Johanna Tukiainen matkalla Playboyhin

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, koekuvat, Playboy

Kommentit

hei! kuvatkaa suomalaista miestä alsti siinä on vasta hieno näky!!!!!!!!!!!!!!!

Hyvät tissit, mutta painoa tarttis pudottaa rajusti. Johanna on joskus ollut tosi kaunis nainen, joten vieläkin olis mahiksia, kunhan vaan tsemppais.

Ihan söpö hymy kun sitä välillä väläyttää hauskalla hetkellä.

ihanat tissit ja muutenki muotoja pitää olaa mistä pitää kini

kyl mua vaan kiihottaa!unelmoin että saisin ton perseen naamalleni!tahtoisin nuolla johannaa…oon niin kovana!työstö alkakoon!

ihme ku ei menny tietokoneen nyttö rikki tuksun koon takii. XD

Siro vartalo ja kauniit reidet.ei mikään rankakasa.

hyihyihy!!!! älllöttävää nyt ei seiso viikkooon!!! oikeesti tuksu hommaa ittelles oikee duuni

Ristus notta. Kainuun sanomiin vois ehkä harkita.On kait siellä Playboyhin tulossa sellaisia hyvännäköisiä naisiakin, kuin tämä pänikän mallinen tuksu.

johanna on oikeest vitun hyvä nainen eikä mikään rinnaton luikku naises pitääki olla jotain mist ottaa kii ainut huono on et käyttää liikaa meikkii muuten kaunis panisin sitä vaikka olis vaimo voittaa kenet tahansa ulkonäöllä persekki on berfekto

JOHANNA TUKIAINEN PANOLLE JA HETI SULLA ON HYVÄT RINNAT JA HYVÄ PERSEE ELI NYT NUSSII!!

ottais aurinkoo eikä mitään purkki rusketust

hätäsesti tekemällä ei tuukku kusipäisii ja rumii lapsii esim JOHANNA (TUKSU)

Hyi saakeli virtahepo bikineihin nii sillä ois paremmat mahikset päästä playboyihin. Hyi vittu!!! meinas laatta lentää ku kattoin ton. Ja oon nähny monestikki naisen alasti livenä ja ne on ollut kyllä iha kauniita toisin ku sinä!!

tuhero vilahtaa 0:40 😉 piti ”rewindiä! laittaa muutamaan otteeseen LOL!

en ymmärrä ihmisiä kenen mielestä johanna on ruma, mitäs kattelette sitten ja omasta mielestä ihan kaunis nainen

teillä on pöntöissä vikaa kun tommonen kisumisu ei kelpais 🙂

vois mennä pariks viikoks laihikselle toi kaveri mutta kyllähän se on hyvä että jostain saa otettua kiinni

Mielestäni Johanna on oikeasti upea nainen. Turhaa haukkumista, lähinnä varmaan miehiltä jotka eivät esim. tavallista naista ole koskaan livenä nähneet.

Miks Johanna alistut tällaiseen,näistä ei seuraa kuin negatiivistä palautetta.Ihan käy sääliks ettei ymmärrä.On niin paljon kaikenlaisia juttuja menneillään.

Ei pystynyt katsomaan koko videota yhdellä kertaa ja vika ei ollu netti yhteydessä vaan kuvattavassa…. mutta tää kommentti osaston kirjo käy huumorista.

miksi tuksu on niin paksu :`( muuten arto tuksuu hyvälle ja jolene pyllylle,t pekka nahkapaanu vantaalta

Ihmetyttää vaan että miks kaikki kattelee sit tätä videoo jos oksettaa/kuvottaa kaikki? Enhän mäkään mikään ”tuksu” fani ole enkä piittaa pahemmin henkilöstä mutta kuitenkin miks kattelette jos ette pidä?

Jokainen teistä haukkijistakin panis jos vain Johannalta sais! Peri suomalaista kautetta tuo vain on…Koittakaapa itse päästä kuviin joista teille vielä maksettaisiin… Ei taida onnistua!!!!!

Kyllä osaa olla vasten mielisen näköinen nainen. Ei taida olla kaikki muumit kotona tällä naisella. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käyn hänen sivullaan.

Kyllä osaa olla vasten mielisen näköinen nainen. Ei taida olla kaikki muumit kotona tällä naisella. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käyn hänen sivullaan.

Lainaus: ”Taidatte olla jotai murkku poikia kun minua haukutte valaaksi ja virta hevoksi. Olen oikeasi kaunis nainen enkä mikään anoreksinen ”malli” jolla ei ole edes rintoja. Mutta mitäpä tekään tiedätte kun ette ole koskaan edes nähnyt naista alasti livenä! ”

Voin sanoa, että oon nähny enemmän naisia alasti, ku sinä, vaikka sitä pelleryhmääs pidätkin. Mutta sen voin myös sanoa, etten oo koskaa nähny noin helvetin rumaa ja läskiä ämmää alasti, ihan meinas taju lähtee. Sitä ois herätessääki vielä ihmetelly et mikäs vittu iski, tuksun pakarathan ne vaa.

Oon nähny isoäitejäki, mitkä pesee sut mennen tullen, ikää sulla tais olla mitä about 35?

Eikö ole instanssia jos suku ei ymmärrä joka ohjaisi hoitoon (mielenterveydelliseen) ihmiset joiden todellisuudentaju on täysin hämärtynyt ?

olen todellakin huolissani suomen terveydenhoidon tilasta.

ihana tosi kaunis vartalo voisin rakastua silmä lepää ku kattelee upea nainen

ihana tosi kaunis vartalo voisin rakastua silmä lepää ku kattelee upea nainen

Olkaa hiljaa, jos ei oo kauniimpaa sanottavaa. Kummasti näille riittää kommentoijia ja katsojia. Johanna vaikuttaa hauskalta naiselta eikä ollenkaan niin ruma ja lihava mitä puhutte.

Ja sitten vielä ihmetellään, miksi suomalaiset ovat häpeävää kansaa?

teko tukka, teko tissi, teko rusketus, mutta läski on aitoo… mutta kaunista tämä ei ollut

Ootte kyllä huvittavaa sakkia. Paasatte täällä absoluuttisella moraalisella mandaatilla, että 1) onpa se Tuksu ruma ja 2) ei olisi tuollaista vartaloa pitänyt alastonvideossa näyttää. Itse katsoitte sen videon! Ja taatusti tiesitte, ketä ryhdytte katselemaan ja millainen tyyppi. Onko Tukiainen tosiaan teidän public enemy number one? Mistä silmitön viha jotain perusblondia kohtaan, joka keimailee nakuna videolla?

ennemminki 40 !!!!!!!!

Todella elähtänyt 30…ja se rusketus lähinnä purkista…

Jep, täydellisen kropan omaavat miehethän siellä kirjottelee! Kattokaa peiliin, ennen kuin haukutte muita, ihan vaan muistuttaakseni…

Mutta itse muistin että Johanna oisi ollut lihavampi ja oisin kuvitellut että jotenkin kauheamman näköinen. Oikeen hyvä (ja yleinen kilojen puolesta) aikuisen naisen kroppahan toi on! Rusketus on vaan vähän liikaa ja meikki, mutta se on vaan jonkun tyyli. Lehmäksi ja virtahevoksi haukutte, miksi? Ettehän te kaduillakaan sano lihaville ihmisille että he ovat makkaroita ja plösöjä. Vitun nössöt ootte ärsyttäviä!

Johanna on herttainen nainen.

EI VITTU OIKEESTI ONKO PAKKO KATTOO JOS EI TYKKÄÄ -.- kuitenki siellä runkkaatte tuksun kuville … enkä tässä yritä puolustella mitään tms mutta oikeesti, aikuiset ihmiset? rahasta se tätä tekee eikä sitä kiinnosta mitä te siitä sanotte. luulis että jos se on niin hirvee ihminen ni teitä ei kiinnostais se pätkääkään ettekä tulis tänne kommentoimaan jotian ”ruma lehmä, virtahepo jne” ei näin… ei oikeesti..

hahaha hyvin porukka on kommentoinu, vaikka ”ei toi lihava lehmä kiinnosta” 😀 pelkkää kateellisten panettelua 😀 hankkikaa elämä

saan varmasti tästä noottia kun puolustelen, mutta ihan sama

Jos tässä videossa, samoissa vartalon mitoissa, olisi kuka tahansa muu kuin tuksu, olisiko tämä ketju täynnä: läski, virtahepo etc kommentteja? rohkenen epäillä…

Toi rusketus on aivan järkyttävän typerän näkönen! Ja Tukiainen aivan järkyttävän typerä akka. Silti kyllä salaa fantasioin Tukiaisesta, olisi mukava panna ja rankaista oikein kunnolla tota hanuria…

Antaisin mitä vaa jos pääsis tuksuu käsiks ees yheks yöks.. tekisin mitä vaan jos saisin ton pyllyn omalle naamalle.. ha

Siis APUA! Kamalaa… Johanna ei osaa liikkua sulavasti vaan näyttää siltä kun jalat olis rautakanget. Ja eikö hänen pitäs tanssija (!) olla?? Ja muodokkuus on kaunista, mutta ei se että läskit roikkuu! yyyyhyyyyyh! 🙁

oli muutes ihan sairaan seksikäs nainen sitä ku pääsis tuuppaamaan

hyi vittu sanon minä, mutta toisaalta ymmärrän tuksua koska luultavasti hänelle maksetaan aika vitun hyvin joten ei tuo pakosta noin ääliö oikeasti ole ku antaa kuvan itestään, raha määrää.. JA HYI VITTU vielä kerran!

Julkisesti en tätä myöntäisi ikinä mutta olen monesti runkkaillut katsoessani tätä videota. En pidä Johannaa mitenkään viehättävänä tai kauniina kasvoiltaan, mutta jotenkin sellainen ”likaisuus” tai jokin siinä kiihottaa.

Ihan kivan näköinen, mukavan pehmoisan pullea. Tsemppiä Johannalle, olet aika ihana. <3

Olin aikeissa lähteä ruokailemaan.

Meni ruokahalut tämän nähtyäni…

No hyi v*ttu sentäs… tuollako pitäs päästä playboyhin ?? Veikkaan että tulis lehden kuville runkkaavalle ihmiselle pikaseen parin vuoden erektiohäiriö, sen verran kaunis ”nainen” tuo ”Tukevainenhan” on.

hahahah tyhmä läski blondi joka koittaa päästä johki play boy lehtee no ei tosiaankaa päääse hehehehe

Ei Tukiainen tuolla vartalolla Playboyhin pääse. Jos vertaa Tukiaista Playboy-malleihin, niin on ihan eri kastissa. Tukiainen voisi päästä XL-malliksi. Ei hän ole kauhean lihava mutta turha hänen on unelmoida playboysta. Lisäksi Tukiainen on liian nukkemaisen näköinen. Ei ole luonnollinen.

Ne Playboy lehdet joita minä olen selannut, ovat olleet hieman toisen tyyppisiä naisia kuvissa.

on se sellanen juttu että kauneus on katsojan silmissä, on kahdenlaisia naisia, kauniita ja vähän vähemmän kauniita… kukkii se perunanvarsikin, sanotaan..

voi, voi, mitä sitä sanois…

johanna ottaa alussa vähä rohkasu ryyppyä… ei muuten kehannu läskejä näyttää’… 😛

kyllä toi akka on suoraan suolesta.ei voi ku hämmästellä tota tyhmyyttä,ja olemusta.hyi helvetti.ennen runkkaan ku panisin tota.

hyi vittu kuinka paskan näkönen. vammanen rusketus, vammanen tukka, vammanen meikkaus ja harvinaisen surkea vartalo. jos tuommoinen sinne plaboyhin pääsee niin ovat siellä epätoivoisia kyllä

Mä voin auttaa siinä seksi osiossa ja eiköhän se samppaniakin hoidu että tänne vaan.

