Ystävättärien huima painonpudotus

Lea KaarnolaYstävättäret Lea Kaarnola ja Sinikka Heimonen ovat tätä nykyä aivan erinäköisiä ja -muotoisia kuin vajaa vuosi sitten. Kumpikin on laihtunut huimasti ja molempien vaatekaappi on sen takia pantu uuteen uskoon.

Kun pieksämäkeläisen Vitacom Pharman toimitusjohtaja Sinikka Heimonen vilkaisi vaakaa viime tammikuussa, se näytti hänen kauhukseen lukemia 74,5 kg. Painoa oli tullut rutkasti lisää.

–  Nykyinen elämä on kovaa, hän huokaa. – Syömme huonosti, matkustamme paljon, tupakoimme ja käytämme alkoholia ja stressi on jatkuvaa. Tämän lisäksi me vielä käytämme paljon sellaisia ruoka-aineita, jotka eivät sovi meille, ja siitä syystä koko keho happamoituu, jonka seurauksena keskivartalolle alkaa kertyä rasvaa. Rasvahan on puskuriaine, joka yrittää sitoa itseensä kehosta happamia aineita, ja siksi minäkin pullistuin ihan kauheasti. Olin tehnyt tavallista enemmän töitä, matkustellut runsaasti ja syönyt mitä sattui.

Sinikka HeimonenOnneksi Sinikka on firmansa ansiosta koko ajan uuden tiedon aallonharjalla, ja kun hänelle tuli viime kevättalvella mahdollisuus ottaa tuotevalikoimaansa suoliston happo-emästasapainoa korjaava Pascoe-sarja, hän kiinnostui asiasta sekä bisnes- että henkilökohtaisessa mielessä. Sinikka alkoi itse tietysti ensimmäisenä kokeilla uutuussarjaa, ja mikä olikaan tulos: hänen painonsa putosi vain muutamassa kuukaudessa käsittämättömät 14,5 kg!

–  Mulla oli keväällä tosi kova työrupeama ja päätin, että nyt sai puputus loppua. Lupasin itselleni, etten popsi koko ajan esimerkiksi irtokarkkeja ja vehnäpullaa. Aloitin samalla Pascoen pH-emäsjauheella, jota rupesin ottamaan muutaman teelusikallisen päivässä. Hyvin nopeasti siitä kehittyi suoranainen himo, ja huomasin jo hyvin lyhyen ajan sisällä, että kaikenlaiset pienet mahavaivat katosivat ja makean mieliteot katosivat. Myös aineenvaihdunta lähti uudenlaiseen liikkeeseen ja jo parin viikon kuluttua kuurin alkamisesta vyötäröni oli alkanut selvästi kaventua.

–  Paino putosi yhdessä humauksessa 14 kiloa ja risat. Se oli vain rasvaa, joka ikään kuin suli pois. Lisäsin vauhtia vielä Pascoe-sarjaan kuuluvalla Ozovit-magnesiumperoksidijauheella, jota otetaan aina viikon kuureissa. Olen nyt toteuttanut tämän suolenpuhdistuskuurin jo kolme kertaa tänä vuonna, ja joka kerta sen seurauksena on ollut uskomattoman hyvä ja kevyt olo. Tuntui lisäksi niin kuin järkikin olisi kuurin jälkeen luistanut entistä paremmin. Olin myös iloisella mielellä ja nukuin tosi hyvin. Myös kaikki mahavaivat katosivat.

Sinikka jatkoi koko ajan pH-emäsjauheen nauttimista, ja hänen ruokavalionsa muuttui vähitellen koko ajan terveellisempään suuntaan. Hänen ei enää tehnyt mieli syödä hiilihydraatteja eikä kovin paljon valkuaistakaan, vaan mieli paloi entistä enemmän kasvisruuan suuntaan. Suklaa, ruisleipä ja perunat alkoivat jäädä tosissaan taka-alalle.

–  Olen ottanut kolmanneksi Pascoe-sarjan valmisteeksi Markofruct-pulverikuurin. Se vaikuttaa suotuisasti hyperkiireiseen olemukseeni ja annan sitä myös lapsilleni joka ilta. Siinä on kamomillaa ja olikosakkarideja eli isomolekyylisiä sokereita, jotka tekevät suolistoon sellaisen pohjan, johon oikeanlaiset maitohappobakteerit voivat kiinnittyä. Tämän lisäksi käytän vielä Pascoe-sarjaan kuuluvaa Dasym-maitohappobakteerivalmistetta. Kaikki vanhat mahaongelmani ovat kadonneet ja voin nykyään syödä laktoosiakin sisältäviä ruoka-aineita, joita en ennen sietänyt ollenkaan.

Kun Sinikka kuuli Pascoe-sarjasta, hän kertoi siitä heti ystävättärelleen, kehityspäällikkö Lea Kaarnolalle. Hän puolestaan on pienentynyt viime kevättalvesta huikeat 18,9 kiloa.

