Kanarouva Kanarialta

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 87 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 302 #345733 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  I lost my purse in Sweden that had everything like my passport, driving licence, medicines, and other very important things.

   

  Taasko on tavarat kadonneet/ pöllitty?!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 302 #345700 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Tuksun näkö on kuulemma huono, koska hän on lukenut niin paljon kirjoja.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 302 #345116 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Viime yönä on kuunneltu taas paljon musiikkia. Nyt myös Rita Ora on myynyt sielunsa. Ja Guns ’n Rosesin jätkien kanssa on biletetty Dubaissa. Koskahan tällainen on tapahtunut?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 302 #344841 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Hei, onko joku kuullut jo, että Johanna on brunetti? Mainittiinko se ohimennen jossain vaiheessa? 🤔

  Johanna Mia Tukiainen PIKKUJOULUKEIKKATILAUKSET: MIAMARIJOHANNA @ GMAIL. COM tai tänne messenger YV viestinä. Menee vielä jonkun aikaa että pääsen omille vanhoille Facebook sivuilleni, siksi tilapäisesti tämä. Sähköpostitse tavoittaa hyvin. Teen keikkaa ympäri Suomea kuten aiemmin myös. Brunettina ensimmäistä kertaa elämässä esiintyjänä, olen ollut noin 15 vuoden ajan blondi! 🙂 Vuoden ajan kokeilin pinkkiä tukkaa ja noin vuoden olin punaisella tukalla, ekaa krtaa esiintyjänä brunettina (tämä on oikea hiustenvärini.) Oli mikä väri tahansa, niin kunhan hiukset ovat pitkät niin se on pääasia! Töitä pitää yrittää tehdä ja mun työssä pikkujoulukausi on kaikkein paras sesonki ikinä!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 301 #344741 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Kello on puoli neljä, valtakunnassa kaikki hyvin. Kauniita, lähes muokkaamattomia nassukuvia jaettu oheisen tekstin kanssa (sellaisia, joita kateellinen media ei varmasti julkaisi). Koti on tällä hetkellä ”on Stockholm, Sweden”. Yllättävimmät tiedot varmaan, että pastoria on nähty viikoittain ja Isabelle on tulossa hänelle myöhemmin. Ai niin, ja Johanna on brunetti 15v blondiuden jälkeen, jos ette vielä ole sattuneet kuulemaan… 😉

   

  Jesaja 54:10, Amen!  Isaiah 54:10. At my sweet home, with Christmas lights (just few now…..getting there later haha…..) very cozy atmophere, I´m resting in the arms of God even that there is a huge storm around me. Like the pastor said that I was meeting every week: ”You are on boat on the sea where is a huge storm and waves but Jesus carries you and takes care of you. He has all the power and you WILL MAKE THIS THROUGH CAUSE HE IS WITH YOU ALL THE TIME!”  ”I can do all things through Christ who strengthens me.” Phil 4:13 Amen!

   

  Loving this time of the year when Christmas is coming, my favourite time of the year is summer and I don´t like fall at all. But around November and specially December is so beautiful…..!!!  🙂  I´m decorating my home in a way that it peacefull, with white colours and cute lights, some good music and just chilling out…….with my adorable dogs Bella and Blue. My precious daughter Isabelle is coming me later, she loves specially Blue. I´m reading the Bible every day, at least half an hour, it tells excatly what´s going on now around the world. But God gives you inner peace so no matter what happens around you, even of some very evil people, Jesus gives you peace that goes over everything and above everything! The enemy tries to detroy but my Lord gives so big comfort that it goes over all the other human understanding, even that I would loose everything in my life, I know that my name is written in the Book of Life. And actually, in the End, that is ALL that matters!

   

  -Johanna Mia Tukiainen (Brunette for a change! 🙂 I´ve been blonde for over 15 years) SHABBAT SHALOM!