Tuohon aikaan Tuksu oli vielä hyvässä kunnossa, verrattuna nykykondikseen. Kyllähän tuo kroppa tuossa ihan ok on, ei sitä käy kieltäminen

Ei se koko ole paha ohan tääl muitakin lihavia ihmisiä joten toi on todella kaunista katsottavaa

täälä moititaan tuksua mennen tullen, mutta kun miettii taidatte olla itse 200kg ”sieviä” kaunokaisia jotka luulee ittestään liikoja. Saunan taakse olis mun neuvo teille

miksi te kuvaatte turhia julkkiksia!? miksei samantien mennä baariin katsomaan kun joku tosi-tv ns ”tähti” pummii tupakkaa!!??

tämä pistää kyllä miettimään että kuinka paljon playboy muokkaa kuviaan jos tällainen pullero sinne hyväksytään…

Voi Johanna. Tarttisit ihmisen joka huolehtisi sinusta…enkä tarkoita rahallisesti. Tosin ei hänen ulkonäköä kenenkään pitäisi mollata. Jos hän aiheuttaa esim. erektioongelman niin suomessa on helvetisti ongelmaisia ihmisiä.
Kaunis nainen mutta hakoteillä.

Voi Johanna. Tarttisit ihmisen joka huolehtisi sinusta…enkä tarkoita rahallisesti.

Ihanan rehevä. Naisella muotoja pitää olla!!ei viitsi kyllä suomi naisen lankku perää katella ,yhtä tasaista selästä asti ni ei paljo heilaha.Nico oon täysin samaa mieltä.Täytyy sanoo et ei se aivan täydelline tuollaisenaan ollu ,häiritsevät pakkelit ja se rusketus ei todellakaan käyny blondille.Mutta muuten muodollisesti paukuttelis 24h.

Ei vittu väitättekö et ette lykkis ku tuksu
herkkupeppu avais haaransa teille? Olkaa
ny realisteja. Tukiainen on täydellinen pakkaus.
Ainakin milf sarjassa. Haluisin imee sen ruttuu! <3

Hirveää vinkumista…joka jätkällä pomppaisi pimeässä ravintolassa pystyyn…turhaa vikinää! Aikamoinen emäntä.

:DSA:D;:SAD;SA:;AS:D;AS:D;sa.d,

EI LUOJA HAJOOOON :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MÄ EN TAHDO ENÄÄ ELÄÄ KU NÄIN TÄN !!!

herranjumala ku aivot raiskaantu lopullisesti.

rukoilen eutanasiaa!

Tuota herkkupeppua kun pääsisi sylissä pompottaan… Mieletön daami, aivan ihana…

Kuuluis navettaan. Hyi hemmetti, nyt tuli erektio-ongelma loppuelämäksi.

Mielummin masturboisin juustoraastimella kuin p*nisin Tuksua. Tosin stondiksen saaminen ois aika vaikeaa Tuksun nähtyäni.

mitä te vauhkootte, kyllä mä ainaki ton muijan hoitelisin

Tunnen suurta myötähäpeää Tukiaista kohtaa kuin myös suomen mainetta joka ei tykkää hyvää tästä.

Melkein itkettää. Kyllä tytössä pitää olla jotain mistä ottaa kiinni mutta Tunkero nyt veti vähän yli tän. Läskit ei todellakaan oo sama asia ku muodot, koska noilla läskeillä toi vartalo näyttää enemmän tasapaksulta läskimakkaralta sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Ja haluisin tietää mistä Tunkero repäs ittelleen 57 kilon painon, itte olen 164/53 ja näen kylkiluuni ilman ongelmia.

Kaunis neito, toivottavasti hän jatkossakin tuottaa ihanaa aikuisviihdettä meille herrasmiehille.

Isot on rinnat mut niin on maha ja takapuolikin. Mitäs hittoa hän ajatteli ku yritti päästä Playboy lehteen? En edes yrittäs iskee tollasta baarissa.

mitä vittua te valitatte! kyllä mä ainakin tota muijaa panisin iha mielellää pellet

Panisin. Kropassa ei valittamista, rusketusta pitäs rajottaa ja naama on aika paha mutta väliäkö sillä.

Miksei Tuksu tee vaikka kotiseksivideota jos julkisuutta halajaa? Sehän on kaikkein varmin keino sitä saada. Pitänee kai ottaa yhteyttä Tuksun manageriin ja ehdottaa tätä.

Ai nanneliini mikä emäntä 😀 Miss makkara tai miss peruna 😀

on toi tuksu vaan kuuma pakkaus..ihanat muodot, en ihmettele et sai muutamat puutarha viestit NAM

Ai tossa lihavassa stripparissa glamouria? hyi helvetti meinas tulla oksennus. Tuo glamouria nähnykkää. Se ei todellakaan oo mikään lihava nainen poseeraamassa pornolehteen

Tiiätteks Lord of the Ringsistä sen kääpiön, Gimlin? Ihan saman näkönen ku toi Tuksu. On kyllä nii seinääpäinjuosseennäkönen että viddu morjes.

Uskomatonta, miten huono olo voi miehelle tulla videoclipin katselusta, jossa esiintyy alaston nainen.

Aivan järkyttävää, saatan alkaa umpihomoksi. Ja se on sitten Johanna sun syy !

Ette voi OIKEESTI olla tosissanne ton valaan kanssa…. Eikö joillain oo pätkääkään itsekunnioitusta?

Maksaisin yhdestä yöstä Johannan kanssa ihan mitä tahansa…

Aivan upea nainen, just sopivasti muodokas ja pehmeä, tsemiä Johannalle, meitä on paljon jotka sua haluaa nähdä ja ihailee, olet vaan oma kaunis itsesi, kateelliset vaietkoon….

voi Tuksu hyvä ei näin… ittensä saa nolattua monella muullakin tavalla, ei sitä tarvitse tehdä koko kansan nähden! 87 vuotias mummonikin tukisukkahousuissaan on seksikkäämpi kuin sinä. jotain itsearvoa voisi sentään olla!

No kyllä mä voisin ton tukiaisen kanssa naida napsauttaa, mikäs siinä. 😉

Ei tuolla ulkonöllä tai vartalolla olla Jallua pitemälle pääsemässä. Eikös sille BB-Hennalle ollu joku uusi leuka tulossa? Saiskohan tuksulle koko naaman uusiksi?

Voi hyvää päivää sentään tämän Johannan kanssa, milloin hän oikein tajuaa ettei hänellä ole MITÄÄN rahkeita päästä Playboyhin niin kauan kun kroppa on noin kamalassa kunossa. On kyllä tosi pulskassa kunnossa. Ikääkin on jo sen verran, että ellei tosissaan pidä kunnosta huolta niin tilanne vaan tuosta pahenee. En ole ikinä kuullut että Playboyssa olisi poseerannut joku lihava ja pöhöttynyt.

Sopis kimppaan Nykäsen Matin entisen kanssa, molemmat tollaisia söpöjä ”kaunottaria”. :-))

IHQ pikkasen pullaa mässyttänyt siitä varmaan on 95% läskii

Otan osaa discopallon puolesta, en haluaisi kokea samaa kohtaloa.

Jos kaikki naiset olisivat tuollaisia, niin kaikki miehet olisivat varmasti homoja.

Jotku tykkää muhkummasta ja horkkasiat rokkaa tykimmin m/,

nättihän toi jossu on ja seksikäs,pitäähän sitä muotoja naisella olla. playboy puput ovatki kaikki Pamela A.kopioita..vaalee pitkä tukka,rusketus,isot tissit jne.
jossu kääntää miesten päät ja brunettiakoilla (just sellanen kynitty poikatukka ja ruskee tai joku sekaväri)ottaa päähän!!!
jossu,go for it!

Ei herranjestas, muka vielä uskonnollinen nainen ! Kaukana puhtaasta ja siveästä, miten tuollaista kehtaa edes päästää kirkkoon ?!
Saatika sitten playboylehteen. Kyllä tulee Suomesta häpeäpilkku maailman kartalla.

on tytöllä ainaki itsevarma asenne ku meinas päästä playboyhin näillä kuvilla..

En oo vielä tsiikannut videoo, mut olen lukenut läpät, meinaan nyt on jo kivaa, kannattaako vielä tsiikata kaupanpäällä video???!!

No huh huh mitä kuraa,ei noilla muodoilla mennä playboyhin,tai jos mennään ni en varmasti lue sitä lehtee enään ikinä.

ei kukaa tollasta possua halua kuviin.. sinne sopii kauniit ja hoikat naiset, EI TUKSU!! tuksu rupee laihduttaan.. jos osaat sen sanan.. laihdutus… ja se viinan juonti kannattaa jättää pois… et ihan vink vink…

on IHANAA TAAS NÄHDÄ TAIVAALLISEN KAUNIIT SUURET TISSIT JA MAHTAVA PERÄ VARUSTUS :KIITOS JOHANNA :JA ;KUN VIELÄ VASTAAT ;

Miksi ihmeessä Tukiaiselle on tullut mieleenkään pilata huulensa jollakin täytteillä?

Oletteko nähnyt kuvia, joissa täyteen ympätyt ja karseat huulet näkyvät oikein kunnolla?

Jumalauta,onks toi RYHÄVALAS VAI MIKÄ HELEVETIN ILMESTYSKIRJAN PETO? Tollanen kun lumessa kävelee niin ei se ihmisen jalanjälkeä sinne jätä,nyt voi sanoa että olen kaiken nähnyt ja yrjölle.

Ei kai tämä tosiaan luule olevansa kaunis ??? Kilo pakkelia ei näköjään riitä korjaamaan kaikkea ja vartalokaan ei tosiaan ole palyboy -kunnossa.
No itsetunto on ainakin korkealla….

ei rumia ja lihavia naisia ole, se on viinan vähyyttä.mutta niin paljon mä en pysty juomaan että tämä näyttäs kauniilta.

kylläpä te ihmiset ootte ihania ja suvaitsevaisia. Jos nyt suoraan sanon ni ihana nähdä oikeasti naisen muuodokas vartalo näitten paris hiltonien sun muitten luuviulujen jälkeen. Todella kaunis kurvikas kroppa, rusketusta kyllä liikaa ja meikkiäkin ois voitu vähän kevyemmällä kädellä laittaa mut muuten arvostan tommosta rohkeutta et uskaltaa näitten hapannaama suomalaisten haukuttavaks heittäytyy.

siis ei helvetti, iha kiva maha, samalainen ku mun rantapallo, hyvät tissit, ja naama on ku jyrällä telottu..

Todella seksikäs vartalo,ihan siis oikeasti. Johanna vaan aivoiltaan kuollut ja toi rusketus on kans tosi ällö. Mutta muuten vartalo mun makuuni!

