Olly

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • Author
  Posts
 • Olly
  Participant

  Tuo jullen video harvinaisen mauton. Missä on asikkaiden päähän potkimiset ” keikoilla”, mattoon käärittynä juoppoputkaan viennit tai jolenen huoraamaan pakottamiset?? Ei ny ihan unelmien prinsessa tuokaan.

  Olly
  Participant

  No huh, on kyllä kamala otus. Autiolla saarella vetäisin mieluummin kaktusta kun tuohon koskisin. Mutta kukin tyylillään. Velliä vähäsen säälittää että omaisuuden tuhlannut mokomaan tukkajatkeeseen.

  Olly
  Participant

  laHyvä heiluu kyllä piankin, eikös taustoja ole puukotuksesta ja vaikka mistä.  Paul Albaanin kannattaisi nyt jo pakata kimpsut ja muuttaa…noh ihan mihin vaan, vaikka Albaniaan. Ilmainen vinkki. Penska tuskin edes oma, run Forrest run!!!

  Tämä näätäläisten keskeinen kinastelu ei voisi vittujakaan vähempää kiinnostaa, mänkää vaikka suoli24-palstalle purkamaan oloa. Meitä kiinnostaa vaan glamoorinen Jouhanna, ei mokomat kotkotukset.

  Olly
  Participant

  Tuohon häämekkoon mahtuu jemmaamaan enemmän ruskaa ja muita tykötarpeita kuin mustalaiseukon kolttuun. On se kyllä nolo, en muuta sano… 😛

  Olly
  Participant

  Saan migreenin ihan just: ”coming dad is dark and handsome”. Eli siemensyöksyvä (sic) isä on tumma ja komea.

  Ja vielä: ”Morsiuspukuni hinta oli 5500e ja huntu oli 2000e”. Eikös tällä ketkulla ollut ulosotossa vaikka mitä, aika hyvin ostellaan tavaraa siihen nähden. Nahkavisan krediittipuoli ei varmaan kata, ainakaan nykyään.

  Olly
  Participant

  ”Yes; I speak fluently swedish too” Noi voihan käpy sentään,ei tuo lontoon kielikään ihan taida sujua, tai suomen sen puoleen.

  Kuvasta näyttää että koira toivoo niskalaukausta, en tiijä kummalleko osapuolelle.

  Olly
  Participant

  Kävin katsomassa ”vasikka-tv:n” videon, huh huijaa. Molemmat sisarukset olis voinut pistää Niuvanniemen suljetulle jo aikapäivää sitten. Noh, Malmin suljettu laatikkokin kyllä käy.

  Olly
  Participant

  Näkyykö tämä spektaakkeli siis jälkeenpäin jostain, ei jaksa päivystää. Toivottavasti luvassa on huispausta ja maiskuttelua. Aerto tai kukalie huoltaa koirat sen aikaa, jos ei muuten niin roikottaa parvekkeelta kuten glamooristi tapana on.

  Olly
  Participant

  No ilmankos se piti nenästä kiinni!! 😀

  Olly
  Participant

  Mutta antaako Velli sille siis vieläkin kuukausittaisen elätyksen?? Jos näin on niin molemmat pehmustettuun selliin kekkuloimaan.

  Olly
  Participant

  Ei ehkä ”vuosisada kulttuuriteko”, mutta hauskahan tuo olisi jos opuksen joku skannaisi nettiin. Oli muistaakseni niin kökköä tekstiä, että oksat pois…

  Voin lahjoittaa 3 euroa projektiin, yhteisöstä varmaan muitakin hyvän asian puolesta. Vaatii jonkun näpsäkän valokuvausliikkeen apulaisen vaan tekemään, skannaukset ja uploudaus johonkin passelille palvelimelle, mielellään missä on ok käyttöliittymä. Ei montaa kymppiä pimeenä kustanna.

   

  Olly
  Participant

  Minunkin pinkki raamattu (sain joskus lahjaksi, varmaan vittuilumielessä… 😀 ) meni kiertoon, taitaa olla erään savolaisen mökin paskahuussissa nykyään. Onko sillä muka jotain arvoa, siis muuta kuin näätimiseen?

  Hassua että keikkaa pitää Lohjalla vetää vaikka kohta pullahtaa. Mites jos kesken shoun aika ja tuleekin ulos epäglamoorinen mötkö jolla ei käsiä? kapaloissa pelastusarmeijan postilaatikkoon vietävä.

  Olly
  Participant

  Nyt koostetta kehiin kun ei ole ehtinyt seuraamaan ja oon varmaan ihan väärässä mutta kuiteskin, eli miten siipoille käynyt. En pysy kärryillä, eikä varmaan tarttekaan. 😛

  – Sikamika, elätti mutta jätti, ei vissiin pahoinpidelty (?). Ilmeisesti hankalaa saada porsas pois asunnosta.

  – Udi (vai oliko tää mielikuvutusystävä), rikas juutalainen tms, polki ja jätti kauniin rinsessan. Hyi!

  – Aerto, naimisiin mentiin, sai puukosta vissiin useempaan otteeseen ja haukuttiin vaikka miksi.

  – Velli, impo mato suoraan saatanasta, kuitenkin tuksuaanista eloa kustantanut 100 000+ eurolla(!?!?!?). Vielä kuvioissa…?

  – Paul von Albaanialainen, Balkanilainen aatelinen kalastaja. Satunnaisen maksullisen hotellipanon jälkeen isäehdokas, ehkä..?

  – Tanskalainen siemenpankki?

  Olly
  Participant

  MinäKI haluaisin tuommosen vellin rahoittamaan, ehkä joku kypsään ikään ehtinyt lesketär. En oo kyllä etsinyt mistä niitä löytää. Voin käydä välillä huispaamassa kunhan tilille saapuu sopiva summa kuukausittain, toki ulkomailla jos joutuu käymään niin enempi. Vinkkejä?

  Olly
  Participant

  Kalunaista kuulemma vedettiin vaan tapapuoleen mutta siitä roiskahti, tiedä häntä. Oisko tuksulle käyny sama erhe?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)