Kuvituskuva ei kuulu juttuun

24v thai-nainen neuvoo miten mies vietellään antamaan rahaa – kuva kaunottaresta!

Thaimaalainen Praiya Suriya tietää miten mies saadaan koukkuun ja avaamaan kukkaronnyörit. Nyt hän on tehnyt hommasta liiketoimintaa. Aiheesta kirjoittaa The Sun.

Suriya kehaisee saaneensa tuhansien miesten huomion. Hän on kuulemma deittaillut 5 000 miestä.

Sittemmin 24-vuotias thaikaunotar on ryhtynyt jakamaan vinkkejään myös muille naisille. Hän myy erityisiä viettelypaketteja, joissa opastetaan, kuinka homma tehdään. Paketti maksaa lähes 400 euroa.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Thai, viettely

Kommentit

Eihän tuossa mitään uutta ole. Thai-baaritytöt ovat mestareita pistämään länsimaisten miesten pään pyörälle. Kun mies lähtee kotimaahan, hän lähettää tytölle kuukausiavustusta jotta ”tämän ei tarvitse enää tehdä baarityötä”. Mutta baarityö on Thaimaan mittapuulla kevyttä, iloista ja helppoa työtä, jossa tienaa tosi hyvin. Eli tietenkin tyttö jatkaa hommia. Ja näitä ulkomaisia poikaystäviä on tietenkin useita, niin monta kuin vain saa haalittua. Tytön tuloilla elätetään myös kaikki maaseudulle jääneet sukulaiset kummin kaimaa myöten.

Jotkut tyttöset harjoittavat vähän pahempaakin, esim. pistävät miehen ostamaan talon Thaimaasta. Kaikki paperit tehdään thai-kielellä. Tyttö pystyy myymään talon sitten eteenpäin ja kerää rahat.

Jos joku erehtyy naimaan thaitytön ja tuo hänet länsimaihin, tyttö ikävystyy kuoliaaksi. Thaimaassa hänellä on valtavasti ystäviä ja seuraa, länsimaassa ei juuri ketään. Lisäksi baaritytöillä ei ole koulutusta eikä siivoaminen, ruuanlaitto ja pyykinpesu huvita tai he eivät edes osaa niitä. Ja vaimon täytyy toki edelleen lähettää kuukausiavustus koko suvulle.

Toki niitä onnellisiakin pareja löytyy.

Oma kommentti