Tämän kannustamana mäkin voisin hakea Playboyhin. 😀 Mulla ei kuitenkaan valitettavasti ole tekorusketusta, pinkkiä huulipunaa ja blondattua käkkäräpehkoa. Mut makkarat ne on mullakin! Pitäisköhän kokeilla…..? Muuten, liika alkoholi turvottaa ja tekee vanhannäköiseksi. Onhan se hienoa vähän siemailla kuohuvaa, mutta sillä on seurauksia.

miinukset

-makkarat
-maalilla pilattu naama
-läski perse

+hyvät daisarit 😉

kyl tota kovassa kännis panis :p

Jotain ihan hirveää, Onko toi ihminen vai joku emakko? hyhhyh Tuksuhan se kaite on, VALTAVA

Hahahaha HAA! Ei oo todellista!?
Ei tähän voi oikeen muuta sanoa kun niin hävettää..

Missähän fantasialandiassa nainen elää? Täytti just 30w.. .. alussa lasketaan taustamusiikissa 30 second to launch 😀 tarkoittaen varmaan että jtn valtavaa on lähdös liikkeelle 😀 😀

Pakko kommentoida. Ok, ei ehkä Playboyhin tuolla kropalla, mutta ei minusta silti voida väittää, että hänellä olisi karmein kroppa ikinä. Kysehän on vain siitä, että ei sitä kuitenkaan olisi välttämättä tarve esitellä.. Onhan noita vähän pulleampia naisia, kauniitakin sellaisia, maailma pullollaan. He eivät vain esiinny näin.. Kyse on vain tosiaan tästä liiasta yrittämisestä, mikä on toki aika säälittävää. Ja luonnollisuutta ulkonäössä voisi olla enemmän..

Pakko kommentoida. Ok, ei ehkä Playboyhin tuolla kropalla, mutta ei minusta silti voida väittää, että hänellä olisi karmein kroppa ikinä. Kysehän on vain siitä, että ei sitä kuitenkaan olisi välttämättä tarve esitellä.. Onhan noita vähän pulleampia naisia, kauniitakin sellaisia, maailma pullollaan. He eivät vain esiinny näin.. Kyse on vain tosiaan tästä liiasta yrittämisestä, mikä on toki aika säälittävää. Ja luonnollisuutta ulkonäössä voisi olla enemmän..

mun silmissä ei kaunis suorastaan säälittävä…

”47.
Taidatte olla jotai murkku poikia kun minua haukutte valaaksi ja virta hevoksi. Olen oikeasi kaunis nainen enkä mikään anoreksinen ”malli” jolla ei ole edes rintoja. Mutta mitäpä tekään tiedätte kun ette ole koskaan edes nähnyt naista alasti livenä!
23.9.2008 klo 13.52, Johanna (vierailija)”

P.S. Kato nyt ihmeessä peiliin, niin näet varmasti virtahevosen…

Kyllä naisessa saa olla jotain mistä ottaa kiinni. Ei Johanna ole lihava vaan muodokas. Olemus on kyllä kieltämättä vähän turvonneen näköinen.
Ongelma on ennemminki se että Johanna ei osaa meikata kauniisti, huulipuna on jotain aivan järkyttävää eikä sovi koko naiselle. Toiseksi liika rusketus on jotain ihan hirvittävää. Kaunis päivetys on eriasia mutta Johanna on tässä(kin) asiassa mennyt liiallisuuksiin. Kauhean muovinen olemus ja se ei ole kaunista.

”47.
Taidatte olla jotai murkku poikia kun minua haukutte valaaksi ja virta hevoksi. Olen oikeasi kaunis nainen enkä mikään anoreksinen ”malli” jolla ei ole edes rintoja. Mutta mitäpä tekään tiedätte kun ette ole koskaan edes nähnyt naista alasti livenä!
23.9.2008 klo 13.52, Johanna (vierailija)”

P.S. Virtahepo on yhdyssana…

Ekat otokset oli ihan hyviä. Mutta sitten.. ei ollutkaan enää niin kivaa katottavaa.

ei juma toi ”bodari” on kulahtanut!!!! joku yli 60v ukkeli?

tämä kyl loistava pätkä krapulaan. kyllä saa oksennuksen liikkeelle!!!

Hourglass mene pois.ketään ei kiinnosta että yrität päästä läskeistäsi.mene kotia ja murru.hajoa vaikka totaalisesti!!!!

ei jeesus!hymyn toimituksella menee huonosti kun tämmösiä pitää kuvata……tuota virtahepoa..hyyyii

Luulenpa että yli puolet kommentoijista ovat itse lihavampia kuin Tukiainen.

On se Tuksu ihana. Onpahan jotain mista puristaa. Tuksulta löytyy lääniä senverran ettei joka kuukausi tarvii samasta makkarasta ottaa kiinni.

On muuten kumma kun ei ole vielä mun eteen sattunut sitä Playboyn numeroa jossa Tuksu esiintyy.

Ehdotan että Johanna Tukiainen, Susan Ruusunen ja Matti Nykänen alkaisivat tehdä pornofilmiä, jota voisi alkaa myydä vaikka afrikan savikyliin. Sen jälkeen he voisivat laittaa Hannu Karpon kanssa kuuhun seuraavalla raketilla ihan pysyvästi !

Monenkohan vuoden terapia on edessä tän videon kattelun jälkeen…. Rusketusta ”hiukan” vähemmäx,järkky hiustenpidennys ja väri pois ni ihan jees… tai no….joo…I need a drink……

Kyllähän playboyssa taitaa olla hiukan erinäköisiä naisia, mutta täytyy sanoa, että on hienoa, että jollain on noin hyvä itsetunto :)! Ovathan Tukiaisen tytöt saanu kutsun Playboy mansioniin karkkibileisiin, joten ei sinne kai kaikesta huolimatta ketä tahansa kutsuta. Julia siellä tainnut poseeratakin. Eikös se ole hyvä, että on myös meitä naisia, joilla on kurvikkaat muodot ja hyvä itsetunto :). Jos on sinut oman kroppansa kanssa niin sehän on vaan hyvä juttu.

No kyllä minä lykkisin, tosin masu vois olla pienempi.
Kyllä toi mun päälle pomppimaan pääsis.

Tuleeko kenellekkään muulle Mervi Nykänen mieleen tästä?

Kymppikilo pois ja treenaamalla kiinteemmäks. Koeta sitten. Ei kauniit kasvot ja vaaleat kutrit ja silikonirinnat riitä tavoitteeseesi, et käy enää edes XL-koon malliksi, heissäkin on tyylikkyyttä enemmän kuin sinussa.Rohkea olet ja hyvä itsetuntoinen, kaikesta huolimatta!

Voi Johanna…koeta kohdata se tosiasia, että SÄ_ET_OLE_HOIKKA. Et tule myös ikinä pääsemään yhteenkään laadukkaaseen pornolehteen tai muuhun julkaisuun sulojasi levittelemään. Näin sinusta kuvan ennen plastiikkakirurgin visiittiä, muovitukkaa, kamalaa sotamaalausta, kakanväristä rusketusta ja painonnousua. Olit ihan nätti. Joku voisi jopa sanoa kaunis, sillä olit luonnollinen ja siten myös viehättävä.

Vedät isojen naisten maineen lokaan. Itse olen XL-kokoinen, mutta olen treenaamalla kehittänyt itselleni tiimalasivartalon, osaan pukeutua hyvin ja pitkä tukkani on ihan omaa hiusta jonka olen hyvällä hoidolla pitänyt kunnossa. Suosittelen kokeilemaan.

Eikä muuten glamour ole sitä mitä kuvittelet. Pinkki vaahtokarkkibarbi kristallikoruissa ja hörhelöissä on aikuisena naisena lähinnä säälittävä esitys. Katsopa Helena Lindgreniä; itsevarma, hillitty käytös, siisti meikki vaikka onkin hiukan voimakkaampi, tukka siististi ja sileästi laitettu, iho kunnossa, korkeintaan kevyt Suomesta hankittu kesärusketus, vaatteet viimeisen päälle, värimaailma monochrome-tummanpunainen-linjaa… jne. Tyylikkään varmaa ja kuohuttavan seksikästä, ei halpaa lutkailua. Huomiota saa, jos sitä olemuksellaan vaatii, ilman silikoniriippurintojen esille lykkimistä ja kauheaa showta.

Jätä jo julkisuus, ettei meidän muiden (isojen) naisten tartte hävetä!

Jää kyllä meidän mamma tänään ilman. Menee tovi toipua tästä ennen kuin vehkeet taas uskaltavat esiin piilostaan.

sain tästä kyllä elinikäisiä traumoja.. ennemmi laittaisivat norsun playboy-lehteen

Ei playboihin, mutta kylläkin mun syliin ”pomppimaan” ihanasti sopivan
muodokas herkku peppu.Pieni ja helposti käsiteltävä, grrrrr…

Ei tuossa muuten mitään, kyllä nuo liikakilot vielä kestää mutta kun naamakin on kun jostain rotan perseestä revitty niin ei huoh. Ja tuo rusketus on tosiaan ihan kohtuullisen hirvittävän näköinen.

vartalon muoto on ihanan muhkea ja söpö, mutta mitä helvettiä? miksi tuo nainen on pilannut naamansa meikillä, miksi on värjännyt hiuksensa tuollaiseksi syövyttyneen näköiseksi ja mistä saa noin kummallisen rusketuksen? ……… pistää miettimään.

Oikeesti, jos on paska päivä töissä niin tämän kun kattoo ni alkaa taas naurattaa x)

Toi maali ei kyllä lähde naamasta, kuin hiekkapuhaltimella. Mahdotonta tosta on kaunista enää tehdä ajettu liikaa ja huonosti.

Suottaa siinä leipoissa olla paksut lehet ja luja sijonta, jotta tuo pöhöttynyt puhveli pysyisi kansiin välissä. huh huh…..

Tukiainen on ihan vitun hyvän näköinen ja kerrassaan täydellinen luonnon kauneuden ilmentymä. Kiittäkää häntä olemassa olostaan ja siitä kauneudesta mitä hän tuo elämiinne!

ETTÄS KEHTAATTE DISSATA NAISPARKAAA!!!!!!! :´(

voi että kun johanna ei ymmärrä olevansa ihan kaunis luonnollisena, vaan vetää ylleen nuo hiukset, meikit ja rusketukset ja tekee näin itsestään kammottavan irvikuvan. esimerkiksi city-lehdessä ja imagen kannessa johanna oli meikattu ja stailattu luonnollisesti ja arkisesti, ja oli kuin eri ihminen. kaunis ihminen.

Wau! Heti rupean opettelemaan englantia että osaan sitten Playboyta lukea ja säästämään rahaa että on varaa ostaa näin glamuurinen ja arvokas julkaisu kun se ilmestyy lehtikioskiin. Toivottovasti ei liian pian sillä kielipääni on kehno ja rahatilanteeni perin vaatimaton.

herran tähden! Ruma kun mikä, en koe tätä kateellisuudeksi 😀
Myötähäpeä ääretön, pitää itteensä aivan mahottoman ihanana.Ei taida kattoo näitä videoita jälkikäteen.. 😀

kyllä on kateus huipussaan sanokaa mitä sanotte mutta lopuksi VAU
terveisiä johannalle!

Jahas no tämä kertoo enemmän kuin kuvat..vaikka pidän naisista joissa on muotoja enkä kukkakepeistä niin tää menee miunkin katekoriassa jo lihavaks ja kun on vielä noin lyhyt et ei mun makuun…jatkoja…moi…

huluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn ruma johanna oli käyny kommentoimassa väitti itteään kauniiksi naiseksi ja sano että ei olla naista alasti nähtykkäään

Johannat flippailee… Oli se sitten Johanna Tukiainen tai idols Johanna Hämäläinen, molemmat samaa kastia julkisuuden hakuisuudessa.. IIIYYyyyyyy!!! Kauheeta katottavaa!

