Pyöreät Byllyt pienenevät kaiken aikaa

Tarja GrönholmMuistattehan iloisen naisporukan Pyöreät Byllyt, joka aloitti suurisuuntaisen kilojenhävittämisoperaationsa syyskuun Terveys-Hymyssä? Tässä porukan uunituoreet kuulumiset!

Mia Kosunen on onnistunut pudottamaan painoaan lyhyessä ajassa kunnioitettavat 7,9 kiloa. Näin hän kertoo tapahtuneesta itse:

– Moi! Elämä on, jos ei ruusuilla niin ainakin joillakin kukilla tanssimista. Eli hyvin on mennyt, flunssaviruksen aiheuttamasta lepoviikosta huolimatta. Painoa on pudonnut 7,9 kg (34 päivässä!) ja senttejäkin on kadonnut ja vaatekoko on pienentynyt mukavasti. On intoa ja energiaa liikkua, tulipa eilen käytyä elämäni ensimmäistä kertaa salillakin, ja sehän oli mahtavaa! Siispä kuukausikorttia hankkimaan.

– Ja onpa tässä vähän sutinaa ollut rakkauselämässäkin, niin että kaikin puolin on elämä piristynyt. Method Draine Detoxin ja Slimin ohella olen Harmonian tuotteista käyttänyt Diasporalia, joka toimii. Perskindol-kipugeeli päihittää tunnetut apteekin tuotteet mennen tullen. Fructolax puolestaan on ehdoton apu mahan toiminnalle.

Vasemmalta: Taina Leppälahti, Jaana Kärkinen, Pia Mäkitaipale, Mia KosunenPia Mäkitaipale on onnistunut painonpudotuksessaan vielä Miaakin paremmin, sillä hän on kuudessa ja puolessa viikossa laihtunut peräti 9,5 kiloa. Tosin on muistettava, että Mia pääsi omaan 7,9 kiloonsa vain vähän yli kuukaudessa.

Näin omasta tilanteestaan kertoo Pia:

– Maailma makaa mallikkaasti. Uskoisin kymmenen kilon tavoitteen onnistuvan ja jopa ylittyvän vuoden loppuun mennessä. Detox ja Slim ovat antaneet energiaa niin paljon, että käyn tiistaisin uimassa, keskiviikkoisin salilla Mian kanssa ja perjantaisin Zumbassa.

– Käteni oli kipsissä, kun aloitimme tämän hoikistumisen ja elämänmuutoksen. Kun sain kipsin pois, kättä piti tietysti vetreyttää ja sitä särki, kun se oli ollut kuusi viikkoa kipsissä. Harmonialta löytyi erittäin hyvä kylmä-lämmingeeli lihaksille ja nivelille, Perskindol nimeltään. Säryt ja kivut ovat poissa ja vetreytyminen on ollut nopeampaa. Perskindol on oiva apu kipeytyville lihaksille samoin kuin myös Magnesium Diasporal. Nokkos-Kalkki-Inkivääri-Vihersimpukka-MSM Budget Nutrition auttaa pitämään nivelet, luuston ja lihakset notkeina.

– Kolesteroliarvoni ovat myös laskeneet. Lääkitys on puolitettu ja puolen vuoden päästä katsotaan, tarvitsenko enää lääkettä ollenkaan. Harmoniasta saa myös Eye q omega-3 kapseleita. Uskon, että nämäkin ovat olleet osa-apuna kolesterolini alenemiseen.

– Minulta on myös lähtenyt jo jonkin aikaa hiuksia runsaasti. Harmoniasta löytyi apu siihenkin. Hairpro-valmiste on vahvistanut ja tuuheuttanut hiuksiani, eikä niitä enää lähde läheskään niin paljon kun ennen. Ihanaa joulun odotusta kaikille lukijoille. Ottakaa itseänne niskasta kiinni ja aloittakaa uusi terveellinen elämäntapa, Pia Mäkitaipale toteaa.

