20-vuotiaan Inkan raju väite: ”Teinit myyvät seksiä galleriasivustoilla!”

Prostituoitu ReettaHymyn haastattelema 20-vuotias hämeenlinnalaistyttönen paljastaa yllättäviä puolia internetin kuvagalleriasivustojen kulisseista. Inkaksi esittäytyvä (nimi muutettu) välivuotta koulusta viettävä tyttönen väittää, että useat 18-22-vuotiaat neitokaiset ovat keksineet hyvän tavan hankkia itselleen lisätienestejä: he myyvät itseään netin kuvagalleriasivustoilla.

-En halua paljastaa, millä sivustolla itse vaikutan, mutta onhan näitä gallerioita paljon. Itse lähdin mukaan hetken mielijohteesta, kun sitä minulle ehdotettiin. Vanhempi mieshenkilö kysyi aivan asiallisesti, mitä sanoisin, jos hän maksaisi minulle seksistä. Juttelimme sivustolla aikamme, ja päätin, että tämähän on ihan jees juttu. Pidän seksistä ja nyt saan siitä vielä rahaakin, Inka toteaa.

Hänen tiedossaan on useita muitakin nuoria naisia, jotka ovat päätyneet samaan ratkaisuun. Kauppapaikkana on niinikään kuvagalleriasivusto.
-Eräältä asiakkaalta kuulin, keneltä muultakin hän on onnistunut seksiä ostamaan, ja sitten olin yhteydessä näihin tyttöihin. Olen ystävystynyt sittemmin kolmen tytön kanssa. Myös he olivat lähteneet mukaan, kun heille tarjottiin seksistä rahaa.

Inka kertoo, että myös hänen vuotta nuorempi tyttökaverinsa on ryhtynyt hankkimaan rahaa kuvagalleriassa.

-Emme koskaan tarjoa palveluksiamme. Jos joku kysyy, siitä se sitten lähtee. Aika helposti sitä huomaa, kuka on oikealla asialla. Nuoria poikia emme harrasta, he feikkaavat, mutta tuollaiset kolmekymppisen perheenisät ovat aika kiinnostuneita.

Inka toteaa veloittavansa yhdeltä kerralta 150 euroa. Hän ei tee ”keikkaa” vakituisesti.

Esimerkiksi Alastonsuomi.com-sivuston säännöissä kielletään seksin kaupustelu. Jäsenet, jotka siihen syyllistyvät, poistetaan sivuilta.

Kuva: kuvituskuva

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: seksi, internet, prostituutio

Kommentit

Suurin osa teistä tynnyrissä kasvaneista ja turhan jeesustelijoista yrittää vain hurkastella, maailaman vanhin ammatti se on Suomessakin.

eiköhän se ole jokaisen oma asia mihin värkkiään käyttää, ja sen ei pitäisi myöskään olla muiden pään vaiva?

Jännästi nimimerkki Nainen! imploikoi ettei seksin myynti ole hyväksyttävää vaikka se on täysin perusteltavissa yksilön vapauksilla.

joo itekkin törmännyt AS sivulla siihen että tarjotaan 150 eurolla seuraa.. toki kyseessä on ollut yli 30 vuotias ja melko ruma nainen niin tuskin kovinkaan montaa kiinostaa..

Eipä oo paljoo korvien välissä! Jos joku (kaikenlisäksi vielä NAINEN) ajattelee, että huoraaminen on ok, et saa vähä rahaa, niin ei kyllä todellakaan ole mikään täyspäinen! Naisen täytyis kunnioittaa itseään! Nää tulee varmasti katuun todella rankasti ja sillon on turha itkee ja kerjätä sääliä, kun oli sillon mitä oli!
Toivon lapsettomuutta tällaisille ”naisille”.
Hävetkää!
Niin ja, jos joku nuori nainen nyt merkkivaatteissa kulkee ei leimaa häntä huoraksi. On olemassa niitä pappa betalar-teinejä. Tai niitä, jotka on ahkerasti tehnyt kesätöitä.

onhan tuokin ollut tiedossa jo pitkään, vai mistä luulette nuorilla tytöillä rahan tulevan kaikkien merkkituotteiden ostamiseen ja uusiin vaatteisiin. Pelkästään uusi hieno takki maksaa 22e joka onkin jo puolet opiskelijan kuukausituloista. Netti huoran tunnistaa kalliista vaatteista.

Mahtavaa! Näin just Inka ja muut tytöt, nyt on hyvä meininki. Kiitos Hymy jutusta!
Sivustojen tutkiminen alkakoon.

Ikinä en ole kuullutkaan että nuoret tytöt myy seksiä, kerttohan se jostakin jo että on paha olla kun pitää myydä itseään että on mahdollisuus elää.

