41-vuotias suomalaiskaunotar pokasi 21-vuotiaan nuorukaisen – oma mies tietää!

Kirsikka KelloniemiEroottisena tanssijattarena, toimittajana ja jopa kiertuemanagerina leipäänsä tienannut Geronima eli Kirsikka Kelloniemi on Hymyn uusi bloggaaja.

Uusimmassa blogissaan, joka löytyy täältä, Geronima paljastaa yksityiselämästään asioita, joita ei ole aikaisemmin juuri huudellut.

-Voin kertoa, että olen elänyt 17 vuotta onnellisessa parisuhteessa erittäin komean, varakkaan ja hyväsydämisen miehen kanssa, Geronima kirjoittaa ja paljastaa pitävänsä silti nuorta, 21-vuotiasta poikaystävää, Joelia.

Geronima itse on 41-vuotias, joten parilla on 20 vuotta ikäeroa.

-Olemme tunteneet monta vuotta, ja Joel ei ole mikään toyboy eikä elättivaris, vaan olemme tasavertaisia, Geronima ennättää oikaisemaan.

-Ainakin vielä minussa on riittänyt virtaa kahdelle miehelle, hän jatkaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kirsikka Kelloniemi, Geronima

Kommentit

Mikäs siinä jos ulkonäköä on ja tykkää nuoresta kovasta?

Oikeinko riittää virrat kahdelle ”miehelle” ? Kyllähän sitä virtaa riittää itsekullakin, mutta NORMAALI NAINEN EI jaa itteensä tollai.

Parisuhteessa 17vuotta? Miksiköhän ei oo vieny vihille? Taidat olla ”vähän” huono vaimoksi?

Olette tuntennet jo MONTA vuotta?!? Toihan kuulostaa jo tosi pervolta. Onks toi poju ollu alaikänen, kun rupesitte ”suhteeseen”?

saattashan tuota ryntäitten väliin rynttästä jos ilmaseks sais

Hehheeeee hyvä Hymy, kaunotar juu.
Juuri oli joku kuva puupää Kurhisen juhlista, oli muuten lihava laardinen tämä Gero. Kamala hamppuirtotukka, kasarivaatteet. Ja vanha, yli 40 vuotias muija. Kuka ikinä voisi koskea tähän naiseen, kyllä täytyy jollain miehillä mennä heikosti.

Gero on aivan helvetin kaunis nainen, vieläkin. Eikä ole kyllä yhtään lihava!Teistä haukkujista ei oo kyllä kukaan nähnyt Geroa IRL viime aikoina, olette koomisia!

Kaunotar!!! Siis kuka??? Toimittaja hei, valot päälle ihan oikeasti! Siis valot sinne yläpäähän!!!

Puumat on muotii ja joidenkin on julkisuuden pakosta elettävä sen mukaan. Onnettomien miesten hyväksikäyttöä…

Rahaa siltä vanhemmalta ukolta ja jotain muuta siltä nuoremmalta, mikäs siinä.

Eikö tollaisella naisella ole joku rumempikin kutsumanimi…

No on keskustelua ainakin herättänyt ja se ilmeisesti oli tarkoituskin. Jokaisen oma on elämä ja itse päättää mitä sillä tekee. Itse en henkilökohtaisesti haluaisi/jaksaisi kahden miehen kanssa,yksi ihan riittää,mutta tämä onkoin minun mielipiteeni. Ei se haukkuminen kuitenkaan mitään hyödytä ja kaunis on Geronima edelleen,vaikka elämä kiloja on tuonutkin.

Tiina!!! Yleensä noita juttuja kuulee meiltä miehiltä, mutta entäs jos sun äijäs tekis samaa?

”pitää 21 vuotiasta poikaystävää Joelia”. Ihan kuin toi joel ois joku Geron lemmikkipapukaija!

Jos miehes ei diggaa kakkosesta, niin silloin on hyvä käydä muualla;/

Kuka jaksaa ajaa samaa autoa tai katsoa yhtä ja samaa taulua 20 vuotta? Petän minäkin miestäni vaikka seksi toimii ihan hyvin. Tarvitsen vain piristystä jota ei samasta miehestä saa vaikka ois mikä unelmarakastaja.

Sairaita kommentteja,miksi noin vihamielinen asenne toista kohtaan?Kateuttako…?Minkä tyydytyksen tuo mustamaalaaminen ja herjaaminen teille tuo..?Ihmettelen suuresti käytöstänne ja epäilen jopa mielenterveyttänne.Antakaa kaikkien elää omassa rauhassa,eikö teillä ole omaa elämää..?Hävetkää.

taitaa oma ukko olla eunukki ja seurustella vaan rahan takia…

Näin Geroniman bileissä vähän aikaa sitten ihan normikokoinen oli ja yhtä nätti nainen kuin kaikissa näissä kuvissa. Suomalainen kateus taas jyllää…niukin naukin kolmekymppiseksi luulisin vaikka on kai paljon vanhempi

On sillä joelillakin varmaan muita naisia myös. Eikai se nyt ihmeessä johonkin pelkkään naimisissa olevaan Geronimoon tyydy? En minä ainakaan. Kun olisin nainu tota naista, niin oisin syöny jääkaapista pari leipää ja häipyny taas.

Jokaisella on oikeus,msellaiseen elämään kun haluaa, sitä itse.
Parisuhdeasiat on sovittavissa, parempi olla rehellinen kuin se että palaa joskus kuin polakka.Vartaloo lehteen mimmit, jokainen kantaa omat kilot sekä ilot, tasapainoon ei ainakaan pääse toisia haukkumalla.
oma pää pää oma, kateus pitää ansaita.

Huh mikä tyrkky!
Vanha kuva,jossa Geronima oli vielä kaunis.Nyt 20kg painavampi kaksoisleukanen juoppo.Ei ne kavitaatiot ole sinuunkaan auttaneet.Voi polosta,sääliksi käy!Paljonko olikaan ikää????

mitä vikaa tossa on kaunis suomalainen kaunis nainen ja mitä ilmeisimmin vanhemmista viehättävistä kaunottarista pitävä nuorempi mies ps. itse olisin kanssa mielellään se 3 mies

Bimbon prototyyppi – on varakas aviomies ja sitten häärää junnun kanssa. Toiselta mammonaa ja toiselta mynää. Kylmän laskelmoivaa.

Ootko ihan perverssi??Mee hoidattamaan nymfomaniasi äläkä diivaile sekoiluillasi.

Ei muuta Kirsikka. Paitsi että olet susiruma. Olisi kiva nähdä minkänäköinen kammotus on miehesi ja tää teinipoika.

Oma kommentti