Greenpeace vois ottaa nää kaksi itelleen mainoskampanjaan: ”SAVE THE WHALES” xD

IHAN KU OIS RASVAMONTUSA PYÖRINY PITEMMÄN AIKAA… JUST SOPIVA UUDEKSI TÄHDEKSI SALKKAREIHIN.PITÄS VAAN NÄYTTÄÄ JAKSOT YÖLLÄ KU LUOKITELTAS KAUHUKSI..

No huh
Olen pitänyt vaimoani kauniina mutta vähän ehkä livahkona mutta tämän videon jälkeen hän on edelleen hoikka ja todella kaunis enkä ole tosiaan sellainen mies mitä Johanna meinasi tuolla jossain vaiheessa että olemme nuoria jotka emme ole nähneet naista alasti,mutta olen nähnyt naisia enemmän elämäni aikana alasti kun johanna on katsonut itseään peiliin.
terv ukm42v

Rinnat on ihan kivat, mutta diettii todellakin kohdallaan!
Paltaan asiaan kun on ainakn 20 kiloa pois

Jotenkin mulle tulee johkusta mieleen TONY HALME :D:D:D:D:D::D:D:D Ei helvt. muuttaisin jo sinne ruotsiin.

Siis ymmärrän kyl et naisella on ylimäärästä. Ei siinä mitään pahaa..
Mut valitettavasti se Playboy on vaa niille joilla ei sitä rasvaa oo kertyny.
Eikä Johanna niinkää niin lihava ole, moni suomalainen nainen on saman kokonen..
Mut tuskin niillä on noin järkyttävää tyyliä mikä oikeen korostaa sitä tukevuutta.
Toi rusketus on suorastaan järkyttävän näkönen 😀 ja noi hiukset :’D

Siis kiesus varjelkoon minua tekstiviesteiltä,Ike parka mihin jouduit.No toisaalta vanha mohikaanien sanonta.”KAUNEUS KORRELOITUU NAUTITUN ALKOHOLIN MÄÄRÄÄN ” Pitänee paikkansa.UGH.

Ei Johanna ole mikään läski. Tuossa on juuri sopiva, terveen näköinen naisen kroppa. Liian vääristynyt kuva tullut kaikille sellaisista tikku laihoista tyttösistä. Ainakin minun mielestäni. Tsemppiä Johannalle, äläkä ota liikaa itseesi ilkeistä kommenteista. Ainahan pitää olla joku jota haukkua.

Terveisin. Nappulainen

Ei tyyliä, seksikkyyttä tai karismaa. Näillä eväillä sitä kelpaakin lähteä ulkomaille.

Noo, ei kai toi nyt niin paha ole…yöks..*nielaus* yöks, meneehän tuo jossain, en vaan tiedä missä, siis ei jaumalauta, joku roti pitää olla, mieluummin kahtelee aira samulinia ilman vaatteita….

Huh huh, tuskin on kyllä kauheaa kiinnostusta Hefnerin osalta näillä avuilla. En tiedä onko arabeilla omaa Playboyta, hehän monesti pitävät ’vähän’ muhkummasta?

Tuksu, tuo XL-tyttöjen esitaistelija ruipelomissejä ja malleja vastaan. Turhaan te muut naiset arvostelette, menkääpä peilin eteen katsomaan omia sidukalla kasvatettuja vatsamakkaroita.

No voi…!
Olisko loukkaus norppia kohtaan verrata ”tuksua” niihin….?

Mielestäni todella kaunis nainen. Kelpaisi ainakin minulle.

Olisi mukava saada täysin alastonta materiaalia johannasta. Onnea Johannalle jatkoon!

Kaunis nainen kyllä!

jos tuo ei ole lopun aikojen ilmestys niin hitto mikä sitten

Tuksun paino ei ole kyllä se mauttomuuden syy vaan tämä stailaus. Tyhmännäköset tekohiukset klonttosena roikuu, hirveä parissa viikossa väkisin käristetty rusketus ja naisella mitä vanhemmaksi tulee sitä pahemmän näköistä se on. Lisäksi lötkähtäneet silikonit sekä järkyttävä klimppinen silmämeikki, kiiltävä naama ja kilo pissishuulipunaa vedetty huulien yli. Tulen jotenkin surulliseksi koska periaatteesa kun kuvittelee kaiken tämän pois voisi näyttää ihan söötiltä naiselta.

Jos minä olisin sutenööri ja tuo neiti työntekijäni ,luulisin kuolevani nälkään.

JUMALAUTA
MIKÄ _______________MÖTKÖ________________

Omapahan on elämänsä, mutta vois väittää olevansa jostain muualta kun Suomesta. Ei hyvä, mutta on noita pahempiakin nähty.

save Willy 🙂 greenpeace vois olla kiinnostunut tästä videosta.

tais olla tytöllä tuo diskopallo mahassa ja synnytys pahasti kesken… aika pallero…. enkä playboylle tulee joku jöötinumero jossa isoja tyttöjä esitellään tai isojen tyttöjen itsestään ruskettavaan mainokseen… 5litran purkkeja ja telamaalaus…..

Miten niin Martina liian pullea Playboyhin? Onhan sillä kuitenkin kroppa kuosissa ja lihastakin, entäs sit noi uudet hefnerin kaksosheilat? Ei niidenkään kroppa mikään täydellinen oo, aika treenaamaton ja tavallinen, ja pienet rinnatkin. Lähinnä ihmettelen vain miksei Martina päässyt kun on siellä surkeampiakin nähty?

Eipä sillä, kyseinen muija on henkisesti niin seko ja ruma, mut silti noi Playboyn meikkaajat osaa taikoa taviksistakin oikeita kissoja, joten miksei Martinastakin? Miks sinne muuten välillä otetaan myös sellaisia tavallisia/nättejä eikä vain kaunottaria jos he kerta meikillä sellaiset saa tehtyä, moni playboy nainen ei näytä suominaista kummoisemmalta ilman ammattimeikkaajaa ja kampaajaa.

jeah! laatta ei lennä ees litran kossun jälkeen, mut tätä piti mennä kattoo pöntön vieree jo 5 sekunni jälkee. siinä vasta oli sitä GLAMOURIA. kiitos johanna!

Amerikassahan niitä isoja kurvikkaita naisia riittää,mutta
näyttää sitä olevan myös Suomessakin.
Onhan niistä isommista ihmisistä Suomessa kirjoiteltu lehdissä viime aikoina paljon + lapsetkin ja miehetkin on kuulemma nykyisin reilun vatsan omaavia.
Amerikka on tullut siis Suomeen .
Pitäsikö mäkkärin ruoka-annoskokoa suurentaa sellaisiksi kuin Amerikassa?

Sehän on kuin sekunda neek…….
väri näyttää tooooosi aidolta – kuin suoraan tikkurilan maalipurkista vaalean ruskeaa sävyä vai oliko se sitä ohennettua petsiä ?
Kertokaa minulle mitä kaunista kuvassa näitte kun en huomannut !
(en nyt rehellisesti loppuun asti katsonutkaan)
Kyllä kurveja riitti ,jopa muille antaa joilla ei ole !
Itsetunnon täytyy olla kohdallaan että viittiikin näytellä, itse en viitsi vaikka
olenkin soriampi/vähemmän kurveja omaava ….

(Virta hevoksi…Oikeasi kaunis nainen) Oikeasi kannattais opetella kirjottamaa ennen kun mokaa itteään enempää

Tukiaisen siskolla voisi olla jotain saumaakin Playboyhyn, kyseinen nainen on vielä nuori ja nätti. Mutta Jossu itse…ehei.

Kuinka moni oikeasti on edes katsonut Johannan vartaloa. Joskus on vaikeampaa katsoa rehellisesti. Unelmat toteen. Rakkautta.

Saattaisin jättää ostamatta Playboyn numeron, jossa Tukiainen on. Tosin jos nyt PB:n henkilökunta ei nyt ihan ole koottu apinoista sitä ihmettä tuskin tulee tapahtumaan, että toi Batmanistakin tutun Jokerin kauankadoksissa ollut serkkutyttö Suomesta pääsee lehden sivuille. Käy sääliks tota kundia..ja kuvaajaa…ja etenkin maskeeraajaa. Maskeeraaja on varmaan vetäny viikon kännin kun on kuullut, että kenestä joutuu yrittämään saada kauniin. Eihän nekään rassukat nyt sentään ihmeisiin pysty!

Kyl se on silviisii että tuolla ruholla ei ole mitään asiaa pleikkariin. 5-10v. sitten Johanna oli vielä siron ja simpsakan näköinen (Dollsien galtsukuvista päätellen), mutta ei enää. Ei todellakaan.

ei kuulu!! et sä näytä virtahevolta ja muurahaiskarhulta…. no hyi mikä rusketus miten tommosenki saa onnistuu ihan matta ruskee ja sitte toi vaaleenpunanen huulipuna kruunaa kaiken voi s*atana sanon vaan… eikö tolla oo mitään itse kritiikkii… vois kattoo peiliin ja miettii hetken…

Täytyy sanoa että on sitä tullut tehtyä monta virhettä elämän aikana. Ja liika on aina liikaa, minä en liiemmin haluaisi vaimokseni naista joka on valmis tekemään tällaisiakin kuvia. Synti on syntiä, vaikka sen helposti unohtaakin. Ja vaikka itse nainen olisikin kaunis eikä niin syntinenkään. 🙁 Täytyy katua, ja unohtaa tällaiset pahat tiet.

Jos tuo kuvatus on kauniimpi ko 95% naisista, niin mulle riittää oikein mainiosti ne 5%. Kiitof.

Tätä voin näyttää lapsille ja sanoa että jos eivät ole kiltisti, heistä tulee samanlaisia.

Näyttää tyttö yhtä pirteältä ja innokkaalta kuin puhkaistu Barbara.

Kyllähän sie Johanna-rukka näytät melkein Lauri Tähkältä eli samalta ko hakattu kurkkupurkki jota on vielä kevyesti väännetty kierteelle. Jos en olisi tämmöinen tunnevammainen paska, tuntisin ehkä sääliä, mutta koska en ole, en tunne, ja maailma pelastuu! Vähän kyllä tuntu pahalta tuon diskopallon puolesta. Kaikkea sitä hänki joutuu työkseen tekemään.

Olet Johanna Todella kaunis! Täällä riittää arvosteliota miksi he eivät itse esiinny alaston videoilla.Saisimme nähdä millaisia miinan tallaajia tai ruudinkeksiötä todellisuudessa ovatkaan! Suukkoja ja Halauksia Johannalle

Nam nam ! Hyvän näköistä. voisin nuolla johannan masulta vähän kermavaahtoa.

Johanna, your belly looks horrible. Good tits, though. Sorry to say, but definitlely not playboy material.
BR H. Hefner

no,huh,huh.miten tolla kropalla voi ees kuvitella pääsevänsä playboihin.muijan tarvis ensin laihduttaa parikytkiloo.kevyt ryhävalas.?????

oliko tämä oma kommentti?

”Taidatte olla jotai murkku poikia kun minua haukutte valaaksi ja virta hevoksi. Olen oikeasi kaunis nainen enkä mikään anoreksinen ”malli” jolla ei ole edes rintoja. Mutta mitäpä tekään tiedätte kun ette ole koskaan edes nähnyt naista alasti livenä!”