  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Pitempi versio yön avautumisesta:

   

  Siunattua sunnuntaita 6.11.2022 🤍🍂🍃🍁🍁🙏 Nämä kuvat on täysin uusia 🙂✨ Viihdyn hyvin brunette tukalla vaihteeksi. Takkatulen lämpö & rentouttavaa saunomista vkloppu ollut 🤎 Kaiken myrskyn keskellä ei voi muuta tehdä kun laittaa toivo ja turva Jumalaan.

   

  Tapasin vankilassa (kauheaa, siis oikeasti 🥺😭) HIRVEÄ kidutus, täysi eristys 5 viikkoa, ihan LIIKAA niin herkälle ihmiselle kuin minä, sain todella pahan paniikkikohtauksen kolme kertaa, keskellä yötä piti kutsua lääkärit paikalle, yhden yön olin psykoosissa (voisi OIKEASTI ne ihmiset miettiä jotka mua haukkuvat ja vielä tyhmyydessään kehuu jotain vankilaoloja ”hyväksi” 😠) laatulehti nimeltä Seiska jätti tärkeät asiat kirjoittamatta kokonaan, ikäänkuin ohi mennen mainittu että ”minua kohdeltiin kuin eläintä.”

   

  Kun kerran Seiska ei kirjoita minun haastattelua siitä, millaista Ranskan ja Ruotsin vankiloissa oli (mua ainakin kiinnostaisi sellainen!) niin kirjoitan tähän vaan lyhyesti että luin omaa Raamattuani joka pvä noin 30min-tunnin. Tapasin pastorin kerran viikossa jonka kanssa puhuin ja sain ehtoollisen, Jumalan siunauksen jne. Hän antoi mulle selliin myös kristillistä musaa.

   

  Kaikkein tärkeintä oli lääkäreiden tapaaminen, en olisi selvinnyt hengissä ilman lääkkeitä joita söivät monet muutkin vangit tai epäillyt, enkä yhtään ihmettele miksi! Ranskan vankilassa annettiin 3 krt päivässä 10mg diapam ja yöksi kanssa lääkkeitä. Ruotsissa oli vähän eri systeemi, siellä kidutettiin sen aikaa että löydettiin jotain, joka nähtävästi, no suoraan sanottuna pelasti henkeni! Tiedän että moni on niin paha että toivoo kuolemaani mutta Jumala sen määrää eikä ihminen. Mm.äitini toivoisi että mulla menisi myös monot vinoon, mutta hän ei nyt siitä päätä.

   

  Niin sellaista, että joku Andreas niminen ruotsalainen vanginvartija ja Amang niminen Irakista kotoisin oleva vartija, molemmat sanoivat samaa, että useat eri ihmisoikeus järjestöt kuten Amnesty International ja muut ovat syyttäneet Ruotsia siitä, että tutkinta vankeudessa (joka on täysi eristys ja huomattavasti pahempi kuin itse vankila, vaikka sekin kauhea helvetti maanpäällä!) pidetään ihmisiä ihan liian pitkään! Jotkut heistä on oikeasti kirjaimellisesti kituneet kuoliaaksi, joku vanki oli Sollentuna häktning paikassa tehnyt protestin, että hän jätti syömättä ja juomatta ja kuoli siihen!!!!! 🥺😭😭😭 Tämä on oikeasti totta: Aftonbladet kirjoitti asiasta Ruotsissa ja siitä oli isot jutut!!!

   

  MIKSI media ei kirjoita oikein ja totuudenmukaisesti Suomessa, olen todella pettynyt tähän touhuun! Lehdet kirjoittaa mitä itse haluaa, törkeyksiä ja ilkeyksiä, plus suoria valeita, nähtävästi yksi suuri syy on raha. Pahat ja törkyjutut myy enemmän 😠 Minusta on tärkeää että Suomi tietäisi oikeasti, mikä meno ja mitä muualla tapahtuu eikä valeita.

