TavisPirkko

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • TavisPirkko
  Participant

  ”Minun mopsini ja chihuahuni pysyvät aina luonani, paitsi tyttäreni Isabellen ❤️ ”

  Jaaha. Selvä homma.

  TavisPirkko
  Participant

  Monesti aivoinfarkti aiheuttaa ihan itse muistisairauden (suurten suonten tauti).

  Mielestäni Pappan nykytilan arvionti ei kuulu tälle palstalle. Sairaan ihmisen ruotiminen on varsin ikävää. Oma kokemukseni muistisairauksista ehkä herkistää, mutta ärsyttää, että täällä kuvitellaan kuvien perusteella Papan tietävän kenen haudalla itkee. Voi olla että tietää, voi olla että ei mitään käryä. Tunnelma vie mukanaan

  En myöskään tajua niitä, joiden mielestä Perpa vaikuttaisi jotenkin turvalliselta isältä. Vankilasta vapautunut huumeheppu? Ei todellakaan. Tuo pieni ihminen, siis Ile, on todennäköisesti huostassa ja vaan käymässä perheensä parissa. Kait Ruotsinkin sossu jotain osaa?

  TavisPirkko
  Participant

  Pakko nyt kyllä vähän kommentoida tuota Markun pukeutumista. Muistisairasta voi yrittää pukea ihan miten vaan. Onnistuminen on sitten eri asia.

  Ensinnäkään häntä ei välttämättä saa sovittamaan vaatteita ja sen vuoksi voi joutua ostamaan vaatteet sokkona. Voi olla, että muistisairas ei anna napittaa paitaa ylös asti tai avaa napituksen, kun silmä välttää.  Voi olla, että sandaalit on ainoa kengät, mitkä saa puettua. Takki on samaa sarjaa. Kunhan saa puettua ja suostuu pitämään.

  Jos kuvittelee voivansa päättää, että muistisairas näyttää jossain tilaisuudessa tyylikkäältä, voi tulla kokeilemaan. On peräti kaksi koekaniini perheessä, voin lainata. Toinen vaihtoehto on  että fiksut ihmiset ei kiinnitä surressa huomiota sairaaseen ihmiseen vaan antaa olla. Pääasia, että pystyy olemaan mukana.

  Muuten jatkakaa vapaasti.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)