Vastaa aiheeseen: Kohumanageri Tuija Järvinen VOL#1

Etusivu Keskustelu Julkkikset Kohumanageri Tuija Järvinen VOL#1 Vastaa aiheeseen: Kohumanageri Tuija Järvinen VOL#1

#30616 Ilmoita asiaton viesti

Edelleen vain jaksaa ihmetyttää yhä uudestaan ja uudestaan, miten keski-ikäinen kahden aikuisen tyttären äiti viitsii sepitellä tarinoitaan ja elää ilmiselvissä harhamaailmoissa ja hakea julkisuutta, huomiota ja suosiota kirjoituksillaan. Blogissa on koko olemassaolonsa ajan vilissyt itsekehua, saavutuksia joita ei todistetusti koskaan ole saavutettu ja tavoitteita joita ei koskaan ole tavoitettu. ESIM:

Manageri, joka ei ole manageroitavilleen myynyt YHDEN YHTÄ keikkaa.

"Ohjelmatoimistolla" ei ole edelleenkään Y-tunnusta. Pitkällisen kuulustelun ja piinaamisen jälkeen yleisölle muistaakseni annettiin Y-tunnus firmaan, joka on mennyt konkurssiin 10 vuotta sitten eikä liity Tuija Järviseen millään tavalla.

JariQ:n debyyttisingle, jota ei ole koskaan soitettu missään, eikä sitä ole saatavilla mistään.

Petri Lehtisen karaokekiertue, jota ei ole olemassa.

Missä on myös muutamassa blogissa paljon mainostettu nk. "enimmäkseen positiivinen palaute", jota ei ole nähtävissä hymyn verkkosivuilla, eikä liiemmin facebookissakaan.

Ylipäätään mikään Tui tui Tuiteron hehkuttamista nk. "suunnitelmista ja tavoitteista" EI OLE TOTEUTUNUT ja mikään näistä nk. "saavutuksista" EI OLE OLEMASSA. Todistetusti.

Puhetta puhetta ja puhetta, mutta teot puhuvat puolestaan tässäkin tapauksessa. Verottajan yhteydenottoa odotellessa, Tuire. On hienoa että on olemassa kaikenlaisia ihmisiä, mutta valehtelijoista eivät suomalaiset ole koskaan tykänneet. Niin metsä vain vastaa kun sinne huutaa. Jos ainoa julkisuuden meriitti on sepitellä valheita ja odottaa että ihmiset uskovat sinisin silmin, niin vastakaiku on silloin tämä. Karu totuus.