No virtahepo on kyllä yhdyssana. Luulisi J:n sukulaissuhteensa tietävän

niksipirkasta… :kun johannan ympärille kietoo pari metriä kanaverkkoa, ja sen jälkeen ripustaa puuhun, niin kas; siinä talipallo josta riittää koko talveksi linnuille syötävää!!

vau….upeaaa….kaunis ja niin ihanan laiha ja luonnollisen värinen…. kuin mikael jakson ennen leikkauksia……… ois kiva päästä hänen vieukkuun…… mmmmmm….mmmmm voi v…….tu! jätä jo julkisuus ja kasva aikuiseksi….. ps katso peiliin, sillä mummoni on kauniinpi kuin sinä ja siskos…..

Voi pojat, tästä on glamour kaukana! Johannaa vaivaa kyllä nyt joku ihan muu päässä….eiks se nää ite ..tai tajuu…voisi verrata peilikuvaansa vaikka uusimman blayboyn kuviin. Näkisköhän mitään eroa????

Mulla on melkein samalainen vartalo, hiukan olen painavampi kyllä ja pitempikin, eli kaunis ja naisellinen..miehet tsiikaa liikaa pornoa ja luulevat, että naiset ovat oikeesti muodokkaita ja samalla todella laihoja, hassut miehet ja kumipäät.

Hyvää päivää kirvesvartta. Muutenkin on ollut peniksen kanssa ongelmia, mutta tuon pätkän jälkeen olen ikuisesti impotentti. Isoisäni 80-vuotias tyttöystäväkin on panettavammassa kunnossa kuin Tuksu!!

Kyllähän toi teko rusketus on perseestä ja mahaki vähä roikkuu, mutta tissit täydelliset…. Ei varmaankaan kukaan täällä kritisoijista vois sanoa etteikö panisi… itte vetelisin oikein antaumuksella ja nauttisin…. kaunis nainen.

mut silti, voi Tuksu raukka… Ai glamouria?? Ei siihen nyt ihan riitä isot tissit ja vaalee tukka… Jos sillon joku ruumiinkuvan häiriö, näkee ittensä paremman näkösenä kun oikeesti onkaan…

katos on VALAAT rantautuneet suomenlahdelle….heh heee..kauheee..

Uuh! Mahtavan näköinen misukka tämä Josku. Olen illalla menossa kaverien kanssa Kannunkulmaan Espoon Keskukseen katsomaan livenä Jossua. Maiskis!

EI pääse ikinä Playboihin ei varmana!
Häpeen olla suomalainen jos pääsee :S

Hei ihan oikeesti… kuvia luultavasti täytyy retusoida, eihän Playboyssa ole pömppövatsaiaisa malleja ennenkään ollut, vai onko, tä ?
Muuten kyllä Johannalla on upea kroppa, hyvät tissit ja muutenkin ok.
Meikki kyllä voisi olla hiukan hillitympi; suttuinen lookki ei ole ok.
Kauniit pitkät vaaleat hiukset.

Tuksu on kauniimpi kuin 95% suomalaisista naisista. Tämä tiedoksi kaikille mollaajille ja kateellisille. Massu pois vaan niin aika kissanainen.

Ei mittari edes värähtyny.. pikemmin meni sisälle päin.. Kenenköhän mielestä JT on kaunis.. Vois lopettaa noi rusketus hommat ja tuon hirveän meikin käyttämisen

ei tsiisus mitä toi muija oikein luulee, iha kauhee mötkö.. ja vie playboy:hin
bhuaabhuaa=D

500kg SIIKAHAN SE SIELLÄ! Vois kyl jonkun kalastajat lehden taka kanteen heittää. Ei ehkä sinnekkään ne rahkeet riitä.

kivat tissit mut vähä liian lihava…mut kyl panisin..jos sais mahiksen:D

Siis kauheeta mikä pallo toi muija on 😮 ja ihan järkyttävän näköstä muutenkin toi sen ”poseeraaminen” 😀 Varmaan kuvittelee olevansa oikeastikin joku malli..

Surullista katsottavaa. Jos toteuttaa haavettaan Playboykuvista, miksi täytyy vetää pullo shampanjaa voidakseen poseerata? Johanna, toivottavasti olit tosissasi nyt viimeisimmässä julkisuudesta poistumis-puheessasi. Tämän hetkistä ulkonäköäsi en edes halua enää tässä kommentoida, olit vielä 2004 ihan kondiksessa..

Pakko on ihmetellä, että kuinka paljon ihminen sietää negatiivista palautetta, muuta sitä näyttää suurimmaksi osaksi tulevan..
Joko sitä on todella vahva luontonen tai vaan todella hölmö..
Välillä ei tiedä, että pitäiskö sääliä vai ei kun lukee ihmisten palautteita..

Huh huh ..ja dollsien sivuilla lukee, että vaatekoko olisi hänellä 36..
Ei taida ihan pitää paikkaansa!

Tuli ihan huono olo, kun katso tota…. jää traumat varmasti moneksi vuodeksi

siäl on glamouria! hee-haha! st. tropeziksiko sitä solariumia nykyään kutsutaan?

Tuli monta kertaa videon katselun aikana… nää oksennukset ei kyllä lähe ikinä tosta matosta..

Voi elämä, mihin sut kadotin! Ollaan me kyllä tyhmiä, kun tuommosten perässä juostaan tai ainakin salaa tirkistellään. Mulle tuossa naisessa ei ole yhtään mitään eroottista.

OHOH! Mikäs pullukka se siellä tömistelee?

Johanna. Montako kiloa pakkelia sai laittaa, ennen kuin kaikki raskausarvet saatiin piiloon reisistä ja mahasta?

Johanna pliis… Älä enää kiduta ihmisiä… Etkö voisi jo lähteä pois?

Huh, kamalamman näköinen tuo kuvissa esiintyvä bodari on kuin Johanna. Jossulla sentään tuntuu huumoria löytyvän (joskin välillä tahatonta), toisin kuin täällä kommentoineilla nipottajilla. Johannasta on ainakin itselle ollut paljon hupia ja hänhän on ihan harmiton höpö!

Ja Johanna väittää olevansa kokoa 36. Mieluummin 44. Jos noilla mahamakkaroilla, anteeksi kurveilla, pääsee Playboyhin, niin minä myös!
Minä olen sentään aito blondi ja hiuksetkin on omasta takaa. En tosin osaa puhua noin ”stadisti” kuin JoTu.

Niin ja luotaantyöntävää tässä ei ole niinkään kilot, vaan outo väri, kuolleen näköinen tukka ja kirurgilla ”paranneltu” kroppa. Tyyli puuttuu kokonaan.

Mitä on tapahtunut Johanna? City-lehden sivuille toimittamassasi viedeopätkässä esiintyy vielä suht. kaunis nainen. Naisen ei tarvitse olla tikkulaiha, mutta silloin kannattaa vakavasti miettiä, miten esiintyy.

:/ pientä kropan kiinteyttämstä ja monta ihon kuorintaa…ni kyllä jo auttais asiaa..menee iho pilalle tomosesta rääkkäämisestä. Tikkarit tais mennä massuun kans…

Hyi, iho näyttää ihan kauheelta, liekö itseruskettavaa ”vähän” lipsahtanu… en kyllä tuon näköisenä astuis ovesta ulos

Tässä on sama ilmiö kuin yleensä, jos joku lähettää sähköpostin isolla jakelulla, väärille henkilöille. Kaikki vastaavat takaisin tyyliin ”Heh-heh…” ja luulevat olevansa se ensimmäinen, joka tekee niin. En siis halua olla se 183. henkilö, joka kommentoi Johannaa alatyylisesti. Asia tuli kai jo selväksi, joten eiköhän tuon nimittelyn voi lopettaa. Oma kommentti: En itse pidä langan laihoista naisista ja hieman eri värisenä Johanna voisi olla paremman näköinen, mutta itsekritiikkiä täytyy olla. Jostain kumman syystä monet naiset ajattelevat miesten pitävän blondatusta naisesta, jolla on mahdollisimman isot rinnat. Makuasia tietenkin, mutta kokonaisuus ratkaisee ja omasta mielestäni tummat hiukset näyttävät aina seksikkäämmiltä…

eisssssssssssssssssssssssssssss!! ny tuli impotenssi ja masennus 😐 oon vasta 25, kiitos tuksu 🙁

Kaunis?? rusketus Saint-Tropez`sta (vai purkista)
Vetää sanattomaksi.
Kaikkea ei kannata tehdä edes rahasta.

En tiedä, saisiko sinusta paremman näköistä ilman ylivalkaistua tekotukkaa, kiloa pakkelia ja pohjaan palaneen näköistä rusketusta, mutta olisitpahan ainakin ihmisen näköinen ilman niitä.
Olet nainen 30-vuotias, käyttäytysit kuten ikään kuuluu. Tuollainen itsensä liiallinen ehostaminen rumentaa naista kuin naista enkä kyllä usko että kukaan pitää sitä millään muotoa seksikkäänä/ihailtavana. Itsetunto pitää olla kohillaan mutta eiköhän tällainen rakastaminen mene jo pikkaisen yli?
Jokatapauksessa..itse Johannasta en voi sanoa mitään koska en henkilöä tunne mutta tuohon ulkonäköön toivoisin että tapahtuisi ISO muutos.

-22 vuotias, luomu nainen-

Ja ihan normaalin naisen näköinen se Tukiainen on. Luulenpa, että aika monelle ukolle kelpaisi, jos vain hältä saisivat.

Hyvät herrat. Kuinka moni teistä pääsisi vatsalihastensa ja timmin lihansa puolesta esiintymään Playgirliin?

…niin mä ajattelinkin.

Taas lisää klamyyyria tavallisten suomalaisten elämään! Ihan pieneltä sialta näytän kun konttailet lattialla. Löllö mahasi on hypnotisoiva

OH HOH ! ! ! Nyt tais men yöunet, ja tuo ei ollu missään positiivises mieles !

Veikkaisin että joku uusi tunnistamaton märehtijälaji kyseessä. Virtahevon näköä, mutta kanan ääni. Lajinmäärittämiseen vaaditaan käyntiä suu- ja sorkkatautien erikoislääkärillä.

Minut Johannan video sai ainakin hyvälle tuulelle, en ole enää niin tyytymätön tähän naisen kroppaani. Hyvä hyvä!

Eipä taida tuo Johanna osata ottaa kritiikkiä vastaan;

”Taidatte olla jotai murkku poikia kun minua haukutte valaaksi ja virta hevoksi. Olen oikeasi kaunis nainen enkä mikään anoreksinen ”malli” jolla ei ole edes rintoja. Mutta mitäpä tekään tiedätte kun ette ole koskaan edes nähnyt naista alasti livenä!

23.9.2008 klo 13.52, Johanna (vierailija)”

Ensinnäkin, ihmiset on oikeassa siinä kun sanovat että toi barbie-tyyli ei ole ollenkaan aikuise naisen juttu. Se ei todellakaan ole. Lähnniä varsin noloa, pinkki huulipuna, vitivalkoset peroksidi-hiukset ja muhkee kroppa.
En syrji lihavia mutta ei tää kyllä kaunista katseltavaa ole kun toi nainen heiluu alasti tossa videolla kilojensa kanssa.

AIKUISTU, Johanna !

