Anne-Mari Berg: ”Alastonvideo on valhetta!”

ambLehdille, muun muassa Hymylle, on hiljattain kaupiteltu videonauhaa, jossa juontaja-malli Anne-Mari Berg esiintyisi ilman rihmankiertämää.

Tarjouksen on esittänyt mieskaksikko, joista toinen on toiminut puhemiehenä. Hän on väittänyt ystävänsä tapailleen Anne-Maria Jyväskylässä kesällä ja tehneen hänestä alastonvideon, jossa kohumalli keikistelee.

-Ei mitenkään mahdollista, en ole keikistellyt missään alasti, eikä ole ensimmäistäkään ”hoitoa” Jyväskylässä – en edes ole juurikaan viettänyt siellä kesällä aikaani, tyrmää Annemari Berg Hymylle tuohtuneena.

-Joku on mitä ilmeisemmin keksinyt tuon rahastusmielessä tai jollain vippaa pahasti päässä. Ihmiset tuntuvat olevan sekaisin, en tajua tuollaista, hän jatkaa.

Motiivista Bergillä ei ole tietoa. Sen hän kiistää, että juttu voisi millään tavoin liittyä 7 päivää -lehden taannoin julkaisemaan uutiseen Bergin Jyväskylän-kodin varastomurrosta. Siinä Bergiltä hävisi kuvamateriaalia, osa rohkeitakin otoksia.

-Varastoon murtautuneesta tein aikoinani rikosilmoituksen. Häntä ei ole saatu kiinni. Mutta siinä materiaalissa ei ollut mukana minkään tason videota minusta.

Alaston Hollywood -ohjelmasta tuttu juontaja on niittänyt mainetta viimeksi tapahtumatuottajana.

-Järjestimme Tammerfestien yhteyteen rantapartyt, Berg iloitsee onnistuneesta produktiostaan.

Berg ei vielä tiedä tekeekö hän rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Alaston Hollywood, Alastonvideo, Anne-Mari Berg, Tammerfest

Kommentit

Ei kai yksikään järkevä, tai vakavasti otettava julkkis anna minkäänlaisia haastatteluja Hymy- tai 7 pvää – lehdille.
normipelle. piste.

Ainut oikeasti kaunis ja järkevä turha julkkis =)

Tosin tämä on vain minun mielipiteeni

Oma kommentti