Johannes Pökiäinen

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
 • Author
  Posts
 • Mutta toisaalta Johannan vuosikymmenien sekoiluputki alkon ja bentsojen kanssa ei voi johtaa muuhun kuin selkeästi Tunkion tapauksessa nähtävään aivosolujen vähenemiseen ja mahdollisesti aivovammaan. Lisäksi alkoholismi aiheuttaa ennen aikaista dementiaa, joka on jo törkymöykyn kohdalla huomattavissa. Onhan hänellä päihteiden lisäksi myös geneettinen alttius tuohon, kuten muihinkin mielenterveytensä ongelmiin. Vuosien kuluessa lienee isänsä tavoin totaalivihanneksena maiskuttamassa maijamin lamuurista. Toivon tunkerolle pitkää ja tuskaista loppuikää.

  Pieni Ot Vituttaa tuo ”Sofian salaisuudet” mainosvideo joka tulee joka paikassa vastaan.. Ketä kiinnostaa akka joka on käyttänyt piridiilerin rahoja ”luksuselämänsä” kustantamiseen!?

  Mieluummin katsoisin ”Johannan salaisuudet” -sarjaa, jossa taustalla paksu selittäisi upeaa elämänsä kulkua ja pääosassa hänen hyväksikäyttämänsä ihmiset kertoisivat haastattelupätkissä totuuden asioista pinkin raamatun tyyliin.. Suurin osahan on kiitos näätien tullut julkisuuteen mutta eniten tuossa kuvitellussa sarjassa kiinnostaisi kuulla mitä Perparim Tahiri (toim. huom. nimeä ei muutettu) kertoisi auvoisesta perheonnesta, joka yht’äkkiä ja yllättäen muuttui hänen väkivaltaisuutensa takia perhehelvetiksi..

  Itse tiedän erään Ariela nimisen uskovaisen naisen Suomesta, asuu kylläkin käsittääkseni Israelissa. Löytyy Tuhnun fb-kavereista.

  Kiitos kanssanäädät (erityisesti Otso) loistavasta salapoliisityöstä ja faktojen spekuloinnista/esille löytämisestä! Kaikki tässä glamourin loppumattomassa saagassa on sujunut niinkuin odottaa saattoi.

  Tällainen pieni OT koskien kuitenkin päähenkilöllöä.

  Videolla on loistava kuvaus alkoholi deliriumista. Erityisesti kohdasta 2.10 – 2.30 tulee mieleen tuo tuksun kuvaus helvetissä käynnistä jossa aluksi kellon viisarit muuttuivat kysymysmerkeiksi jos oikein muistan.

  Svärkker olisi muutenkin juppipiireineen tarpeeksi ymmärtäväinen lamuuria kohtaan.  Sopivisivat the Paksu ja Värkkeri toisilleen kuin paita ja peppu. Eikö niin ?

  https://www.is.fi/viihde/art-2000006368651.html

  Pauliina Laitinen-Laiho-Littorin-mikälie erosi uusaatelisesta, -ja rikkaasta puolisostaan Sverker Littorinista tasan vuosi sitten. Vieläköhän Sverker olisi sinkkuna ja valmis ottamaan uuden, vielä paljon glamourimman ja maailmaa nähneemmän suomalaisblondin, Johanna ”Jolene” Tukiaisen uudeksi sielunkumppanikseen ja elämän valokseen? Uskon että Jolenen ja Sverkerin uusperhearki olisi glamourisinta mitä koskaan olisi Suomessa uutisoitu !

  MIETTIKÄÄ JOS MINÄNI KERTOISIN UNISTANI!!!!11!!!1! OLISIN VARMASTI RIKAS BILJONÄÄRI MAKAAAMASSA THAIMAAN LÄMMÖSSÄ KUN OLEN NÄHNYT SELKEÄN ILMESTYSUNEN JOHANNA TUKIAISESTA LÄHENTELEMÄSSÄ MINUANI1!1!!111!!! LISÄKSI NÄIN JOSKUS UNTA R.I.P.JULIAN RIP(J)ULIAN KUOLEMASTA JOSSA TUKSU JA JULLE OLI KEIKALLA KARKKILASSA JA JULIA HEITTÄYTYI SIELLÄ JUNAN ALLE!!1!!11! (karkkilassa ei ole juna-asemaa tahi raiteita). OLEN KUITENKIN UNIENI PERUSTEELLA TODELLINEN JEESUKSEN VALITTU JA SELVÄNNÄKIJÄ SAMAAN AIKAAN!!1!!111!! HAMRAAT MAALLIKKONÄÄDÄT EIVÄT YMMÄRRÄ TÄTÄ1!!!!111!!1!1!!!

