17 kiloa laihtunut Henna myy palveluksiaan!

Henna KalinainenBig Brotherin kaunotar Henna Kalinainen ilmoittaa blogissaan kaikille haluaville mahdollisuudesta osallistua hänen järjestämäänsä laihdutustiimiin.

Osallistuminen maksaa 250 euroa, ja siihen sisältyy ammattilaisen tekemä henkilökohtainen ruokavalio, Hennan kannustus omakohtaisine kokemusvaihtoineen sekä tapaaminen. Paketissa on myös seurantaa ja ohjausta.

-Sinä päätät, mihin panostat, ja jos panostat tähän, olet panostanut itseesi ja voit silloin saavuttaa unelmavartalosi. Varaa aika täältä ja kysy kaikkea mitä mieleen juolahtaa, soittaminen ei sido mihinkään. Saat vain hyviä ohjeita ja voit päättää lähdetkö mukaan laihdutukseen, elämäntapamuutokseen, Henna mainostaa.

Neitonen itse on laihduttanut 17 kiloa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Ostin itselleni vartiksi tollasen 30 eurolla. Ei puhunut turhia ja omasi leuan.

kuinkas paljon samuli laihdutti en muista mutta ihailen samulia suuresti olenhan eedelmanin miehiä vaikka en junalla ole koskaan päässyt matkustelemaan

Hanna on rautainen ammattilainen, meriittejä on vaikka muille jakaa: ollu BB:ssä pari päivää, myynyt häpykarvoja, öö, asunu Tukaisen kanssa, ollu toisen itseään suuremman luuserin kanssa naimisissa, ja . . . öö . . . siinähän ne olikin – mutta enemmän meriittejä Hannalla on ku jollain laihdutuksen asiantuntijalla!

Ei se ole hullu, joka pyytää vaan se, joka maksaa!
Mutta niin hullu en ole, että BB-turhakkeen ”avulla” laihduttaisin. Maksaisin mieluummin suoraan asiantuntijalle, enkä tälle. Asiantuntija varmasti pyytää maltaita palveluksistaan, ei ole ilmainen.

11# mitä v-uu. eiks virossa oo julkkiksia kun pitää näist suomalaisista kirjoittaa
eikä ollut eka kerta, tuksustakin kirjoitettiin.

Älä nyt Henna hintoja polje. Pyydä nyt vähintään 1250 euroa per
osallistuja niin sinulla on vara maksaa verotkin sitten.
Business se on joka kannattaa!

Paljonko saan ostaa häpykarvojasi 250 egellä Huumehenna?

Kyllä mä Hennalle maksasin kaikenlaisista palveluksista mutta ei ole vielä ihan niitten aika.

250 euroo!!! hei haloo, vittu mä en tartte minkään kalinaisen neuvoja

Eipäs nyt solvata Siwan kassaneitejä vertaamalla Hennaan.

Miksi laiduttamiseen kukaan tarvitsisi Hennan neuvoja. Hän ei tietääkseni ole terveystiedon ammattilainen. Yhtä päteviä neuvoja saa varmasti Siwan kassaneidiltä.

Kannattaa käyttää tuo 250e ennemmin terveellisiin ruokiin kuin tuollaiseen höpötykseen.

Voi tyttö ressua, kun on rahat tiukassa. Alkas ennemmin vaikka myymään alapäätään, tosin ei kai siitäkään kukaan suostuisi maksamaan.

Eilen oli juoru tämän tviittauksesta jossa puuhas keräystä ex- miehelle kun sossuntuet ei riitä.
Pitäiskö tällekkin kerätä vähän?
Menisivät töihin!!!

Eilen oli juoru tämän tviittauksesta jossa puuhas keräystä ex- miehelle kun sossuntuet ei riitä.
Pitäiskö tällekkin kerätä vähän?
Menisivät töihin!!!

ihan sama tuli mieleen kun edellisellä.en missään nimessä olisi valmis maksamaan 250e.hullun hommaa kuka tohon mukaan lähtee.
ja kyllä gustavsbergillä on tälläkin hetkellä go fat go-juttu ja toimiva onkin.Itseltäni lähti kuukaudessa 7 kiloa ja takasin ei ole tullut.

yrittääkö tämä tehdä nyt samaa kun gustavsberg, sen ryhmä tais olla tosin ilmainen , mutta ei siitäkään alkumeteliä enempää kuulunut.

Oma kommentti