–  Tarkoitukseni ei ollut alun perin edes laihduttaa vaan vain hiukan kontrolloida painoani, Lea toteaa iloisesti. –  Olen helposti vatsallani reagoiva tyyppi, jolla on varmaan vatsassa hermoja enemmän kuin muilla. Mainitsin Sinikalle, että jos oloani pitäisi jotenkin luonnehtia viinitermeillä, oikea sana olisi varmaan närästävä. Siitä se oikeastaan lähti, sillä Sinikka arveli, että minulla voisi olla jotakin vikaa happo-emästasapainossa ja suositteli uutta pH-emäsjauhetta. Se alkoi toimia hämmästyttävän nopeasti, sillä vatsa rauhoittui ja aineenvaihdunta tasaantui ja parani selvästi. Mielihalut irtokarkkien suuntaan katosivat.

Lea viisastelee, että jo sarjan nimi oli niin lupaava, että sitä piti kokeilla.

–  Kokeilin Pascoa ja aloin…no niin, ilmoja on pidellyt, hän nauraa. –  Ja mitä vatsaan tulee, sain huomata Ozovitia kokeillessani, että kolme mitallista on minulle liikaa. Kaksi on sopivasti. Otin ensimmäisen Ozovit-kuurin kun olin käyttänyt emäsjauhetta kolmisen viikkoa. Nyt syksyllä otin toisen Ozovit-kuurin ja pidin siitä kovasti. Se jätti jälkeensä tiukan timmimäisen olon. Kun olin syönyt kuukauden verran Pascoen perusjauhetta, otin mukaan kehiin myös Markofructin, jota nimitän teeksi. Sitä olen käyttänyt kuuriluontoisesti. Otan lisäksi myös päivittäin yhden pussillisen samaan sarjaan kuuluvia Pascoen Dasym-maitohappobakteereita.

Lea huomasi nopeasti, että hänen ihonsa alkoi muuttua kirkkaammaksi ja kuultavammaksi. Työkaverit kyselivät, oliko hän vaihtanut meikkivoidetta, mutta niin ei ollut tapahtunut. Toinen työtovereita ihmetyttänyt seikka oli se, että Lea alkoi pienetä silmissä. Osa lähipiiristä piti tämän havaitessaan suunsa tiukasti supussa, osa taas kannusti reippaasti. Sopii kuvitella, kummat olivat naisia ja kummat miehiä.

– Vatsa tasoittui ja makean mieliteot katosivat, jolloin hoikentuminen tapahtui automaattisesti. Lisäsin kesän tullen vielä liikuntaa, ja ruokavalio on koko ajan muuttunut terveellisempään suuntaan. Ruokatottumukset ovat nyt ihan toiset kuin ennen, sillä nykyään rasvaiset sapuskat suorastaan kuvottavat ja tilalle on tullut viherpiipertäjien ravintoa. Käsi ei enää mene karkki- tai rasvalaatikolle.

– Vaikka paino on pudonnut melkein 20 kiloa, kyse ei ole pelkästään painosta, Lea toteaa.

– Koko koostumukseni on muuttunut. Minusta on tullut timminen patukkamainen paketti entisen löysyyden tilalle. Ja vaikka olen laihtunut näin nopeasti, ei onneksi silti ole siunaantunut helttaa heilumaan. Mitään negatiivista en tästä Pascoe-sarjasta keksi, ainoa ehkä oli alkuun näiden valmisteiden ottamisen muistaminen, mutta siihenkin tottuu. Aion ilman muuta jatkaa tämän sarjan käyttöä jatkossakin.

Tarkempia tietoja luontaistuotekaupoissa myynnissä olevasta Pascoe-sarjasta on www.vitacom.fi -nettisivuilla.

Teksti: Reijo Ikävalko

Kuvat: Miguel Vera

Terveys-Hymy 1-08

Teksti:Reijo Ikävalko
Avainsanat: laihdutus, painonpudotus

Kommentit

olen kokeillu pascos jauhoa viikon ja suolen puhdistus jauhoa , mutta vaaka ei ole heilahtanu mihinkään suuntaan, mutta vatsa on sekaisin.
mutta reumaattisia kipuja on ilmaantunut käsiin .
Sen olen huomannu että vatsa ei ole kipeä ja ennen nukuin huonosti ,nyt olen neljä yötä nukkunut kuin tukki.
kokeilen kuurin loppuun katson ostanko uuden pussin.toivon mukaaan vaaka alkaa näytää jotain kun nyt 92 kg ja olen 171 pitkä painoa on liikaa……..

Kysyisin millä saisin lämmön normaaliksi kehossa on ruokaaine allergiat ja paino 85kg pituus 1.63 vatsalääkkeenä on somac 40mg.mitä uskaltaisin käyttää et saisin painon putoaa huoli on elimistön uupumisest.En voi rasittaa roppaa hirveesti fibromyalgia kipujen vuoksi,lämpö on 34.0-36.0 välillä kerrothan tietoa.

Oma kommentti