Minas*

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 53 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 275 #296386 Ilmoita asiaton viesti
  Minas*
  Participant

  Ai munaVelli ei ole enää kuvioissa? Kun päässä soi Kurren ”ole mulle laskeutumisvalo, laskeutumisvalo, ota minut vastaan…” ja Nyhtis kädet ojossa odottamassa taivaasta pommilla syliin leijaavaa laskuvarjoprinsessaa 💥

  in reply to: Johanna Tukiainen Vol. 275 #296385 Ilmoita asiaton viesti
  Minas*
  Participant

  Miksi Aryanan päällä mekko ei näytä savolaiseen saviseen perunapeltoon lätsähtäneeltä laskuvarjolta? 🤔

  Kääritäänkö esiintyjä taas punaiseen mattoon vai karkaako porsas jälleen routaiseen metsään.

  Nauroin näätien suoraan ja edestakaisin tippimisille, kylkiluiden räjähtämisineen ja pöytien pahoinpitelyine. No on se myhy itseltäkin hyytynyt sängynpohjalla useamman kuun maanneena 🙃 Mutta uuteen nousuun sanoisi Tuksu 🥂

  Minas*
  Participant

  Selvisi ainakin yksityiskohta Saagaan, kun Tunkki kyselee, kuka heittää ensimmäisen kiven -se oli Tuksu shoen esitanssija, Näätäkadun kolminjapuolinkäsin kivittämälläkuristaja. Eikä mitään epäselvyyttä tässä, ei millään pienellä sepelinletukalla kiveä järveen heittänyt vaan reippaalla tukiaistyylillä tarjosi lohkareen tuulilasiin.

  Muistatteko Suohirviön 😁. Tollukkatanssijoissa vajaamielisesti kiemurrelleen pöljäkkeen. Hänestä liikkui huhu että aikoinaan runteli autorivistöä. Myös. Nää niin sopii tähän realitysatuun.

  (Sitten on tää Mafia-Sofian nyxä, joka kuristi peruutuspeilit omasta oliko Bemarista vai FerraaristaNI. Älyn kääpiö hänkin, tosin ei saata suaraan liittyä Tuksuun, ellei huumeiden kautta. Koska kaikkien sekopäiden tiet vievät Tunkioon. Myös hän kunnostautui tussauttamalla tukiaanisesti rättisitikkansa penkkaan (alasti ei hän ollut kai, oli ainakin sandaaleina Reinot jalassa). Tämä loppuhuipennus siis kun ensin kävi (katkaistun?) haulikon kanssa vähän moikkaamassa kaveriaan. (Kuulostaako satuilulle. No niin kyllä kuulostaa mutta hän oli videoinut todistusaineiston itseään vastaan kännyynsä.) Tästä päästään zombienraikkaan eläväiseen Harhaan ja hänen leppoisaan äiti-diy tyyliseen katkaistuun pamppuun, jolla Harha meinasi taputella kamunsa. Mistä päästään… Ei tää on loputon räme tää uskomattomampaakin surrealistisempi tarina ja sen hullut sivuperseenät, joita aika-ajoin uusiakin niljuaa esiin suosta  kun toisia viattomampia loppusijotetaan turpeeseen (tai kahvinpuruihin), (rip koirat, Julia, Jasmine, who s next…).)

  Minas*
  Participant

  Ihanaa että on saatu Keravan missi piggy ku’ruunattua 👍 (Miksi pompsahti mieleen näky kastoroidusta nyhtöaasista ja pystyyn nostetusta enkullimadosta 😳🤔, ~yrittää karistaa visiota karvoistaan~)

  Piri…mitä?!, siis piTi’NI hieman kasata itseään että pystyi lukea Seiskan jutun ”Jassusta” lue Tunkista. Ja sen hullunkurisessa haaremista. Olen katsellut välistä sisarvaimokkeita, Possulla on veljsulhokkeet, ja jos ei kauhistuttaisi kidnappaaja-Veijon lapsensieppausotteet, niin naurattaisi. Huh huh. Toinen nallekarhu diilaa kamaa ja toinen, se sandaalikoikkeli, on vaan muuten vömmelö. Ja nää sit hoitaa lasta kun Possu röhnöttää turvonneella kärsällään sateenkaariläävässä. Miten ne Vellin hoitamat koiranpennutkin, ne päätyi jonnekin takapihalle kannonnokkaan. Eihän se pysty eikä osaa pieniä hoitaa. Ja vankila-albaani hommaa yömeikkaajaäitille piristeet. Sekä hoitaa kristillisesiaviolliset jyystöt. Velli pitää kädestä. Huah.

  Jassun kohtalo edelleen mietityttää. Kelly Dingdong-Kalong kertoi instassaan että Jassu jakanut kaikkea (kamalaa?) mitä on tapahtunut. Ja kuitenkin Jassu tulevaisuuden suunnitelmiaan avannut. Tapahtuiko businessmeetissä kuitenkin jotain joka mursi kamelin selän, luhisti haaveet, jotka sitoi sortumia kasassa. Turhaahan tää spekkuilu tavallaan on mutta näätäpää kaipaa jotain, edes hentoista, logiikkaa tähän järjettömään showhun. Auttakkee.

  Mp-neitonäädän turkin tutisemaan saanut Tuoksun lämpppäristoori pirinististä piristi. Autoja kivitettiin kolminjapuolinkäsin ja peruutuspeilejä seinäänpuukottiin. Voi näätäraasua näätäkadun perähämärissä. Virkavaltasetät ja – tätit osanneet olla ihan varuilta huudeilla, hihi.

  Minas*
  Participant

  Seitinohut toivo eli että Jassulla ei Tukiaiset rahastaisi. Voiko enää alemmas mennä, okei, kadun jo tuota, näyttää aina vaan voivan kaivautua kilometri riman alle. Kohta ne on möyränneet itselleen junatunnelin Cerniin ja Hevelettiin.

  Minas*
  Participant

  ”laulan, tanssin ja juon… nan.” 

  Minas*
  Participant

  Minas*
  Participant

  Minas*
  Participant

  Minas*
  Participant

  Minas*
  Participant

  Minas*
  Participant

  Kiitti

   

  Minas*
  Participant

  Koska Punkki ei saa aikaan minkäänlaista muistokuvaa siskostaan niin näätä joutui vääntämään sellaisen semialkeellisilla taidoilla ja ohjelmilla. Mutta mikä olikaan sen ohjelman nimi jolla kuvia pystyi tänne tuomaan? (ei aijjaa).

  Minas*
  Participant

  Kyllä porsaan pitää jotain saada myydyksi kun oma perse ei kelpaa enää kenellekään. Sano.

  Juu, Jullen persettä myi niin elävänä kuin kualleena ja Jassun kylmennyttä pebaa tulee varmasti myymään iänkaikkisesti seiskaan, hymy-pyllyyn-lehtikin käy vaikka molemmat ovat toki stnasta.

  Ensin pianolla symbolinen joululaulu, pienen siipirikon lintusen vapautus häkistä, pappikin saa kahvia juodakseen, posket hautakansalla valuvat, vielä kaunein ja elossaolevin sotanorsu talloo tanssilla Jassun jalkoihinsa -loppuun kurkunleikkausliike.

  Minas*
  Participant

  Jassu oli sairaalassa kesällä, jotain häikkää oli. Mutta ei kai sydän sentään ollut pysähtynyt, ymmärsin että jonkinlainen kehon uupuminen unettomuudesta.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 53 total)