220 kirjoittanut addressin Tukiaisen mediaboikotin puolesta!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiaiselle sattuu ja tapahtuu. Uusimpia käänteitä ovat Nasu-koira, tulevat häät ja raskauteen liittyvät eri paljastukset. Lisäksi tällä viikolla on jo ehditty kohuta Tuksun ruhjeilta näyttävästä meikistä.

Muutama on saanut tarpeekseen. Tukiaisen mediaboikotin puolesta on kirjoittanut addressin jo 220 henkilöä. Addressilla vedotaan, ettei Tukiaisesta enää kirjoitettaisi viihdemediaan juttuja.

Eräs keskustelupalstan kommentoijista toteaa:

-Tuksun glamourista elämää oli aikoinaan kiva seurata ja kommentoida, mutta eläimillä ja lapsilla leikkiminen ei enää ole kivaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Kallion kirkko ja Kakolan vankila ja Bengtsärin majakka ovat niin samannäköisiä, että lienevätkö sukulaisia.

Kakolan porttien sisällä taitaa olla väkeä, joka sinne ei kuulu. Ja toiset pyörittävät busineksia heidän puolestaan.

Ehkä Elviskin elää, jossakin Kakolassa tai autiolla saarella (onkos sellaisia enää) ja muut pyörittävät hänen busineksiään. Kirkossahan se Elviskin lauleli kuten kait Dolly Parton. Alkakaas soittaa levyä ”Eagle When She Flies”. Siinä on monta hyvää levyä.

ENNUSTAN, että Tuksusta tulee Suomen kuningatar ja Haloskasta hänen hovineitonsa.

Kakkospaikan mies / nainen on aina tärkeämpi kuin ykköspaikan. Kuka se pärstäänsä julkisuudessa näyttäisi, jos todellakin on joku Somebody kuten Haloska? Joten kuningatar Tuksu saa edustaa Suomea tulevaisuudessa varsinkin ulkomailla. Hän luo maallemme mahtavan imagon kuten Ruotsin kuninkaalliset. Ja sitten ei suomalaisten tarvitse enää yrittää omia itselleen Vickania ja Maddea ja muita porukoita. Nyt pitää vaan löytää Tuksulle joku hänen arvolleen sopiva linna, jonka voi kunnostaa Suomen uusille kuninkaallisille arkiasunnoksi…

Ja kun Suomella on kuningatar, niin ei enää mitään pressaa tarvitakaan. Vaipuvat unholaan yksi toisensa jälkeen…

ANAALIFISSUURALEIKKAUKSEN HELMIÄ KUVINA!

Onkos Tuksu ehtinyt sinnekin jo kuvineen?

Todiste siitä, että tk-lääkärit tekevät vääriä diagnooseja ja ihmiset jäävät hoitamatta ja tilanne menee tosi pahaksi.

Kuvat on ottanut itse alan guru, kirurgi Bruno Samenius, Sophiahemmet, Tukholma, Ruotsi. Minulla on oikeus näihin kuviin.

Mitä mielenterveysongelmaisten hoitokotia hellarit (helluntailaiset) pitää jossain Porvoossa?

Käyttävätkö potilaita / asiakkaita hyväksi työnteossa?

Yrittävätkö käännyttää?

Hoitokotitoiminta taitaa olla kovaa businestä.

Onkos kellään mitään tietoa?

Sirkuksessahan on kivaa.Karusellihän pyörii kun muistetaan rattaat rasvata.

Mieheni on maalari. Oletko käynyt hänen verstaallaan ja äijäni hutaissut vähän maalia vai oletko pudonnut purkkiin? Millä maalin voi poistaa? Tinnerillä! Mutta tinnerin haistelusta tulee kait aivovamma, jos tarpeeksi kauan haistelee.

Nyt äijäni on kauhuissaan kun näkee kuvasi ilman maalia.

on ihan tarpeeksi jo puhuttu tukiaisesta, en edes tiedä mistä tämmönen muija on julkisuuteen ilmestynyt. nyt rupee jo tympiä.

Oma kommentti