   

  Ihmisoikeus järjestöt on valittaneet kaikista Ruotsin tutkinta vankeuksista: niissä pidetään ihmisiä kuulemma 5kk-10kk, mutta JOPA useita vuosia! Ei kukaan voi käsittää millaista siellä on, ellei itse ole sitä kokenut!!! Raamattu käskee käydä katsomassa vankeja ja kohtelemaan hyvin heitä. Puhuisin mielellään lisää esim. Lauri Late Johansson sinun kanssa aiheesta, itseasiassa katsoin jonkun Ylen haastattelun sellissä mutta en ehtinyt näkee sun osuutta siinä. Olemme puhuneet Suomessa samoissa kristil.tilaisuuksissa joskus.

   

  Illalla noin klo.18.00 alkoi vankien huutaminen kun he huusivat toisilleen panssariovien takaa, nähtävästi ilmanvaihto kanavan kautta ääni kulki. Siellä oli joku suomal.Tomi niminen mies saanut 3 vuotta ampuma ase rikoksesta, joku syyrialainen nainen kitunut 9kk käsittääkseni huumeista tai jostain muusta, joku mies oli istunut 5kk pahoinpitelystä jne. Ennenkuin tulin uskoon, olisin sanonut että ”ihan kauheaa, hirveitä rikoksia, saivat mitä tilasivat” mutta ei elämä mene niin, ei todellakaan!!!! Osa on vankiloissa syyttömänä ja osa on tehnyt liian pieniä rikoksia tuomioihin nähden. Lehdet kirjoittavat jatkuvasti kaikkea ihan turhaa, niin miksi ei tällaista joka on oikeasti tärkeää!!!!

   

  Siellä oli hirveä hätä joillakin ihmisillä, ja menin niin huonoon kuntoon äitini Marjan törkeiden valeiden jälkeen mitä hän suolti oikeudessa, että en saanut kunnolla happea. Seiska kirjoitti senKIN väärin: en saanut paniikkikohtausta koska ”en olisi kestänyt äitini totuuksia.” Se oli PÄINVASTOIN! Puhuin ensin oikeudessa 3 tuntia ruotsinkielellä, ja se meni hyvin.

   

  Vasta kun äitini oli kuin joku tunnistamaton hirviö törkeiden mustamaalaustensa ja valeidensa kanssa, silloin en enää saanut happea kunnolla. Jouduin sanoo lakimiehelleni ja vartijoille, että en kykene enää sekuntiakaan olemaan siellä! Kun lähdin salista pois, olin pyörtyä, ja tajunta alkoi hämärtyä. Tilanne oli todella vakava!!!! Pyysin ambulanssia monta kertaa mutta paikalle ohjattiin sairaanhoitaja joka antoi täysin väärän lääkkeen.

   

  Sen jälkeen tilani paheni ja minulla alkoi vapina ja tärinä, joka meni kauttaaltaan koko kehoa ja kesti tuntikausia! Verenpaineeni kohosi vaarallisen korkeaksi! Mua todellakin suututtaa Seiskan valeet ja törkeydet!!!! 😠😠😥 Samoin Marja nimisen naisen, jota en pidä enää äitinäni. Hän ylitti kaikki törkeys rajat ajat sitten, rikkoi 8 ja 10 käskyjä vastaan monta kuukautta (”Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi”) jne. Elämme aikaa jolloin ”pahasta tehdään hyvä ja hyvästä tehdään paha.” Kirjoitin ohessa alempana toisen tekstin.

   

  Tämä teksti siitä tutkinta vankeudesta (Ranska oli asia erikseen, HUI KAMALA mikä ikivanha 1600-luvun joku luola Pariisissa!!!! 😳😬😵) Alkaa itkettää kun edes ajattelen sitä!!! Ns.”promenadi” oli ulkoilu jossain sementti montussa, ilman mitään vihreää, katto oli kaltereita. Joku tummaihoinen nuori tyttö oli ainoa, joka laitettiin sinne mun kanssa samaan aikaan ja hän itki ihan hysteerisesti! Harva puhui englantia, melkein kaikki vaan ranskaa. Näytin hänelle nilkka tatuointia, jossa on suuri risti ja näytin käsillä rukoilemaan Jeesusta. Ranskassa oli ihan liian kovat lait, jotkut naiset oli saaneet tappeluista (ihan oikeasti: Suomessa niistä saa muutaman satasen sakon jos sitäkään!) niin monta kk ehdotonta vankeutta.

