Naisellinen BB-kaunotar Liana

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB-Liana, Liana Ohayon

Kommentit

Täytyy sanoa, että tossa tatskassa on naisellisuus aika kaukana, siis hyi h****tti

No hitto jos painat yli sata kiloa niin ei ihme jos et pida tota niin lihavana 😀 Kaikki on suhteellista. Itse 160cm/50kg niin kylla toi mun mielesta on lihava! 😀

Millä helvetillä te saatte kyseisestä naisesta lihavan? Itse paina 157 kiloa ja olen varmaa kolme kertaa hänen kokoisensa!

Pienimunaiset suomalaiset juopoläskit täällä arvostelee vaikka ei ole edes varaa siihen.

Ei varmaan hirveästi tarvinnut makssa kuvauspalkkioita. 🙂

20kg pois ja uudet otokset, jos tahdotte säilyttää lukijoiden mielenterveyden, kiitos!

KIvan näköinen..pikkasen kiloja pois avot… Kaunis silti 🙂

tietääkö kukaan haukkujista onko Lianalla mahdollisesti jokin fyysinen asia estämässä painon pudotusta? on musta aika tolkuutonta mennä sanomaan tuntemattomasta ihmisestä että ei pidä itsestään huolta eikä katso mitä syö jos ei tiedä

sitäpaitsi muistaakseni noista tytöistä talossa liana tais olla ainoa joka treenien jälkeen ei valittanut et jokapaikkaan sattuu.. eli ei ihan huonokuntoinen voi olla

Pullukka, niinkuin useimmat nykyajan nuoret naiset. ei kovin seksukäs, thats a fact.

Liana on hakenut Idolssiin ja silloin sano että hakenut vain julkisuuden takia ja nyt vielä haki BB:hen…. ei kovin kaunis sanoisin..

KAUNIS EHDOTTOMASTI, NAISELLA KUULUU OLLA MUOTOJA. TÄLLÄ ON VYÖTÄRÖ, KAUNIIT KASVOT JA KURVIT KOHDALLAAN.

Olishan noin tuhtia tyttöä mukava ”laittaa” vanhemman miehen…

Yhtään valehtelematta ja kaunistelematta, ylipainoa on ja selkeästi. Ei sitä pääse yli eikä ympäri.

Eihän siinä mitään pahaa ole, jos on hiukan tuhti. Mutta ei siitä pidä sitten yllättyä eikä pahastua, jos ihmiset mielipidepalstoilla sen sanovat. Kun kerran tällaista pyrkyä ja halua on julkisuuteen, niin ylipainosta saattaa saada kuulla.

Kuten pari muutakin on kommentoinut niin kommentoin minäkin : PANISIN ja ihan ilolla ja useasti panisinkin!

Lol sen sanoi. Valitettavasti on helppo haukkua toisia netistä käsin, päin naamaa ei tohtisi mitää sanoa.

Selvästi kateellisten ihmisten panettelua! 😉 Sulla on todella kauniit kasvot,ja vallottava hymy. Muotojakin on,mutta pitäähän sitä olla jotain mistä ottaa kiinni! Todella kaunis olet,ja saat olla ylpeä itsestäsi!! 🙂

Naamaltaan ok. Lihavuus kertoo ihmisestä sen, ettei kiinnosta, mitä suuhun laittaa, eikä muutenkaan terveelliset elämäntavat. Kannattais välillä käydä metsikössä juoksemassa ja syödä muutakin kuin big macceja, sitä vois näyttää vähän terveemmältä ja hyvinvoivammalta.

miksi noin kauniita rintoja pitää peittää sehän on luonnollista että naisilla on rinnat

Nainenhan on yhtä iso kuin minä, ei ..tana, tyttö yritä edes hiukan laskea elopainoa. Ei ole terveeellistä, minulla on jo d2 etc.

Onhan toi varmaan muutaman satasen noista ”seksikkäistä” kuvista saanut. Mut aika hirvittävä. Näyttää joltain kolmevitoselta.