Onneksi pääsin ihaniin naimisiin ja eroon tyttönimestäni Tukiainen 😉

Huh huh. Ja minä kun pidin itseäni hieman kulahtaneena ja pulleana. Kovasti itsetuntoa nostaa nähdä, että Jossu pyrkii miestenledistä arvostetuimman sivuille tuollaisessa … hmmm… kunnossa, kuin on. ”Kunnottomuudessa” olisi oikea termi. Oman itsesi vuoksi: dieetille, Jossu! Vähennä viinaksien lipittämistä ja solariumia, ryhdy syömään terveellisemmin ja noudata päivärytmiä jolloin näkisit edes pilkahduksen auringosta.. Kouluhan antaa sinun elämääsi kivasti ryhtiä nyt, mutta – kokemuksesta – kauaahan et koulua tule käymään. Herrasmiesystäviesi tarjoama ”karkkielämä” houkuttaa enemmän kosteine illanistujaisineen, ikävä kyllä.

Olen 5kk raskaana ja mulla on pienempi maha kuin Johanna Tukiaisella tuossa videossa!

Täähän on loistavaa viihdettä! En itsekään ole missinmitoissa (lähellekään), mutta ainakaan en levittele alastonta kroppaani lehdissä tai nettivideoissa. Olen kyllä pienempi kuin Johanna, ja tän videon nähtyäni oloni on kyllä aika hoikka! Makee toi iso vatsa mikä hyllyy kun Johanna nauraa =DD Ja se kun J poseeraa sen kehonrakentajan kanssa… En tiedä kumpi on ällömpi; Johannan läskit vai sen miehen karvattomaksi (näköjään) ajeltu muna, jonka uikkarit hätinä peittää. Todellista laatua isolla ällällä nämä Hymyn kuvaukset! Voi kun J-Tuk tajuaisi, miten halvalla häntä pannaan mediassa…..

Voi taivahan vallat! Eikö ihmisellä ole mitään itsekritiikkiä tahi hyvän maun hiventäkään? Plyboy ei tietääkseni kuvaa mursuja tai ryhävalaita. Voi kun tämä ressukka osaisi edes hävetä. Minulla tulee myötähäpeän tunne väistämättä. Koko kansa saa taas nauraa tälle naikkoselle. Tästä on seksikkyys kaukana!

nyt puhutaan terveellisistä naisen muodoista..koska noi ali ravitut naiset on jo tosi rumaa katseltavaa. mutta faktahan on tässä tapauksessa se,ettei playboyhin pääse.siellä kriteerit on kovat.
sen verta johannan pitäisi itse ymmärtää.
nyt johanna alkoholi pois, se turvottaa huomattavasti ja lenkkipolulle kohentaa kuntoa ja karisteleen muutama kilot pois ja näytät suomen kansalle ,kuinka homma toimii =)

Älkääs nyt. Aivan kiva video ja nautin kovasti. Ei Johannassa ole mitään vikaa jos katsoja on oikea MIES.

Sitäpaitsi – suuri osa kirjoituksista täyttää herjauksen tuntomerkit. Voipi joillekin tulla käräjäreissu.

Hahahaha
Hyviä kommentteja käynyt itse Johanna tänne kirjoittelemassa. Ei taida oikein äidinkielikään olla hallussa kun kirjoittelee mitä sattuu ”virta hevoksi” heheh 😀
Seuraava kommenttisi vähän ihmetyttää myös: ”Mutta mitäpä tekään tiedätte kun ette ole koskaan edes nähnyt naista alasti livenä!”
Taitaa kyllä olla niin, että ainoa nainen jonka sinä olet nähnyt alasti olet sinä itse.

Ja miten kävikään huutokaupassa, jossa oli mahdollisuus huutaa itselleen treffit Johannan kanssa? Olikos voittohuuto 10senttiä vai jopa alle? Eikös tämäkin kerro jo jotain? 😀
Jos jostain oikeasti hyvännäköisestä daamista (Jaana Pelkonen, Kiira Korpi, Anne-Mari Berg…you name it) laitettaisi samanlainen huutokauppa, niin voisimpa lyödä mitä tahansa vetoa, että kyllä olisi hieman erilainen viimeinen huuto.

joo hienoa tukiainen!kun uskallat olla rohkeasti koko kansan pelle ja näyttää idioottimaisuutesi julkisesti!ihanaa!!ja mikä vartalo!ooohh…on mistä ottaa kiinni…on ne muodot norsullakin,mutta niitä sentään kestää katsella!…:D

Siis oikeesti! Miten Johanna Tukiaisen painoksi on mainittu 57 kg City.fi saitilla, ja hanella on painoa selkeastikin lahelle 90 kg? Miten joku voi olla noin sokea eika nahda omaa kroppaansa realistisesti?!?!!?

siis miten voi olla mahdollista ettei ihminen näe että on ällöttävän näköinen???ja näille ”jossun läskien puolestapuhujille”:on vähän vaikea olla puuttumatta tukiaisen asioihin kun itse tyrkyttää itseään joka paikkaan!!!ja jos on kerta niin ”sinut”kroppansa kanssa niin on se kumma ettei ämmä kestä palautetta siitä!ja kyllä se nyt vaan on niin tosiasia että johannalla ei ole mitään annettavaa,mitä vartaloon ja koko olemukseen tulee!!!onhan se raakaa mutta erittäin totta!!!

HYI Helevetti… muutenkin vaikeuksia nukkua mutta nyt meni yöunet lopullisesti. Jos tämä on tämän hetken vienti ”tuote” maailmalle niin pysytään hissukseen koti kulmilla.

Tekotissit (miten ne nyt jo roikkuu?), tekorusketus, tekotukka… Ei mun mielestä nuo ylikilot vielä nii kamalaa ole, mutta se, ettei ole mitään ”tyyliä”. Pinkki huulipuna tais olla hottia joskus 80-luvulla.

jos ike ois nähny tukiaisen alasti ennenku alko lähettelee niit viestejään ni tuskinpa ois kyllä sille mitää kirjotellu, voin vaa sanoo et rumin akka jonka oon ikinä nähny :D:D::D::D:D

tukiainen vois lasketuttaa itsellään sen painoindeksin, 19-24 on vielä normaalin rajoissa, ja sanotaanko näin että tukiaisen kommentit muiden mallien anorektisuudesta eivät päde muuta kuin eräiden catwalk -mallien kohdalla. Normaalipainoiseksi voisi esimerkiksi Janina Frostellin nimetä, ja häneltä puuttuu tuo epäterveellinen, tärkeimmät sisäelimet ihralla peittävä makkara… tukiaisella on niitä oikein kaksin kappalein…. no voihan tämä turvotus johtua liiallisesta alkoholin käytöstäkin, mutta suosittelen silti vehnäjauhon ja sokerin jättämistä pois ruokavaliosta, ihan terveydellisistä syistä. Playboyhin tämä nainen ei tule koskaan pääsemään, sittenhän saa kuulla karun totuuden kun sinne yrittää ängetä… jos martina aitolehti rankattiin blayboyssa liian pulleaksi, niin mitenköhän tuplasti kookkaamman johannan käy?

Ei ne muodot nyt niin kauheat ole mutta toi kamala rusketus ja ne hiukset 🙁
ON sen näköinen kuin olis jostain muovista veistetty koko nainen .., ja nayttää 10 vuottaa itseään vanhemmalta ..

Sääli vaan ettei Tuksulla ole itselllään kunnon silmää mitä on in ja mitä on out ..

Kyllä ei lähe.Elämä Tuksulla takana näkyy jo.Armoa antakee……………..ei jaksa innostua ei

Tissit ja rusketus kivat, massaa voisi olla vähemmän, Itse asiassa nuo tissit ovat ihan mainiot”

Argh! Kamalaa!
En ota mitään kantaa Johannan muotoihin -kyllähän rehevämmillekin naisille ihailijoita riittää, vaikka toki Playboyn suosima vartalomalli taitaa olla aika toista luokkaa…
MUTTA! Rusketus on tosiaan aivan kauhea ja tukan väri + pikkuteininpinkit meikit saavat tosiaan Tuksun näyttämään todella kulahtaneelta ja ikäistään vanhemmalta. Olisi stylistille töitä, suosittelen lämpimästi vaihtamaan tuon karkkityylin johonkin, missä olisi sitä Oikeaa Glamouria. Nykyisellään Johannasta tulee lähinnä mieleen suttuinen lähiöruusu ”pienessä sievässä”, vaikka varmasti pienellä yrittämisellä pystyisi parempaan.

Upea nainen ! Kyllä tollaisen kanssa vois pelehtiä… Playboyhin en ota kantaa..

Kaamee näky!Ei voi tosissaan kellään olla kiinnostusta.Lihava ,tyllerö tyttö.

Johanna olet kaunis, sitä mieltä on uusi ihailijasi Haisuli. Olet mielestäni ok kaikin puolin. =)

Susta ei tuu nykäs kakkosta vaik haluisit ”Kun ei sul oo mitää muuta kun sekainen pääsi” Matilla on edes jotain meriittejä.

hyi helvetti, ei noin kaamee voi mitenkään päästä hefnerin seulan ohi, läskit pursuaa ja toi rusketus aivan kamala kun on blondit hiukset, ei mitään tyylitajua tolla eukolla kyllä, seuraava turhin julkkis kyllä 😀

Elä nyt läski parka vertaa itseäsi Matti Nykäseen.Matti on maailman paras mäkihyppääja kautta aikain!!!!! Sinä olet saanut aikaiseksi vain Kanervan eron.

Aivan kaamee akka, toi ei pääse Playboihin ikinä, ei ees Jalluun.

On se nyt kumma, että ihmistä saa solvata näillä sivuilla ihan miten sattuu, mutta heti kun muutama tarkkasilmäinen ihminen kertoo totuuden, että Johannalla on mielenterveysongelmia ja tai ongelma päiheteiden tai jopa vahvempien kanssa, poistetaan kommentit välittömästi. Terveisiä vaan Hymylle. HÄVETKÄÄ!!!
1. tuntomerkki ylös-alas. Ensiksi bailataan, sitten istutaan koulunpenkillä ja sitten taas näytetään tissit lehdessä jne…
2. tuntomerkki huono itsetunto. pitää julkisesti vakuuttaa, että on kaunis ja vaikuttava ihminen. Tavallinen ihmine on suurimmaksi osaksi tyytyväinen itseensä muutenkin.
ja 3. Tarviiko vielä vääntää rautalangasta. Sääliksi käy tämä ihmisn hyväksikäyttö ja hävettää, että itsekin täällä roikkuu.

Mielenkiinnolla olen lukenut näitä kommentteja Johannasta: Suurin osa ihmisisistä tuntuu halveksivan ja pilkaavan häntä kommenteissaan.
Johanna elää omaa elämäänsä, kuten parhaaksi näkee. Olen ymmärtänyt, ettei kukaan ole teitä mussuttajia pakottanut hänen blogiaan lukemaan. Saatikka hänen tekemisiään seuraamaan. Se lienee jokaisen teistä oma (vapaa-)ajanvalinta. Aika väsynyttä, katsokaa peiliin.
Johannalle toivotan onnea, mihin ikinä ryhdytkin. 🙂

Olipa järkyttävä filmi..huhhuh!
Ei tiedä itkeäkkö vai nauraakko.
Kertakaikkiaan, ei yhtään mitään hyvää sanottavaa misun ulkoisesta olemuksesta.!

SÄÄLITTÄVÄÄ. Jotain rajaa, toivottavasti tuo oppii, että tekee itsestään kansan silmissä täyden pellen. Eihän tätä naista voi ottaa enää tosissaan tänä päivänä.