   

  Juttelin Ranskassa tulkin kautta usean eri naisvangin kanssa kun mua kiinnosti, miksi he olivat siellä ja kauan olivat saaneet tuomiota. Raamatun mukaan myös, sillä mitalla millä me mitataan muille ihmisille, tullaan mittaamaan myös meille. Monet ensimmäiset tulevat viimeisiksi ja monet viimeiset tulee ensimmäiseksi. Uskon että ne jotka joutuu tässä elämässä kärsii paljon, heille maksetaan siitä palkinto taivaassa (jos ovat uskossa.)

   

  Vankilassa kituminen (syyttömänä) on tietty todella raamatullista, siellä oli paljon jengiä kärsimässä, Paavali kirjoitti suurimman osan kirjeistään vankilassa. Tähän loppuun vielä, etten voi käsittää niitä ihmisiä jotka katkaisee ystävyys suhteet tämän takia, tai estivät minut jo ennen kuin minut pidätettiin! On siinäkin ns.”uskovat”, todellakin nyt nähdään ketkä on vaan ulkokultaisia, ja fariseuksia! Ikävä kyllä, huomaan saman kuin skandaalin aikaan 2008, että jostain syystä monet ei uskovat on jopa mukavampia ja lämpimämpiä kuin uskovat! Anteeksi kun näin sanon mutta kun puhun uskovista kristityistä, jotka hylkää minut ja jopa monen vuoden ystävyyden tämän takia (tai aiemmin jo kesällä äitini törky valeiden takia), eivät koskaan edes olleet mitään oikeita ystäviäni! Hädässä ystävä tunnetaan! Eikä oikea kristitty myöskään jätä ihmistä tällaisen takia, siinä tapauksessa ei oikeasti ole uskossa (tai voi olla luopio tietty.)

   

  Johanna Tukiainen 🙏

  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Tuolta facen Watchista eli videoista löytyy kaikkea kivaa. Esim hakusanoilla Move ja Tuksu löytää videopätkiä juhannukselta 2009, jossa Johanna antaa sinkkuna Movetron päiville. Tämä ei ehkä ole olennaista, mutta kattokaa, mikä sillä on päällä juhannuksena. Valkoinen turkki! Onko se se kuuluisa 🐰-turkki?

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 300 #341269 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Marja Tukiainen Sinä menet itse hoitoon 80v mummo

  Johanna, olen 70v mummo, toivottavasti saat pian apua

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 300 #341266 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Myös Veijon seinällä n. tunti sitten Matkalta suoraa avautumista tyttärelleen Veijolle.

   

  Nyt Johanna jätät Julian ja Johannan haudan lepoon, et spekuloi heistä enää mitään. Mene heti hoitoon, juttusi on sitä luokkaa että tartvitset nyt hoitoa.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 300 #341001 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Johanna Mia Tukiainen kirjoittaa tässä väliaikaisesti tähän kuvaani, kunnes pääsen takaisin omalle tililleni (kun saan puhelimeni takaisin.) Romantic vintage clothes by: Odd Molly and Cream. My tiny chihuahua with a rare blue gene, that’s why her name is Blue. I’m trying brunette hair for a change! 🤎 Jari Peltomäki laitan tähän vain korjauksen: että ”tukkani tyvikasvu ei ollut kasvanut yli ja hiukseni muka haalistuneet ruskeaksi” vaan minähän värjäsin tukkani Ranskassa!

