Anne-Mari Berg

Anne-Mari Berg

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anne-Mari Berg

Kommentit

About ainoa oikeasti hyvännäkönen nainen näissä hymyn gallerioussa

”katsokaapa Annemarin kuvia seiskan sivuilta, kun on ollut joku 20-vuotias, joitain tähtityttö kuvia? siinä vielä ilman tekotukkaa ja tissejä ja hirveitä meikkejä, aika onnettoman näköinen…”

Noni tulihan sieltä se perisuomalainen ulkonäködissaus tähänkin kuvaan.

Ihmettelenkin jo hetken verran.

kyllä on nätti vien hänet pussaus koppiin pluts oho pusu tuli jo mulle

Anne mari berg aaahhh olisin halunnu olla tua paikalla ku AMB oli alasti on se vaan niin seksikäs unelma muija kaikki kohdallaan!!! 😉 <3 <3 <3 <3 <3 MAAILAMN SEKSIKKÄIN = ANNE MARI BERG!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3

Anteeksi nyt vain mutta miksi ukot haluaa tuommosia niin epäaitoja emäntiä? Entäs jos naisetki alkas vinkuu et yhyy en voi olla tuon ukon kaa ku sillä on VAAN 20cm muna. ”kävisitte pidentämässä” voisimme sanoa 🙂 ja hyi hele noita suomalaismiesten kaljamahoja. ööö ja niitä 10cm kikkeleitä.

Upea, kaunis, ihana, upea kroppa.. 🙂 Superkaunotar, jolla ei ole julkisuus kihahtanut hattuun, vaan on onnistunut säilyttämään jalat maan pinnalla kiitettävästi. Kuvia on aina ilo katsella!

T. nainen

kaunis nainen ja kaunis kuva! kyllä tollasena kelpais itseensä esitellä.

Blondi olet lapsellinen. Anne-Marilla on sentään TERVE itsetunto kun uskaltaa myöntää kärsineensä huonosta itsetunnosta. Varmasti meillä kaikilla naisilla on joskus samantapaisia ”ongelmia”. Ja osa meistä tekee asialle jotain ja osa käy nimettömänä ruikuttamassa ja haukkumassa niitä jotka ovat oikeasti kauniita ja pärjäävät asioissa joita haluavat tehdä!
Eli mikä on blondi sinun ongelmasi? Jos olet ylipainoinen, niin syö vähemmän ja liiku enemmän. Jos olet kynsienpureskelija, lopeta se tai hanki rakennekynnet. Jos et ole luonnonkaunis mielestäsi, niin mene meikkauskurssille tms. Tietenkään sinun ei ole pakko tehdä noita asioita, mutta silloin on aivan naurettavaa tulla haukkumaan ihmisiä jotka välittävät ulkonäöstään ja haluavat huolehtia itsestään! Yleensä ulkoiset ja sisäiset tekijät ovat riippuvaisia toisistaan, joten jos ihminen voi paremmin silloin kun näyttää hyvältä niin miksi hän ei saisi sitä tehdä!? Se, että kaltaisellesi (mahdollisesti nahjukselle) tulee siitä alemmuuden tunnetta, ei todellakaan ole Anne-Marin tai meidän muidenkaan ulkonäöstään huolehtivien syy.
Tsemppiä kevääseen!

olen 26 mies haluisitko tutustua muhun olet oikeen seksipeto

naisin tuon tytön kanssa itseni hengiltä. jakuolisin niin leveä hymy naamallani jota ei sais pois rautakangillakaan.

Juu kyllähän tuota iso osa miehistä haluaisi panna, mutta miksi aina täytyy näyttää siltä että muut haluaisivat panna? Itse haluan että minulla on kaunis hymy, suloinen ja viehkeä, salaperäinen katse ja mielikuvituksen varaan jotain jättävät vaatteet. Mitä hyötyä siitä on, jos moni haluaa sinua panna, mutta kukaan ei huoli omaksi tytökseen. Naisekseen, jota kaipaa, kunnoittaa, ihailee ja suojelee. Josta välittää ja antaisi mitä vaan, jotta hän olisi turvassa. itse löysin sen miehen. Hän on aito, niinkuin minäkin. ja tällaiset muovinaiset eivät häntä kiinnosta. Onneksi tällaisia miehiä on vielä olemassa. Arvostakaa naisen luonnollista kauneutta. Tämäkin nainen olisi paljon kauniimpi luomuna ja hyvällä itsetunnolla varusteltuna.