Liana on kaunis nuori nainen ! Muotoja olla pitää, mieluummin kai tämmöstä kaverillekin esittelis kuin tuulennussimaa vinkuheinää. Upea pakkaus

melko muhkea mamma. Miks näitä tällasia pitää ”kannatella” julkisuudessa, ketään ei varmasti kiinnosta ko muhkun tekemiset.

Hirvee naama ja irvistys, kroppa taasen on ihan suht kaunis, ainoa vaan että reisissä ja takapuolella se selluliitti vasta hyllyääkin…

nättihän tuo on eikä mikään läski! herätkää ihmiset!!!

Upee kissa. Kun teinipojat kasvaa aikuisiksi, niin sitten nekin ymmärtää naiskauneudesta jotain.

Kaikki mikä kimaltaa, ei ole kultaa.. tämä pitää paikkansa tän naisen kohdalla, ystävänä voin sanoa että on sen verran luonteeltaan upea ihminen jolla on arvot kohdillaan!

Upea nainen. Mutta ihmettelen sitä miksi näitä kuvia tehdään. Täällä poikaset kirjoittelevat ”läski” kommentteja.

Nam, mikä kissa. Onpa herkullinen. Ihan toista kuin noin aliravitut poikavartalot.

Onkohan tyttö entisaikojen joka miehen unelman Liana Kaarinan tytär. Tyttöhän on yhtä upea kuin äitinsä, ehkä hieman trimmiä, niin aina vaan paranee. Tatskat hieman häiritsee.

Kaunis mutta.. (vierailija), 25.11.2011 klo 10.51

Ratkesin nauruun kuvan 16 kohdalla! Muut kuvathan oli ihan ok.
KORJAUS TÄHÄN: SIIS KUVAN 12 KOHDALLA RATKESIN

joo siis mulla ainakin jöpöttää kovana, siis aivan mahtava daami!

Kyllä tällä neitokaisella on selkeästi ylipainoa. Mutta osaa kantaa vartalonsa kauniisti ja näyttää siksi myös hyvältä kiloineen. Ihminen voi olla hyvännäköinen monella tavalla, painoindeksi ei määrittele kaikkea.

Kaunis on. Ilman muuta alan riehua kun näen Lianan partiossa. Pyydän sitä treffeille samalla kun se vääntää mua siltaan.

Jo on epätoivoista julkisuuden hakua tuolla vartalolla. Yök! En koskis pitkällä tikullakaan. Typeräkin on, koska tuollaisiin juttuihin on lähtenyt mukaan.

Komea mimmihän kuvissa on, tötteröt topakat ja sensuelli naama.

Aivan normaalipainoinen nainen. Nyt täällä arvostellaan taas mitään tietämättä. Ne ”kurvikkaat” missit ovat todellakin pahasti alipainoisia. Normaalipainon rajat ovat siltikin laajat. Naisellinen nainen. Kaunis.

Upee nainen isolla N:llä Saa halut heräämään,vaikka omanikin on kaunis ja haluttava!!!

No ehk enemmän ku muutaman, mut siit olis hyvä lähtee 😉 Ja en mä oo haukkunu, sanonu vaan faktan. Ittel bmi 20, eli juu on varaa sanoa.

Onneksi teillä ”lihavaksi” Lianaa haukkuvilla on täydelliset vartalot ja varaa arvostella muita 😀

Muutaman? Jos nyt 10-15 kiloa pois sais, ihan vaikka terveyden nimissä. Uskoisin että hän painaa noin 75 kiloa, mikä ei ole hänen kokoiselleen normaalin mukainen.

Siis onhan se kiva et on muotoja, mut ”terveen” näköiseksi en selkeesti ylipainoista menis sanomaan.. Nätti mimmi muuten mut muutaman kilon laihuttais.

Ratkesin nauruun kuvan 16 kohdalla! Muut kuvathan oli ihan ok.

Vai, että lihava! Olispa kiva nähdä näitten arvostelijoiden vartalo 😀

liana on kaunnein bb naine tana vuona se ei ole lihava se on vaan naiselinen muoto. on sitten myos muut kaunnis naine esim suvi mutta se on

Kaunis ja muodokas nainen. Tietysti eri juttu, jos tykkää luuviuluista.