””Tuksu on kyllä ihana! Lisää tuksua vaan lehtien ja nettien palstoille.””

hahaha juuu juu lissää vaa kuvia että saa nauraa ja yrjötä! ei ainakaan tarvis olla mitenkään mustasukkanen jos oma mies kattois 😀 😀 mut varmaa omalla miehellä löystyis heti, kun ton näkis 😀 kun mulla itellä hyvä kroppa, nätit luonnolliset kasvot ja aivot päässä.

””Hienoa Johanna,
yli 100 on ollut kiinnostunut videostasi pelkästään tällä palstalla. Suurin osa kauhistelee ja haukkuu vaikka monella ei ole edes naista ja jos on niin tuulitakkilenkkariponihäntä -tyylinen. Kateellisten panettelua ja nimimerkin takana haukkumista, hävetkää! Minusta on hienoa että edes joku uskaltaa olla ja tehdä Suomessa muutakin kuin mitä yleisö haluaa.””

Joku Tukiaisen kaveri vähän käynyt puolustamassa? 😀 😀 voi elämä! Miten joku voisi olla kateellinen tuolle hirviölle??? Tukiainen näyttää ihan 50vuotiaalta, joka luulee itsestään todella liikoja! Olen 18vuotias tyttö ja näen ympärilläni päivittäin tuosta paljon paremman näköisin keski-ikäisia naisia, jotka ovat luonnolliset nättejä ja osaa pukeutua siististi, mutta toi akka laittaa ihan överiksi tuon. Tuo akka Dieetille, meikkiä paljon vähemmän ja tommoset kamalat paska rusketukset pois! Ihan luonnoton ja yksi rumimmista naisista mitä olen ikinä nähnyt! Mutta muutoksen kyllä saisi tehtyä parempaan suuntaan, jos hän haluaisi.

Hyi kauheeta! Mikä kamala myötä häpeä! Kamala rusketus, kamala kroppa, ja oikee hirvitys tuo naama! Onkohan ton päässä jotain vikaa oikeesti? Tekee itsestään pellen! hyi hyi hyiiii helvetti!

SIIS OKSETTAVAA!!!Eikö toi kato peiliin vai onko suhteellisuudentaju hämärtynyt???

Aivan kamalan näköinen nainen, ei mitään seksikkyyttä, ei mitään. Ihan hirvätä, että tommoinen eukko luulee itseään jotenkin kauniiksi, seksikkääksi tai ihan miksi vaan.
Läskit vaan heiluu kun ”Tuksu” vähän poseeraa, voi kamala.

HAHAHAHAAA… KUMIPALLONA LUOKSES POMPIN NÄIN.=D
Hieman Tunkero luulee itsestään liikoja!!!!!!!!

Pidän tätä kyllä täysin läppänä, mutta siinäkin tapauksessa vähän itsekritiikkiä…

Komppaan Susanna L:ä!

Varsinkin upeaa että vaikka ei mikään järjettömän hoikka supermalli-Anityyppi olekaan, osaa ilmiselvästi nauttia naiseudestaan. Siinä olisi monelle opeteltavaa.

Hyvä että ihmisellä on elämässään unelmia ja uskallusta yrittää tavoitella niitä.

Hienoa Johanna,
yli 100 on ollut kiinnostunut videostasi pelkästään tällä palstalla. Suurin osa kauhistelee ja haukkuu vaikka monella ei ole edes naista ja jos on niin tuulitakkilenkkariponihäntä -tyylinen. Kateellisten panettelua ja nimimerkin takana haukkumista, hävetkää! Minusta on hienoa että edes joku uskaltaa olla ja tehdä Suomessa muutakin kuin mitä yleisö haluaa.

Ei ole todellista……………………säälittävää, surullista…….

Minkä värinen Tuksun iho on? Tuollaisella grillauksella on suuri riski saada ihosyöpä ja se ei ole glamouria. Kaukana siitä.

johannan muodot on ok, mutta toi on maailman kamalin rusketus, hyi että. se tekeepi naisen näyttämään yli 10 vuotta vanhemmalta. ehkä kuvatkin voisivat näyttää PALJON PAREMMILTA jos olisit ihan omasi värinen. itse olisin mielummin lakanan valkoinen kuin tuollainen ”kulutetun” ruskean näköinen. mutta tsemppiä johannelle!!

eihän tuota edes viitsinyt katsoa loppuun saakka.. ei kait se nyt tosissaan luule pääsevänsä playboyhin tuollaisena?? voi hyvä luoja.

Ensinnäkin tää maa on vapaa ja täällä saa ihan vapaasti yrittää vaikka sinne pleikkariin.Antakaa ihmisten elää elämäänsä rauhassa 🙂 ja jos ei tunne niin ei myöskään tuomitse. Jos joitakin häiritsee noin kovasti muiden ihmisten tekemiset,niin oliskohan syytä katsoa peiliin ja keskittyä omaan elämäänsä.

Eikö nää Miss XL-hommat ole enemmänkin Seiskan juttuja. Ei enää tätä ryhävalasta, pliis.

ps. mielenkiintoista-niminen kommentoija: yhdys sana on yhdyssana 🙂

Reipas emäntä tuo Tuksu, saunottaa pitäis ja lenkille viedä .

Johanna on kyllä ikäisekseen ainakin 10 vuotta vanhemman näköinen ja todella ”kulutetun” näköinen. Minä olen 44v. kahden lapsen äiti ja minulla on huomattavasti parempi kroppa. 166 cm ja 54kg.

tästä koko tilanteesta tulee mieleen se ”SEX” noissa So-You-Think-You-Can-Dance tanssikilpailussa. Hänkin oli satavarma omasta tanssitaidostaan ja oma äitinsä vielä komppasi täysillä jälkikasvuaan mutta viime kierroksella (season3) tuomarit jo kyllästyneenä kielsivät poikaa tulemasta enää koetilaisuuteen. Uskoiko hän? Ei, vaan palasi jälleen uudelle kaudelle kokeilemaan.
Johannalle on omakuva jäänyt sinne viiden vuoden taa, eivätkä sukulaiset ja ystävät kehtaa päin naamaa sanoa totuutta: nuori nainen on lihottanut itsensä viinalla. Hän edelleen kuvittelee olevansa se hehkeä tanssija mitä olikin vähän päälle parikymppisenä. Mukana suitsuttajaporukassa voi olla pari miespuolista, jotka ottaisivat(/panisivat) mitä tahansa kunhan pääsee piireihin.

terveisin,
itsekin ylipainoinen (mutten tuo tyrkylle lehtien palstoille)

ps. johanna-niminen kommentoija: virta hepo on yhdys sana 🙂

noh on kyllä karmee rusketus ja ei kyllä akka osaa poseerata yhtää.

Johannalla on näköjään vähän enemmän massaa kuin olen luullut.

Harmi.
Johanna oli vielä 5 vuotta sitten ihan tavallisen kaunis tyttö.Nyt hän näyttää joltain hyvin suomea puhuvalta brasiliaiselta she-malelta. Missä menit vikaan, Johku? Liikaa viinaa ja lääkkeitä? Lopetitko itsestäsi välittämisen sen jälkeen kun tajusit, että tulevaisuutesi ei tulisi sisältämään pätkääkään glamouria Hollywoodissa, vaan konttaamista järvenpääläisten räkälöiden tahmaisilla lattioilla? Kerro meille…

Johanna on kaunis nainen, siitä ei pääse mihinkään. Harmi kun en ollut paikalla kun treffit oli huutokaupassa.

EI hitto. Muija näyttää 80-vuotiaalta tantalta joka on laittanut muovikalvon naamaansa ja silikoonit rintaansa, KAMALAA!!! Eikä ymmärrä pysyä pois ”julkisuudesta” vaikka koko suomi nauraa hänelle….säälittävää

Joulu ei ole lähelläkään ja possu on jo päässyt esittelee kinkkuaan

Oma morsmaikku näytti tän videon mulle nauraen eikä olis ikimaailmassa mustasukkanen tosta tuksusta!!! joo johonkin halpaan pornolehteen kelpais mutta playboy ei kuuna päivänä alentus ton näköstä ottaa sivuilleen menis laatulehden maine. yökkä tulee…:(

Johannan ulkonäkö ja oma tietämättömyys kropan nykytilasta taitaa lopputulos viime aikojan aika reippaasta kittaamisesta? Ei taida nimittäin Jossu ihan selvinpäin tuossa videopätkässäkään poseerata.
Antais kaikkien glamöyrien kuohareiden olla rauhassa niin johan kiloja tippuis jo itsestäänkin.

Päällä ei pysy,takaa ei ylety ja alle ei tohi mennä! Hyi mitä nykyään ovat about kolmekymppiset naiset,taidan ryhtyä homoksi…

No niin mitäpä tohon sitten sanoin. Mistä tää hymy näitä repii ei JUMALAUTA!! Menee jo Seiskan ohi et kovii kyytiä kaatopaikalle.

Kovin käytetynoloinen mimmi lehtikuvauksiin, joten eikun takaisin baareihin, jossa humalaiset voivat erehtyä luulemaan…

Pieni toivomus Hymyn, muuten laadukkaille verkkosivuille: Ei enää näitä sumopainijavideoita, kiitos.

Johannalla on selvästi kaksisuuntainen mielialahäiriö, tyyppiä kaksi, seka muotoisena (F31.6).

Yhden ex-omaisena tunnistan hyvin oireilun. Kävisi sääliksi, jos se ei olisi sairautta.

Rakas Johanna.
Näytät ihan elähtäneeltä, juopolta pornotähdeltä. On mahdotonta uskoa, että olet vain 30-vuotias. Hanki apua. Lähin Painonvartijoiden kokoontumispaikka lötynee netistä.

Rakkaudella
81.

Nyt löytyi Johannan esikuva: Bubbles DeVere! Vai onko peräti Johannan kadonnut kaksoissisar? Hiustyyli ja meikki on vähän erilainen, mutta muuten täsmää.

Bubbles tunkee vierailulle, ”champagne, champagne for everyone!”:

http://www.youtube.com/watch?v=AueNmb2D4os&feature=related

(huomioikaa varsinkin tanssahtelu ja strippaus ajassa 2:50 – ihan silkkaa Johannaa!)

johanna hei!!!! sä olet lihonnu hirveesti viime aikoina ja sun o turha sanoo mistää aidoist muodoist noil silkkareil…oot ain ollu julkkis hakune ja mun mielest et sinne sovi! tunnetaa sen verra et varppina tiiän mistä puhun!

Siis en tiedä jos ghostbusterssi leffast se loppujätti kiinnostaa niin sit se vaa kiinnostaa.meinaa tos oli samaa näköö hyvinki paljo…

ei hitto… voiks toi nyt olla edes totta…?

siis toi nais henkilö on lihavampi kun halosen tarja ja sen naama näyttää just siltä et se ois revitty asfaltista viikko sitten ja puhallettu takas pallon muotoo….

jos mä voisin päättää niin toi vois mennä vaik lähhi itään seuralais palveluun töihin ennemmin ku playboyn sivuille…..

toi vois näyttää ihan hyvältä jos se opettelis meikkamaan ja jättäis ton rusketuksen pois. vartalossa ei mitään vikaa.

ton SYSTERI on paljon paremman näkönen kai, mut samanlainen tyhjäkuuppa sekin on, mut se vois pyörii tos vieres, sillä ehkä snadisti skidimpi smaga!

Mitä te nipotatte. Upea vartaloinen nainen miesten makuun – olisi naivan seitsemännessä taivaassa jos olisi noin kaunis nainen mukavilla ”varusteilla”.