No, ko. tyttö varmasti osaa kyllä valikoida itselleen mieluisat ”asiakkaat” ja toisaalta jos tuosta vielä nauttii, niin mikäpäs siinä.

Löytyyhän noita tyttöjä baareistakin, jotka lähtevät harva se ilta uusi mies kainalossa yhden yön kivaa viettämään. Toiset vaan hoksaavat ottaa siitä vielä maksun.

”Kyllä siinä voi ihan hyvin tienata jos työkkäristä ja kelasta nostaa työttömyyskorvauset ja asumistuet. Siihen päälle toosan myynti tulot.”

Ei siinä tarvitsisi edes nostaa erikoisemmin muita etuja, koska jo noilla rahoilla pääsisi ”koville palkoille”.

Se on vaan eri asia kuinka monen henkinen kantti kestää tuota. Ongelmat kun eivät saata näkyä vasta kuin kuukausien / vuosien kuluttua.

”Helpossa rahassa” on myös se ongelma, että siihen tottuu. Yleensä sitä myös käyttää sitä enemmän mitä enemmän on saatavilla ja helposti voi tullakin päihteet kuvioihin mukaan ja niissäkin siirrytään entistä kovempiin päihteisiin ja kun rahaa on totuttu saamaan helpolla niin miksipä ei sitten jatkossakin saada. Siitä alkaakin helposti kierre jolle ei ole loppua.

En ymmärrä mitä väärää tässä on jos ihminen tekee kaiken vapaaehtoisesti. Samaa pillukauppaa se avioliittokin on. Turha puhua vain rakkaudesta vaan kyllä rahalla on aina merkitystä.

Sama koskee myös tulevia poikaystäviä/aviomiehiä. Moni hyvä mies ei huoraa vie vihille.

Ajatelkaa lapset vanhempianne. Ei ole montaa isää tai äitiä keiden sydämmet eivät säry kun saavat tietää tyttärensä olevan huora.. Lapsi pitää edelleen hyväksyä perheeseen, mutta viattomuus on kadonut iäksi.

Eletään vuotta 2011 ja vieläkin täällä sossuvaltiossa jaksetaan kytätä kuka ketäkin panee ja mistä hinnasta, olisikohan pikkuhiljaa aika ottaa oppia eurooppalaisista sivistysvaltioista ja laillistaa koko touhu

kyllähän sitä mielummin maksaa ammattilaiselle ku ottaa ilmaseks amatööriltä

En kelpuuttaisi mokomaa vaimoksi. Käytetty tavara on aina käytettyä. Tuollaiset tytöt eivät ansaitse kunnon aviomiestä tai perhettä.

on paljon miehiä (vanhoja, läskejä ja rumia), jotka ei saa pilluu muuta ku rahalla. Köyhät ei saa silloinkaan.

ei mitään uutta,suominaiset ja tytöt tekee mitä vaan. en kelpuuta. säälin ja halveksin heitä. samoin miehiä,joiden täytyy maksaa sexistä….

no vihdoinkin suomalaiset naisetkin ovat tajunneet alkaa ottaa rahaa pesän jakelusta..aika huvittavaa sinänsä jos ajattelee kuinka monta huoraa meillä on yliopistoissakin ja arvostetuissa ammateissa 😉

A. Seksin myynti ei ole kiellettyä Suomessa.
2. Seksin osto ei ole kiellettyä Suomessa – PAITSI parituksen ja ihmiskaupan uhrilta. Ei siis itsenäisiltä toimijoilta.
3. Valtio saa seksin myynnistä verotuloja moneltakin eri yrittäjältä, jotka ovat hakeutuneet mm. YEL-velvollisiksi ja muihin rekistereihin. Tällöin heitä myös koskee veronmaksajan oikeudet: esim. kondomit saa vähennyksiin. Tällaisista toimijoista on ollut juttujakin.

Ei se tavara siitä kulu, mutta väljenee. Tulevan sulhasen sitten helpompi…

Sehän tarkoittaisi seksin myymisen laillistamista. Kamalaahan tuo olisi, kun kyseisestä toiminnasta valtio saisi verotuloja.

Vai helppoa rahaa? noinkohan vain… sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää!

eikö tuotakin sivutoimista elinkeinonharjoittamista voitaisi jo laittaa verolle?

myöhemmin saattaa kaduttaa, joku saattaa ottaa kuvia tai kuvata salaa ja videot päätyy nettiin.

city.fi, suomi24 ja alastonsuomi, siinä ne sivut jos ketä kiinostaa..

Näin toimii kysynnän ja tarjonnan laki.Eduskunnan tätikerho jäi taas tappiolle.

maailman vanhin ammatti. Hienoa että nuoria tyttöjä tulee alalle, eikä vaan luuskia.

Oma kommentti