5v sitten: Jari Sarasvuo huolestui Vesa Keskisen alkoholinkäytöstä!

Vesa KeskinenKeskiviikkoinen tv-esiintyminen Maria-ohjelmassa pistää ihmettelemään, onko idearikkaana ja muun muassa sotaveteraanien hyväksi tekemästään työstä tunnetuksi tullut kyläkauppias Vesa Keskinen kunnossa. Sekoileva esiintyminen suorassa lähetyksessä on saanut katsojat arvailemaan, oliko Keskinen alkoholin vaikutuksen alaisena vai mistä outo käytös mahtoi johtua. Pari viikkoa sitten Keskinen niinikään esiintyi MTV3 Viihdeuutisten videolla väsyneenä ja silmät turvoksissa. Hän myös takelteli sanoissaan ja hänen hiusrajassaan oli verinen naarmu.

Yrittäjä Jari Sarasvuo huolestui Vesa Keskisen alkoholiasioista viitisen vuotta sitten. Tuolloin tapetilla oli muun muassa Keskisen hotelliepisodi, jossa hänen kerrottiin nahistelleen kovaäänisesti silloisen naistuttavansa kanssa.

Sarasvuo neuvoi ystäväänsä alkoholinkäytössä julkisesti Iltasanomien välityksellä. Keskinen ei mitä ilmeisemmin pitänyt neuvoista, sillä hänen kommenttinsa Sarasvuolle olivat lähinnä happamia.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vesa Keskinen, Jari Sarasvuo

Kommentit

Ja putki jatkuu kyläkauppiaalla. Ei kyennyt omistamansa kyläkaupan koko henkilökunnan palaveriin keskiviikkona 16.2.2011, johon aina osallistuu koko talon johto toimitusjohtajaa myöden ja tietenkin muu henkilökunta.

No Vesalla on jäänyt putki päälle. Suomalaiskansalliseen tapaan. Ei mitään ihmeellistä.

Oli aika, jolloin Vesa Keskinen oli vielä komea, menestyvä ja ’rohkea’ nuori suomalainen mies, jonka termoa ja yrittelijäisyyttä, kateudesta huolimatta, ihailtiin ja jopa kunnioitettiinkin. Eileniltainen episodi Marian talk-show’ssa oli enää lähinnä henkäys lakeuksien tuulta, joka takerrellen heilutteli hitaasti hiipuvan miespolosen huulia, takerrellen päihteiden ja kuka ties minkä mömmöjen puuduttamana ’livenä’ koko Suomen kansan edessä. Toivottavasti edes joku suomalainen mies, ja nainen, osasi ottaa opikseen ja pistää elämän prioriteettejä edes jonkin verran oikeaan järjestykseen… ’so sad’!

Nyt joutuu pässi lopulta kohtaamaan itsensä jos hengissä pysyy.

Rohkeutta se vaatii telekkariesiintyminen!
Kaikkihan siellä ovat pöllyissä

Jari jo lienee oppinut sen verran ettei enää mene telkkariin juopottelemaan…

Oma kommentti