Jos olisin itse samanlaisessa kuosissa, en toki menisi esittelemään sulojani ja ylikilojani koko kansalle. Toisaalta veikkaan, että Johanna nettoaa tästä ja yleisesti koko ”tyhmä blondi” -strategiastaan summia, joilla elättää itsensä ihan hyvin. Kai meillä jokaisella on oikeus pitää vartalostamme ja itsestämme juuri sellaisena, kuin satumme kulloinkin olemaan. Ehkä kateelliset eivät kerta kaikkiaan kestä jonkun hyvää itsetuntoa ja itseluottamusta.

no kylläpäs nyt johannasta vikoja tuntuu löytyvän,höh,minä ainakin olisin onnellinen mies jos saisin viettää hänen kanssaan edes päivän,uhkean ja sexyn naisen.otettais vähän shamppanjaa ja sen jälkeen pantais kuin kanit,aaaaaaahhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei saa… nyt meni yö unet mie luulin vanhemmaksi ku 30v tiijän monta 50v muijjaa jotka on paremmassa kuosissa kuin toi miseliin tyttö

voisin sponsoroida tolle naiselle vuodeksi jätesäkit. sais vetää päänsä yli

At first I was like ”:)” …..but then I died a little inside.

eihä toi voi olla enää ees totta…hahaha..näi hauskaa videoo saa kyl hakemal hakee.. viihdyttävä kyllä, mutta ei varmasti sillä tapaa kuin oli tarkotettu…hehheh.. kuka jätti navetan oven auki..poks

Jos ei ole tikkulaiha riuku, niin sitte on heti läski, plösö, valas, virtahepo, röllykkä,möllykkä,berliinin munkki,lihapulla jne.! näköjään se on sillä tavalla että se keskivaihe on kadonnu kokonaan.? Voisimpa melkeen veikata että suomessa lähes jokanen sanoo itteänsä sopivaksi, vaikka sitä ylimäärästä saattais olla paljon enemmänki kuin esim. Johannalla.

Vähän listaa:
80-lukulainen valkaistu pörrötukka, kumitissit, lyhyt ku mikä, väh.20kg liikaa, edellämainitulta vuosikymmeneltä aivan karmea rusketus, tää on oikeasti aivan upeaa, on sillä pokkaa/huumorintajua,että oikein playboyhin justiinsa…

nooooo hyi hemmetti, luuleeks toi olevas oikeesti nättiki, hei oikeesti… %&¤#%& yöks yöks.. ! siin meni tän yön yöunet..

En ole koskaan pitänyt itseäni mitenkään kauniina mut tämän rinnalla olen sitä olen. Kaikella kunnioituksella…

On valkovalaat rauhoitettu? Vai onko tää ryhävalas? On se pelastus, että Finski otti aasian strategiseksi kohteekseen.

Voi, mä tunnen myötähäpeää Tukiaisen puolesta! Eikö ole vilkaissut peiliin? Kiloja -20kg pois ja uudestaan sinne maskeerauskouluun jotta oppis tuota meikkiä käyttämään niin ehkäpä sitten rahkeet riittäis.. johonkin ainakin..

Kerranki jotain muutaku perus median syöttämä tikun laiha, nuken näköinen nainen ”täydellisessä” kropassaan -.-

Hyvä Mika2!
Olet ajatellut asiaa niinkuin minäkin! Johannan täytyisi vaihtaa optikkoa!
Hän ei varmasti näe itseään kunnolla ja senvuoksi tulos on aika suttuinen.
Minulla on ollut onni saada hyvän optikon määräämät ”näkimet”, jotka otan usein pois kun katson peiliin! Ja, kas kummaa, näytän ihan näpsäkältä tytyltä!
Antaa itseluottamusta kun ei näe kaikkia vikojaan.
Niin että Johannan piilolinssit uusiksi!
Saattaisi alkaa Johannallekkin uusi fiksu ELÄMÄ!

Kyllä se paljon vaatii, kun pistää itsensä likoon tuolla tavalla. Kylmää rahaa tuosta saa, vaikka ei pääsisikään niihin tavoitteisiin joihin oikeasti haluaa (viittaa tässä playboyhyn).

Ensimmäistä kertaa näen julkisuudessa alasti hieman minua rotevamman henkilön ja itsetuntohan se siitä kohoaa. Silti on pakko myöntää, että naurettavaa koko tuo touhu.

johanna on tämän hetken kuuminta hottia josta kilpailevat kaikki mediat

Ihanaa Tukiainen. Nämä ovat aivan ihania kuvat. Jatka samaan malliin! Toisaalta en voi suositella optikkoa jota itse käytät.

Voi taivas… Tuolla kropalla ei tarvitse edes unelmoida pleikkarista. Kuvia olikin photosopattu aika reilusti, ei tuosta valaasta olisi muuten saanut mitään lähetettyä. 57kg? Salli mun nauraa!

hyi helvetti!! miten kukaan voi olla noin ruma? ei mee jakeluun. olis edes järkeä tasapainottamaan tilannetta mutta tän eukon kohdalla on tosiaankin tullu huono floppi. 0points.

Taidatte olla jotai murkku poikia kun minua haukutte valaaksi ja virta hevoksi. Olen oikeasi kaunis nainen enkä mikään anoreksinen ”malli” jolla ei ole edes rintoja. Mutta mitäpä tekään tiedätte kun ette ole koskaan edes nähnyt naista alasti livenä!

nainen on tosiaan muodolliseti pätevä ja kaikki kurvipaikat trimmaa hyvin – tosi nainen teille pojanklopeillekin

ei…. ei näin…ei todellakaan näin… tuo ei todellakaan ole kaunista katseltavaa.

BERLIINIMUNKKI !!! Yök , mikä friikki!!!

En pysty katsomaan oksettaa ja ihan nolottaa Johannan puolesta!!!

Apua, ei pysty kattomaan loppuun! Tuo maha…. mulla just lapsen saaneella on parempi röllykkä kuin tuo. Hirveän noloa, ikävä totuus mutta kyllä se vaan on pikkasen Johannan laihdutettava jos mielii johonkin ihmisten ilmoille (kumi)tissit paljaana……

PLAYBOYhin on turha tähdätä. Menestystä tulossa korkeintaan saksalaisen pissapornon parista.

No voe hyväne aeka TakiaesTukiaesta,eekö se huommoo jotta miten suttune ja epäsiistin näköne hän ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sitte tuo nuama,ee se mikkää kaanis oo,ee oo kyl mullakkaa van en mie nuammooni jokapaekkaan työnnäkkää missä kamera on!
Vaekka mitäpä sitä nuamalleen voepi!
Mie halluusin olla kaksnuamanen,mie aena sen paremman nuaman panisin paekolleen kun kottoo lähen jonnekki.
Niillä lehtipalakkioella pitäs Takiaesen osttoo nuamari ja sitte laehuttoo tarppeelline miärä kiloja nii eekköön siitä ura aukenis! 🙂
Van on miul kuitennii kaks mieltä! Mie jo kerra lipsaatin jotta en ennee notteerroo kettää mitenkkää van tässäsitä tuas ollaan!
Van on niitä semmossi miehhii jotka tykkee epäsiistist ja suttusest naekkosest,joka on viel HÖVEL!

Tätä katsoessa oli kyllä suu kirjaimellisesti auki. ei kestä!

Tuksu, muista mainita Hugh Hefnerille, että olet todellinen kohublondi, jonka vuoksi Suomen ulkoministeri joutui eroamaan virastaan. Tämän vuoksi Playboy saattaisi jopa kiinnostua sinusta.

Luulen kuitenkin, että lehti ehdottaa sinulle tiukkaa ruokavaliota ja personal traineria ennen kuin se huolii sinut kuvauksiinsa.

PS. Samppanjan nimessä ei ole pisteitä o-kirjaimen päällä, vaan pisteet ovat e-kirjaimen päällä. Samppanja ei siis ole mikään möee.

VOI TAUTI MIKÄ LÄSKI!!!

miten toi muka voi olla seksikästä.

tämän takia en voi illalla panna vaimoani enää =(

No just joo! Samaa mieltä monien muiden kans, neekeri blondi. Tökeröt hiukset. Iso maha. Ruma takapuoli. Kaiken kaikkiaan epäaito tyrkky! Myötähäpeä on suuri…

Playboyssa ei ole minun muistini mukaan yleensä mitään lihavia naisia näytillä. Taitaisi Tukiainen tehdä historiaa playboyn lihavimpana mallina. No onnea yritykselle! Kaiken lisäksi Tukiainen näytti olevan aika jurrissa noissa kuvaussessioissa.

Tuksu on kyllä ihana! Lisää tuksua vaan lehtien ja nettien palstoille.

siis aivan uskomattoma, täydellisen hirveän näkönen nauta… siis ei voi kyl muuta sanoa ku morjes ja hyvää yötä… jotaa rajaa…

Siis tollanen lyhyt lihapulla ees ajattelee pääsyä playboyhin. Äly hoi.

uskomatonta harvoin menee hiljaseks,
huh huh ee. ee öö öö MÖÖÖ

positiivista on se että pitää hauskaa–

onko tuo tukiainen ihan tosissaan?? siis johonki miss XL-kisoihin se sopisi. Voi voi on tukulla noussut pissa niin päähän että ei edes huomaa kuinka monta makkaraa on vyötärölleen syönyt

Tädillä näyttää olevan hauskaa, mutta katsojalla tekee pahaa.

Joo, siellä taas möhömaiset jätkät arvostelevat. Voi teitä, luuletko että sattuu. Johannalle maksetaan tästä kaikesta – hyvin.

kyllä olis saanut jättää nämä kuvat ottamatta ei ole kyllä mitkää kauniit muodot ei menestyis edes isoäti kilpailuissa anteeksi isoäitejä kohtaan ei kelpais kuva edes meidän metalli miesten wc-seinälle kauheet otokset ja kehtaa viellä keikistellä hyi helvetti lopettais jos toi turhin julkkis.

Tunkiaisella taitaa olla massakausi päällä. Kyllä osaa olla karmean näkönen mötkö.

Sievä vaaleanpunainen rusetti. Sopii hyvin huulipunan sävyyn,mutta ei taida ihan Playboyn sivuille pääsyyn riittää.

No hyi helvetti. Tuolla kropalla ei pääse edes farmari-lehteen possujen viereen.

Hahahaha!!! J-Tukille taitaa vähän pulla maistua. Myötähäpeän määrä on maksimaalinen, kun tätä kattoo!!!

Ei voi olla totta, tuolla kropallako se yrittää playboyhin??? Aineksia olis XL-mallin uralle ja sekin vaatii jo tuon kaamean rusketuksen jättämistä ja sen huulipunan… Karmea video katella.

Tiedän paljon nelikymppisiäkin jotka ovat paremmassa kunnossa. Miten voi olla noin repsahtanut tossa iässä?

Kylhän naisella muotoja saa ja pitää olla mut toi rusketus ja muovinen olemus: Hyi!

No joo. Johanna voisi hyvällä tuurilla ja/tai suhteilla ehkä päästä jonkun kotimaisen pornolehden XL-osioon.

Ihmettelen, että vaikka ihan peilikin näyttäisi olevan naisen naaman edessä, niin hän ei huomaa miltä oikeasti näyttää…

kuvaisitte ennemmin virtahepoa, sekin pääsisi ennemmin playboyhin. tuksu on kyl niiin glamour

Oma kommentti