12 vallankumouksellista laihdutusohjetta – näin pääsi kestää ja läskit lähtevät!

Paitsi ruokaohjeita ja liikuntaa jokainen tarvitsee roiman annoksen motivaatiota laihtuakseen. Itse asiassa motivointi taitaa olla koko homman a ja o.

Hymy listasi tusinan verran ohjeita, joilla pidät pään kasassa ja läskit veks.

1. Vanhat hoikkis-valokuvat jääkaapin ovessa? Toimivat aina! Älä katsele ainoastaan, kun nälkä yllättää. Tuijottele niitä vähintään viidesti päivässä, juo lasi vettä ja muistele!

2. Palauta usein mieleesi syy, miksi laihdutat. Herkuttele kuvitelmillasi. Pims – haaveksi itsesi vaikka tilanteeseen, jossa pyörähdät ensi kesänä tanssilavalla uudessa istuvassa mekossasi. Jatka unelmointia. Taas. Nyt.

3. Motivoi itseäsi ostamalla kokoa, kahta pienempi vaatekappale! Se puristaa vielä, kyllä, mutta kohta huomaat: se istuu. Muista näyteikkunaostokset!

4. Ahmi onnistumisia, älä epäonnistumisia. Pian jo tuletkin ahneeksi tuloksille. Kestä, sillä alku aina hankalaa! Kuinka monta kertaa onnistuit tänään sanomaan mieliteoillesi nou thanks? Kirjaa plussat ylös. Muistitko lenkin? Plus. Kävelitkö portaat? Plus. Olet sinä vaan kova tyyppi!

5. Laihdutusniksit opettavat merkitsemään ylös mitä söit, vaan mitäpä jos kirjaat myös sen, mitä jätit mieliteoistasi huolimatta syömättä! Viikottain voitkin sitten ihmetellä, kuinka paljon läskimpi olisit, jos kaikki olisi mennyt kurkusta alas. Kun jätät syömättä aikomasi herkun, sitä ei tarvitse laihduttaa pois. Fiksua!

6. Et jaksaisi iltakävelylle? Nyt robottivaihde päälle! Älä mieti mitään, pue mekaanisesti päällesi ja lähde talsimaan. Muutaman sadan metrin päässä huomaat taas ilon: tässä sitä ollaan aivan fyysisesti matkalla määränpäähän.

7. Motivoi itsesi palkinnoin. Kerran viikossa voit nauttia mieliruokiasi, tai vaikkapa kun olet saanut kaksi kiloa pois. Kukaan ei jaksa Sitten vasta, kun olen laiha -elämää.

8. Sovita säännöllisin väliajoin mielipuseroasi tai hamettasi, hypistele sitä, tuoksuttele, muistele missä sitä viimeksi käytit ja kuinka hyvin se istui. Huomaatko, tänään se ei taida kiristää enää yhtä paljon kuin viimeksi. Jatketaan!

9. Käytä paljon aikaa mielikuvaharjoitteluun. Sijoita itsesi paperinuken lailla arkisiin elämäntilanteisiin, joissa näet uuden hoikan itsesi kaupassa, teatterissa, yökerhossa, kävelemässä kadulla…

10. Leiki itsesi kanssa. Olet oman yrityksesi johtaja, yrityksesi on kehosi. Kaikki missä teet hyviä valintoja ja säästät, johtavat firmasi onnistuneeseen tilinpäätökseen. Tänään jätin pullastani puolet syömättä, tänään kokosin lautaselleni enemmän salaattia…

11. Kun nälkä kiusaa, juo vettä ja syö kasviksia. Tiedosta, että jokainen tunti lepotilassakin polttaa kaloreitasi noin 100 kaloria. Sinä siis edistyt! Jatka iloisesti ja ajattele, että mieliteot ovat itse asiassa parhaita ystäviäsi, koska ne muistuttavat ”satasen tuntivauhdista”.

12. Ihminen uskoo vasta kun näkee. Kun vaaka näyttää vaikka 900g miinusta, kaada saman verran vettä soikkoon. Ihmettele, ihaile! NÄIN PALJON KATOSI TAAS!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: laihduttaminen

Kommentit

Soikko on semmoinen vanhanajan pesuvati. Sinkitty, soikean muotoinen. Mistähän sellaisen löytäisi? Nyt kaatui koko laihtuminen, kun ei voikaan ihmetellä ja ihailla vesimäärää soikossa. Voihan soikko sentään!

Se on semmonen hattu, mutta en kyllä ymmärrä miksi se pitäisi kastella.

Oma kommentti