Reply To: Vaihdevuodet

Home Forums Terveys-Hymy Vaihdevuodet Reply To: Vaihdevuodet

#21585 Ilmoita asiaton viesti
Kollikissa.
Member

Veteraaniurheilija Christer Sundqvistin sivut "Tiikeristä kissimirriksi" ovat ilmeisestikin kiinnostaneet.

Sivuston oikeassa yläreunassa on laskuri jonka mukaan sivustolla on ollut kävijöitä 1549, -Aloitusku Hymy lehden keskustelussa oli 9.8. 233.409 ja hetki sitten luku oli 234.958.

Ihan hyvä asia, sillä näyttää siltä, että Suomessa ei asioita tunneta, tai niistä tarkoitukselliseti vaietaan. Tälläiseen käsitykseen olen tullut koska erään suomalaisen asiantuntija naisgynekologin artikkeli poistettiin Internetistä.

Artikkelia ei löydy edes välimuistissa. -Sattumoisin artikkeli kylläkin löytyy, kuten myös vuonna 2000 julkaistu laaja artikkeli, jossa käsiteltiin hormonaalisen ehkäisyn mahdollisia haittavaikutuksia naisten ja tyttöjen psyykeesen ja sitäkautta mielenterveys ongelmiin, sekä pari- ja ihmis-suhdeongelmiin. (Hormonimanipulaatio?).

(Palaan niihin myöhemmin. Jos Hymylehteä aihe kiinnostaa, niin artikkelit, sekä niiden kirjoittajan tiedot ovat saatavilla).

Näytti Holly Andersonin ja Dr. Philin sivustoilla nousevan keskeisimmäksi asiaksi Natural Progesteron – Luonnollinen keltarauhashormoni, jota myös mainitsemassani "bittiavaruuteen" hävinnessä artikkelissa käsiteltiin.

Samaa Natural Progesteron aihetta käsitteli myös Dr. Philin vaimo ohjelmassa "Helvetilliset hormonit", josta lisää osiossa 2.

(Tähänkin löytyy selittäviä tekijöitä muutamasta artikkelista ja tiedotteesta).

Google haku > natural progesteron wikipedia <. Sivun vasemmassa reunassa on vainlta Language. -Valitse kieli> Suomi, ja klikkaa sitä -pääset suomenkieliselle sivulle, jossa Natural Progesteron on > Luonnollinen keltarauhashormoni . Suomalaisessa versiossa siitä on erittäin vähän, verrattuna englanninkieliseen hakutulokseen.

Googlen haut seuraavilla nimikkeillä tuottivat suluissa olevan määrän "osumia", joka myös antaa jonkinlaisen kuvan siitä kuinka paljon -"Haku kaikkialta Internetistä tuottaa".

> hiilariteitoiset (8970) -, – pms oireyhtymä (3220)-, – pms disorder (8,4 milj.)- , – dr phil ( 1,9 milj.). – pms holly anderson( 9230).

Allaolevassa Googlen haussa > pms holly anderson <. Ensimmäisellä sivulla otsakkeet:

Dr Phil Interviews Holly Anderson.

On englannin kielinen. -"Käännä tämä sivu" löytyy suomenkielinen vesio, jossa on runsaasti kyseenalaisia käännöksiä. Ilmeisesti jonkun "käännöskone automaatin" tekemiä käännöksiä ja tulkintoja.

Otsake: PMS –

Otsakkeessa asiantuntijoiden artikkeleita. Kieli Englanti – "käännä tämä sivu" suomenkielisiä käännöksiä, joissa runsaasti ihmeellisiä käännöksiä, tulkintoja ja lauserakenteita.

Otsake:Dr. Phil 11.Dec 2003.

Otsakkeessa ohjelmaan liittyviä katsojien kannaottoja useita satoja. -"Käännä tämä sivu" suomenkielisestä versiosta ei ota selvää "Erkkikään".

Esimerkiksi "vilkku" tarkoitanee ilmisestikin kuumia aaltoja- vaihdevuosia- menopausse- tms.

Hyviä lukuhetkiä!

http://www.google.fi/search?hl=fi&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=pms+holly+anderson&spell=1