Taina Leppälahti on laihtunut upeasti yhdeksän kiloa, joskaan ihan koko ajan ei ole ollut helppoa. Tässä hänen kommenttinsa:

– Paino on pudonnut 9 kg, vyötäröstä ja lantiosta on lähtenyt pois 15 cm, rinnoista 10 cm. En ole kauheasti kuntoillut, koska poskiontelot ovat taas tulehtuneet pari kertaa peräkkäin ja olen joutunut syömään antibioottia ja kortisonia. Emme ole lääkekuureistani johtuen käyneet uimassa ja nyt kun olen taas terveenä, työkiireiltä ei yksinkertaisesti ehdi. Kotona olen sentään harrastanut kuntopyörää ja swingstickiä. Gastronel+-kapseleita olen nauttinut ja tämä on ihan ensimmäisiä kertoja, kun olen säästynyt intiimivaivoilta lääkekuurien aikana.

– Olen mietiskellyt syvällisiä ajatuksia ja tullut siihen tulokseen, että laihduttaminen on vaikea taiteen laji. Voi kuinka helppoa onkaan popsia suuhunsa mitä mieli tekee ilman huolta huomisesta! Mutta nyt kun jokaisen suupalansa miettii, ei syöminen ole enää niin helppoa. Piilokaloreita ja sokeria on vaikka missä.

– Meikäläisellä syöminen on ollut pitkälti erittäin huono tapa. Telkkaria voi katsoa ja kirjaa sekä lehtiä lukea myös syömättä. Sen olen huomannut, että telkkarista tulee liian paljon ruoka-, karkki- ja limumainoksia! Vaatii kovaa luonnetta laihdutuksen alkumetreillä olla sortumatta houkutuksiin. Vielä kun kaamosaikana aina on pimeää, se on rankkaa, koska tuntuu, että on koko ajan nälkä ja mielessä pyörivät herkut. Ryhmän tuki ollut ensiarvoisen tärkeää.

– Olen käynyt lääkäreilläni ”vuosihuollossa” ja on ollut tosi mukavaa, kun olen saanut roppakaupalla myönteistä palautetta. Myös monet tuttavat, joita olen nähnyt harvemmin, ovat huomanneet muutoksen ja kannustaneet jatkamaan. Ja sehän meille naisille on niin mukavaa, kun paino putoaa, jolloin voi ostella uusia vaatteita.

Tarja Grönholmilla ei ole mennyt aivan yhtä hyvin kuin Mialla ja Pialla, mutta hänkin on onnistunut pudottamaan painoaan selvästi. Tässä hänen kommenttinsa:

– Vatsa vaivaa edelleen ja on ollut kunnon flunssa, mutta muuten olo on ollut ihan hyvä. Tavoitteesta puuttuu vielä neljä kiloa eli kokonaissaldo on tällä hetkellä miinus kuusi kiloa. Harmonian muista tuotteista käytössäni on ollut Diasporal magnesium ja Perskindol-voide. Kummastakin on ollut tehokasta apua lihas-, nivel- ja hermokipuihin, sillä sairastelun takia olen joutunut pitämään taukoa treeneissä. Myös Castronel+ ja Vitamix ovat olleet kovassa käytössä.

Jaana Kärkinenkin kertoo paikkojensa kaventuneen, mutta hän ei ole tyytyväinen omaan nykytilanteeseensa. Tässä hänen raporttinsa marraskuun alkupuolelta:

– Nyt taitaa olla suvantovaihe menossa. Keho miettii mitä se oikein tekee. Kiloja ei ole nyt tippunut, mikä tietysti harmittaa, mutta periksi ei anneta. Onneksi kuitenkin paikat ovat kaventuneet, vaikka kilojen pudotus on tällä hetkellä stopannut. Sen verran on harrastuksia, että lihakset ovat ihan jumissa.

– Niitä varten olen ottanut kuurina Diasporalia ja lisäksi Karnosiini-Fortea ja Nokkos-kalkki-inkivääri-vihersimpukka-msm -valmistetta ja hieron lihaksiin vielä myös Perskindolia. Tarkotuksenani on kohta aloittaa uusi Detox- ja Slim-kuuri. Saan siitä taas uutta pontta, ja josko sen avulla rupeaisin pääsemään irti kiloistani!

Tarkempia tietoja Pyöreiden Byllyjen käyttämistä valmisteista on www.harmonia.fi -internetsivuilla. Aikaisempia juttuja voi käydä vilkaisemassa täältä.

Teksti: Reijo Ikävalko

Kuvat: Miguel Vera

Terveys-Hymy 12-10

Teksti:Harmonia
Avainsanat: laihdutus, painonpudotus, Team Pyöreät Byllyt, ylipaino

Kommentit

Oma kommentti