahtauma)yhteisvaikutuksesta. Mä lähetän täältä Tampereelta sulle oikein paljon haleja, (virtuaali sellaisia). Pitäkää peukkuja että kaikki menee  tällä kertaa hyvin. Pöwwis, kaikkea hyvää sulle, olet tärkeä tälle yhteisölle.🤘🖤🤘😈🤘🖤🐹🔥🌨🌨☃️☃️

  Helmin kyynel
  Participant

  Hyvä Kalson Viilee!

  Niin tekin!!Hurmaava💖

  Helmin kyynel
  Participant

  Laulubiisi…shoykeikka..buhahahahaaa!!!!! Aina yhtä hilpeää🤣🤣🤣🤣😅😅😂

  Helmin kyynel
  Participant

  Tää Aija on varsinainen Tuoksu-fani, mä olen ainakin ollut Tuohikselle ja Älykölle äärimmäisen kiitollinen kellotetuista jutuista. Mut niinhän se menee et aina tällaisessa yli- hyvässä jengissä pitää olla yks joka narisee ja märisee. Vetänyt viini lekan tai kaks, sit uskaltaa vihdoinkin avautua. Mutta Helmi-täti toivottaa myös kaikille karvakorville ja pörröhännille parempaa uutta vuotta.  Mä laitan kädet kyynärpäitä myöten ristiin että toi korona alkais hiukka hellittää kun sain joululahjaksi Ghostin (metallibändi) konserttilipun ja itsellä on 2v vanha lippu Rockfestiin,sain onneksi varattua itselleni punkan hostellista eli ex-miehen uuden perheen saunakamarista. Kun mä asun 100km päässä Hyvinkäästä,eikä mun rahoillani olla hotellissa. Kivaa on tiedossa oikein urakalla ellei uusi mutaatio koronasta pilaa taas kaikkea.

  Mutta lisää Jouhannan toilailuja odotan mä. Ps kertokaa tyhmälle(mulle) a) myykse tosiaan sen piiiitkän vithun kuvia edelleen ja sit kohta b)mistä on lyhenne OT??? Mä oon niin nolo mut sivistääkää pliis!!!!!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 278 #301922 Ilmoita asiaton viesti
  Helmin kyynel
  Participant

  Jep,Hesperiaan ts vastaavaan Sveduissa. Yäääk mikä haisuli ja suussa eripari etanat. Olen häntä 12v vanhempija kyllä mua kans vituttaa välillä tää vanheneminen mut ei voi mitään, oon silti nuoremman näköinen( jos se nyt on elämää tärkeämpi juttu). Mua vituttaa ku ei ole sponsoria ,ketä maksais ees noì silmäluomet ja muut mutta kun se tulee kaikille tasapuolisesti.

  Kaikille näätyläisille toivotan oikein HYVÄÄ JA TAPAHTUMARIKASTA UUTTA VUOTTA 2022!!!!!! LUV’ YA TO ALL OF U(*meni päin hedvekkiä, mut yritys hyvä 10🤘😈😈🤘😈😈😈🔥👻!!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 278 #301629 Ilmoita asiaton viesti
  Helmin kyynel
  Participant

  Tää White-trash lady ( buhahahahaaa😂🤣) ja hänen saatanan elämä aĺkaa muistuttamaan Nykäs- Matin ja Mervin stooria, muistan hämärästi jonkun Saku dokkarin tai vastaavan kun Mepa näytti inkkaripäähine päässään miten tullaan soffalta alas V- tyylillä. Siinä oli toinen parivaljakko joka sai ainakin mulle jonkinlaisen syvän myötähäpeän. Joh-umm,zorry-Jolene yltää samaan. Oon ollu tän ihanan pörröhäntä jengin messissä vasta 2,5 vuotta etten kaikesta ole ihan perillä. Mut siinä tais saksalaiset olla ihmeissään. Koska Matti, toisin kuin Joleeeneee oli tehnyt sekoiluaan ennen suomea tunnetuksi ja hankkinut meille kultaa ja kunniaa.

   

  Helmin kyynel
  Participant

  Jee,näinköhä mä väärin vai antoko toi Turska Ilelle

  jotain sokeri limua. Mulla ei ollù.muita tukea ku ihana likan suku. Kai ILE on jo saunotettu ja uitettu yleisellä rannalla ilma uimavaippaa, saati puhua. Se on pimeä.ämmä.AnoppiÉNN KURNNN kertoi mulle ķaiken tarpeellisen,sit ku loppuun OPPII omia aìvoja ,ei.se.mitään rakettitiedettä. Marttojen  kursseille!!!!!^^.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 148 total)