Kyllähän tollasta namupalaa jyystäis vaikka koko päivän. ei oo siitä kiinni seisoisko tarpeeks kauan.. <3

Kyllä on sexy muija, vaikka nainen olenkin 😉 Miehenä olisin jo sulaa vahaa…

Jos kaikki ämmät puleeraitsisi ja täytettäisi täytteellä,tulishan sitä vielä vanhastakin haaskan näköisestä naitavan näköinen.Mutta luomu on parasta sängyssäkin,vaikka peiton alla !!

Hyvä neiti/rouva Berg,
Luin 7 päivää lehdestä että sinulla on ollut silikoniongelmia. Kiitos kuitenkin että pienistä takaiskuista huolimatta haluat olla povekas minun kaltaisteni kaikesta kauniista pitävien mieliksi. Olet tosi suloinen kuvissa joissa nuolet jäätelöä(kuten uusin Hymy-lehti).

Kuulemma tulevaisuudessa(taisi olla Tieteen kuvalehti joka tämän kertoi) voi kasvattaa rintoja ohjaamalla rasvan kertymisen rintoihin.

Luin sen kyllä ihan jostain lehdestä että Anne-Mari myöntää että hänellä on ollut nuorempana ongelmia itsetunnon kanssa.

Täytyy nyt tähän itsetuntoasiaan sanoa sen verran, että jos naisella on hyvä itsetunto eli hän on tyytyväinen itseensä sellaisenaan, niin miksi sitten on tarve mennä kauneusleikkauksiin? Minulle on sinänsä aivan sama minkälaiseksi kukin itsensä tekee, mutta tuli vaan mieleen.. 😀

Hyvä kroppa, naama ei. Koppava akka muutenkin kun kerran näin paikallisessa. Panisin en muuta

Kiitos Hymy!
Kallen sivuille pääsy maksaa, pornolehdet on kalliita. Seiska-lehdessä vaan juoruja. Mutta Hymyssä näkyy tissi ja tussu. Se se vasta saa housut hikoamaan ihan ilmaiseksi.

Anne- Mari o tosi seksikkää näköne,niätet onkoha hän tehny nakukalenterii
kunnollist.Rinnat ja pakaratki ovat upeit!! Voi kunpa sais kosketel!!

Hyvä noinki, mut olisin ottanu itselleni ilman silikoneja mieluummin 😉

Ihan nättihän Anne on kun kuvia muokataan, mut ite kun tapasin neidin niin en voinu vaan uskoo kuinka tyhmä hän oikeesti on, ja itellä kyllä ulkonäkökin laski heti kun tajus ettei oo paljon aivoja luotu naiselle, harmi

Helvettiäkö täälä kitisette. Kenellä nuorella naisella ei joskus olisi ollut huono itsetunto. Ja miksi ei sais laittaa itteään paremman näköseksi, kyllähän teki kaikki akat meikkaatte ja koitatte kokoajan laihduttaa. Turha vikinä loppuu nyt!

Tyrkky. Kaunis on, mutta aito ei o kaunista. Ei todellakaan nouse muu kuin inho näitä kuvia katsellessa.:D En arvota tämän kaltaisia naisia pennin vertaa.

Anne-Mari on aina upea,eräs Skandinavian kauneimmista naisista.Samoin Henna
Kalinainen on aika tyylikäs.Ihastuttavaa seksiä ja kauneutta.
Hyvää Kesää,T.Pekka Mentu,Kuusankoski

Hienot kaulakorut… paljonko painavat?