  Minänikin näki Tuksusta unta viime yönä. Olin jossain festareilla kunnon huumassa kesästä ja nautituista alkoholijuomista, sitten löysin sattumalta erään hyvän ystääväni vuosien takaa ja hänen kaveriporukkansa (tämä on tapahtunut oikeasti). Yhtäkkiä kuitenkin Tukevainen oli samassa porukassa ja halusi ottaa selfieitä kanssani ja tietenkin festarihuumassa suostuin. Sitten hän alkoi lähennellä minua ja halusin kylmetä lähentely-yrityksille. Tuossa unessa muistelin vaan kaikkea tapahtunutta ja sitä onko se oikeasti voinut tapahtua, yht´äkkiä oltiinkin ruotsinlaivalla ja tuksuun liittyvä osuus unesta katkesi.

  Täällä on noudatettu koronasuositusten mukaista uutta vuotta, eikä ylimääräisiä ole tavattu. Sen sijaan lukuisat rakkaat ystäväNI, joille soitin (minäni on niin glamourinen, että omistan ystäviä sekä Suomessa että Ruotsissa, mutta Suomen ystävien kanssa olen nyt ollut yhteydessä) tuntuu että kaikilla muilla on nyt juhlat ja itse täällä vaan yksinäni viettelen pullojeni kanssa uutta vuotta  mutta ainakin väktän taudit ja sairastumiset ..

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #256986 Ilmoita asiaton viesti

  Ihmettelen muuten että mitä onnea tuollainen ”babtize dress” jota en edes näe kuvassa tuo onnea elämään? Julia kuoli alkoholismiinsa ja sen tuomiin liitännäissairauksiinsa, Jossu kusi elämänsä yhtä pahasti mutta jostain syystä kroppa kestänyt kaiken saman. Jassu vissiin ollut raitis, neljännestä sisaresta tiedä mitään.

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #256985 Ilmoita asiaton viesti

  Voitteko kertoa mulle muuten ISOPELLEN joulunvietot lyhyesti, koska en jaksa selaa palstaa taaksepäin ja oon muutenki taas ihan pihalla….

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #256984 Ilmoita asiaton viesti

  Tuossa perheessä ovat kaikki kuitenkin jotain belleja, tai pikemminkin pellejä.. Isabelle, Isopelle, Isäpelle….

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 251 #256975 Ilmoita asiaton viesti

  Anteeksi kanssanäädät jos ette näe tuota selvänä videona! Tuo kuitenkin näyttää Tuksulta nuorena ja Tuksu oisi voinut avuillaan tehdä vaikka minkälaista uraa bourlesque-taiteilijana! (Nykytilassa en haluaisi nähdä silikoneilla paisutettuja ja iän laiskistamia lotkottimia kuitenkaan vispaamassa noin..) Kuitenkin hedonistiset mielihalut ovat lähipäiviin saakka vieneet niin voimakkaan voiton ettei Jouhkannasta saa enää artistia, korkeintaan kannattamallani burlesqueuralla voisi vetää pitemmän kynnen (tosin ketään ihmistä missään olosuhteissa ei kiinnosta ihminen joka on tehnyt lemmikeilleen pahaa eikä kadu sitä edes somessa kunnolla).

  Kuitenkin näädän vuosi päättyy huippuunsa ja hyvää jouluyötä ja railakasta uutta vuotta toivon mukaan elämämme parhainpaan vuoteen 2021!!!

  Toivoo Johannes Pökiäinen

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 250 #255845 Ilmoita asiaton viesti

  Onkohan kellään tietoa mikä tuo upporikas kaavilainen perijätär on ollut omaa sukuaan? ?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)