Wilma Schlitzewski

Suomen ehkä värikkäin tv-juontaja ikinä. 80-luvun piristys.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Hantta Krause, Wilma Schlitzewski

Kommentit

Isot tummasävyiset tatuoinnit ovat rumia ja niitä on vaikea poistaa tai muuttaa.

Niin se katoaa maallinen kunnia. Vilma (Hantta) aikoinaan uimarannalla irvaili että ihmiset ovat pelkkää hyllyvää aladoobia…

Turha julkkis jos on sellainen…ainakin naama on näkyi viimeksi seksimessuilla. Ei tytteli ainakaan kauneudella ole pilattu. Nuo rumat tatuoinnit lisänä vielä…luo tietynlaisen lisäkuvan, nehän kuuluvat epäsosiaalisille ihmisille meidän mielestä.

Ja nää on sit viel päättänyt ottaa kuvan siitä ku se on pöntöllä…

”Eksyin” tänne hymyn sivuille (niinkuin kaikki muutkin), mut nyt täytyy sanoa kun näitä kuvia on selannut, et on jotenkin sellainen myötähäpeä näitä ihmisiä ja koko Hymy-lehteä kohtaan, kun pitää tällaista kuvamateriaali julkaista sivuillaan, enkä tarkoita tätä kuvaa, vaan kaikkia kuvia. (tuo kyllä varmasti kävijöitä, jota ilmeisesti haettukin)

Suurinosa kuvista täyttä sontaa, ja käsittämätöntä ketä kaikkia julkkuja näistä kuvista pongaakin!

hyi saamrari, kyllä maalattujen mummojen pitäs vaan olla muualla kun lehden kuvissa. toisaalta, ei ihme, että tän lehden nimi on hymy. onhan tuo naurettavaa.. =)

UUUULALAA… ai elämä! Hiton upeaa, silmät pyörii päässä pelkästä ihastuksesta!

Jestas mikä nainen! Hyvä Hantta, ihan HOT! Söisin about heti, ei epäilystäkään;))))))))))) Magee nainen, kertakaikkiaan!

yö…yök…. yöks yrjö lentää. eiks suomessa o lainkaa kuva sensuuria? miks ei tohon ole laitettu sensuuria? säästäisitte lukijoiden silmäparkoja. painajainen yöks.

Oon ihaillut tota naista pikkutytöstä lähtien ja niin teen vieläkin..!

No, hannan pitäisi alkaa aikuistumaan. Nyt tekee itsestään naurettavaa julkimoa, älykkyys riittää muuhunkin. Sinänsä persoona ja erikoinen tyyppi. kauneuttakin löytyy, jos hän niin haluaa.

Nimim: Tuleva aviomiehesi?

Sanalla sanoen UPEA. Rökittää Aitolehdet plus muut tusina-sutturat mennen tullen. Viis tähteä.

Luojan kiitos, etten näytä tuolta! Kamalannäköiseksi tatuoitu!

Tekisin mitä tahansa et näyttäsin samalta…Oot upee Hantta! *kateellisena jatkaa surffailua

Oot sä vaan niin upee nainen.. mieletön intiaanifleda. Hantta Krause on yks Iättömiä persoonallisia kaunottaria. Eikä siinä kaikki, kun pään sisältäkin löytyy sitä asennetta, joka näkyy kuvassa (vrt. nuoret mallit, jotka meikataan samalla tavalla mutta mieti, jos oikeesti joutusit baariin sellasen kanssa…yakkiti)

Turku – Åbo 22.10.2007

Aschlema.

Sugran.

I love you much.

I lieve viel dich.

Oma kommentti