Reply To: Häpeä Suomelle

Home Forums Julkkikset Häpeä Suomelle Reply To: Häpeä Suomelle

#34106 Ilmoita asiaton viesti
Linnunlaulu
Member

Sveitsin Juusto:

Vihdoinkin kun Suomi alkoi päästä irti "Ryssä"-maineestaan ja Lahden MM-kisojen doping kärysisä ja muu Eurooppa alkoi olla sitä mieltä että Suomi on fiksu,Suomen koulut on best ja Räikkönen on cool kun ei tuputa itseään joka haastatteluun,niin nyt sitten alkaa satelemaan typeryyksiä oikeen roppakaupalla.

Hymy ajattelee vaan sitä,mikä kilahtaa omaan kassaan,mutta että koko Suomen maine siitä kärsii loppujen lopuksi,ei jaksa vähemmän kiinnostaa.

On vaivuttu taas rapakkoon,rahannälässä.Hävetkää Hymy ja muut yhtä alas vajonneet.

Ei taida kiinnosta muu kun oma piiri-pieni-pyörii kotinurkissa ja unohdetaan mitä tällainen vaikuttaa Suomen uskottavuuteen ulkomailla.Mutta se ei taida tätä junttikansaa kiinnosta…

Totuushan on että suomalaiset ovat aina olleet metsäläisiä ja hirveän raskasmielistä kansaa. Oikeanlaisesta eleganssista ei tietoakaan mutta toisaalta se sopii hyvin suomalaisille kuin nenä päähän. Jätetään se eleganssi suosiolla niille jotka sen hallitsevat eli Italialle, Ranskalle ja Venäjälle.

Suomessa ei turhia hienostella. Täällä ollaan vaatimattomia hiirulaisia ja niin rehellisiä kuin ruisleipä. Ei jakseta nousta poliittisia väryyksiä vastaan vaan päästellään höyryjä lähikapakissa tai yleisellä viesti/nettipalstalla.

Suomi on kuitenkin hyvin persoonallinen pikku maa. Täällä on omanlaisensa kieli, hyvää kotiruokaa sekä paljon omia pikkujuttuja.