Kui paljo tommoset rinnat maksaa ku ei nekää iha ilmasii oo?

kyllä olet tosi upee mahtavat tissit herkullinen perä varustus .haluaisin ottaa kuvia sinusta. Tv joke

voi jessus!! siinä on on unelma nainen!! voi kun tuota sais..!;)

Minäs vuonna hän kävikään sukupuolenvaihdosleikkauksessa? Kasvonpiirteet ja lantio paljastavat hänen olleen alunperin mies.

anne mari on paras. se että hän on kaunistunut vuosien varrella saa vaan kanssasisaret kateellisiksi.
sääli on ilmaista, mutta kateus on ansaittava.
anne mari on kaunis, kiva ja aito ihminen. tunnen hänet erittäin hyvin.

Anne-Mari on kyllä seksikäs, osaa poseerata. Tää on oikein kaunis kuva. 🙂

Mitä vitun väliä onks friidu naturelli vai ei ;))))))!? pääasia et näyttää ja tuntuu hyvältä.. jumalauta te ootte daijjuja..

HAASTATTELISIN EHDOTTOMASTI JOS OLISIN HYMYN TOIMITTAJA JOSKUS JA TAMPEREELLA VIELÄ

älkää nyt nysvätkö siitä, että ”voi, voi, kun tytöllä on nyt tämmöiset tissit..” antakaa naisten olla. Tehkööt mitä haluavat, omatpahan on ruumiit!
Kyllä minulle Anne kelpais.. en alkais valittaa jos tuommonen osuis kohalle

voi ku ois itelläki tommonen nainen… <3<3<3<3<3<3

joskus tää nainen viel väitti et hän ei ikinä esiinny missään kuvissa alasti ja pyh kyl se koht on jo jossain lehden kannessa ilman rihman kiertämää ku ei muuten enää julkisuutta saa.ei noi hiukset nyt enää paljoo peitä. ja anne-marihan on itsekkin myöntänyt että hänellä on nuorena tyttönä ollut todella huono itsetunto!!!

Laitapa taas isommat silikonit kun sillä Suomen Suurimmalla, niin pääset lehteen taas!

iha sama onko silikonit vai ei, mutta tätäkin kuvaa on muokattu! Sileä iho, jossa ei näy edes verisuonia eikä ihon pieniä kurttuja…onhan sitä kuka tahansa sitten kaunis.

Vielä kuvasta ja malli Anne Marista. Olen joitain kuvia hänestä nähnyt ja paljon hyviä, mutta tämä on ehdottomasti Hymy sivuston paras kuva ja yksi parhaista hänestä otetuista kuvista!!!
Tähän kuvaan on panostettu ja se on otettu kivasti jättäen tausta epämääräiseksi. Asusteet sopii hyvin kuvan teemaan ja malli on kuvassa valokuvauksellinen luoden puun kanssa hyvän kokonaisuuden ja oikea kontakti katsojaan. Täysi kymppi! Sopisi hyvin kalenteri kuvaksi!!

Kuule blondi!! Ei ole kyse itsetunnosta, jos kuvia ym. asioita varten panostetaan ja tehdään parasta laatua ja sitä varten on keksitty vaikka mitä. Kuvia retusoidaan mm. mainoksiin, mutta sen on kallista, joten virheettömän ihon omaavat mallit ja muut korjaa potin. Se on kuules kova kilpailu noilla markkinoilla , mutta ei tarvitse olla edes julkimo, kun on etua, jos panostaa ulkoisiin tekijöihin ja edustaa itseään persoonansa mukaan. Tilaanpa tästä ajan kynsien laittoon, joskus asiat on pienestä kiinni ja niistä tulee hyvä olo.

tässähän ei oo muutakun tissit, mut nekin on ostettu, minkä tosiaankin näkee!

