20-vuotias nuorukainen viskasi savukranaatin festariyleisön joukkoon Himoksella – 5000 ihmistä vaarassa!

Jämsän poliisi tutkii Himosfestivaaleilla tapahtunutta vaaran aiheuttamista. Lauri Tähkä & Elonkerjuun esiintymisen loppupuolella eilen klo 22.10 sytytettin yleisön keskellä savukranaatti. Kranaatista purkautui runsaasti savua ja tulikuumia, kipunoitsevia palokaasuja. Paikalla oli teon sattuessa lähes 5000 ihmistä tiiviissä rykelmässä. Poliisi pitääkin tekoa erittäin vaarallisena.

Poliisi on ottanut tekoon kiinni epäiltynä 20-vuotiaan lempääläisen miehen. Tutkittavana on vaaran aiheuttaminen, räjähderikos sekä mahdollisesti kranaatin haltuunsaatiin liittyvä anastusrikos.

Jämsän poliisi kartoittaa todistajia ja asianomistajia. Jos siis näit tapahtuman tai sait mahdollisesti jopa vammoja tai esinevaurioita kranaatin savusta tai kuumuudesta, pyydämme sinua ilmoittamaan henkilötietosi numeroon 071 87 46500.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Himos, festivaali, savukranaatti

Kommentit

#2 ei tullu mieleen että toi voi aiheuttaa ryntäyksen ja voi jäädä ihmisiä jalkoihin ihan pirusti? Vähän voi ajatella mitä suustaan päästää ja kyllä noita on kuule muutki heitelly intissä, ei se tee susta mitään asiantuntijaa.

Hei kakkoskommentoija. Ihanko totta se laski arvostus Hymyä kohtaan, kun se kirjoittaa poliisin tekemästä arviosta. Poliisihan arvioi näin.

Minua se aina jaksaa vituttaa nämä lukutaidottomat suomaliset. Hymy on hyvä lehti ja ollut aina!

Kylläpä taas liioitellaan oikein urakalla. 5000 ihmistä vaarassa!?!?! Ei millään ite olen viimisen vuoden aikana heitelly nuita savuja suhteellisen runsaasti ja tiedän paljon kipinää yms tulee. Tuosta luvusta saa ottaa heittämällä kaks nollaa pois. Taas laski arvostus tätä lehteä kohtaan

Nyt savukranaatit kiellettävä puolustusvoimilta ja festareille nostettava ikärajaa 21 vuoteen jotta vältyttäisiin näiltä välikohtauksilta jatkossa!

Oma kommentti