Galliano

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 68 total)
 • Author
  Posts
 • Galliano
  Participant

  Virna..jos ähän toimintaa kyseinalastaa,tarkottaako se että aletaan jahtaamaan Lallia..aika erikoinen näkökulma!!??

  Galliano
  Participant

  Mistä se virna sen tietää että Lalli on aivopesty..varmaanki näistä älykkäistä spekuista palstalla..vai hyvä kristalli pallo!!??

  Galliano
  Participant

  Verottajaa ei kiinnosta hevon kukkua tavis henkilöiden mekko lahjat tai ravintola syömiset..firman kirjanpito kyllä on eri asia..siellä verottaj kyllä syynää suurennuslasin kanssa kaikki menot..eli turhaa hommaa alkaa tuksua jahtaamaan moisesta joka ei johda yhtään mihinkään……

  Galliano
  Participant

  Herne se vaan kirjottelee vaikka mitä..no voihan sitä näppärästi unohtaa omat vastaavat tekoset…aina vaan löytyy joku joka vois kertoilla tosiasioita jos haluais olla ilkee…no mä en viitti olla..ainakaan tänään!!

  Galliano
  Participant

  Jokainen jolla on lapsia tietää että ilman kolhuja ei selvitä vaikka vieressä seisois tai istuis..lapsettomat taas täällä keulii niin viisaina..

  Galliano
  Participant

  Pastorskalle vaan tiedoks että vaikka en ole päähenkilöa ikun livenä nähdykkään niin kuvat ja jutut tiedän varmasti yhtä hyvin kun pastorskakin..se mikä täällä ärsyttää on se että nää jutut täällä menee liian lennokkaiks…tosiasiat on eri juttu..

  Galliano
  Participant

  No voi voi sitä pastorskaa ku ei viitti ratapalkkeja vääntää..Tukiaisten asioita kyllä jaksaa vääntää vaik ei mistään mitää tiedä..spekua………

  Galliano
  Participant

  Mitä ihmettä aikuiset ihmiset haluaa lahjaksi…paitsi tuksu ite…ite olen kieltäny kaikki lahjat vuosikymmeniä.. ja ikinä ei ole läheisten ja kavereiden tarvinnu kustantaa tarjoiluja..on teillä omituisia tapoja..meillä päin synttärisankari kustantaa tarjoilut…..??!!

  Galliano
  Participant

  Kyllä taas on näädillä toooosi jännät ajat..kuka teki mitä häh..koittakaa nyt pysyä pöksyissänne..kyllä se aktiivi tuohiaivo taas laittaa rapsaa ku herää päikkäreiltä..eihän sitä muuten jaksa fanittaa Tukiaisia……

  Galliano
  Participant

  Mun edesmennyt setä tapas sanoa että..kaikella muulla on rajat paitsi ihmisen typeryydellä……ja piste..

  Galliano
  Participant

  Hallitunkki taitaa olla äikän ope..juu en oo ikinä omistanu baaria enkä nähny vilaustakaan kenestäkään Tukiaisesta..että voi sitte lopettaa nää salaliittoteoriat heti alkuunsa.

  Galliano
  Participant

  No eipä tän palstan kirjottajatkaan älyllisesti paljon 5v vanhemmilta vaikuta..vai mitä ite ootte mieltä..mää oon vasta noin 4v ku en vielä kaikkea itteeni vanhempien älykkäitä juttuja ymmärrä..no ehkä vanhempana noin5v.

  Galliano
  Participant

  Mistä sitä kukaan etukäteen voi tietää kauanko se avo/avioliitto kestää..vaikka olis paremmastaki perheestä! Mitä helewatan väliä vanhoilla vellin nakukuvilla on..kaks aikuista ihmistä talossa..tän päiväset on eri asia jos löydätte uusia ni kritisoikaa niitä..

  Galliano
  Participant

  Juu kyllä tiedän tapauksen vuosien takaa..en vaan ymmärrä tätä koko perheen jatkuvaa arvostelua..sairas isä on porkkana..äiti on konkkanokka jn.jn éli onko tän palstan ylläpidolla mitään jäŕjellistä syytä..on..eli haukkua Tukiaisia ku ei muuta elämää ole

  Galliano
  Participant

  Älkää nyt hyvät ihmiset sitä vellin mainetta pilatko näillä tuksun kiukku haukkumislla..siis aivan järkyttävää mitä täällä kirjotellaan ..miettikää ite miltä tuntuis jos omalle kohalle sattuis tai jollekki läheiselle..miks ihmiset on on niin julmia anonyyminä.

  .

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 68 total)