   

  Samantyyppisiä mutta paljon vakavampia virheitä näytti olevan koko seiska täynnä! Toivoisin että kirjoittaisitte totta! Se on hyvän journalismin mukaista kirjoittaa totta. Minä RAKASTAN tytärtäni nimeltä Isabelle Linda Evita, enkä koskaan voisi häntä kohdella jotenkin kaltoin: niin törkeä väite että haluan teiltä julkisen anteeksipyynnön, kiitos!

   

  Suomessa on paljon pahansuopia lopunajan ihmisiä! Isabelle ei todellakaan ole enää äidilläni, Marjan temppujen ja monen muun asian takia lapsi on otettu pois, mikä on lapsikaappaus ja ihmisoikeus rikos! Applen iPhone joka on edelleen poliiseilla, on täynnä kymmenittäin videoita ja valokuvia, joista näkee kuinka ONNELLINEN ja tyytyväinen tyttäreni oli matkalla ja oman äitinsä kanssa yhdessä! Mitään yhtä julmaa en enää tiedä, kuin se että lapsi väkisin erotetaan omasta äidistään, mutta ei tämä asia tähän jää. Jumala tietää totuuden! Lähdimme Veijon kanssa matkalle koska tarkoitukseni oli pelastaa lapseni. Ehdimme viettää onneksi upeassa Ranskan Bourdeaux paikassa upeaa äiti/lapsi aikaa, eikä sitä tule koskaan kukaan ottamaan minulta pois! Tosin myös taivas on lähellä Jeesuksen luona, lähempänä kuin koskaan aikaisemmin 🙏

   

   

  Tämä siis Veijon seinältä. Täydellinen esimerkki Tuksun tekstistä. Eka tärkeimmät: vaatteet, harvinainen koira ja hiusten värjäys. Sen jälkeen hypätään Seiskan haukkumisen ja viimeinen kappale onkin jo täyttä pimeyttä (huom, poliiseilla oleva puhelin on Applen iPhone!)

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 300 #340388 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Sinulle ei kuulu Johannan Jumala suhde eikä kenelläkään muillekaan!

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 300 #340387 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Täysin järjetöntä tekstiä mitä te täällä suollatte, eihän teitä voi kutsua edes ihmiseksi!!! Hirveää vihaa naista kohtaan jota ette edes tunne! 🤬🤬🤬😥🥺😠😥😡

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 300 #340386 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  TÖRKEÄÄ kunnianloukkausta!!!!! HYI kun olette PAHOJA ihmisiä! 🤮🤮🤮🤮

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 300 #340385 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Jos joku ei pääse fanisivustolle, niin tällaista riehuntaa siellä nyt on menossa. Mahtaa harmittaa, ettei tähteemme pysty poistamaan viestejä Vellin tunnuksilla.

  Tämä on Johanna Tukiainen FANIRYHMÄ!!!!! Ihminen voi joutua pidätetyksi, tai vankilaan vaikka mutta se on ihmisen oma asia, jokainen vastaa omista synneistään ja virheistään! Tämä palsta EI OLE rienaamista ja solvausta varten!!! Johanna tarvitsee fanien tuen ja voimaa, tulee hirveistä koettelemuksista! Tämä on FANI sivusto! Poistukaa vihaajat, tämä paljon ei ole teille! Johanna rakastaa lastaan enemmän kuin mitään muuta! Teidän tekstit ovat vastenmielistä luettavaa! 🤬🤬😠🥺😥😠😡

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 300 #340384 Ilmoita asiaton viesti
  Kanarouva Kanarialta
  Participant

  Juu, tiedän sen. Samasta asiasta puhuu Rylan HeavensReal. Tarkoitin, että hänelle voisi kertoa, että Jonskilla ei ole ollut vain fb-bannit vaan tämä harras kristittymme on ollut ihan oikeassa vankilassa, eikä vain kärsinyt julkaisukieltoa väärien mielipiteittensä takia.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 87 total)