16-vuotiaan Voice of Finland -kilpailijattaren rohkeat kuvat hämmästyttävät – katso!

16-vuotias turkulainen lukiolainen Eveliina Tammenlaakso on hämmästyttänyt Nelosen Voice of Finland -ohjelmassa kypsällä äänellään ja varmoilla soul-tulkinnoillaan. Nyt neitokainen hämmästyttää valokuvillaan, jotka löytyvät netistä.

Valokuvissa, jotka on pistetty esille ilmeisesti Tammenlaakson valokuvausta harrastavan ystävättären kotisivuille, neitokainen esiintyy jopa alasti, tosin strategiset paikat peitettyinä. Kuvat ovat hyvällä maulla tehtyjä, mutta luonnollisesti niissä esiintyvän ikä ihmetyttää monia.

Mitä mieltä olet, ovatko nämä kuvat soveliaita?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Voice Of Finland, Eveliina Tammenlaakso

Kommentit

Jalat ovat ihmisen rumin osa.Myös tällä tyttelillä on rumat varpaat.Kylmät väreen inho puistatukset saan aina paljaista varpaista ja jaloista.Tatskat oli kans mauttomat.

Paljon melua tyhjästä, taas kerran. Minäkin olen täällä vaatteiden alla ihan alasti.

Katkerat ne täällä huutelee, liekkö ryppyjä jo naamassa?

Totuus kuitenin on että 16-18 vuotiaana nainen on parhaimmillaan, siitä alkaa alamäki. Ryppyjä tulee ja tissit ja perse alkaa roikkumaan. Poskista puhumattakaan.

Jokaisen naisen kannattaa nauttia noista vuosista, sen jälkeen alkaa katkeroituminen vanhaksi ämmäksi joka vihaa kaikkia muita nuorempia naisia.

Ihan tyylikkäitä kuvia. Taas aivan tyhjästä tehty kohua. Iltalehdenkin jutun perusteella olisi odottanut jotain rajumpaa.

Miten 16v-tytöllä voi olla noin paljon tatskoja ja vielä noin amatöörimäisiä? kuvat ovat ihan normi yläastebloggaajan tasoa

no jaa ei ne nyt erikoisempii oo ihan jees kuvi ja iha normei ton ikäsille, must ainaki 😀

Joillain ei sitten oo muuta tekemistä ku netissä tulla anonyymisti haukkumaan toisia.. Äiti on teistä varmasti tosi ylpeä 😉

onpa helvetin rumia leimoja ja oon samaa mieltä, että ”Valokuvaajan kannattaisi käydä vaikka lainaamassa joku ”valokuvauksen alkeet” kirja.”
niin amatöörimäisiä kuvia kaikki noilla sivuilla

Valokuvaajan kannattaisi käydä vaikka lainaamassa joku ”valokuvauksen alkeet” kirja.

Eivät nuo ole kovin rohkeita. Tatskat ovat sori vaan naurettavia

valokuvaaja tahtoo kertoa, että malli ei harmiksenne ollut missään kohtaa alasti 🙁

Hyviä kuvia ovat.
Tuossa iässähän se nainen on kauneimmillaan. Kautta ihmiskunnan historian näin on ollut, mutta nykyaikana vanhoilliset vallassa olevat voimat haluavat lakeja luontoa vastaan.

Oma kommentti