OLEN SAMAA MIELTÄ KUIN JANI,KÄVIN KATSOMASSA NIITÄ KUVIA,EI TUNNISTAISI SAMAKSI NAISEKSI!TÄSSÄ KUVASSA SEKSIKÄS JA KAUNIS.JA SEISKASSA OLI NOIN KK TAKAPERIN JUTTU TÄSTÄ TYTÖSTÄ,OLIN PYÖRTYÄ,HÄN EI OLLUT MINKÄÄN NÄKÖINEN!MEIKEILLÄ JA KAIKELLA TÖKÖTEILLÄ SAA NAAPURIN KYLLIKISTÄKIN SEKSIKKÄÄN=)!!!!

Mun mielestä tosi kauniit kasvot. Aika pieni, kokoa saisi olla enempi. Mutta kaunis ehdottomasti.

saamarin ruma ämmä. jos livenä katot suoraa edestä niin näät ettei ole vyötäröä eikä persettä ja naama yhtä meikkimössöä. Kaikkia niitä malliksi otetaankin, mut toi onki joittenkin junttien mieleen

Niin paljon namumpi ku ykskään perussuomalainen tylsä nainen, tollasii enemmän!! 😉

Mailman seksikkäin misu!!!Isot rinnat ja kaikki…Ei vois muuta sanoo..Viel et ottaisin ton naiseks vaikka heti… <3<3

Tunnen naisen. Julkisuus vei mennessään ja tämä ei ole mitään kateutta. Itsekkin teen mallintöitä mut en bimboile.

katsokaapa Annemarin kuvia seiskan sivuilta, kun on ollut joku 20-vuotias, joitain tähtityttö kuvia? siinä vielä ilman tekotukkaa ja tissejä ja hirveitä meikkejä, aika onnettoman näköinen…

Kateellisten hapatusta. Kuka akka nyt olisi aito. Hiusten värjäyksiä, tekokynsiä, tekoräpsyttimiä, tissejä, topattuja tissiliivejä jne. Akat on kummallisia kun aina nokitaan seksikkäitä naisia. Ei ole sen turhempi kuin kukaan muukaan turhake. Näpsäkkä, sanavalmis ja seksikäs nainen.

mikäs niissä silikooneissa on, hyvät rinnat… sehän on vain sen päätettävissä kuka niitä ottaa ja kuka ei…

Hiusten pidennys, rakennekynnet, tekoripset, tuplasilikoonit, missä aitous?

Todella kaunis nainen ja ”paiseet” paikallaan. Kuinka lienee 40 v:n kuluttua. Kaunis kuitenkin.

Anne-Mari Berg on maailman seksikkäin mimmi. Rakastan <3

Mahtavaa kun tyttö otti silikonit!!Vieläkin isommat ois ok!!

Eihän se edes ole nakuillut. Siinäkin tv-mainoksessa oli palkkien alla vaatteet. Vois kyllä nakuilla 🙂 Paljonhan tuota näkyy telkussa että tuskin mitään hiipumista on odotettavissa. Kauneimpia suomalaisia julkkiksia

Mitä vi##ua! Ei se just aina tarkota että on huono itsetunto jos laittaa itteään. Toiset ei jaksa, toiset ei halua, jotkut jaksaa ja haluaa. Taitaa olla niillä huono itsetunto jotka asiasta jaksaa jankuttaa, hahah!!

Tyhmä kun meni ottamaan Silikonit.
Nätti nainen meni pilalle. Ei hyvä.

erittäin kaunis nainen, en ole koskaan luonnossa nähnyt. Rinnat taitaa olla muokattu mutta eikö naiselle ole luonnollista muokata omaa ulkonäköään
, tietysti naisessa ratkaisee myös luonne pelkkä ulkonänäkö ei riitä.Ottaisin heti jos saisin.

huono itsetunto on ollut ku kaikki on pitänyt korjata, kynnet, hiukset, naama, rinnat ei mitään aitoo ? !

anne-mari on kaunis nainen kyllä, mut senkin julkisuus rupee näköjään pikkuhiljaa hiipumaan ni senkin on pakko jo nakuilla et pysyy julkisuudes. eipä tossakaan naises loppujen lopuks paljoo aitoa ole!

Voi kun tommosen sais iteleen…On meinaan kaunein mitä mä olen ikinä nähnyt.

Oma kommentti