No totuushan tietty on se että osa tykkää osa ei. Ja ymmärrettävästi suurin osa ei Uhtuan Larissa toki on iso valas pienessä vedessä mutta eläköön jokainen omaa elämäänsä parhaaksi katsomallaan tavalla, onhan noita rantautumis kuvia aikasemminkin nähty. Ja tosiaan en ole kateellinen kyseisen tytön saavutuksista ja niitä kauniita naisia saa ihan riittävästi. Kukin arvokas mielipiteineen.

nännit näkyviin. upee NAINEN, eikä mikää pilalle höylätty vitun rimppakinttu anorektikko

Läski naikkonen, tän kaltainen julkisuus ei vaan oo sua varten. Hyih.

Haha 😀 mistä vetoa että nämä kommentoijat ovat joko katkeria naisia jotka pönkittävät itsetuntoaan tai sitten miehiä, jotka katselevat vain niitä tikkulaihoja teinejä ja runkkaavat niille iltaisin eivätkä aitoa pillua ikinä saakaan.Hyvä heidän on puhua.

Tulee vaan mieleen näitä kommentteja lukiessa, että kuinka katkera/tyhmä/kapeakatseinen ihminen voikaan olla. Olette kaikki täysin mediapornon vietävissä, naisen pitää muka olla laiha mutta isorintainen, missään ei saisi olla pyöreyttä kuin rinnoissa ja pepussa, ja jos on toisen näköinen niin on ruma. Herätkään ihmiset! Liana ei näytä edes läskiltä/lihavalta, vähän ehkä normaalia pyörempi mutta se sopii hänelle.

Lianahan oli fiksuin niistä Benin haareminaisista kun oli vielä BB:ssä. Kaisa ja Veera oli kiljuvia teinejä, Netta taas tyrkytti itseään Benille oiken olan takaa. Olis mielestäni voinut jäädä BB-taloon Netan ja Veeran sijaan, jotka ovat tylsiä. Tämä Liana vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta tapaukselta, räväkkä/persoonallinen tyyli ja rohkeutta olla oma itsensä vaikka onkin vähän muita pyöreämpi. Miinusta siitä että tyrkyttää itseään julkisuuteen niin paljon.

…viittasin tuolla siis siihen, kuinka tämä nainen on ollu joka ikisessä tosiTV sarjassa. Missään niissä menestymättä.

Ei kaikkia vaan oo luotu julkisuuteen, sorry. Luovuttaisi jo. Nätti on mut ei minkäänlaista tv-karismaa.

Tää ihminen on niin julkisuuden kipee muija! Yrittämällä yrittää julkkikseks! Kamalia kuvia! Vielä kamalampi livenä BB:ssä! Lopeta vielä kun voit!!

Panisin kerran jos toisenkin. Varsinkin jos tyttö vielä sattuu osaamaan mikrofonihommat

Kansainvälinen luonnonsuojeluliitto IUCN on arvioinut maitovalaan lajina silmälläpidettäväksi. Uhanalainen tai ei, mutta rohkenen olla heidän kanssaan hyvin erimieltä asiasta.

Voisan sitä kuvata jossain vähän kivemmassa ympäristössä kuin peruskylpyhuoneessa. Saippuatelineet törröttää taustalla ja mimmi täydessä pakkelissa, erikoinen yhdistelmä.

Terveennäköinen? Sekaisin on kommetoija. Toi on valas. Ja niitä on Suomessa paljon.

Riippuu vähän tietty omasat humalatilasta, mutta kai tuota kerran panisi. Toisenkin, jos se olis rikas.

Kivannäkönen tyttö,kauniit muodot ja terveennäkönen 🙂 miinuksia kuitenkin tämänkertasesta huonosta meikistä o_O

pakkelia naamaan ja selluliitit heilumaan:)muutoin iloisen näköinen täti!

Oma kommentti