Reply To: Happo-emästasapaino kuntoon

Home Forums Terveys-Hymy Happo-emästasapaino kuntoon Reply To: Happo-emästasapaino kuntoon

#21650 Ilmoita asiaton viesti
Hymyhuulet
Member

Saatuani kaipaamani kommentin aiheesta Happo-emästasapaino kuntoon ja luettuani sen, pohdiskelin hieman ärtsynä kuivakkaa tekstiä.

Kyllähän minä sen tiedän!, että tupakka on Pahaa! Mutta tyytymättömyys kaikkeen muuhunkin elämäntapaani saa aikaan sen, että tarttuu helposti oljenkorsiin joita ajelehtii tämän tästä näkökenttään. Kuitenkin olin huojentunut, että en saanutkaan kannatusta aikomalleni rahan syytämiselle Kankkulan Kaivoon ja palasin taas takaisin päätökseeni olla ostamatta tai maksamatta mitään mistään, kenellekään, joka yrittää höynäyttää hyväuskoista hölmöä!

Siispä, alitajuisesti itseäni tutkiskellen, syttyi lappu (taas kerran) palamaan pääni päällä tänään. Ihme ja kumma eilisen oluthuuruisen saunaillan jälkeen! Muistin jotain. Minulla on kirjahyllyssä kokoelma kirjoja, joita voisi otsikoida sanoilla: "Laihduta ja trimmaa itseäsi hinnalla millä hyvänsä"!!!! Kolme vuotta sitten hankin pokkarin nimeltään "Ranskattaret eivät liho". Olin sen kertaalleen lukenut ja se tuntui ratkaisevan kaikki "lihomis-, laihtumis-, syömis-, itseinho-ongelmani. Kenties en kuitenkaan päässyt sen avulla puusta pitkään, koska sen toteutus olisi ollut siitä kiinni, että tarvitsen ulkopuolisen kannustajan. … me olemme kaikki niin erilaisia …

Nyt kuitenkin taas lueskelen sitä ja luulen, että tällä kertaa saan tehtyä kerrankin jotain hyvää itseni hyväksi. Kunhan pääsisin tupakoinnista eroon… nimimerkki "Kaikkea on kokeiltu" … ei vielä onnistuttu siinäkään…

Saatan palata taas tänne, jos vaikka joku olisi jonkun tajuntaa räjäyttävän ajatuksen kirjoittanut kirjoitelmani johdosta.