55-vuotias Liisa on raskaana – lääkäri piti luulosairaana!

Liisa Pöllä55-vuotias ylivieskalainen Liisa Pöllä on onnesta soikeana 30-vuotiaan Jani-miehensä kanssa. Loppukesästä he saavat vauvan. ”Mummumammaa” ei kuitenkaan aluksi otettu vakavasti, kun hän valitteli kasvavaa vatsaansa ja outoja makumieltymyksiä. Kaikki pistettiin luulosairauden tai vaihdevuosien piikkiin. Olihan Liisa tehnyt sterilisaation jo 16 vuotta sitten.

-Mielestäni en ole liian vanha synnyttäjäksi, vaikka tässä lajissa hätyyttelenkin Suomen ennätystä. Rakkausvauvamme on saanut alkunsa perinteisin sänkyleikein, kiitos nuoren mieheni, Liisa nauraa.

Hänellä on ennestään jo viisi lasta. Ympäristön rekatioista huolimatta Liisa ei ole edes ajatellut raskauden keskeytystä.

-En missään tapauksessa, sillä äitiys on suuri lahja. Lukeudun ikäni takia riskisynnyttäjiin, mutta viiden lapsen äitinä tiedän, ettei riskitöntä synnytystä olekaan.

Liisan odotuksesta kertoi ensimmäisenä toukokuun Hymy-lehti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Liisa Pöllä, Jani Pöllä

Kommentit

Hei!

Toivottavasti kaikki on mennyt onnellisesti, voisitteko kertoa onko vauva jo syntynyt?

Onnea Liisa ja Jani. Yllätyin iloisesti kuulemastani. Kenties mullakin on vielä mahiksia. Sun puh. nro on tainnu muuttua; mun ei, joten soittele leilalle.

Jos mies 15v vanhempi, niin ei kukaan ihmettele. Miksi siis kummastellaan, jos nainen vanhempi? Ei se ole sen kummempi asia. Antakaa ’nuorenparin’ nauttia rakkauslapsestaan!

tämä on teille KATEELLISILLE jotka moittivat tulevaa äitiä,sanon teille et olette tosi lapsellisia kun kehtaatte arvostella toisia ihmisiä! MENKÄÄ VÄHÄN ITTEENNE ENNENKUN ALATTE TOISIA IHMISIÄ ARVOSTELEMAAN, EI TAIDA TEISTÄKÄÄN SIT LÖYTYÄ MITÄÄN HYVÄÄ SANOTTAVAA, HÄVETKÄÄ!!!!!!!!!!!!!!

Tiedän kyllä, että toi ei ole mitään feikkiä! Se on ihan totta, ja viisi lasta on tällä naisella ennestään. Kaikki lapset olen nähnyt! Ja miten kaikki muka vois olla kuvissa ku kaikki asuu eri paikkakunnilla, ja kaukana!!!! Kyllä joillakin näyttää olevan varaa arvostella, ku ei itestä oo mitään jutunaihetta!!!!!!!!!

Paljon Onnea!!

Voi kun ihanaa,,,lapsethan ovat Herran lahjoja.

öklöttäviä nuoria miehiä, jotka rellottaa ja rehottaa, yök.

Hyi, miksi noin vanhalla naisella on noin nuori mies ? Itsekään en nuorempia katsele, vaikka en ole edes 40 vielä.

Oma kommentti